پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
پس برا من چرا تو یه روز دویست مگم رفت اونم با رایتل؟؟؟
منم بیشتر از 100 مگ دانلود داشتم، حواسم نبود گوشیمو آپدیت کردم دیتای بازیرو بعد تعویض رام جدید زدم، شرمنده
اما به کشت زدن تو بازی داره دادا
وقتی تو قسمت خرید بازیکن بچرخی، یا وارد پروفایل بازیکنا و تیما میشی شروع به دانلود دیتا و لوگهای پروفایل میکنه
البته بعد از این دیگه مصرفت خیلی خیلی کمتر میشه چون دیتای اکثر پرفایلای حریفات رو گرفتی
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
منم بیشتر از 100 مگ دانلود داشتم، حواسم نبود گوشیمو آپدیت کردم دیتای بازیرو بعد تعویض رام جدید زدم، شرمنده
اما به کشت زدن تو بازی داره دادا
وقتی تو قسمت خرید بازیکن بچرخی، یا وارد پروفایل بازیکنا و تیما میشی شروع به دانلود دیتا و لوگهای پروفایل میکنه
البته بعد از این دیگه مصرفت خیلی خیلی کمتر میشه چون دیتای اکثر پرفایلای حریفات رو گرفتی
دوستانی که به هر دلیل از اینترنت سیمکارت استفاده میکنن برای صرفه جویی در مصرف اینترنت، قبل از روشن کردن اینترنت گوشی قابلیت Auto Sync گوشیشون رو خاموش کنند تا برنامه های غیرضروری به طور اتوماتیک آپدیت نشن. در کاهش مصرف اینترنت خیلی تاثیر گذاره
نمی دونم آخر فصلی چه اتفاقی واسه بازیکنام افتاد که همه افت کردن.
تو لیگ با اقتدار پیش می رفتم ولی درنهایت سوم شدم
کاپ تو نیمه نهایی حذف شدم و چمپیونز دوم شدم:fek konam:
نقل قول:
نمی دونم آخر فصلی چه اتفاقی واسه بازیکنام افتاد که همه افت کردن.
تو لیگ با اقتدار پیش می رفتم ولی درنهایت سوم شدم
کاپ تو نیمه نهایی حذف شدم و چمپیونز دوم شدم:fek konam:
دقیقا واسه منم اتفاق افتاد و از چمپیون حذف شدم توسط یه تیم ضعیف تر از خودم با 5 گل خورده و بدون گل زده eterza::-
تو لیگ هم افت داشتم و تا جایگاه سوم سقوط کردم اما بعد هر بازی به بازیکنا جایزه نقدی دادم تا ته فصل و بلاخره اول شدم تو لیگ :hehee:
سلام مشکل نتم حل شد . این بسته آبیا فایدش چیهthink::امروزم آخرین بازیمه تو این فصل راستی این لینک ضد سیستم هم اگه میشه بهم بگین
نقل قول:
سلام مشکل نتم حل شد . این بسته آبیا فایدش چیهthink::امروزم آخرین بازیمه تو این فصل راستی این لینک ضد سیستم هم اگه میشه بهم بگین
اون بسته ابیا خیلی مهمه!من به شخصه دیدم وقتی بازیکنام روحیشون پایینه تبمم خیلی راحت میبازه
پس سعی کنین مورال بازیکناتون کمتر از70نشه و poor نشه
خداکنه بتونم اول بشم باتیم چهارم بازی دارم ولی تیم دیگه باتیم اخربازی داره اگه با تفاضل بالا ببره اول میشه چون تفاضل من کمتر میشه ازش
خداکنه مساوی کنهom:::khahesh:
متاسفانه مساوی کردم:gerye:
فعلا اولم ولی حتی میتونم تا سومم بیام پایین:gerye:
دوستان اگه کسی فیسبوک داره منو اد کنه mostafa hanjari:hooora2:
نقل قول:
دقیقا واسه منم اتفاق افتاد و از چمپیون حذف شدم توسط یه تیم ضعیف تر از خودم با 5 گل خورده و بدون گل زده eterza::-
تو لیگ هم افت داشتم و تا جایگاه سوم سقوط کردم اما بعد هر بازی به بازیکنا جایزه نقدی دادم تا ته فصل و بلاخره اول شدم تو لیگ :hehee:
سلام
چطوری به بازیکنها جایزه میدی؟
همون win bonus دیگه دوست من