پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
یادش بخیر ما اوج خریتمون از این سیم های ظرف شویی میخردیدم توش زغال میذاشتیم یه دو دقیقه میذاشتیم رو اتیش بعدش پر میدیم اصلا خدایی اوج هیجان بود یادش بخیر :aaaa:
چهار شنبه سوری های قدیم ها بیشتر حال میداد حالا اکلیل سرنج درست میکنن ما ... نمیکنیم بریم بیرون :luuugh::luuugh:
نقل قول:
خب مهدی که خودشو جر داد برین رای بدین دیگه ! :evaa:شناسنامه هم یادتون نره ! ki::ما که رای دادیم به کوری چشم دشمنان و مشت محکمی هم زدیم تو دهن بعضیا ! بللللللللللللللللله :luuugh:
نخواستم رای بدی با این رای دادنت ! :nishkhand:
برو تو تایپیک سلام به 92 ببینم چیکار می کنی !
نقل قول:
شوما آقای نجفی جایزه پارسال منو بده تا بچه ها رقبت کنن بیان شرکت کننki::
پارسال من تنها کاربر توجه کنین کاربر ki:: برتر شدم نه تبریکی نه چیزیki:: امسالم دوستان بشند همین آشه و همین کاسهki:: پس خواهشا رای ندینki::
اولا اگه قرار به جایزه بشه اون منم که باید شاکی باشم که 7 ، 8 تا عنوان رو به تنهایی گرفتم نه تو ! :nishkhand:
ثانیا سایت از اون موقع تا حالا تغییرات زیادی داشته که متاسفانه این موضوع توش گم شده بود ! :nishkhand:
عنوااااااااااااان آخه ذسایتم مگه عنوان داره
حتما شما مدیران محترم فک میکنین الان ریاست جمهوری رو بدست دارین!!!!!ki::
چه افتخاری هم میکنن به عنوان گرفتنشون آقاجون این چیزا موندگار نیست:aaaa:entezar::
نقل قول:
عنوااااااااااااان آخه ذسایتم مگه عنوان داره
حتما شما مدیران محترم فک میکنین الان ریاست جمهوری رو بدست دارین!!!!!ki::
چه افتخاری هم میکنن به عنوان گرفتنشون آقاجون این چیزا موندگار نیست:aaaa:entezar::
آره خب ! من هم موافقم ! تازه اونم با انتخابات پارسال که کلا باطل بود ! :nishkhand:
منتها یکی باید تو مغز احمد فرو کنه !
البته تقصیری هم نداره !
اصفهانیه ! بهش قول جایزه داده بودن اینم عمرا بگذره از موضوع ! lagh::
نقل قول:
برو تو تایپیک سلام به 92 ببینم چیکار می کنی !
:nishkhand:
نوشتم:evaa:
بابا مگه چند تا سوال ؟eterza::-
20 تا سوال هر کدومشونم الف ب ج د ه و.... بود یاد امتحان نهایی زیستم افتادم که 40 تا سوال بود همشونم الف ب ج د بودن:khandeeeee bahal:
خلاصه سرما هم خوردم و با حال سرما خوردگی نوشتم:nishkhand:
ویروس سرماخوردگیم تو حلقت :luuugh::hekolah:
چهارشنبه سوریه پارسال که اگه اشتباه نکنم داشتم کشتی کج میدید . ولی احتمالا امسال در حال بازی کردن فیفا باشم , شایدم برم تامب رایدر رو بگیرم بازی کنم :nishkhand:
البت احتمال اینکه بشیتم انیمه هم ببینم زیاده ki::
خلاصه , کیه که بره بیرون :hekolah:
نقل قول:
چهارشنبه سوریه پارسال که اگه اشتباه نکنم داشتم کشتی کج میدید . ولی احتمالا امسال در حال بازی کردن فیفا باشم , شایدم برم تامب رایدر رو بگیرم بازی کنم :nishkhand:
هههههههههههه
شماها چقد ترسویین چهارشنبه سوری تمام کیفش به بیرون بودنشه هیچکی مثه من شجاع نیستchomagh
من خودم چهارشنبه سوری پارسال میخواستم از رو آتیش بپرم تازه دو تا تلقه سیگاری هم انداختم اینقد ذوق کردم صب خوابم نبرد:shogh:
نقل قول:
دقیقا چهار شنبه سوری میشه 29 روز سه شنبه مصادف با روز ملی شدن صنعت نفت :luuugh: از ساعت 4 بعد ظهر تا پاسی از شب :nishkhand::khandeeeee bahal: به صرف ترقه و شیرینی و شام واقع در بیمارستان سوختگی :luuugh:
منتظر همتون هم هستم :nishkhand:
اغا من سوال پرسیدمـــــــــــــــــــ ـــا سال 91 برای شما چطوری گذشت ؟ خوی یا بد ؟ :ohum:
جیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــغ ( به یاد یکی از دوستان ) :khandeeeee bahal:
خو این سواله رو تو این تاپیک 92 جواب میدیم دیه:hekolah:
نقل قول:
هههههههههههه
شماها چقد ترسویین چهارشنبه سوری تمام کیفش به بیرون بودنشه هیچکی مثه من شجاع نیستchomagh
من خودم چهارشنبه سوری پارسال میخواستم از رو آتیش بپرم تازه دو تا تلقه سیگاری هم انداختم اینقد ذوق کردم صب خوابم نبرد:shogh:
عجب کاره شقی کردی:hekolah:
اورین اورین خواهرم:death:
...
دیشب این همه واسه این تاپیک سال 92 نوشتم...اعصابم خورد شد همشو پاک کردم:chakoshi:
نقل قول:
هههههههههههه
قربونت , من ترجیح میدم بشینم گوشه خونه تا به عاقبتی که خیلیا دچار شدن دچار شم . حالا فحش خواهر مادری که ملت میدن به کنار :evaa:
یه جور حرف زدی فک کردم میری ترقه نارنجک میکوفی تو دیفال lagh:: خوبه خوبه , فقط مواظب خودت باش :eyyyyy:
نقل قول:
دیشب این همه واسه این تاپیک سال 92 نوشتم...اعصابم خورد شد همشو پاک کردم:chakoshi:
آخه چرا ؟
مگه روانپریشیه مزمن داری ؟ :-kal:hehehe:
نقل قول:
بهت پیشنهاد میکنم حتما بری تامب رایدر رو بگیری بازی کنی
خدای بازیه لامصب
ینی دهن آدم باز میمونه