add کردم.اونی که عکس سیاه و سفید گذاشته منم.راستی کاپ رو بازی کردم بازی برگشت 1-0 بردم ولی ولی رفت رو 3-0 باخته بوده همیشه نوتیفیکیشن میداد برا بازی ولی دیروزنداد به فنا رفتم.
نمایش نسخه قابل چاپ
add کردم.اونی که عکس سیاه و سفید گذاشته منم.راستی کاپ رو بازی کردم بازی برگشت 1-0 بردم ولی ولی رفت رو 3-0 باخته بوده همیشه نوتیفیکیشن میداد برا بازی ولی دیروزنداد به فنا رفتم.
خب دوستان دور اول جام حذفی بازی مو انجام دادم.بازی رفت رو تو خونه حریف ۳-۱ بردم.بازی برگشتم امروز صبح انجام دادم.طرف اول دقیقه ۳۷ یه گل زد...بچه ها یه خورده عصبی شدن....۶ تا چپوندن تو دروازش!خلاصه ۶-۱ بردیم.البته حریف چند دهم قدرتش بیشتر از من بود
امیدوارم بقیه دوستان به سلامت از این مرحله عبور کنن
راستی احتمال داره مرحله بعد به یه تیم ایرانی که اتفاقا تو لیست دوستامم هست بخورم!شانسو....!
سلام به سوال ، ستاره هاي بازيكن ، واسه چي كم ميشه؟ چيكار بايد كرد كم نشه ؟
آیا می تونیم بازیکن بخریم بعد با تمرین و این حرفها گرونتر بفروشیم؟یعنی قیمتش بیشتر می شه؟چطوری؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میگم شما چطور تونستید این همه توکن جمع کنید؟ میشه روشی ک توکن گرفتید رو بگید چون من تازه کارم تازه رفتم لول 2 الان 8 تا توکن بیشتر ندارم ، ممنون میشم تجربیاتتونو در اختیار من و بقیه بذارید ( مخصوصا تو این زمینه جمع اوری توکن :دی )
سلام:nishkhand:roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Seprb [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو صفحه قبل اقا علی توضیح دادن ولی من بازم اینجا میگم:nishkhand:ستاره های بازیکن بخاطر این کم میشه که بازی یه نظمی (به قول اقا علی بالانس) داشته باشه:sohappy:مثلا اگه ستاره های بازیکن تو هر لول کم نمیشد یه ادمی که لول 11 باشه میتونس یه بازیکن 15 ستاره داشته باشه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]که خوب یه جورایی نظم بازی به هم میخورد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]برای همین هر لول بالاتر که میرین یه ستاره از بازیکناتون کم میکنه «البته این رو هم بگم که قدرت بازیکناتون هیچ تغییری نمیکنه» در مورد اخرین سوال هم نمیشه کاری که ستاره کم نشه:sohappy:موفق باشی...roz::
سلام دوست عزیز:nishkhand::gol:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kubrick61 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا اونجایی که من میدونم بله میشه:ohum: چون با هر تمرین قدرت بازیکن بیشتر میشه و هر چقدر قدرت بازیکن بیشتر باشه قیمتش میره بالاتر[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اما باید دقت کنید که هرچقدر که بازیکن جَون تر باشه بیشتر میخرنش پس باید سعی کنید که بازیکن جَون بخرید یا از اکادمی بازیکن جَون بیارید تا بتونید سود کنید:sohappy: اینو در نظر داشته باشید که بیشتر سعی کنید تو همون فصلی که میخرید قوی ترش کنید تا سود بیشتری کنید چون اگه این کار رو به فصل بعد موکول کنید یه سال به سن بازیکن اضافه میشه و کمتر میخرنش[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]موفق باشی...roz::
اقا من تو بازی کاپ یادم رفت بازیو لایو ببینم که مالکیت توپ بره بالا:daghon:ولی.......حریف رو تو مسابقه برگشت 3-4 بردم:danc:رفتم مرحله بعد:hooora2: پرچم ایرانی ها بالاس:iran:
فقط یه سوال:mage mishe: تو همون صفحه ای که میری بازی رو لایو میبینی همونجا تو لیست بازیکنا کنار اسم یکی از بازیکنام یه مدال هست که روش نوشته MVP یعنی چیthink::فقط کنار همون بازیکن هست ، کنار هیچ کدوم از بازیکنام حتی بازیکن های حریف نیست؟؟؟
بازیکن مدال دار بازیکن برتر زمین شناخته شده.
جام حذفی رو رفت 2-0 و برگشت هم 3-0 تیم یه لول بالاتر خودم رو بردم و رفتم بالا
من یه حدود 100 تاش رو با paypal خریدم.یه مقدار هم ویدئو تبلیغاتی نگاه کردم.این رو هم بگم دوستان دنبال هکش نباشند من 1هفته انواع هک ها رو انجام دادم نشد همش الکیه.راستی دوستان یه سوال درباره تمرینات داشتم:اون سه حالت کاربردشون و کی باید انجام بدیم رو میخواستم بدونم؟