-
نصرتی: بزرگترین اشتباه ورزشی ام، جدایی از تراکتورسازی بود!
محمد نصرتی، مدافعی که پس از دوری یکساله، دوباره به تیم تراکتورسازی بازگشته است، بزرگترین اشتباه ورزشی اش را کوچ از تبریز و جدایی از تراکتور و هوادارانش عنوان میکند.
نصرتی پس از عقد قرارداد، با خبرنگار سایت تراکتور اف سی مصاحبه ای انجام داده است که در ادامه میخوانید.
* چه شد که از تراکتور جدا شدی؟
پس از اتفاقات نا خوشایند، پایانی لیگ دهم، احساساتی برخورد کردم و تصمیم گرفتم از این تیم جدا شوم، اما میدانم که بزرگترین اشتباه ورزشی ام را مرتکب شدم و پس از پیوستن به پرسپولیس، موقعیت خود در تیم ملی را نیز از دست دادم. اگر بتوانم دوباره به عقب برگردم، هیچ وقت از این تیم جدا نمیشدم.
* به چه دلیلی به تراکتور بازگشتی؟
تیم تراکتورسازی، تیم بسیار بزرگی است و هواداران پرشماری دارد. هر بازیکنی آرزو دارد، در چنین تیمی بازی کند و من نیز از این قاعده مستثنا نیستم. مادر من، آذری است و همیشه سفارش میکرد که برای ادامه فوتبال دوباره به تبریز برگردم، برگشته ام تا با تراکتور دوباره عنوان بهترین خط دفاع لیگ را کسب کنم.
* چه اهداف و انگیزه هایی برای فصل جدید داری؟
من انگیزه های زیادی از بازگشت به این تیم دارم، میخواهم دوباره خودم را به فوتبال ایران ثابت کنم و دوباره از تیم تراکتورسازی اوج بگیرم و به تیم ملی بازگردم و در جام جهانی حاضر باشم.
* نظرت در مورد کاپیتانی تراکتور چیست؟
من برای کاپیتانی به این تیم برنگشته ام. مرتضی اسدی، یکی از بهترین دوستان من و بازیکن خیلی بزرگی است و بازوبند کاپیتانی شایسته این بازیکن است.
* چه حرفی برای هواداران داری؟
از تمامی هواداران میخواهم تا با فراموش کردن اتفاقات تلخ گذشته، برای موفقیت این تیم در لیگ و بازیهای آسیایی، دست در دست هم دهند و با حمایتهای همیشگی خود، تراکتور را در کسب نتایج خوب و در خور نام این تیم بزرگ یاری کنند و اجازه ندهند، دشمنان و بدخواهان این تیم با رخنه در بین آنها، بین بازیکنان و هواداران این تیم، اختلاف بیافرینند.
tractorfc.com
-
بهرام دباغ و مهرداد یگانه به تیم پیکان تهران پیوستند
تیم فوتبال پیکان تهران برای آمادگی هر چه بیشتر در لیگ برتر فوتبال هافبک تیم فوتبال تراکتور سازی تبریز(بهرام دباغ) را جذب کرد.
این در حالی است که تیم فوتبال پیکان تهران در این فصل 20 بازیکن از دسته اول را به خدمت گرفته و تمرینات تیم پیکان از 20 خرداد در ورزشگاه اختصاصی شان آغاز خواهد شد.
مهرداد یگانه دیگر بازیکن تبریزی نیز به این تیم پیوست، هدایت تیم فوتبال پیکان تهران را در این فصل سرمربی فصل گذشته تیم صبای قم عبدالله ویسی به عهده خواهد داشت.
اضافه میشود مهرداد یگانه و بهرام دباغ بازیکنان تبریزی امید تیم تراکتورسازی که در سالهای اخیر با تیم اصلی تمرین میکردند، هیچ گاه فرصت حضور در میدان را به دست نیاوردند.
tractorfc.com
-
معرفی سرمربی جدید تیم تراکتورسازی تبریز
روز یکشنبه 21 خرداد سال 1391 جشن صعود تراکتورسازی به رقابتهای آسیا از ساعت 16 لغایت 19 در محل سالن سرپوشیده باشگاه برگزار خواهد شد .
در این مراسم با شکوه که با حضور هواداران علاقمند تیم برگزار می گردد سرمربی تیم رسما معرفی خواهد شد . در این مراسم علاوه بر معرفی تیم و سرمربی از تمبر اختصاصی و یادگاری صعود به آسیا و کاپ نائب قهرمانی رونمایی شده و دو تا سرود جدید تراکتورسازی نیز اجرا خواهد شد .
tractorfc.com
-
توافقات اولیه باشگاه با مهدی کیانی برای تمدید قرار داد
نتیجه مذاکرات دو طرف حکایت از ماندن کیانی در تراکتور دارد.
به گزارش کلوب هواداران تراکتور نتیجه جلسه یک ساعته بین سردار جعفری و مهدی کیانی تمدید قرار داد این بازیکن متعصب با باشگاه بود ودر چند روز آینده قرار داد نهایی امضا خواهد شد.
کلوب هواداران تراکتور آرزوی موفقیت برای این بازیکن در فصل آتی لیگ برتر دارد.
tractorfc.com
-
سعید دقیقی با تراکتور به توافق رسید
مسئولان باشگاه تراکتورسازی با بازیکن فصل پیش شهرداری تبریز برای ثبت قرارداد نهایی به توافق رسیدند.
پس از پیوستن ایران پوریان و نصرتی به تراکتور، مسئولان این باشگاه با با سعید دقیقی مهاجم فصل گذشته تیم شهرداری تبریز به توافق رسیدند.در مورد این بازیکن گفته می شود امروز قرارداد داخلی امضا خواهد شد و طی روزهای آینده قراردادش را در هیات فوتبال استان به ثبت خواهد رساند.
tractorfc.com
-
تونی : با سیستم امیر کار می کنیم
تونی اولیویرا سرمربی جدید تراکتور سازی در شرایطی مسئولیت هدایت این تیم را به عهده گرفت که این تیم بعد کسب عنوان نایب قهرمانی لیگ وسهمیه آسیای برای دفاع از عنوان خود وحضور قدرتمندانه در رقابت های اسیای به نظر کار سخت ودشواری را پیش رو دارد.
با چه شناختی این مسئولیت را عهده دار شدید وآیا با آقای کی روش هم مشاوره ای داشته اید ؟
من با کی روش ارتباط نزدیکی دارم وحضور من با مشاوره ایشان صورت گرفته است ، من وهموطنانم از حضور این مربی در تیم ملی ایران خرسندیم وبه نظرم این رابطه می تواند انگیزه بازیکنان تراکتوررا برای حضور در تیم ملی کشورشان زیاد کند ، از طرفی کاستا سرمربی نفت آبادان هم از دوستان نزدیک من است و از کانال های مختلف اطلاعات لازم را بدست آورده ام .
جذب بازیکنان با نظر شما صورت گرفته ؟
دو بازیکن پرتغالی با هماهنگی های من بوده ویکی از آنها در بنفیکا شاگرد خودم بود واطلاعات دیگری هم از طریق فلاویو لوپزبازیکن تراکتور در مورد بازیکنان گرفته بودم که درچه پستی احساس نیاز می شود .
به نظر مدیریت باشگاه گرفتن یک جام را مد نظر دارد آیا شما چنین قولی را داده اید ؟
من هم با مدیریت باشگاه هم عقیده هستم ، این تیم سال گذشته رشد خوبی داشته اما هیچ مربی در دنیا قول گرفتن جام را نمی دهد ولی من سعی خواهم کرد تجربیات حرفه ای خودم را در اختیار این تیم قراردهم تا بهترین عملکرد را داشته باشم ، آقای قلعه نویی این تیم را نایب قهرمان کرده ما باید عملکردمان بهتراز این باشد .
برای لیگ قهرمانان آسیا برنامه خاصی دارید ؟
تا شروع فصل آینده این رقابت ها ما 24 بازی را باید در لیگ داخلی برگزار کنیم این می تواند نکته خوبی باشد تا من شناخت خوبی نسبت به بازیکنانم داشته باشم وبرنامه ریزی لازم را انجام دهم .
تغییر وتحولات کادر فنی تاثیرات خاص خود را دارد وبا توجه به حضور این تیم در رقابت های داخلی بعنوان یکی از مدعیان چه زمانی را برای رسیدن به تیم مورد نظر خود پیش بینی می کنید ؟
برای من مهم است که این انگیزه خیلی وجود دارد که یک تیم مدعی داشته باشیم ومن سعی خواهم کرد این رویا را به واقعیت تبدیل کنم وبا توجه به اینکه تغییرات در موجودیت تیم با کمترین حد روبرو بوده به نظرم ساختار تیمی سر جای خود باقی است ومنهم نمی توانم سیستمی را که امیر در این تیم کار کرده تغییر دهم ولی آلترناتیو های خواهم داشت وسیستم جدید نیازمند زمان بیشتری است وما این زمان را نداریم ، تنها با تمرینات خوب می توانیم تیمی خوب پیاده کنیم و نهایتا همه این ها بستگی به کیفیت بازیکنانی دارد که داریم .
تمرینات از کی شروع وبرنامه آماده سازی چگونه خواهد بود ؟
ما از یک هفته دیگر کارمان را شروع خواهیم کرد ودو اردوی داخلی وخارجی در دستور کار مان قرار دارد .
tractorfc.com
-
مهدی با تعصب در تراکتور ماندنی شد
مهدی کیانی هافبک جنگنده و با تعصب تیم فوتبال تراکتورسازی قرارداد خود را با این تیم تمدید کرد.
به گزارش تراکتور اف سی و به نقل از سایت باشگاه تراکتورسازی، درحالی که هنوز باشگاه تراکتورسازی در نقل و انتقالات خرید زیادی نکرده و تاکنون فقط محمد نصرتی و محمد ایران پوریان را جذب کرده مهدی کیانی هافبک این تیم قرارداد خود را با این باشگاه برای یک فصل دیگر تمدید کرد.
کیانی روز گذشته این قرارداد را امضا کرد و به زودی در هیئت فوتبال قراردادش را ثبت میکند.
این چهارمین سال متوالی است که مهدی کیانی در تیم تراکتور بازی خواهد کرد.
tractorfc.com
-
در جشن آسیایی تراکتورسازی چه گذشت
جشن صعود تیم تراکتورسازی با حضور 5 هزار نفر از هواداران این تیم در سالن سرپوشیده این باشگاه برگزار شد.
به گزارش تراکتور اف سی و به نقل از خبرگزاری فارس از تبریز یکشنبه شب در این مراسم که با حضور مسئولان عالیرتبه استانی برگزار شد سرمربی تیم تراکتورسازی به هواداران این تیم معرفی شد.
استاندار آذربایجانشرقی از واسیلی گوجا به نیکی یاد کرد
احمد علیرضابیگی استاندار آذربایجانشرقی در این مراسم به نیکی از "واسیلی گوجا" مربی سابق تیم تراکتورسازی از کشور رومانی یاد کرد و گفت: با توجه به فوتبال پایه میتوان بستر مناسبی برای ظهور کریم باقریها و استاد اسدیها را فراهم کرد.
وی انتظارات را از تیم تراکتورسازی بالا عنوان کرد و از سرمربی جدید این تیم خواست شرایط درخشش بیشتر این تیم در مسابقات کشوری و آسیایی فراهم کند.
استاندار آذربایجانشرقی تصریح کرد: پیشرفت تیم تراکتورسازی و تعالی تا این رده، مرهون حمایت و پشتیبانی هواداران این باشگاه بوده و این موفقیتهای برای نخستین بار صورت میپذیرد.
وی از ویژگیهای بارز مردم آذربایجان را شرف و مردانگی نام برد و افزود: تراکتورسازی باید سفیر این ویژگیهای مردم آذربایجان در مسابقات کشوری و آسیایی باشد.
آسیایی شدن تراکتورسازی خواست رئیسجمهور بود
فرمانده سپاه عاشورا گفت: آسیایی شدن تراکتورسازی خواست رئیسجمهور از ما بود.
سردار علیاکبر پورجمشیدیان در جشن صعود تیم تراکتورسازی به باشگاههای آسیا اظهار کرد: امروز تحقق این خواسته رئیسجمهور موجب افتخار و سربلندی ما شده است.
وی از دولت و رئیسجمهور خواستار توجه به تیم تراکتورسازی همانند تیمهای استقلال و پرسپولیس شد.
فرمانده سپاه عاشورا با تبریک موفقیتهای تیم تراکتورسازی در فصل گذشته برای این تیم در مسابقات فصل آتی آرزوی موفقیت کرد.
رونمایی کاپ نایب قهرمانی برای هواداران
در این مراسم سرمربی جدید تراکتورسازی معرفی شده و اهدای کاپ نایب قهرمانی تیم تراکتورسازی در لیگ برتر در حضور هواداران این تیم انجام گرفت.
همچنین رونمایی از تمبر اختصاصی باشگاه تراکتورسازی، راهاندازی بخش انگلیسی سایت باشگاه تراکتورسازی، اجرای سرود جدید تیم تراکتورسازی توسط اسفندیار قرهباغی از دیگر اقدامات صورت گرفته در این جشن شادی و سرور بود.
تیم تراکتورسازی بعد از 42 سال از زمان تاسیس خود، موفق به صعود به باشگاههای آسیا شده و فوتبال تبریز را به آرزوی دیرینه خود رساند.
tractorfc.com
-
دایی : در مورد هرتابرلين تا اتفاقي نيفتد حرفي ندارم
انشاءا... روزي اين فرصت نصيبم شود تا بتوانم به عنوان سرمربي تراكتورسازي به مردم خوب تبريز و آذريزبانهاي عزيز خدمت كنم
ليگ يازدهم كه به پايان رسيد، علي دايي پس از يك فصل سختي كشيدن در راهآهن به مسافرت خارج از كشور رفت. اما حتي اين دوري از ايران باعث نشد حاشيهسازان براي او حرف درنياورند. از جمله اينكه علي دايي ليست فصل آينده پرسپوليس را داده است. ديگر اينكه خبر تمايل باشگاه هرتابرلين آلمان نسبت به حضور شهريار به عنوان سرمربي اين تيم ديگر سوژه خبري داغ درباره آقاي گل جهان فوتبال بود
.
پايان فصل صحبتها و حرف و حديثها پيرامون شرايط كاري علي دايي براي فصل آينده به راه افتاد، خودتان در جريان اين اخبار هستيد؟
شما بگوييد كه كي درباره من صحبت و حرف و حديث نبوده كه اين دفعه دومش باشد.
فصل تمام شد و به سفر رفتيد، آيا صحبتي درباره حضورتان در فصل جديد و تيمهاي ايراني نشده است؟
خدا را شكر چند روزي رفتم مسافرت و از اين مسايل دور بودم. فعلا كه خبر خاصي نيست، اگر اتفاقي افتاد آن وقت ميتوان دربارهاش صحبت كرد.
يعني امكان دارد علي دايي در ليگ دوازدهم فعاليتي به عنوان مربي نداشته باشد؟
شايد؛ امكان هر اتفاقي وجود دارد. حالا صبر ميكنم تا انشاءا... ببينم چه ميشود.
اما در نبود شما خبر از تيمهايي بود كه خواهان حضور شما به عنوان سرمربيشان بودند، از تيمهاي داخلي گرفته تا تيمهاي خارجي.
در اين مدت با نماينده تامالاختيارم در ارتباط بودم و آقاي دهقان هماهنگ با من به اين موارد رسيدگي ميكرد. ابتدا از تيمهايي كه خواهان حضور من بودند تشكر و سپس عذرخواهي ميكنم. بهخصوص از باشگاه تراكتورسازي و مردم خوب تبريز كه به من لطف داشتند. خيلي دوست داشتم به اين ترتيب بتوانم به مردم شريف آذربايجان اداي دين كنم، اما متاسفانه به دليل شرايط كاري اين فصل از اين اتفاق دور ماندم. انشاءا... روزي اين فرصت نصيبم شود تا بتوانم به عنوان سرمربي تراكتورسازي به مردم خوب تبريز و آذريزبانهاي عزيز خدمت كنم.
روز گذشته خبري درباره تمايل هرتابرلين براي حضور شما در اين تيم به عنوان سرمربي شنيديم، اين موضوع تا چه حد صحت دارد؟
هر وقت اتفاقي به صورت جدي در اين باره افتاد، بعد ميتوان درباره آن صحبت كرد. فعلا در اين باره صحبتي ندارم.
شايعاتي هم مطرح شد كه علي دايي ليست فصل آينده پرسپوليس را داده است، نه مصطفي دنيزلي.
واقعا جالب بود، خودم هم يك چيزهايي در اين باره شنيدهام. اينبار اولي نيست كه چنين وصلههايي به من ميچسبانند. گفتم يك 17، 18 روزي نيستم و از اين حرف و حديثها دور هستم، اما انگار فايدهاي نداشت.
چقدر امكان دارد كه ليگ دوازدهم را با راهآهن ادامه دهيد؟
اگر شرايط بخواهد مانند فصل قبل باشد كه به هيچوجه چنين اتفاقي نخواهد افتاد. مگر اينكه بخواهند تغييرات اساسي نسبت به فصل قبل در بعضي مسايل داشته باشند. با حسين كعبي كه صحبت ميكردم، ميگفت منتظرم ببينم علي دايي به چه تيمي ميرود.
از همه اين عزيزان سپاسگزارم، به طور حتم ترتيبي خواهيم داد كه در اين مورد هيچكس متضرر نشود.
شرايط تيم ملي را در راه جامجهاني چگونه ميبينيد؟
بازي ازبكستان را به طور كامل ديدم. خدا را شكر كه در اين ديدار سه امتياز حساس را در يك ديدار سخت خارج از خانه كسب كرديم. اين پيروزي كار بزرگي از سوي كارلوس كرش و بازيكنان تيم ملي بود. حالا انشاءا... بازي برابر قطر را نيز با پيروزي پشتسر ميگذاريم تا با شرايط بهتري مسير صعود به جامجهاني را ادامه بدهيم.
جام ملتهاي اروپا هم شروع شده؛ احتمالا بايد طرفدار آلمان باشيد؟
اتفاقا برعكس نظر شما طرفدار اسپانيا هستم و فكر ميكنم آنها بتوانند سومين قهرماني بزرگ و متوالي خود را به دست آورند
tractorfc.com
-
دستیار اولیویرا در تراکتور اعلام شد
دستیار ایرانی سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی مشخص شد.
در حالی که گفته می شد باشگاه تراکتورسازی به رسول خطیبی برای دستیاری تونی اولیویرا پیشنهاد داده، غلامرضا باغ آبادی به عنوان دستیار ایرانی این مربی با باشگاه تراکتورسازی به توافق رسید.
به گزارش تراکتور اف سی و به نقلل از فارس ، اولیویرا بعد از عقد قرارداد رسمی با تراکتورسازی به پرتغال سفر کرده تا به همراه سه دستیار خود به ایران بازگردد اما تمرینات تیم از شنبه هفته آینده زیر نظر باغ آبادی آغاز می شود. باغ آبادی فصل گذشته نیز در این تیم حضور داشت.
تراکتورسازی از 11 تیر به مدت 10 روز در ترکیه اردوی آماده سازی خود را برگزار می کند.
tractorfc.com