-
بازیکنان استقلال 5 میلیون تومان پاداش گرفتند
بازیکنان استقلال 5 میلیون تومان پاداش گرفتند
خبرگزاری فارس: بازیکنان استقلال پس از برتری مقابل نماینده قطر 5 میلیون تومان پاداش دریافت کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، استقلال امروز در لیگ قهرمانان آسیا موفق شد الریان قطر را 3 بر صفر شکست دهد.
بازیکنان این تیم به دلیل این پیروزی نفری 5 میلیون تومان پاداش دریافت کردند. 2 میلیون از این مبلغ توسط شفیع زاده مدیرعامل استقلال اهواز به آبی پوشان پرداخت شد و 3 میلیون دیگر را فتح الله زاده به آنها داد.
-
صعود الجزیره به عنوان تیم اول با شکست نسفقارشی
صعود الجزیره به عنوان تیم اول با شکست نسفقارشی
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال الجزیره امارات با برتری پرگل برابر نسفقارشی به عنوان تیم اول راهی مرحله بعد لیگ قهرمانان شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم های الجزیره امارات و نسف قارشی ازبکستان در گروه A لیگ قهرمانان آسیا با برتری 4 بر یک الجزیره خاتمه یافت.
الجزیره با این پیروزی 13 امتیازی شد و به عنوان تیم اول به مرحله بعدی این رقابت ها صعود کرد. در این گروه استقلال 8 امتیازی در رده دوم قرار دارد، الریان 6 امتیازی است و نسف قارشی هم با یک امتیاز در قعر جدول ایستاده است.
در روز پایانی مرحله گروهی، 27 اردیبهشت استقلال میهمان نسف قارشی خواهد بود و الریان در زمین خود به مصاف الجزیره می رود.
-
میشائیل هنکه پس از پیروزی ۳ بر صفر استقلال برابر الریان قطر در خصوص مشکلات مالی اظهار داشت: در حال حاضر به فکر برگزاری جشن پیروزی برابر الریان هستیم و فرصت خوبی برای صحبت کردن در خصوص مشکلات مالی نیست.
وی درباره شادیاش پس از گل شریفات عنوان کرد: شریفات را بسیار دوست دارم و پس از گلی که به ثمر رساند میخواستم وارد زمین شوم و به وی تبریک بگویم.
هنکه خاطرنشان کرد: استقلال پتانسیل صعود به دور دوم را دارد. باید پله پله پیش برویم و در این راه تمام بازیکنان باید به کادر فنی کمک کنند.
وی افزود: مهاجمان استقلال نشان دادند آمادگی خوبی دارند هرچند که میتوانستیم گلهای بیشتری به حریف بزنیم.
مربی استقلال در خصوص حمایت هواداران از این تیم تصریح کرد: حضور هواداران حیرتانگیز بود. با این شرایط هر تیمی که به آزادی بیاید دچار مشکل خواهد شد.
-
امیرآبادی از حضور در تمرین استقلال منع شد
امیرآبادی از حضور در تمرین استقلال منع شد
خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال استقلال از حضور در تمرین آبیپوشان منع شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از پایان دیدار تیمهای استقلال و الریان قطر، مهدی امیرآبادی با ناراحتی اقدام به خروج از رختکن آبیپوشان کرد و همین مسأله باعث شد تا مسئولان باشگاه استقلال از حضور این بازیکن در تمرین امروز جلوگیری کنند.
قرار است امیرآبادی در جلسهای با مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص مشکلاتش با باشگاه به صحبت بپردازد تا در صورت حل مشکل در تمرینات آبیپوشان شرکت کند.
تیم فوتبال استقلال روز یکشنبه در ورزشگاه تختی آبادان میهمان صنعت نفت خواهد بود.
-
تشکر از بازیکنان به خاطر شکست الریان
مظلومی اجازه تمرین به میداودی را نداد
تشکر از بازیکنان به خاطر شکست الریان
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال به میداودی اجازه تمرین نداد.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال اولین تمرین تیم خود را پس از پیروزی مقابل الریان از ساعت 13 امروز در ورزشگاه دستگردی برگزار کرد.
در تمرین امروز مهدی امیرآبادی تا روشن شدن وضعیت خود و جلسه اش با مسئولان باشگاه استقلال حضور نداشت و نکته جالب اینجا بود که میلاد میداودی نیز اجازه تمرین با سایر بازیکنان را پیدا نکرد. این بازیکن به دلیل اعتراضی که پس از تعویضش مقابل الریان انجام داد توسط مظلومی مجوز تمرین نگرفت و درحالی که با ساک ورزشی به ورزشگاه رفته بود بلافاصله راهی منزلش شد.
*پرویز مظلومی با لباس شخصی در ورزشگاه دستگردی حضور پیدا کرد. او در ابتدا برای بازیکنان به صحبت پرداخت و از آنها به خاطر پیروزی مقابل الریان تشکر کرد.
*شاهرخ بیانی آنالیزور استقلال در تمرین امروز حضور داشت.
*تنها 5 نفر از هواداران استقلال تمرین آبی ها را از نزدیک تماشا کردمند.
*بازیکنانی که در ترکیب اصلی استقلال مقابل الریان حضور داشتند پس از 20 دقیقه ریکاوری راهی استخر و سونا شدند و بقیه در قالب دو تیم به فوتبال درون تیمی پرداختند.
*تیم استقلال فردا تمرینات خود را از ساعت 17 در ورزشگاه دستگردی پیگیری خواهد کرد.
این تیم روز یکشنبه و از هفته سی و سوم لیگ برتر در ورزشگاه تختی به مصاف نفت آبادان می رود.
-
گلهای برهانی استقلال را به صعود نزدیکتر کرد
گلهای برهانی استقلال را به صعود نزدیکتر کرد
خبرگزاری فارس: سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا نوشت: گلهای برهانی فاصله استقلال با صعود به جمع ۱۶ تیم برتر را کمتر کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی از بازیهای این هفته لیگ قهرمانان آسیا به پیروزی 3 بر صفر استقلال مقابل الریان قطر پرداخت و نوشت: آرش برهانی2 گل به ثمر رساند تا استقلال برای رسیدن به جمع 16 تیم برتر لیگ قهرمانان آسیا تنها یک قدم فاصله داشته باشد. آبیپوشان موفق شدند مکان دوم جدول را با پیروزی 3 بر صفر مقابل الریان از آنها پس بگیرند.
غولهای ایران با یک امتیاز کمتر از حریف قطری پا در زمین ورزشگاه آزادی گذاشتند، اما اختیار بازی را در دست گرفتند و برهانی در نیمه اول از روی نقطه پنالتی اولین گل را وارد دروازه حریف کرد.
میزبان در نیمه اول تیم برتر میدان بود و توانست در دقیقه 23 به گل برسد. استقلال میتوانست با 2 گل به رختکن برود اما میلاد میداوودی که با دروازهبان تکبه تک شده بود، نتوانست از این موقعیت استفاده کند.
در فاصله 14 دقیقه مانده به پایان بازی اسماعیل شریفات دومین گل را به ثمر رساند و پس از آن در وقتهای تلف شده سومین گل توسط برهانی به تور دروازه الریان چسبید.
استقلالیها در آخرین بازی خود تنها به یک تساوی مقابل نسف نیاز دارند تا پس از الجزیه به عنوان تیم دوم گروه صعود کنند.
-
گزارش تمرين استقلال
سرمربي تيم فوتبال استقلال به ميداودي اجازه تمرين نداد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]تيم استقلال اولين تمرين تيم خود را پس از پيروزي مقابل الريان از ساعت 13 امروز در ورزشگاه دستگردي برگزار کرد.
در تمرين امروز مهدي اميرآبادي تا روشن شدن وضعيت خود و جلسه اش با مسئولان باشگاه استقلال حضور نداشت و نکته جالب اينجا بود که ميلاد ميداودي نيز اجازه تمرين با ساير بازيکنان را پيدا نکرد. اين بازيکن به دليل اعتراضي که پس از تعويضش مقابل الريان انجام داد توسط مظلومي مجوز تمرين نگرفت و درحالي که با ساک ورزشي به ورزشگاه رفته بود بلافاصله راهي منزلش شد.
*پرويز مظلومي با لباس شخصي در ورزشگاه دستگردي حضور پيدا کرد. او در ابتدا براي بازيکنان به صحبت پرداخت و از آنها به خاطر پيروزي مقابل الريان تشکر کرد.
*شاهرخ بياني آناليزور استقلال در تمرين امروز حضور داشت.
*تنها 5 نفر از هواداران استقلال تمرين آبي ها را از نزديک تماشا کردمند.
*بازيکناني که در ترکيب اصلي استقلال مقابل الريان حضور داشتند پس از 20 دقيقه ريکاوري راهي استخر و سونا شدند و بقيه در قالب دو تيم به فوتبال درون تيمي پرداختند.
*تيم استقلال فردا تمرينات خود را از ساعت 17 در ورزشگاه دستگردي پيگيري خواهد کرد.
اين تيم روز يکشنبه و از هفته سي و سوم ليگ برتر در ورزشگاه تختي به مصاف نفت آبادان مي رود.
-
فغانی داور دیدار استقلال – نفت
فغانی داور دیدار استقلال – نفت
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال کمیته داوران اسامی داوران هفته 33 رقابتهای لیگبرتر را اعلام کرد که بر این اساس علیرضا فغانی، داور دیدار استقلال مقابل نفت آبادان خواهد بود. همچنین بابک داوری و صادق نوری وی را در امر قضاوت همراهی خواهند کرد.
دیدار تیمهای استقلال و نفت آبادان روز یکشنبه در ورزشگاه تختی آبادان برگزار خواهد شد.
-
3 محروم برای دیدار مقابل نسفکارسی
3 محروم برای دیدار مقابل نسفکارسی
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تیم استقلال برای دیدار مقابل نسفکارسی ازبکستان 3 محروم دارد. حنیف عمرانزاده، علی حمودی، آندرانیک تیموریان با دریافت کارت زرد دوم در دیدار مقابل الریان قطر نمیتوانند استقلال را در دیدار برابر نسفکارسی همراهی کنند.
گفتنی است، استقلال در آخرین دیدار مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا روز چهارشنبه 27 اردیبهشت در ازبکستان به مصاف نسفکارسی خواهد رفت.
-
آخرین تمرین استقلال فردا ساعت 16 در دستگردی
آخرین تمرین استقلال فردا ساعت 16 در دستگردی
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، آخرین تمرین استقلال پیش از دیدار مقابل نفت آبادان، فردا ساعت 16 در ورزشگاه دستگردی تهران برگزار خواهد شد تا آبیپوشان بعد از پایان این تمرین راهی فرودگاه شوند تا عازم شهر آبادان شوند.
-
فروتن: استرس استقلال از دو طرفه به یکطرفه تبدیل شد
فروتن: استرس استقلال از دو طرفه به یکطرفه تبدیل شد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، بهمن فروتن، کارشناس فوتبال در خصوص بازی تیم استقلال مقابل الریان اظهار داشت: قبل از تجزیه و تحلیل مسابقه باید بگویم که هر زمان استقلال برای بقا و ادامه مسیر به برد نیاز داشته، توانسته باارزشترین نتیجه را کسب کند. من احساس میکنم استقلال دچار یک استرس دوبرابر بود. هم از جانب آسیا و هم از طرف لیگ. به نظر میآید با کمرنگ شدن امید قهرمانی در لیگ، این استرس از حالت دوطرفه به یکطرفه بدل شد. بازیکنان در این بازی با یک آرامش فکر و با یک خیال راحت فوتبال را نرم و روان بازی کردند.
بازیکنان همگی وظایف خود را به خوبی هرچه تمامتر انجام دادند. تیموریان که واقعا در همه نبردها حاضر بود و با تعصب خاصی میجنگید. حضور جباری را در این مسابقه مثبت ارزیابی میکنم. با اینکه در این روزها با مصدومیت دست و پنجه نرم میکرد ولی در همان حضور 20 دقیقهای نیز، حال و هوای دیگری به تیم بخشیده بود. او یک پاس گل ارزشمند داد که خیال همه را راحت کرد و تیم تحتفشار در آن دقایق را با تفکر خاص خودش از فشار رهانید.
فروتن در آخر افزود: بقیه بازیکنان نیز عالی بودند ولی باید حواسشان باشد که هنوز یک بازی حساس دیگر مانده که برای صعود نیازمند کسب برد در آن مسابقه نیز هستند. در مجموع تبریک میگویم به تیم استقلال که توانست در این روزهای سخت و بحرانی بهترین نتیجه را از آن خود کند.
-
فکری: استقلال خوب آغاز و خوب تمام کرد
فکری: استقلال خوب آغاز و خوب تمام کرد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، محمود فکری، مدافع اسبق تیم فوتبال استقلال درخصوص بازی استقلال و الریان اظهار داشت: بازی بسیار خوبی را شاهد بودیم. به غیر از سه گل زیبای بازی، کسب 3 امتیاز در اولویت بود. استقلال با کسب این سه امتیاز تا حد زیادی به صعود امیدوار شده است.
مربی پیشین استقلال در خصوص روند بازی ادامه داد: خوشبختانه استقلال خوب آغاز کرد و خوبتر به پایان برد. بازیکنان میتوانستند باز هم از فرصتهای ایجاد شده نهایت بهره را ببرد و به گلهای بیشتری برسند. امیدوارم در بازیهای روز آخر اتفاق خاصی نیفتد و الجزیره و الریان هم فوتبال پاکی را اجرا کنند.
مدافع باتعصب سالهای دور استقلال درخصوص نقاط ضعف و قوت استقلال در این دیدار افزود: نقطه ضعف استقلال در این دیدار مربوط است به هدر رفتن موقعیتهای بسیاری که ایجاد شد. همچنین دیده شد وقتی استقلال از حریف جلو میافتد، انگار سیر شده و عطش گلزنیاش فروکش میکند. بازیکنان نباید زود اشباع شوند. از جمله نقاط قوت استقلال مقابل الریان را در هماهنگی نفرات دیدم. اینکه هر زمان نفرات در اختیار بودند و دست سرمربی باز بوده، استقلال هماهنگ و منطقی بازی کرده و یک فوتبال زیبا را ارائه داده است.
-
زرینچه: کار روانشناسی خوبی روی بازیکنان صورت گرفته بود
زرینچه: کار روانشناسی خوبی روی بازیکنان صورت گرفته بود
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، جواد زرینچه، بازیکن اسبق استقلال و عضو هیاتمدیره کنونی این تیم درک بالای بازیکنان از شرایط این مسابقه را عامل اصلی موفقیت تیم تلقی کرد و اظهار داشت: بچهها با تمرکز کامل و فکری باز وارد این میدان شده بودند. بازیکنان شرایط و نوع بازی مقابل الریان را درک کرده بودند. در واقع کار روانشناسی خوبی روی بازیکنان انجام شده بود که آنها توانستند در بیشتر دقایق تیم حریف را در فشار بگذارند. گل اول که استقلال به آن رسید، تا حد زیادی استرسها را کاهش داد و باعث شد که بازیکنان با روحیهای مساعدتر به اداره بازی و ادامه آن بپردازند که در نهایت مزد برتری خود را در نیمه دوم گرفتند. پیشکسوت تیم استقلال برای استقلال چندان نقطه ضعفی ندید و گفت: استقلال آنقدر خوب بود که نقاط ضعفش چندان دیده نشد. به نظر من اگر کمی تیم حوصله بیشتری خرج میکرد و در بعضی از صحنهها بازیکنان نسبت به یکدیگر گذشت داشتند، نتیجه پرگلتری حاصل میشد.
وی درخصوص جباری و آمادگی بالای او اضافه کرد: بازیکنان کلیدی مثل مجتبی جباری، صد البته که میتوانند مفید باشند. پاس گل سوم را هم فقط او بود که میتوانست اینچنین دقیق بدهد. وی در آخر گفت که استقلال نباید نسف کارسی را دستکم بگیرد و باید با یک برد ارزشمند دیگری دست پر به ایران بازگردد چون الریان توانایی دارد که الجزیره را در قطر شکست دهد...
-
تمرين امروز استقلال در کمپ اختصاصي
تمرين امروز استقلال در کمپ اختصاصي
تمرين تيم فوتبال استقلال امروز در کمپ اختصاص اين باشگاه برگزار ميشود.
استقلال امروز تمرينات خود را پيگيري مي کند. اين تمرين ساعت 17 در کمپ اختصاصي باشگاه برگزار مي شود.روز گذشته آبي پوشان تمرينات خود را در دستگردي دنبال کرده بودند. اين تيم يکشنبه در آبادان به مصاف نفت مي رود و فردا راهي آبادان مي شود.
* تيم استقلال براي بازي آخر خود در ليگ قهرمانان آسيا در مرحله گروهي تيموريان، حنيف عمران زاده و علي حمودي را به دليل دو اخطاره شدن در اختيار ندارد. بازي استقلال در روز پاياني با نسف قارشي در ازبکستان است.
-
آندرانیک تیموریان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره اینکه گفته میشود با مصدومیت روبرو شده اظهار داشت: هیچ مشکلی ندارم و میتوانم تمرین و بازی کنم.
وی در خصوص اینکه در چند بازی اخیر استقلال زیاد خطا میکند و با دریافت کارت زرد در بازی با الریان دو اخطاره شد عنوان کرد: من یک برخورد کوچک با بازیکن حریف داشتم اما داور مسابقه خیلی عجول بود، شاید پایم کمی بالا بود. گاهی روند بازی طوری میشود که مجبورم خودم را درگیر کنم.
تیموریان در این ارتباط که استقلال با پیروزی مقابل الریان از شرایط بحرانی خارج شد گفت: توانستیم روحیه بگیریم و اکنون خود را برای دیدار روز یکشنبه با نفت آبادان آماده میکنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا استقلال میتواند در کورس قهرمانی باقی بماند گفت: در کورس بودن خیلی سخت است اما ما ۲ بازی دیگر داریم و من خیلی امیدوارم. هرچند نفت حریف سرسختی است و آب و هوای آبادان هم گرم است با این حال استقلال تیم کوچکی نیست و ما بیرون از خانه بهتر نتیجه میگیریم چون استرس نداریم و فشار هواداران کمتر است.
هافبک استقلال درباره اینکه ممکن است این تیم در مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا با سپاهان روبرو شود اظهار داشت: بهتر است اول به مرحله بعد برسیم و سپس در مورد این مسئله صحبت کنیم. اگر به سپاهان هم بخوریم خیلی خوب است چرا که در ایران بازی میکنیم و دیگر نیازی به مسافرت طولانی نیست و شرایط برای هر دو تیم یکسان میشود. به نظر من شرایط ما با هم یکی است و تیمی بر تیم دیگری برتری ندارد.
وی در خصوص اینکه برای فصل آینده تصمیمی گرفته و آیا نیخواهد به فوتبال امارات برود گفت: من هنوز تصمیمی نگرفتهام و میخواهم ابتدا فصل تمام شود و با بررسی شرایط تصمیمگیری کنم.
تیموریان در پایان در خصوص اینکه روی هاجسون سرمربی پیشین وی در لیگ انگلیس سرمربی تیم ملی این کشور شده گفت: او مربی خیلی خوبی است و من حتی فکرش را میکردم روزی سرمربی انگلیس شود. شاید برای ایرانیها هاجسون شناخته شده نباشد اما در فوتبال دنیا او یک مربی شناخته شده است.
-
آرش برهانی مهاجم سرعتی استقلال در بازی با الریان قطر یک روز خوب را پشت سر گذاشت. او ۲ گل برای آبیپوشان تهرانی به ثمر رساند و نقش مهمی در پیروزی تیمش داشت. آرش در گفتوگو با خبرنگار سایت گل در مورد بازی با الریان، فصلی که استقلال پشت سر گذاشت، عملکرد خودش و مسائل مختلف دیگر به سوالات سایت گل پاسخ میدهد. حرفهای برهانی را میخوانید.
برد خیلی شیرینی بود. درست است؟
واقعا همینطور است. ما بعد از اینکه تقریبا قهرمانی لیگ را از دست دادیم، تمام تمرکز خود را روی آسیا گذاشتیم. میدانستیم که بازی با الریان سخت و حساس است و خوشحالم هوادارانی که به استادیوم آمدن با خوشحالی ورزشگاه را ترک کردند. حالا یک امتیاز برای صعود از این گروه میخواهیم.
در مورد گلزنیات صحبت کن.
خوشحالم که دوباره برای استقلال گل زدم و از زحمات دیگر بازیکنان هم نباید به سادگی گذشت. من یکی از گلهایم را به هواداران استقلال و یکی را هم به بازیکنان تیم تقدیم میکنم چون آنها کمک کردهاند و خیلی دوست داشتند در این بازی گل بزنم.
دوست داری مرحله بعد با سپاهان روبهرو شوید؟
ما هر دو نماینده ایران هستیم و حیف است که از حالا یکی از این دو تیم حذف شود. به همین دلیل دوست ندارم با سپاهان روبهروش شویم.
به نظر تو چرا استقلال قهرمانی لیگ را از دست داد؟
دلایل زیادی دارد که اگر بخواهم حرف بزنم طولانی میشود. ما تا اینجای فصل بیش از ۴۰ بازی انجام دادیم و فقط در ۵ یا ۶ بازی بودکه همه بازیکنان را در اختیار داشتیم. فشردگی بازیها و خستگی بازیکنان به ما ضربه زد و معادلاتی که در ذهن داشتیم و فکرهایی که میکردیم همگی به هم خورد. از همه مهمتر این بود که ما مصدومان زیادی دادیم و این موضوع به استقلال ضربه زد.
سپاهان در حال حاضر صدرنشین است. قبول داری آنها عملکرد بهتری داشتهاند؟
سپاهان تیم خوبی است ولی آیا این تیم به اندازه ما بازیکن مصدوم داد؟ آنها به هیچ وجه به اندازه ما مصدوم ندادند ولی امسال بازیکنان کلیدی استقلال بازیهای زیادی را از دست دادند.
شاید شما را چشم زدهاند؟!
من به این چیزها اعتقاد ندارم. همانطور که گفتم تیم ما فشار زیادی را تحمل کرد و ۲بازی هم در پلیآف لیگ قهرمانان انجام دادیم و معتقدم شادابی بازیکنان سپاهان بیشتر از استقلال بود.
فصلی که گذشت برای خودت چطور بود؟
امسال خیلی بیشتر از خودم انتظار داشتم و فکر میکردم بیشتر گل بزنم ولی متاسفانه خیلیها عملکرد یک مهاجم را فقط در گل زدن ارزیابی میکنند. من در خیلی از بازیها مثمرثمر بودم یا پاس گل دادم ولی در مورد برهانی یکسری حرف و حدیثها وجود داشت که غیرمنطقی بود. توقعات از من زیاد است و این خوب است ولی خیلی مواقع این توقعات بلای جانم شد.
تو بحث کم کاری بازیکنان استقلال را قبول داری؟
آقای مظلومی به ما گفت که اصلا منظورش این نبوده است. به نظر من بازیکنان استقلال امسال بیشتر از توانشان مایه گذاشت.
در مورد حرف و حدیثهایی که مبنی بر تغییر مدیریت و کادرفنی استقلال وجود دارد چه صحبتی داری؟
من دوست ندارم با حرف زدن در مورد این مسائل تمرکزم را به هم بریزم.
دوست داری فتحاللهزاده در استقلال بماند؟
بله دوست دارم. فتحاللهزاده در بدترین شرایط بارها به استقلال کمک کرد. فصل گذشته ۱۰ بازیکن استقلال رفتند که خیلی از آنها بازیکن ثابت تیم بودند ولی فتحاللهزاده تیم خوبی جمع کرد. او امسال هم تیم خوبی بست و معتقدم چنین مدیری برای استقلال زحمت میکشد. فتحاللهزاده دلسوز استقلال است و حیف است که این باشگاه چنین مدیری را از دست بدهد.
سال بعد دوست داری در استقلال بمانی؟
من استقلالی هستم و اگر بخواهند حتما در این تیم میمانم.
از اینکه توسط کیروش به تیم ملی دعوت نمیشوی ناراحت نیستی؟
امیدوارم همچنان برای استقلال بازیکن مثمرثمری باشم و به تیم ملی دعوت شوم. آقای کیروش در مقاطعی از فصل میتوانست مرا دعوت کند ولی نکرد. البته من ناامید نمیشوم تا به تیم ملی برسم.
-
حضور خانوادهها و بانوان در تمرین استقلال
حضور خانوادهها و بانوان در تمرین استقلال
رحمتی غایب بود
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال در غیاب دروازهبان خود به تمرین پرداخت.
به گزارش خبرگزاری فارس تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار مقابل صنعت نفت آبادان آماده میکند از ساعت 17 امروز در کمپ اختصاصی این باشگاه تمریناتش را پیگیری کرد.
در تمرین امروز سید مهدی رحمتی غیبت داشت و مهدی امیرآبادی و میلاد میداودی هم که به دلیل اتفاقات رخ داده در دیدار با الریان اجازه تمرین ندارند، غایب بودند.
* در ابتدای تمرین که با بارش باران و باد توام بود پرویز مظلومی بازیکنانش را دور هم جمع کرد و در خصوص بازی مقابل صنعت نفت با آنها به صحبت پرداخت.
* پژمان منتظری به صورت اختصاصی تمرین کرد و تنها به دویدن دور زمین پرداخت.
* حدود 70 نفر از هواداران استقلال با حضور در کمپ این باشگاه نظارهگر تمرین آبی پوشان بودند.
* شاهرخ بیانی و بهمن فروتن در تمرین امروز حضور داشتند.
* به خاطر مجاورت خانههای کمپ استقلال تعدادی از خانوادهها و بانوان از نزدیک تمرین شاگردان را زیر نظر گرفتند.
* بازیکنانی که در ترکیب اصلی استقلال مقابل نماینده قطر قرار گرفته بودند، تنها 20 دقیقه دور زمین دویدند و سپس محل تمرین را ترک کردند. سایر بازیکنان در قالب دو گروه به بازی درون تیمی پرداخته و مظلومی و هنکه نکات لازم را به آنها گوشزد میکردند.
* قرار است فردا بازیکنان استقلال آخرین تمرین خود را قبل از سفر به آبادان از ساعت 16 در ورزشگاه دستگردی برگزار کنند. بازیکنان این تیم در ابتدا فیلم آخرین بازی صنعت نفت آبادان در لیگ برتر را تماشا خواهند کرد و سپس از ساعت 17 کارها تاکتیکی را پشت سر خواهند گذاشت.
استقلال روز یکشنبه در ورزشگاه تختی آبادان میهمان صنعت نفت خواهد بود.
-
تركى و فغانى براى پرسپوليس و استقلال قضاوت مى كنند
اعلام اسامى داوران هفته سى و سوم ليگ برتر
تركى و فغانى براى پرسپوليس و استقلال قضاوت مى كنند
تركى و فغانى ديدار هاى تيم هاى پرسپوليس و استقلال را سوت مى زنند. اسامى داوران قضاوت كننده در هفته سى و سوم به شرح زير است:
يكشنبه ۱۷ ارديبهشت ،۹۱ ساعت ۱۷
پرسپوليس - راه آهن، ورزشگاه آزادى تهران
داور: محسن تركى، كمك ها: حسن كامرانى فر و داود رفعتى
نفت تهران-داماش، ورزشگاه دستگردى تهران
داور: فتاحى، كمك ها: كهورى و فراهانى
ملوان - فولاد اهواز، ورزشگاه تختى انزلى
داور: سعيد مظفرى زاده، كمك ها: عيوض محمدى و الوندى
شهردارى تبريز-فجرسپاسى، ورزشگاه يادگار امام(ره)تبريز
داور: البرز حاجى پور، كمك ها: حسين خانبان و مجيد ويشگاهى
شاهين بوشهر- سايپا، ورزشگاه شهيد بهشتى بوشهر
داور: تورج حق وردى، كمك ها: فريمانى و طورى
صباى قم- مس كرمان، ورزشگاه يادگار امام(ره) قم
داور: شاهين حاج بابايى، كمك ها: كيانى و قاسمى
مس سرچشمه- تراكتورسازى، ورزشگاه باهنر كرمان
داور: سعيد بخشى زاده، كمك ها: فرح نيا و زارع
ذوب آهن-سپاهان، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
داور: يدالله جهانبازى، كمك ها: رضا سخندان و رسول فروغى
نفت آبادان-استقلال تهران، ورزشگاه تختى آبادان
داور: عليرضا فغانى، كمك ها: داورى و نورى
-
زرينچه: استقلال غيرممكن را ممكن كرد
وزارت ورزش مشكلات مالى را حل كند
زرينچه: استقلال غيرممكن را ممكن كرد
جواد زرينچه كاپيتان اسبق تيم فوتبال استقلال با اشاره به پيروزى خوب اين تيم مقابل الريان قطر گفت: استقلال نشان داد كه ايرانى ها هر وقت بخواهند، مى توانند غير ممكن ها را ممكن كنند. او درباره پيروزى شيرين استقلال مقابل الريان قطر در مرحله گروهى رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا گفت: ايرانى ها نشان داده اند كه هر گاه در شرايط حساسى قرار مى گيرند، اگر بخواهند مى توانند از هر غير ممكن، ممكن بسازند. من يك روز پيش از بازى به تمرين استقلال رفتم و ديدم كه بازيكنان در فضايى شاداب، سرحال و با انگيزه تمرين مى كنند. در طول هفته اخير هم كارهاى مثبتى در تيم انجام شد. مدير عامل و اعضاى هيات مديره در تمرين ها حضور پيدا كردند و در مجموع جو خوبى بر تيم حاكم بود. همچنين بايد از هواداران تشكر كنم كه از دقيقه يك تا دقيقه ۹۰ را تشويق كردند تا اين نتيجه خوب حاصل شد. وى درباره بازى هم گفت: بازى خوب بود. شايد تيم ما منتظر به ثمر رسيدن گل بود و خدا را شكر به موقع هم اين گل به دست آمد. به ثمر رسيدن گل اول باعث شد كه بازيكنان ما با استرس كمتر و آرامش بيشتر توپ را به گردش در بياورند و در نهايت با نتيجه اى قاطع پيروز شدند. فكر مى كنم بايد يك خسته نباشيد حسابى به همه آن ها بگويم. زرينچه همچنين در پاسخ به اين سوال كه چرا معمولا تيم هاى ايران در حضور تماشاگران پرشمار خودى دچار استرس مى شوند، اظهار كرد: من فكر نمى كنم كه اين مساله خيلى استرس آفرين باشد. شايد حضور هزاران تماشاگر كمى فضا را سنگين كند، اما در نهايت اين مساله يك امتياز بزرگ محسوب مى شود. اگر حركت تيم رو به جلو و خوب باشد، هوادار هم تا پايان بازى همراهى و حمايت مى كند. بايد از هواداران كمال استفاده را ببريم، چون آن ها هميشه حامى تيم بوده اند و كارى هم ندارند كه چه كسى مربى است و يا چه بازيكنانى در تيم هستند. عضو هيات مديره باشگاه استقلال در ادامه و درباره حريف قطرى اين تيم در بازى چهارشنبه شب و همچنين ديدار بعدى اين تيم گفت: الريان تيم خوب بود و بازى فوق العاده اى از خود به نمايش گذاشت. بازى آخر آن ها در خانه خودشان است و توان پيروز شدن برابر الجزيره را هم دارند. ما هم به يارى خدا در بازى آخرمان برابر نسف قارسى طورى بازى مى كنيم كه به يك پيروزى قاطع دست پيدا كنيم و كار را به اما و اگر نكشانيم. وى افزود: البته بازى برابر نماينده ازبكستان در خانه حريف چندان آسان نيست، چون اين تيم در تهران توانست از ما امتياز بگيرد و مطمئنا در خانه خودش فقط به اميد پيروزى مى جنگند. ما هم در آن بازى با همان تفكرى كه در برابر الجزيره و الريان در دور برگشت قرار گرفتيم وارد ميدان مى شويم. بازيكن اسبق استقلال صحبتى هم با مسئولان وزارت ورزش و جوانان داشت، وى گفت: خيلى وقت ها به تمرين تيم سر مى زنيم، اما بازيكنان با مناعت طبع حرفى از مسايل مالى به زبان نمى آورند. خدا كند طورى رفتار شود كه تا پيش از پايان بازى ها مسايل مالى بازيكنان حل شود تا هم در آسيا و هم فصل آينده، آن ها را داشته باشيم و بتوانيم بازيكنان خوب ديگرى هم جذب كنيم. ما مى خواهيم با قدرت به كار ادامه دهيم تا لياقت قهرمانى در آسيا را داشته باشيم و آن را به عنوان افتخارى به هوادارانمان تقديم كنيم.
-
گزارش afc از ليگ قهرمانان آسيا؛
گزارش afc از ليگ قهرمانان آسيا؛
گل هاى برهانى استقلال را به صعود نزديك تر كرد
سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا نوشت: گل هاى برهانى فاصله استقلال با صعود به جمع ۱۶ تيم برتر را كمتر كرد. سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارشى از بازى هاى اين هفته ليگ قهرمانان آسيا به پيروزى ۳ بر صفر استقلال مقابل الريان قطر پرداخت و نوشت: آرش برهانى۲ گل به ثمر رساند تا استقلال براى رسيدن به جمع ۱۶ تيم برتر ليگ قهرمانان آسيا تنها يك قدم فاصله داشته باشد. آبى پوشان موفق شدند مكان دوم جدول را با پيروزى ۳ بر صفر مقابل الريان از آنها پس بگيرند. غول هاى ايران با يك امتياز كمتر از حريف قطرى پا در زمين ورزشگاه آزادى گذاشتند، اما اختيار بازى را در دست گرفتند و برهانى در نيمه اول از روى نقطه پنالتى اولين گل را وارد دروازه حريف كرد. ميزبان در نيمه اول تيم برتر ميدان بود و توانست در دقيقه ۲۳ به گل برسد. استقلال مى توانست با ۲ گل به رختكن برود اما ميلاد ميداودى كه با دروازه بان تك به تك شده بود، نتوانست از اين موقعيت استفاده كند. در فاصله ۱۴ دقيقه مانده به پايان بازى اسماعيل شريفات دومين گل را به ثمر رساند و پس از آن در وقت هاى تلف شده سومين گل توسط برهانى به تور دروازه الريان چسبيد. استقلالى ها در آخرين بازى خود تنها به يك تساوى مقابل نسف نياز دارند تا پس از الجزيه به عنوان تيم دوم گروه صعود كنند.
-
مقابل نسف قارسى بايد با آرامش بازى كنيم
مقابل نسف قارسى بايد با آرامش بازى كنيم
دين محمدى : دفاع تيمى استقلال خيلى خوب بود
سيروس دين محمدى هافبك اسبق تيم فوتبال استقلال با تمجيد از عملكرد اين تيم در ديدار با الريان قطر گفت: استقلال در كار دفاعى بسيار خوب عمل كرد.او درباره پيروزى تيم فوتبال استقلال برابر الريان در پنجمين ديدار خود در ليگ قهرمانان آسيا، اظهار كرد: استقلال در نيمه اول كار دفاعى را بسيار خوب انجام داد و البته الريان هم بسيار خطرناك بود. آن ها فرصت هاى گلزنى زيادى داشتند، ولى خوشبختانه به گل تبديل نشد. مطمئن باشيد كه در چنين بازى هايى اگر گل نخوريد، حتما مى توانيد گل بزنيد و استقلال اين كار را به خوبى انجام داد. در نيمه دوم و به ويژه پس از گل اول استقلال، حريف براى جبران گل خورده حمله هاى زيادى كرد و فرصت هاى زيادى هم داشت، امااستقلال با تعويض هايش و آوردن چند بازيكن سرعتى توانست ازفرصت هايش بهره ببرد و دو گل ديگر هم بزند. وى همچنين با تمجيد از عملكرد آرش برهانى در ديدار مقابل الريان گفت: چهارشنبه، روز برهانى بود. او اگر بتواند وضعيت فنى و روانى خود را به همين صورت حفظ كند، مطمئنا در آينده به وضعيت خيلى خوبى خواهد رسيد. آرش يك حسن بزرگ دارد كه آن هم قرار گرفتن در موقعيت هاى گل است. او خيلى خوب جايگيرى مى كند و كار هافبك ها را براى پاس دادن راحت مى كند. البته در اين بين هم طبيعى است كه برخى فرصت هايى به گل تبديل نشود، چون اگر قرار باشد همه فرصت ها گل شوند كه آن بازى ديگر فوتبال نمى شود! دين محمدى درباره ديدار آخر استقلال در مرحله گروهى ليگ قهرمانان آسيا كه بايد در ازبكستان برگزار شود هم خاطر نشان كرد: استقلال بايد آن بازى را ببرد و اين مساله مى تواند باعث ايجاد استرس در بازى اين تيم شود. در سوى ديگر نسف قارسى ازبكستان قرار دارد كه چون مى داند شانسى براى صعود ندارد، بدون استرس و با آرامش بازى مى كند. استقلال اگر مى خواهد پيروز شود بايد استرس را از خود دور كند. من بازى رئال مادريد و بيلبائو را هم ديدم. در آن بازى مادريدى ها بايد پيروز مى شدند و خوزه مورينيو بر خلاف ساير بازى هاى تيمش از روى نيمكت بلند نشد تا استرس كمترى به بازيكنانش وارد كند. آن ها هم با آرامش كامل بازى كردند و در نهايت پيروز شدند. اميدوارم در بازى با نسف قارسى هم نيمكت استقلال اين آرامش را به بازيكنان استقلال دهد. هافبك اسبق استقلال همچنين پيش بينى اش را از نتايج استقلال در مراحل بعدى ليگ قهرمانان آسيا اين گونه بيان كرد: اگر استقلال از اين مرحله صعود كند با توجه به مهره هاى ارزشمندى كه دارد، مى تواند به مقام قهرمانى هم دست پيدا كند. ضمن اين كه آندرانيك تيموريان و مجتبى جبارى به تيم بازگشته اند و به تدريج وضعيت مصدومان اين تيم هم رو به بهبودى مى رود. وى در پايان براى هر۳ نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا آرزوى موفقيت كرد و گفت: پرسپوليس مقابل الهلال اصلا شبيه آن پرسپوليس آسيايى بازى هاى قبل نبود و احساس مى كنم كند عمل مى كرد. اميدوارم پرسپوليس بتواند در بازى آخرش پيروز شود، چون مربى بزرگى روى نيمكت دارد كه مى تواند تغييرات زيادى در تيم ايجاد كند. پرسپوليس بايد قدر هوادارانش را بداند. سپاهان هم تيم با كيفيت و منسجمى است. اين تيم هر گاه اراده كند گل مى زند و اين حسن بزرگى است. شك نكنيد كه سپاهان يكى از مدعيان قهرمانى در آسيا است.
-
اميرآبادى و ميداودى از استقلال كنار گذاشته شدند
با نظر مظلومى
اميرآبادى و ميداودى از استقلال كنار گذاشته شدند
مهدى اميرآبادى كه پس از ديدار استقلال مقابل الريان قطر با ناراحتى اقدام به خروج از رختكن آبى پوشان را كرد، در تمرين روز پنجشنبه شركت نكرد. همچنين ميداودى كه پس از تعويضش در ديدار با الريان اعتراض كرده بود، هنگامى كه در جمع آبى پوشان حضور يافت، از سوى مظلومى از حضور در تمرين منع شد. قرار است در روزهاى آينده اين ۲ بازيكن در جلسه اى با فتح الله زاده وضعيتشان را مشخص كنند.
-
استقلال تهران با پیروزی با ارزش مقابل الریان قطر حالا خودش را آماده دیدار با صنعت نفت آبادان میکند. هر چند استقلالیها شانس زیادی برای قهرمانی در لیگ برتر ندارند ولی با این حال آندرانیک تیموریان هافبک تأثیرگذار آبیها معتقد است که این تیم میتواند به قهرمانی امیدوار باشد.
تیموریان در خصوص شانس قهرمانی استقلال در لیگ برتر حرفهایش را اینگونه آغاز میکند:« این درست است که ما شانس کمی داریم ولی در فوتبال ایران همیشه اتفاقات عجیب و باورنکردنی رخ میدهد و خیلی مواقع شده که قهرمان در آخرین هفته مشخص شده است. با توجه به این اتفاقات و مسائل غیرقابل پیشبینی، ما هنوز امیدوار هستیم ولی میدانیم که شانس استقلال خیلی کم است.
آندو در پاسخ به این سوال که فکر میکنی این هفته ذوب آهن بتواند سپاهان را شکست دهد خاطرنشان میکند:« ذوب آهن همیشه مقابل سپاهان خوب بازی میکند و توانایی این را دارد که صدرنشین لیگ را شکست دهد. از طرفی ما باید تحت هر شرایطی صنعت نفت را در آبادان شکست دهیم و منتظر لغزش سپاهان باشیم. ما تا آخرین هفته به صورت جدی دنبال قهرمانی خواهیم بود.
آندو در مورد بازی استقلال و الریان قطر میگوید:« خدا را شکر که یک بازی حساس را با پیروزی پشت سر گذاشتیم و قاطعانه الریان را شکست دادیم. ما حالا شانس زیادی برای صعود داریم و در آخرین بازی هم باید امتیاز بگیریم تا به مرحله بعد صعود کنیم. استقلال باید از این گروه صعود کند و ما شایسته صعود هستیم.»
تیموریان در مورد احتمال رویارویی سپاهان و استقلال در لیگ قهرمانان میگوید:« به هر حال هر دو تیم به آب و آتش میزنند که در لیگ قهرمانان آسیا به مراحل پایانی صعود کنند و شاید با هم روبه رو شوند. این خوب نیست که سپاهان و استقلال در لیگ قهرمانان با هم روبهرو شوند چون یکی از نمایندههای ایران حذف خواهد شد ولی اگر هم این اتفاق بیفتد باید نهایت تلاش خود را به خرج داده تا سپاهان را ببریم.
تیموریان در پاسخ به این سوال که آیا از رویارویی با سپاهان در اصفهان نمیترسید میگوید:« ما به هیچ عنوان از سپاهان نمیترسیم، حتی اگر در اصفهان بازی کنیم. استقلال پتانسیل تیمی بالایی دارد و ما میتوانیم در لیگ قهرمانان آسیا تا مراحل پایانی بالا برویم.
تیموریان هنوز برای فصل آینده تصمیمی نگرفته است. او در پاسخ به این سوال که آیا از تیمهای عربی یا اروپایی پیشنهاد داری میگوید:« من هیچ پیشنهادی از تیمهای خارجی ندارم و فعلا هم دوست ندارم در مورد فصل آینده حرف بزنم. ما تا پایان لیگ چند بازی مهم در پیش داریم و امیدوارم نتایج خوبی بگیریم و امسال را به خوبی پشت سر بگذاریم.
-
حيدري: صعود ما قطعي نيست
استقلال تهران با پيروزي مقابل الريان قطر حالا در آستانه صعود به مرحله حذفي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا قرار دارد ولي خسرو حيدري مدافع هافبک آبيها معتقد است که هنوز صعود اين تيم به مرحله بعدي قطعي نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] حيدري در مورد صعود استقلال به مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا مي گويد:« صعود ما از اين گروه هنوز قطعي نشده است چون در ازبکستان بازي سختي در پيش داريم و چند بازيکن استقلال هم 2 اخطاره هستند. از طرفي صعود الجزيره به مرحله بعدي قطعي شده و آنها با تمام قدرت مقابل الريان قرار نميگيرند. به همين دليل امکان دارد که الجزيره در هفته آخر به الريان ببازد و ما تحت هر شرايطي بايد در ازبکستان امتياز بگيريم.»
حيدري در پاسخ به اين سوال که آيا از رويارويي با سپاهان در مرحله حذفي استقبال ميکنيد خاطرنشان ميکند:«به هر حال بايد ديد که ابتدا سرنوشت ما در اين گروه چگونه خواهد شد و آيا صعود خواهيم کرد يا خير. صعود استقلال هنوز قطعي نيست و من نميتوانم جواب اين سوال را بدهم ولي اگر هم با سپاهان روبهرو شديم مشکلي براي رويارويي با اين تيم نداريم و حتي در اصفهان هم به پيروزي فکر خواهيم کرد.»
حيدري در مورد شرايط خودش در اين روزها ميگويد:«من وضعيت خوبي دارم و نهايت تلاشم را براي استقلال به کار ميگيرم. در بازي با الريان هم بيشتر از 12کيلومتر دويدم و فکر ميکنم تا حالا اينقدر ندويده بودم. با اين حال در مورد عملکردم بايد کادرفني نظر بدهد.»
-
هشدار بهروان به فتح اله زاده در مورد رينالدو
سازمان ليگ در نامهاي فوري به باشگاه استقلال خواستار پرداخت پول رينالدو شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، غلامرضا بهروان سرپرست سازمان ليگ در نامه اي به علي فتح اللهزاده مديرعامل باشگاه استقلال نسبت به پرداخت هر چه سريعتر مطالبات پائولو رينالدو هشدار داد.
بهروان در اين نامه خطاب به فتح الله زاده نوشته است: پيرو نامه دريافتي از فيفا در تاريخ 25 آوريل 2012 درباره پائولو رينالدو بازيکن پرويي سابق استقلال تهران، مقتضي است تا هر چه سريع تر نسبت به پرداخت باقي مانده مطالبات اين بازيکن پرويي پيش از اتمام مهلت تعيين شده توسط فيفا اقدامات لازم را انجام دهيد.
لازم به ذکر است عواقب ناشي از عدم پرداخت مطالبات وي در مهلت تعيين شده که منجر به اعمال جرائم انضباطي از سوي کميته وضعيت بازيکنان و کميته انضباطي فيفا مي شود، متوجه باشگاه استقلال تهران خواهد بود.
-
واکنش اميرآبادي به حکم کميته انضباطي استقلال
مدافع استقلال پس از حکم کميته انضباطي باشگاه استقلال گفت: صحبتي در خصوص اين حکم ندارم چون موضوع درون خانوادگي بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]پس از اتفاقاتي که در پايان ديدار استقلال و الريان افتاد مهدي امير ابادي و ميلاد ميداودي از حضور در تمرينات اين تيم منع شدند.
از همين رو صبح امروز جلسه کميته انضباطي باشگاه استقلال تشکيل شد و در نهايت ميداودي 10 و اميرآبادي 7 ميليون تومان جريمه شدند و در ديدار فردا با نفت آبادان تيم استقلال را همراهي نخواهند کرد.
مهدي امير آبادي پس از حکم کميته انضباطي باشگاه استقلال به خبرنگار فارس گفت: در اين زمينه هيچ صحبتي ندارم چون مسئله درون تيمي و خانوادگي بود. در اين شرايط سکوت مي کنم و حرفي نمي زنم.
-
اميرآبادي و ميداوودي جريمه شدند
دو بازيکن خاطي تيم استقلال با محروميت و جريمه مالي مواجه شدند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به نقل از سايت باشگاه استقلال، جلسه کميته انضباطي براي تصميمگيري در مورد وضعيت ميلاد ميداودي و مهدي اميرآبادي صبح امروز در باشگاه استقلال برگزار شد.
در اين جلسه که با حضور فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال انجام گرفت، علي نظري جويباري، علي اميري، منصور پورحيدري، پرويز مظلومي، ميداودي و اميرآبادي نيز حضور داشتند که طي آن، اين دو بازيکن در اين جلسه از رفتار حاشيهساز خود در بازي با الريان ابراز ندامت کردند.
در نهايت پس از بررسي همه جوانب، کميته انضباطي اين دو بازيکن را يک جلسه از همراهي تيم محروم و ميداودي و اميرآبادي را به ترتيب 10 و 7 ميليون تومان جريمه نقدي کرد.
-
اميرآبادي و ميداوودي جريمه شدند
دو بازيکن خاطي تيم استقلال با محروميت و جريمه مالي مواجه شدند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به نقل از سايت باشگاه استقلال، جلسه کميته انضباطي براي تصميمگيري در مورد وضعيت ميلاد ميداودي و مهدي اميرآبادي صبح امروز در باشگاه استقلال برگزار شد.
در اين جلسه که با حضور فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال انجام گرفت، علي نظري جويباري، علي اميري، منصور پورحيدري، پرويز مظلومي، ميداودي و اميرآبادي نيز حضور داشتند که طي آن، اين دو بازيکن در اين جلسه از رفتار حاشيهساز خود در بازي با الريان ابراز ندامت کردند.
در نهايت پس از بررسي همه جوانب، کميته انضباطي اين دو بازيکن را يک جلسه از همراهي تيم محروم و ميداودي و اميرآبادي را به ترتيب 10 و 7 ميليون تومان جريمه نقدي کرد.
-
گزارش تمرين امروز استقلال
بازيکن معترض استقلال امروز در محل تمرين اين تيم حاضر شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرين تيم استقلال از ساعت 16 در زمين دستگردي آغاز شد. بازيکنان قبل از تمرين به مدت 25 دقيقه فيلم بازي هاي نفت آبادان را تماشا کردند.
*مهدي اميرآبادي که به دليل اعتراض بعد از بازي با الريان قطر اجازه حضور در تمرينات را نداشت امروز پس از راي کميته انضباطي در تمرين حاضر شد ولي همراه تيم به آبادان نميرود.
* ميلاد ميداودي ديگر بازيکني که در جريان بازي با الريان به دليل تعويضش ناراحت شده بود در تمرين شرکت نداشت. وي به همراه اميرآبادي اجازه حضور در بازي با نفت را ندارند.
*پرويز مظلومي سرمربي استقلال امروز براي دقايقي پا به توپ شد و حرکات نمايشي انجام داد.
*مهدي رحمتي که روز گذشته غايب بود امروز همراه سايرين تمرين کرد.
* ابتدا تماشاگران اجازه حضور در تمرين را نداشتند اما بلافاصله اين مسئله حل شد و حدود 20،30 نفر از هواداران وارد ورزشگاه شدند.
* منصور پورحيدري به دليل مسائل شخصي به آبادان نمي رود و فردا علي اميري معاون اين باشگاه سرپرست آبي پوشان خواهد بود.
*استقلال امشب ساعت 20 به آبادان پرواز مي کند تا فردا به مصاف نفت برود.
-
استقلالیها حاشیه سازی نکنند
ندامت میداودی و امیرآبادی در حکم تأثیرگذار بود
استقلالیها حاشیه سازی نکنند
خبرگزاری فارس: رئیس کمیته انضباطی باشگاه استقلال گفت: ندامت امیرآبادی و میداودی در کیفیت حکم صادره تاثیر داشت.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، علیاکبر محمدزاده، رئیس کمیته انضباطی باشگاه استقلال در خصوص آرای اعلام شده در مورد امیر آبادی و میداودی گفت: با توجه به مسائل حاشیهای که اتفاق افتاده بود و بنا به دستور مدیرعامل باشگاه، کمیته انضباطی تشکیل جلسه داد تا برای جلوگیری از تکرار چنین اتفاقاتی، تصمیمگیری و برخورد شود. همانطور که اعلام شد، این دو از همراهی استقلال در یک بازی محروم هستند و جرایم نقدی نیز برای آنها در نظر گرفته شد.
وی تصریح کرد: ابراز ندامت این دو بازیکن در کیفیت حکم ما تأثیر داشت، اما از همینجا به همه دوستان اعلام میکنیم از مسائل حاشیهای و انجام مصاحبه بدون مجوز در برخی مواقع خاص که ناشی از تأثر بسیار صورت میگیرد، خودداری کنند، در غیر این صورت چارهای جز تشکیل کمیته انضباطی نداریم. به دوستانمان در تیم استقلال پیشنهاد و توصیه میکنیم که کمیته انضباطی همه تحرکات و رفتار و صحبتهای آنها را رصد میکند و به همین دلیل بستر حاشیهای را برای تیم فراهم نکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، کمیته انضباطی باشگاه استقلال دو بازیکن این تیم را یک جلسه از همراهی تیم محروم و میداودی و امیرآبادی را به ترتیب 10 و 7 میلیون تومان جریمه نقدی کرد.
-
امیری سرپرست استقلال در آبادان
امیرآبادی آمد، میداودی نیامد
امیری سرپرست استقلال در آبادان
خبرگزاری فارس: بازیکن معترض استقلال امروز در محل تمرین این تیم حاضر شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین تیم استقلال از ساعت 16 در زمین دستگردی آغاز شد. بازیکنان قبل از تمرین به مدت 25 دقیقه فیلم بازی های نفت آبادان را تماشا کردند.
*مهدی امیرآبادی که به دلیل اعتراض بعد از بازی با الریان قطر اجازه حضور در تمرینات را نداشت امروز پس از رای کمیته انضباطی در تمرین حاضر شد ولی همراه تیم به آبادان نمیرود.
* میلاد میداودی دیگر بازیکنی که در جریان بازی با الریان به دلیل تعویضش ناراحت شده بود در تمرین شرکت نداشت. وی به همراه امیرآبادی اجازه حضور در بازی با نفت را ندارند.
*پرویز مظلومی سرمربی استقلال امروز برای دقایقی پا به توپ شد و حرکات نمایشی انجام داد.
*مهدی رحمتی که روز گذشته غایب بود امروز همراه سایرین تمرین کرد.
* ابتدا تماشاگران اجازه حضور در تمرین را نداشتند اما بلافاصله این مسئله حل شد و حدود 20،30 نفر از هواداران وارد ورزشگاه شدند.
* منصور پورحیدری به دلیل مسائل شخصی به آبادان نمی رود و فردا علی امیری معاون این باشگاه سرپرست آبی پوشان خواهد بود.
*استقلال امشب ساعت 20 به آبادان پرواز می کند تا فردا به مصاف نفت برود.
-
چرا آندو پشت سر هم کارت میگیرد؟ او پاسخ این سوال را داد: «من یک برخورد کوچک با بازیکن حریف داشتم اما داور مسابقه خیلی عجول بود، شاید پایم کمی بالا بود. گاهی روند بازی طوری میشود که مجبورم خودم را درگیر کنم.» آندو معتقد است که استقلال از بحران خارج شده: «توانستیم روحیه بگیریم و اکنون خود را برای دیدار روز یکشنبه با نفت آبادان آماده میکنیم.» آیا استقلال میتواند در کورس قهرمانی باقی بماند؟ تیموریان پاسخ این سوال را هم داد: «در کورس بودن خیلی سخت است اما ما ۲ بازی دیگر داریم و خیلی امیدوارم. هرچند نفت حریف سرسختی است و آب و هوای آبادان هم گرم است با این حال استقلال تیم کوچکی نیست و ما بیرون از خانه بهتر نتیجه میگیریم چون استرس نداریم و فشار هواداران کمتر است.» روبرویی استقلال با سپاهان خوب است یا بد؟ آندو حرفهای جالبی در این باره میزند: «بهتر است اول به مرحله بعد برسیم و سپس در مورد این مساله صحبت کنیم. اگر به سپاهان هم بخوریم خیلی خوب است چرا که در ایران بازی میکنیم و دیگر نیازی به مسافرت طولانی نیست و شرایط برای هر دو تیم یکسان میشود. به نظر من شرایط ما با هم یکی است و تیمی بر تیم دیگری برتری ندارد.» آندو پیرامون حضور هاجسون در تیم ملی انگلیس هم حرفهایی دارد: «او مربی خیلی خوبی است و من حتی فکرش را میکردم روزی سرمربی انگلیس شود. شاید برای ایرانیها هاجسون شناخته شده نباشد اما در فوتبال دنیا او یک مربی شناخته شده است.
-
حنیف عمران زاده، مدافع پرتلاش استقلال که مظهر تعصب هم در این تیم حساب میشود بعد از برد ارزشمند تیمش گفت: «فوتبالی که مقابل الریان به نمایش گذاشتیم یکی از بهترین بازیهای استقلال در فصل اخیر بود. به جز دقایقی در نیمه دوم که کمی افت کردیم عملکرد خیلی خوبی داشتیم و الریان نتوانست حتی یک گل به ما بزند. استقلال با این بازی خوبی که انجام داد نشان داد در دیدارهای قبلی مرحله گروهی بدشانس بوده وگرنه میتوانست با اقتدار از گروهش صعود کند. خیلی خوب شد که توانستیم الریان را ببریم تا کار به بازی پایانی در ازبکستان نکشد. بازی در آنجا خیلی سخت است اما ما هم نباید برای کسب حداقل امتیاز به زمین برویم. درست است که یک تساوی هم کار استقلال را برای صعود تمام میکند اما تیم باید برای برد به میدان برود.» حنیف پتانسیل تیمش را فراتر از اینها دانست: «استقلال این پتانسیل را دارد که تا مراحل بالاتر لیگ قهرمانان بالا برود به همین دلیل نباید تنها به صعود از گروهمان راضی شویم. در صورت صعود احتمالا به سپاهان میخوریم اما دوست ندارم در مرحله حذفی یکی از نمایندگان ایران حذف شود چون ما در مرحله پلیآف هم ذوبآهن را حذف کردیم.» وی با اشاره به حضور تماشاگران استقلال در دیدار مقابل الریان گفت: «واقعا هواداران ما را شرمنده کردند. بعد از نتایج نه چندان خوبی که در لیگ گرفتیم آمدند و در این بازی حساس از ما حمایت کردند. ممنون آنها هستم و خوشحالم که راضی به خانه برگشتند.
-
آخرین تمرین تیم استقلال پیش از سفر به آبادان از ساعت ۱۶ عصر امروز در زمین دستگردی آغاز شد.
*پیش از شروع تمرین فیلم بازیهای نفت آبادان برای بازیکنان در رختکن دستگردی به نمایش درآمد.
*مهدی امیرآبادی که پیش از این اجازه حضور در تمرینات را نداشت، در این نوبت تمرینی حاضر شد و در کنار تیم تمرین کرد.
*میلاد میداودی تنها غایب تمرین بود.
*استقلالیها پس از انجام تمرین راهی فرودگاه شدند تا با پرواز ساعت
-
همان طور كه از ايويچ ياد نگرفتيم
همان طور كه از ايويچ ياد نگرفتيم
يار در خانه و ما گرد جهان مى گرديم
امير قلعه نويى مربى شدن خود را مديون حضور چند ساعته در تمرينات آماده سازى لوركوزن مى داند. آرى! موفق ترين مربى ليگ برترى ميليون ها تومان خرج كرد تا از پشت فنس ها چند جلسه اى تمرينات دام و كخ را ببيند و به قول خودش «تجربه» كسب كند.
بسيارى از ديگر مربيان مدعى نيز گاهاً تن به چنين هزينه هايى مى دهند تا تجربه بياموزند، با اين حال صد حيرت از اين جماعت كه وقتى كسى در قامت ايويج فقيد يا كوئيروش به تهران مى آيد، تمايل خود به دانش آموختن را از دست مى دهند!
در تمام ماه هايى كه توميسلاو در ايران بود، حتى يك مربى هم زحمت نيم ساعت رانندگى را به خود نداد تا به تمرينات تيم ملى برود و كار تئوريسين اروپايى را زيرنظر بگيرد.
همه ما از راه دور از كيفيت تمرينات توميسلاو ايراد مى گرفتيم و بى آنكه منتظر خروجى اش بمانيم، او را متهم به نادانى مى كرديم!
بعدها كه تيم «مربى نادان»(!) در جام جهانى درخشيد، فهميديم چه فرصتى را براى ياد گرفتن از دست داده ايم. با اين حال به جاى عبرت گرفتن از آن اشتباه، اشتباهى ديگر را مرتكب مى شويم و به سادگى اجازه مى دهيم تا كوئيروش بى آنكه مجبور به آموزش مربيان ايرانى شود- صرفاً - كار خود را بكند و برود.
البته ،۲ ۳ مربى جهت عرض اندام در رسانه ها و «شوخى» با سرمربى تيم ملى به ملاقات او رفته اند اما اثرى از دوربين و دفترچه نيست تا كارها و تمرينات و دانسته هاى كارلوس ثبت شوند.
همين سرمربى پرتغالى اگر هنوز در رئال يا منچستر بود، مربيانى مثل مظلومى كه امروز عليه او حرف مى زنند، حاضر بودند دهها ميليون تومان هزينه كنند تا به اسپانيا و انگليس بروند و كوئيروش را از نزديك ببينند.
اين حكايت همان مثلى است كه مى گويد: «يار در خانه و ما گرد جهان مى گرديم». آرى! مى شد از اين حضور بهره گرفت و از كارلوس پرسيد و آموخت و بزرگ شد و دانست اما مربيانى كه دست شان به گوشت نمى رسد، از دور پيف پيف به راه انداخته اند تا مجبور نباشند چند ساعتى از وقت شان را صرف حضور در اردوى تيم ملى كنند.
-
نامه بهروان به فتح الله زاده: عواقب عدم پرداخت پول به رينالدو به عهده باشگاه استقلال است
نامه بهروان به فتح الله زاده: عواقب عدم پرداخت پول به رينالدو به عهده باشگاه استقلال است
سازمان ليگ در نامه اى فورى به باشگاه استقلال خواستار پرداخت پول رينالدو شد. غلامرضا بهروان سرپرست سازمان ليگ درنامه اى به على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال نسبت به پرداخت هر چه سريع تر مطالبات پائولو رينالدو هشدار داد. بهروان در اين نامه خطاب به فتح الله زاده نوشته است: پيرو نامه دريافتى از فيفا در تاريخ ۲۵ آوريل ۲۰۱۲ درباره پائولو رينالدو بازيكن پرويى سابق استقلال تهران، مقتضى است تا هر چه سريع تر نسبت به پرداخت باقى مانده مطالبات اين بازيكن پرويى پيش از اتمام مهلت تعيين شده توسط فيفا اقدامات لازم را انجام دهيد. لازم به ذكر است عواقب ناشى از عدم پرداخت مطالبات وى در مهلت تعيين شده كه منجر به اعمال جرائم انضباطى از سوى كميته وضعيت بازيكنان و كميته انضباطى فيفا مى شود، متوجه باشگاه استقلال تهران خواهد بود.
-
آبى نفتى
صنعت نفت - استقلال
آبى نفتى
امروز نگاه هاى بسيارى از اهالى فوتبال به آبادان دوخته خواهد شد، جايى كه صنعت نفت آبادان بايد در خانه ميزبان تيم مدعى استقلال باشد، تيمى كه با پيروزى قاطع ۳ بر صفر مقابل النصر در چارچوب رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا حالا با روحيه اى دوچندان به آبادان سفر كرده است.صنعت نفتى ها در بازى رفت و در شرايطى كه آلبرتو كاستا را براى نخستين بار روى نيمكت سرمربيگرى خود مى ديدند، در تهران و در ورزشگاه بزرگ آزادى موفق به شكست آبى پوشان شدند، شكستى كه آبى پوشان را با حاشيه هاى بسيارى روبه رو ساخت.شروع طوفانى كاستا در صنعت نفت نويدبخش اين بود كه آيا اين تيم مى تواند روند موفقيت آميز خود را در بازى هاى بعد هم ادامه دهد؟ اتفاقى كه نيفتاد تا كاستا با صنعت نفت فراز و فرود بسيارى را نشان دهد تا جايى كه خيلى ها از اخراج كاستا خبر دادند اما دوباره صنعت نفت اوج گرفت تا تصميم بر ماندن كاستا باشد.نفتى ها در آخرين بازى خود در ليگ هم كار بسيار بزرگى را انجام دادند. آنها در آبادان و در ديدار مقابل نفت تهران توانستند طى يك بازى خوب، حريف مدعى شان را با حساب ۲ بر يك شكست داده و همچنان در نيمه بالايى جدول جاخوش كنند، جايگاهى كه از زمان حضور كاستا در اين تيم به نوعى براى آنها دست نخورده باقى مانده است.
حريف امروز صنعت نفت يك تيم باانگيزه به نام استقلال است، تيمى كه در قدم اول مى خواهد انتقام شكست بازى رفت را از حريف در خانه اش بگيرد. آبى پوشان مدعى در آخرين بازى خود در ليگ و در ديدار مقابل شهردارى تبريز به نتيجه اى بهتر از تساوى صفر بر صفر دست پيدا نكردند كه همين نتيجه باعث فاصله هرچه بيشتر اين تيم از گروه صدرنشين يعنى سپاهان و تراكتورسازى شد.آبى پوشان ۶۰ امتيازى در شرايطى كه ۵ امتياز از سپاهان و ۲ امتياز از تراكتورسازى كمتر دارند، سومى شان در ليگ تثبيت شده است اما آنها همچنان نگاه به عناوين بالاتر دارند و مترصد يك اشتباه از سوى ۲ تيم صدرنشين جدول رده بندى ليگ هستند.استقلالى ها كه اين روزها خود را درگير مسايل مديريتى و حاشيه اى بسيار مى بينند، اين روزها با مشكل ديگرى هم روبه رو شده اند و آن مشكلى است كه برخى از بازيكنان اين تيم براى مظلومى و مجموعه استقلال به وجود آورده اند، مشكلى كه سبب شد تا مظلومى قيد مهدى اميرآبادى و ميلاد ميداودى را زده و آنها را از حضور در تمرينات تيمش منع كند، كارى كه چنين به نظر مى رسد تداوم چندانى در استقلال و در جمع آبى پوشان نداشته باشد.استقلالى ها امروز در شرايطى آخرين بازى خارج از خانه خود در ليگ يازدهم را مقابل صنعت نفت آبادان برگزار مى كنند كه بعد از مدت ها پاى آرش برهانى و اسماعيل شريفات گل نزن هاى اين تيم به گلزنى باز شده است، بازيكنانى كه وظيفه آنها در بازى امروز به مراتب بيشتر از گذشته است و بايد نشان دهند كه گلزنى آنها در ديدار با الريان چندان تصادفى نبوده است.مظلومى هم امروز كار بسيار دشوارى را پيش روى خود خواهد داشت. او كه چنين به نظر مى رسد كه طى روزهاى آينده بايد خودش را با مشكلات بسيارى بر سر نشستن بر روى نيمكت سرمربيگرى استقلال آماده كند، بايد با گرفتن نتيجه در ۲ بازى آخر به هر شكل ممكن راه انتقادات پيش بينى شده را مسدود و فضا را به نفع خودش آماده سازد.
-
مدير اجرايى كمپ باشگاه استقلال:
مدير اجرايى كمپ باشگاه استقلال:
برخى مديران گذشته مى خواستند در زمين كمپ ساخت وساز تجارى كنند
مدير اجرايى كمپ باشگاه استقلال گفت: برخى از مديران سابق استقلال مى خواستند كاربرى ورزشى كمپ را تجارى كنند. او در خصوص وضعيت كمپ باشگاه استقلال اظهار داشت: زمين كمپ سال ۱۳۷۸ از طريق زمين شهرى در اختيار باشگاه استقلال گذاشته شد. سپس باشگاه استقلال با مجوز شهردارى منطقه ۵ اين زمين را ديواركشى كرد و در گذاشت تا مشخص شود اين زمين در اختيار باشگاه استقلال است. وى افزود: عدم ثبات مديريت در آن سال ها دست به دست هم داد تا بهره بردارى اين زمين به تأخير بيفتد. سال ۱۳۸۹ كه بار ديگر فتح الله زاده به باشگاه استقلال بازگشت كلنگ اين مجموعه زده شد. در فاز اول كافى شاپ فروشگاه ورزشى، نماى ورودى، چمن مصنوعى، چمن طبيعى و يك فضاى سبز شكيل ساخته شد. فاز دوم آن از نيمه دوم سال ۹۰ كه شامل ساخت سكو براى تماشاگران ، رختكن و سرويس بهداشتى و ساختمان ادارى باشگاه بود آغاز شده است. كامرانى ادامه داد: در يك سال و نيم گذشته كار بزرگى انجام شده است و تمام كارها تحت نظارت مستقيم فتح الله زاده صورت مى گيرد او خودش هر چهار روز يك بار در كمپ حضور دارد. دليل اينكه در ساخت اين مجموعه تأخير صورت گرفته اين است كه هر مديرى كه در اين چندسال به باشگاه استقلال آمده به دنبال قهرمانى تيم بزرگسالان بوده است و به دنبال كارهاى سخت نمى رفته است. كامرانى كه مدت ها در تيم هاى پايه استقلال فعاليت مى كرده با اشاره به همين موضوع اضافه كرد ۵ ۶، سال است كه تيم هاى پايه استقلال راه را اشتباه مى روند زمانى من و بهرام اميرى به گونه اى در تيم هاى پايه فعاليت مى كرديم كه به تيم بزرگسالان و تيم هاى ديگر خروجى داشتيم زمانى هم كه منصوريان در تيم هاى پايه استقلال فعاليت مى كرد خروجى داشتيم اما اكنون تيم هاى پايه اندر خم يك كوچه است. كامرانى در پاسخ به اين سؤال كه گفته مى شود كه سند كمپ هنوز به نام استقلال زده نشده عنوان كرد: تا نيمه خرداد سند زمين به نام استقلال زده مى شود و اين خبر را را هم به شما بدهم كه سه شنبه هفته جارى فتح الله زاده و طلوعى شهردار منطقه ۵ جلسه اى دارند كه قرار است پايان كار موقت كمپ به باشگاه استقلال داده شود. تمام مداركى كه مشخص مى كند اين مجموعه براى استقلال است نيز موجود است. نامه زمين شهرى كه در سال ۹۰ خطاب به فتح الله زاده نوشته شده موجود است. مبنى بر اينكه پايان كار ساخت و ساز اقدامات لازم را جهت به نام خوردن سند اين مجموعه به نام استقلال صورت گيرد. كامرانى تصريح كرد: برخى مديران قبلى استقلال مى خواستند كاربرى اين زمين را تغيير دهند و كارهاى تجارى و مسكونى در اين زمين راه مى اندازند در صورتى كه از اين ۳۶هزار متر زمينى كه در آن ساخت و ساز ورزشى شده ۳۶۰ متر آن معارض دارد اما به تاريخ ۱۲/۲/۹۱ شخص معارض نامه اى در اختيار زمين شهرى قرار داده كه از اين ۳۶۰ متر زمين در اين مجموعه صرفنظر كرده و عنوان كرده كه زمين شهرى تهران در جاى ديگرى به او ۳۶۰ متر زمين مى دهد. آيا اين منطقى است كه به خاطر ۳۶۰ متر معارض از ساير اين مجموعه دست كشيد و كار ساخت و ساز ورزشى انجام نداد. كامرانى خاطرنشان كرد: استقلال اين فصل قهرمان شود و چه نشود يك كار زيربنايى صورت گرفته است بايد به كار ارج گذاشته شود زمانى كه اين زمين گرفته شد در محضر قرارداد كتبى امضا شد كه پس از آماده شدن زمين فوتبال و ساختمان ادارى سند به نام استقلال زده شود. دليل اينكه همان موقع سند به نام استقلال زده نشد اين بود كه ممكن بود برخى كاربرى اين زمين را تغيير دهند به همين دليل اين شرط گذاشته شد كه در صورت ساخت و ساز ورزشى سند به نام باشگاه زده شود.
-
اميرى، سرپرست استقلال مقابل صنعت نفت
اميرى، سرپرست استقلال مقابل صنعت نفت
على اميرى معاون باشگاه استقلال تهران امروز(يكشنبه) ۱۷ ارديبهشت در بازى مقابل صنعت نفت آبادان سرپرست تيم فوتبال استقلال است. منصور پور حيدرى به دليل مسائل شخصى به آبادان نمى رود و به همين منظور على نصيرى معاون باشگاه استقلال تهران امروز در بازى صنعت نفت آبادان سرپرست تيم فوتبال استقلال است. شايان ذكر است؛ ديدار تيم فوتبال استقلال تهران امروز ساعت ۱۷ در ورزشگاه تختى آبادان برگزار خواهد شد.
-
رييس كميته انضباطى باشگاه استقلال:
رييس كميته انضباطى باشگاه استقلال:
ندامت ميداودى و اميرآبادى در حكم تأثيرگذار بود
على اكبر محمدزاده، رئيس كميته انضباطى باشگاه استقلال گفت: ندامت اميرآبادى و ميداودى در كيفيت حكم صادره تاثير داشت.او در خصوص آراى اعلام شده در مورد امير آبادى و ميداودى گفت: با توجه به مسائل حاشيه اى كه اتفاق افتاده بود و بنا به دستور مديرعامل باشگاه، كميته انضباطى تشكيل جلسه داد تا براى جلوگيرى از تكرار چنين اتفاقاتى، تصميم گيرى و برخورد شود. همان طور كه اعلام شد، اين دو از همراهى استقلال در يك بازى محروم هستند و جرايم نقدى نيز براى آنها در نظر گرفته شد.وى تصريح كرد: ابراز ندامت اين دو بازيكن در كيفيت حكم ما تأثير داشت، اما از همين جا به همه دوستان اعلام مى كنيم از مسائل حاشيه اى و انجام مصاحبه بدون مجوز در برخى مواقع خاص كه ناشى از تأثر بسيار صو رت مى گيرد ، خوددارى كنند، در غير اين صورت چاره اى جز تشكيل كميته انضباطى نداريم. به دوستان مان در تيم استقلال پيشنهاد و توصيه مى كنيم كه كميته انضباطى همه تحركات و رفتار و صحبت هاى آنها را رصد مى كند و به همين دليل بستر حاشيه اى را براى تيم فراهم نكنند.