بچه ها تبریک میگم امروز تولد خوزه مورینیو هست
خوزه 49 ساله شد
:/danc:/danc:/danc:/danc
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها تبریک میگم امروز تولد خوزه مورینیو هست
خوزه 49 ساله شد
:/danc:/danc:/danc:/danc
دیشب مادرید داشت تاوان بازی رفت رو می داد بنظر من سر دو تا بدشانسی گل خورد در کل مادرید همیشه بد شانس بوده و برعکس مادرید همیشه خوش شانس بوده
منم تولد خوزه رو تبریک می گم.
آغوش اینتر برای مورینیو باز است!
حتا اگر بارسلونا همکاریاش را با گوآردیولا تمام کند، ما باز هم به دنبال وی نیستیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
«سایت گل - مارکو ترونکتی پرووِرا» از سهامداران اینتر درهای این باشگاه را برای بازگشت احتمالی «ژوزه مورینیو» گشود؛ اما خاطرنشان کرد که اینتر به دنبال توز نیست.
«ژوزه مورینیو» که حالا سرمربی تیم رئالمادرید اسپانیا است، در سال 2010 برای نخستین بار در تاریخ ایتالیا توانست سه جام را با اینتر به دست بیاورد. او دو سال را سرمربی نراتزوری بود و پس از قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان که نخستین بار پس از 45 سال به دست میآمد، قراردادی چهار ساله را با تیم کهکشانیهای مادریدی امضا کرد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش اینتر دات آی آراین عضو هیأت مدیره در صحبتهایش گفت: «مورینیو با هواداران ما پیوند نزدیکی دارد، پس چرا دوباره به اینتر برنگردد؟ البته ما از رانیری و وضعیت موجود در باشگاه راضی هستیم، اما همواره برخی نکتهها در اولویت قرار دارند.» «باید بگویم حتا اگر بارسلونا همکاریاش را با گوآردیولا تمام کند، ما باز هم به دنبال وی نیستیم.»
اینتر پس از رفتن مورینیو از این باشگاه، برای پیدا کردن وی به مشکل برخورد. پس از او به ترتیب «بنیتز»، «لئوناردو»، «گاسپرینی» و هماکنون «رانیری» سکان هدایت نراتزوری را به دست گرفتند. «ترونکتی» در دنباله سخنانش افزود: «رانیری تا حالا بسیار خوب بوده است. او به بازیکنان روحیه داده و آنها را به راه درستی بازگردانده است. بازیکنان دوباره خودشان را پیدا کردهاند. روند رشد ما در ردهبندی سریآ شگفتانگیز بود. حالا هر بازی مانند یک فینال به نظر میرسد و ما دوباره به رسیدن به لیگ قهرمانان امیدوار شدهایم.»
اینتر حالا با شش امتیاز کمتر از یوونتوس، در رده چهارم سریآ قرار دارد. گفته میشد در پنجره زمستانی خرید و فروش بازیکن، نراتزوری «کارلوس توز»، مهاجم آرژانتینی و جنجالی منچسترسیتی را خواهد خرید. «ترونکتی» درباره این موضوع نیز حرفهایی برای گفتن داشت: «ما دیگر به دنبال توز نیستیم. بازیکنان بزرگ اینتر از آسیبدیدگی برگشتهاند و میتوانند بازی کنند. اگرچه توز بازیکن بزرگی است، اما دیگر علاقهای به امضا قرارداد با او نداریم.»
وی در دنباله صحبتهایش به موضوع داغ این روزهای اینتر، یعنی احتمال جدایی موتا از اینتر نیز اشاره کرد: «آیا موتا از اینتر خواهد رفت؟ ما چیزی در این باره نمیدانیم. باشگاه درباره این بازیکن تصمیم خواهد گرفت. او یک قهرمان به شمار میآید و برای اینتر بسیار تأثیرگذار بوده است.»
یه تبریک خاص برای آقای خاص :hooora:ki::
بچه ها باید بگم که مورینیو بره و مربیه دیگری جای مورینیو بیاد و در هر 3جام هم موفق بشه من خیلی خوشحال نخواهم شد.
من قهرمانی هارو با مورینیو دوست دارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم تبریک میگم 49 سالگی خوزه عزیز رو کورشن دشمناش:afarin:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
معلومه شما هم موافقی که یه هوادار رئال بره تو انجمن اونایی که نمیخوام اسمشون رو بیارم و ازشون تعریف کنه
اره من عصبانی بودم از باخت خونگی و گفتم خوزه باید بره اما الان میگم بهترین مربی دنیاست و قرار نیست جایی بره
تو اون بازی قبول کن خوزه تیمو بد ارنج کرده بود اما تو بازی برگشت جبران کرد و روی منو وتمامه کسانی که بی دلیل ازش انتقاد میکردن کم کرد بازم مشکلی هست داداش گلم
اما شما بی دلیل از اشتباه دیگران طرفداری نکن داداش من بیشتر از اینا از شما توقع دارم داداش گلم
سلام به تمامه هواداران رئال مادرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hala_iker [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی داداش به جمع مادریدی ها
دوستان این دوست منه بهش حال بدین ممنون
hala_iker
تازه وارده
جشن 49 سالگي مورينيو (عکس)
شاگردان مورينيو براي تولد او، کيکي با شمع 49 برايش تدارک ديده بودند.
روز خوش در والدبباس. ژوزه مورینیو امروز 49 ساله شد و شاگردان این مربی پرتغالی جشن تولد کوچکی را برای مربیشان تدارک دیده بودند.
کاسیاس و راموس به نمایندگی از بازیکنان رئال، کیک تولدی را منقش به آرم باشگاه رئال برای مورینیو تهیه کرده بودند و روی این کیک نوشته شده بود:« تبریک آقا»
مربی پرتغالی رئال که از دیدن این کیک سورپرایز شده بود ، در حالی که بازیکنان رئال ترانه «تولدت مبارک» را می خواندند، شمع های کیکش را فوت کرد. این بهترین راه برای آغاز روزهای شاد در رختکن رئال بعد از بازی زیبای آنها در ورزشگاه نوکمپ بود.
داداش من از اون پسر هم طرفداری نمی کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hala_madrid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من می گم باید تو هر شرایطی از مورینیو حمایت کنیم نه این که تا یه باخت داد بگیم باید بره.
در جواب توهین های بعضیا!
(این است فرهنگ بارسایی های متعصب)
:ogh::ogh::ogh:
منم 49 سالگی شدن اقای خاص رو تبریک میگم.:hooora::-shad
پرس:من به جاي هواداران بارسلونا خجالت کشيدم
مديرعامل باشگاه رئال مادريد اسپانيا با محکوم کردن شعارهاي نژادپرستانه گفت: من به جاي هواداران بارسلونا خجالت کشيدم.
به نقل ازمارکا اسپانیا، فلورنتینو پرس مدیرعامل باشگاه رئال مادرید اسپانیا تصریح کرد: هواداران بارسلونا در طول بازی تیمشان مقابل رئال مادرید مدام به ما توهین کردند. این توهین ها فراموش می شود اما شخصا نمی توانم توهین به مردم اسپانیا و الفاظ کاملا نژادپرستانه آنها را فراموش کنم.
وی افزود: هواداران بارسلونا خود اسپانیایی هستند، پس از قهرمانی اسپانیا در اروپا و جهان اشک ریختند اما در این بازی به مردم اسپانیا توهین کردند.
پرس تاکید کرد: حمل کردن تابوت مورینیو، توهین به خانواده رئال مادرید، بی احترامی به خود من و باشگاه رئال مادرید در جایگاه ویژه و اسکورت بسیار ضعیف اتوبوس رئال مادرید با چه توضیحی همراه خواهد بود؟ برای پذیرایی از باشگاه بارسلونا و هوادارانش دو هفته کار کردم و هزینه زیادی را متقبل شدم اما حتی گوشه ای از این پذیرایی در نیوکمپ دیده نشد. من به جای هواداران بارسلونا از خودم و از مردم اسپانیا خجالت کشیدم.
این فرهنگ یه مشت بی هویتو نشون میده که چیزی جز خودشونو نمیبینن نهایته دیدشون همون دماغشونه
پرس دو هفته کار واسه امنیت اسایش راحتی و کلیه امکانات بارسا رو میکنه و یه مشت ادم بی هویت که چیزی از فرهنگ احترام صرفه انسان بودن نمیدونن دست به هر کاری میزنن
واقعا الانه که جملاته فیگو بعد بازی با بارسا تو نیوکمپو درک میکنم
جالبه خیلیا به این بی تشخصی افتخار میکنن
تبریک تولده خوزیه عزیزم
امیدوارم سالها سال بمونه و چشم بعضیا در بیاد
من متاسفم واسه تیمی که ادعای بهترین بودن رو داره با این سازماندهی مسخره هوادارانش و خط دادن به لیدراش واسه
توهین کردن به مورینیو . اسپانیا . رئال مادرید و بازیکنان مادرید و مهمتر
از همه پذیرایی افتضاح شانسایی ها
نبود اسکورت برای کاروان مادرید و مهمترین سلاح شانسلونا داور و اخرین ترفند این تیمه کثیف جنگه روانی بود که راه انداخته بودن از تحت فشار قرار دادن داور خودشون
تا اعلام مذاکره با خوزه قبل از امدن به مادرید ایا این است قدرته بارسلونا واقعا خنده داره خجالت بکشید چشماتنو باز کنید ببینید از چی دارید جانب داری میکنید و رگه گردنتون واسش میزنه بیرون
shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
سلام برو بچ رئالی حالتون چطوره منم 49 ساله شدن اقای خاص رو به تمام طرفداران خوزه وطرفداران رئال تبریک میگم ایشالا هیچی خودش صد ساله شه صد سال بارئال بمونه .
مادرید واقعا لیاقت قهرمانی روداره جام حذفی که چیزی نیست ولی بقیه جام ها مهم مادرید باید تمرکزش رو سر اون دوتا جام بذاره
درباره بازی دیشب بگم که واقعا خوب بازی کردیم ولی قدر لحظات رو ندونستیم.
بهترین بازیکن در بازی دیشب اوزیل هست که دوباره به اوجش برگشته وامیدوارم که این روند رو ادامه بده.
به هیگوائین گیر ندین.یادتون باشه که هر بازیکن بزرگی یه روز خوب داره ویه روز بد.اون روز،روز بد هیگوائین بود.
و یه جمله در وصف بازی دیشب بارسا:اگه اون shancelona بهترین تیم دنیا هست،خاک بر سر فوتبال که این ها توش بهترینن.
مادرید همیشه سرور بارسا بوده
بارسا خودش هم بکشه به افتخارات مادرید نمی رسه
تازه بارسا این برد های اخیرش رو خوش شانسی بدست آورده
رونالدو ركورد گلزني در تاريخ لاليگا را شكست
كريستيانو رونالدو مهاجم رئال مادريد با گلي كه در ديدار ال كلاسيكو وارد دروازه بارسلونا كرد ركورد گلزني در تاريخ لاليگا را شكست.
با اين گل تعداد گل هايي كه اين مهاجم پرتغالي در فصل 12-2011 به ثمر رسانده به 23 رسيد و در صدر فهرست بهترين گلزنان تاريخ لاليگا قرار گرفت.
به گزارش سايت باشگاه رئال مادريد ، ركورد قبلي هم با 22 گل متعلق به رونالدو در سال 11-2010 و سزار از بارسلونا در سال 51-1950 بود.
در ميان گلزنان رئال مادريد؛ فقط پوشكاش توانست در سال 61-1960 تعداد گل هاي خود را به 22 برساند.
هوگو سانچز با 20 گل و آلدي و دي استفانو با 19 گل در رده هاي بعدي گلزنان باشگاه رئال مادريد قرار دارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سامان88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:afarin:عجیب باهات موافقم داداش:afarin:
خوب بچه ها بحث الکلاسیکو رو تموم کنیم که امشب بازی داریم.
به نظرتون امشب ساراگوسا چند تایی میشه؟mas:-
من می گم 5تاییmas:-
:hehee:
سلام به همه دوستان عزیز رئالی !
باختیم ولی قهرمانانه و با غیرت ! ایشالا چمپیونز و لالیگا رو به برنابئو بیاریم !
راستش منم زده به سرم دارم یه انجمن واسه رئال درست میکنم ! :nishkhand:
دیروز رفتم سوال کردم یارو میگفت هزینه درست کردنش با تمام مخلفات میشه 500 هزار تومن :hihi:
منم در جا کپ کردم و گفتم یه مقدار دسته پایین تر بگیر بعد اون گفت اگه یه انجمن آشغال پاشغال بخوام واست درست کنم میشه 200 هزار تومن ! heee::
فعلا داریم مخ رفیقمون رو میزنیم که اونم بیاد و خرجش نصف بشه که البته بعید میدونم :hihi::hehehe:
خلاصه دوستان اگه درست شد تنهامون نذارید ........
داداش تو درست کن من واسه فعالیتش میام کمکت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته باید مدیرم کنیاki::
منظورم گل های سایته با عکس های بازی رئالki::
پرو هستم. نه؟:hehehe:
ایشالله امشب 5 تا میزنیم .....داش رضا تو انجمنت اولین عضو من میشم پس زودتر راش بنداز..نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستش خرج زیاد داره :nishkhand: منم دارم به شدت رو مخ رفیقم کار میکنم که اونم بیاد :nishkhand:
ایشالا اگه درست شد به همتون یه پست مدیریت میدیم:ohum:
داش علی تو رو هم میکنم مدیر کل سایت :hehehe:
مدیر کل سایت:ahaaaaaa::ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه بخش بزن به نام عشقم سلطان زیدان
بده من بگردونمش....
فقط زیدان
ایشالا اگه راش انداختم شما هم بیایید کمکم کنید روی این انجمن کهکشانی ها رو کم کنیم lagh::
عجب حرفی زدم ها lagh::
هادی جون زیدان ماله تو dallliii
قول میدم اگه بخش رو بدی به من بخش زیدان رو میترکونم...:sigar:
امشب یه 6 تا تو
پاچه شون میکنیم
lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;
میبینم که دارن مدیریت قسیم میکنن اقا منم مدیریت میخوام:hehehe:
من مدیریت لالیگا رو میخوام بخشه رائولم واسه خودم
رضا توام بچه خوبی باشی یه سمت کوچیک بهت میدیم
:ohum:
امشب باید قدرتمونو نشون بدیم و ساراگوسا رو حسابی از خجالتش در بیایم
سلام به همه ی بروبچ رئالی.
امشب باید ساراگوسا رو 6 تایی کنیم. ki:::yes:
سلام بچه ها این بازی رو هم که بردیم تبریک میگم .:balesh:خیلی حال دادن دمشون گرم.
خوب بچه ها تبریک می گم بردیم 3-1 با گل های کاکا-رونالدو-اوزیل
ستاره بازی کاکا و دوم اوزیل بود.