-
مصاحبه آرش برهانی
صحبت از داربى زود است
برهانى:مگر خانه خاله است كه قهر كنم؟
آرش برهانى مهاجم استقلال كه در نيمه دوم بازى استقلال مقابل مس كرمان به ميدان رفت درباره اتفاقات مختلف به پرسش ها پاسخ داد.
•بازى مقابل مس چطور بود؟
-بازى خوبى بود.مقابل مس در كرمان و با توجه به شرايط خاصى كه اين تيم دارد امتياز خوبى به دست آورديم.هر چند مى توانستيم برنده هم باشيم.
•داورى صداى قلعه نويى را درآورد.تو چه فكر مى كنى؟
-زياد نمى خواهم درباره داورى حرف بزنم اما به نظرم داور مى توانست بهتر سوت بزند.
•بحث قهر تو در كرمان هم وجود دارد.
-قهر؟!متوجه منظورتان نمى شوم.
•گفته شده در نيمه اول به دليل اينكه در تركيب اصلى نبودى به رختكن رفتى.
-به رختكن رفتم اما براى كار ديگرى اين اتفاق افتاد.قهر و مسائل اينچنينى را تكذيب مى كنم.مگر خانه خاله است كه قهر كنم؟
•كار با قلعه نويى چطور است؟
-او درك متقابل از كار بازيكنش دارد و برايم اين مساله لذتبخش است.تلاش مى كنم سال خوبى را پشت سربگذارم.خوشبختانه در بهترين شرايط ممكن قرار دارم و از هر نظر آماده هستم.
•چرا هنوز گل نزده اى؟
-براى زدن گل اول لحظه شمارى مى كنم و اطمينان دارم اين اتفاق خيلى از الان دور نيست و به زودى رخ مى دهد.
•آينده استقلال را چطور مى بينى؟
-ما امسال تيم خوبى هستيم و هفته به هفته بهتر مى شويم.فكر مى كنم فراتر از ايران و حتى آسيا هم مدعى باشيم.
•مشكلات مالى چه شد؟
-چه بگويم؟هر چه صحبت كنم بى سابقه است.نمى دانم چرا هر چه بى سابقه است براى ما اتفاق مى افتد.
•برخى كارشناسان اعتقاد دارند زمانيكه جبارى برگردد،موتور گلزنى تو روشن مى شود.خودت چه نظرى دارى؟
مجتبى بازيكن بزرگى است و با بازگشت او خط هافبك ما جان تازه اى مى گيرد.در زمان عدم حضور او هم سعى مى كنم با هافبك هاى ديگر هماهنگ شوم.
•داربى هم نزديك است.گل چهارم تو را با به پرسپوليس مى بينيم؟
-فعلا فقط به ملوان فكر مى كنيم.پس از آن به داربى مى انديشم و حرف مى زنم.فعلا صحبت از داربى زود است.
-
مصاحبه سید مهدی رحمتی
با بازى كردن نيلسون در پرسپوليس چه كسى سود كرد؟
سيدمهدى رحمتى: چرا از مهاجمان به اندازه گلرها انتقاد نمى شود؟
دروازه بان استقلال گفت: انتقادها از دروازه بانان در ايران زياد است و چرا از مهاجمى كه از ۵ موقعيت يك گل مى زند، به همين اندازه انتقاد نمى شود؟
وى در خصوص آخرين وضعيت استقلال، اردوى تيم ملى در مجارستان و اتفاقات مختلف صحبت هايى انجام داد كه در زير مى خوانيد:
• از روند اين روزهاى استقلال راضى هستى؟
- با توجه به شرايطى كه در ابتداى فصل داشتيم و برخى از بازيكنان ۱۵ روز ديرتر به ما اضافه شدند و البته خريد هاى جديدمان در روزهاى آخر نقل و انتقالات، شرايط مان خوب است. با توجه به همه اين مسائل و ناهماهنگى ها خوب نتيجه گرفتيم و پله پله بهتر شديم.
• فكر مى كنى چه زمانى به استقلال ايده آل نزديك مى شويد؟
- نمى توان گفت هفته چندم اين اتفاق مى افتد اما بازيكنانى كه از لحاظ بدنى عقب بودند، در حال تمرين هستند و ما نيز روى نقاط ضعف و قوت مان كار مى كنيم.
• يعنى نمى توان گفت از هفته چندم استقلال هماهنگ مى شود؟
- نمى توان از هفته هاى اول روى تيم ها حساب باز كرد. فكر مى كنم در ۹ يا ۱۰ بازى اول تيم ها نوسان دارند اما از هفته دهم به بعد چهره واقعى خود را نشان مى دهند. برخى تيم ها با توجه به نتايج خوبى كه گرفته اند نشان داده اند كه مى توانند جزو مدعيان باشند.
• مثلا چه تيم هايى؟
- فعلا فجرسپاسى، سپاهان، صباى قم و تراكتورسازى خوب نشان داده اند و در حال پيشرفت هستند. ليگ ما خيلى سخت تر از سال هاى گذشته شده و شرايط براى همه تيم ها دشوار است.
• اما قبول دارى همين ليگ سخت بى كيفيت هم شده؟
- تا سال گذشته مى گفتيم بازيكن جوان در ليگ ما وجود ندارد ولى امسال مى بينيم پيكان، فجر سپاسى و حتى صباى قم تيم هاى جوان را به مسابقات فرستادند. نمى توان هم كيفيت را لحاظ كرد و هم كميت را، واقعيت را بگويم بايد آستانه تحمل مان را بالا ببريم. شما در همان هفته اول ديديد كه ۱۱ بازيكن آلومينيوم هرمزگان چگونه مقابل استقلال در زمين مى دويدند.
همه تيم ها مقابل استقلال و پرسپوليس با انگيزه بازى مى كنند. خود من زمانى كه در فجر سپاسى يا حتى سپاهان بودم مقابل استقلال و پرسپوليس، تغذيه، خواب و همه چيزم به موقع بود چون بازى پخش مستقيم مى شد و مى خواستيم با چنگ و دندان خودمان را نشان بدهيم. امسال هم چند بازيكن جوان در ليگ ما ظهور كرده كه بايد به آنها زمان بدهيم تا خودشان را به فوتبال ايران نشان دهند.
• شرايط خودت چگونه است؟ بعد از بازى با سايپا روند صعودى داشتى...
- من وظيفه دارم خوب بازى كنم چون اين جزئى از كار من است. خدا را شكر مى كنم كه مصدوميت هاى سال گذشته را پشت سر گذاشتم و حالا شرايط خوبى دارم. حميد بابازاده هم برايم زحمت مى كشد و وقت مى گذارد و با توجه به شناختى كه از يكديگر در اين ۶ سال داريم هدف ما فقط تمرين شده تا بتوانم در بازى ها خوب ظاهر شوم و توپ بگيرم. اميدوارم تا آخر سال روندم اينگونه باشد.
• به تيم ملى برسيم. در بازى هاى آخر به خاطر نمايش تيم ملى انتقادات زيادى از كى روش مى شد، نظر تو در اين باره چيست؟
- من از شما سؤال مى پرسم، آيا براى داشتن يك ليگ حرفه اى فقط كافى است كه بازيكن حرفه اى داشته باشيم و يا فقط داورى حرفه اى داشته باشيم؟
• نه، همه چيز بايد در كنار هم قرار بگيرد.
- حرف من هم همين است اگر مى خواهيم تيم ملى خوب داشته باشيم بايد زمين خوب، امكانات، بازيكن، مربى، داور و ليگ پويا داشته باشيم. ۱۸ تيم براى ليگ برتر ايران زياد است. تمام باشگاه هاى ما امكانات حضور در ليگ برتر را ندارند. سال گذشته در زمين هاى نامناسب تمرين مى كرديم، مدام مى گويند بازيكنان پول حرفه اى مى گيرند. همين مى شود كه اگر همه چيز به هم متصل نباشد، ايران مقابل ازبكستان و حتى قطر از لحاظ بدنى تحليل مى رود.
كى روش در اردوى تركيه قصد داشت براى ملى پوشان ريكاورى و تمرينات تفريحى در نظر بگيرد، اما اينجا همه تحليل مى نوشتند كه اين ۲۰ درصد تيم ملى هم نبود كه مقابل قطر بازى كرد. ما اين همه راه مى رويم براى اينكه تيم ملى نتيجه بگيرد اما بايد ابتدا فوتبال را حرفه اى كنيم. سال گذشته بازيكنان نشان دادند با آن همه فشار بازى ها حرفه اى هستند، وقتى بازيكن در ۳ جام در فاصله ۳ روز ۳ روز بازى مى كند، نشان مى دهد كه به شرايط حرفه اى نزديك شده است.
• همين مسائل باعث شد كى روش و بهروان در اين چند روز عليه هم موضع بگيرند.
-به من اصلا مربوط نمى شود كه اين درگيرى ها به چه دليل است، من حرفم را زدم. پارسال قاسم حدادى فر در بازى رفت ايران و قطر مصدوم شد و درحالى كه بازيكن مورد علاقه كى روش بود، تا بازى برگشت هم نتوانست خود را برساند آن هم فقط به خاطر فشار بازى ها. سال گذشته جبارى، حيدرى و تيموريان چند بار مصدوم شدند و مشخص است كه اين مسئله به فوتبال ملى ما هم ضربه مى زند. اميدوارم همه مسئولان با تصميم گيرى هاى مناسب هم به فكر باشگاه ها باشند، هم بازيكنان و هم منافع ملى.
• مى خواهيم در خصوص وضعيت گردان در پرسپوليس از تو سؤال كنيم. به نظرت چگونه بايد به اين دروازه بان كمك كرد؟
- وظيفه من نيست در مورد دروازه بان يك تيم ديگر حرف بزنم اما اين را بگويم كه هيچ گلرى در دنيا به عمد گل نمى خورد. شايد تمام دروازه بان هاى دنيا اشتباه كنند، اما دروازه بان هاى خوب كمتر اين كار را انجام مى دهند. متاسفانه هجمه انتقادات روى دروازه بان ها در ايران زياد است. آيا همين انتقادات روى مهاجمان هم هست؟ مهاجمى كه از ۵ موقعيت يك گل مى زند، به همين اندازه از او انتقاد مى شود؟ اگر بخواهيم به يك جوان مثل گردان فشار وارد كنيم خداى ناكرده اتفاقى كه براى معمارزاده رخ داد براى او هم مى افتد و نبايد آن اتفاق دوباره تكرار شود.
• همين فشارها و انتقادات روى خودت هم بود حتى در مقطعى از فصل گذشته، تو با اين مساله چگونه برخورد كردى؟
- من از انتقاد فنى اصلا ناراحت نمى شوم و حتى وقتى خودم گل مى خوردم به برخى پيشكسوتان مثل مرحوم حجازى، عابدزاده، رشيدى، بابازاده و بهزاد غلام پور زنگ مى زدم، اما ديگر تجربه ام زياد شده و مثل قديم نيستم كه با يك انتقاد روحيه ام به هم بريزد. صحبت من اين است حالا كه نيلسون دروازه بان برزيلى براى پرسپوليس بازى مى كند، چه كسى سود مى كند؟ آيا فوتبال ملى ما نفعى مى برد، پس بايد حواسمان را جمع كنيم و به آينده هاى مملكت مان توجه بيشترى داشته باشيم.
• المپيك را تماشا مى كنى؟
- بله، دست بچه هاى ايرانى درد نكند كه آبروى ما را خريدند. بهداد سليمى، سجاد انوشيروانى، نصير شلال، فرنگى كاران كشتى و باقرى معتمد خيلى تلاش كردند. شايد باورتان نشود در روزى كه مقابل مس كرمان بازى مى كرديم وسط زمين دعا مى كردم كه اميد نوروزى و نصير شلال مدال طلا بگيرند كه خوشبختانه باعث فخر ما ايرانى ها شدند و اميدوارم اين روند مدال گيرى آنها تا روز آخر ادامه داشته باشد و از صميم قلب براى كاروان ايران آرزوى موفقيت مى كنم.
-
مصاحبه اميرحسين صادقى
قبلا در استقلال دنبال پيشرفت نبودم
صادقى: براى برخورد تراكتورى ها متاسفم
اميرحسين صادقى، مدافع ميانى استقلال چند روز پيش در مصاحبه اى اعلام كرد كه قصد دارد در دو جام جهانى آينده با پيراهن تيم ملى ايران حاضر باشد ولى او باز هم در جديدترين فهرست كارلوس كى روش جايى نداشت. با اين حال صادقى به هيچ عنوان نگران نيست و معتقد است كه مى تواند به تيم ملى برسد. مدافع ميانى استقلال در خصوص شرايط اين تيم و مسائل مختلف ديگر به سئوالات خبرنگار پاسخ داد:
• ابتدا از بازى با مس كرمان شروع كنيم. نظرت در مورد اين بازى چيست؟
- بازى خوبى بود و مس كرمان هم انگيزه زيادى داشت. آنها در سه هفته ابتدايى بد نتيجه گرفته بودند به همين دليل مى خواستند به پيروزى برسند و معمولاظ چنين بازى هايى براى استقلال سخت است.
• تساوى عادلانه بود؟
- ما موقعيت هاى بهترى داشتيم و مى توانستيم مستحق برد باشيم.
•استقلال از چهار بازى ۸ امتياز گرفته است. فكر مى كنى راضى كننده باشد؟
- نتايج ما غير از بازى با سايپا قابل قبول است و متأسفانه در اين بازى ۳ امتياز حساس از دست داديم. به هر حال فكر مى كنم تا ۷۰ درصد همه چيز خوب بوده است.برخى معتقدند كه استقلال هنوز خوب و زيبا فوتبال بازى نمى كند، نظر تو چيست؟
به نظر من هنوز شخصيت تيم ها به طور كامل مشخص نشده و اين درست نيست كه از حالا قضاوت كنيم.
• براى شما بازى زيبا مهمتر است يا امتياز؟
- كسب امتياز از بازى زيبا بسيار مهمتر است. ما اول دنبال امتياز هستيم و بعد به بازى زيبا فكر مى كنيم ولى هواداران مى خواهند كه هم برنده شويم و هم زيبا فوتبال بازى كنيم.
• فكر مى كنى استقلال داربى هفته ششم را با پيروزى پشت سر بگذارد؟
- صحبت كردن درباره داربى از حالا زود است.
• راستى مثل اين كه باشگاه استقلال هنوز مشكلات مالى بازيكنان را برطرف نكرده؟
- اين هم شاهكار تيم ماست كه بچه ها بدون پول با غيرت بازى مى كنند. ما نمى دانيم اين وعده ها چه زمانى عملى خواهد شد.
• فهرست تيم ملى اعلام شد و تو دعوت نشدى. در اين مورد چه صحبتى دارى؟
- اتفاق خاصى نيفتاده و يك اردوى ده روز است كه تمام مى شود.
• ولى تو گفتى كه مى خواهى در دو جام جهانى بازى كنى؟
- عجله نكنيد، آرام آرام همه چيز درست مى شود. من امسال آرامش و تجربه بيشترى دارم و آينده ام در استقلال روشن است. خيلى ها حرف هايم را در مورد جام جهانى به مسخره گرفته اند ولى من مى خواهم در دو جام جهانى بعدى بازى كنم و مطمئن باشيد خودم را ثابت مى كنم.
• وقتى به استقلال آمدى برخى گفتند كه با توجه به حضور پژمان منتظرى و حنيف عمران زاده بايد نيمكت نشين شوى ولى حالا دارى فيكس بازى مى كنى؟
- من با انگيزه هاى زيادى به استقلال آمدم و براى آينده هدف دارم. با جرأت مى گويم كه در سال هاى گذشته وقتى براى استقلال بازى مى كردم زياد دنبال پيشرفت نبودم و دوست داشتم فقط بازى كنم ولى الان نگاهم به آينده است و اين كه بتوانم به آنچه كه مى خواهم برسم. من براى ۸ سال آينده برنامه ريزى كرده ام تا به اهدافم برسم.
• راستى طلبى كه از تراكتور داشتى را گرفتى؟
- من براى تراكتور زحمت كشيدم و با اين تيم نائب قهرمان ايران شدم. وقتى در اين تيم بودم بعضى آقايان از جمله استاندار، رئيس هيأت فوتبال، مسئولان باشگاه تراكتور و افراد ديگر به تمرينات ما مى آمدند و وعده مى دادند كه پول هايتان را مى دهيم. آنها كه مى گفتند پول هيچ كس را نمى خورند حالا چرا خودشان را نشان نمى دهند. اگر ما مثل شهردارى تبريز سقوط مى كرديم آن موقع مى خواستند چه كار كنند.
• با جعفرى، مديرعامل باشگاه صحبت نكردى؟
- من با او صحبت كردم ولى دست آقاى جعفرى خالى است، با اين حال حداقل او جواب تلفنم را مى دهد. من بعد از اين كه تبريز را ترك كردم، برخى از مسئولان تراكتور كه نمى خواهم اسم شان را ببرم به خانه ام ريختند و آن را غصب كردند، اين در حالى بود كه من هنوز وسايلم را نبرده بودم. به من گفتند خانه را تخليه كنم و من هم گفتم كه ابتدا بايد با باشگاه تراكتور تسويه حساب كنم ولى اين اتفاق نيفتاد. آنها بدون اجازه به خانه من رفتند و براى اين برخورد متاسفم.
-
به گزارش آبیته دات کام به نقل سایت رسمی باشگاه استقلال، علیرضا اکبرپور، پیشکسوت استقلال پیرامون وضعیت استقلال درخصوص چهار بازی انجام شده اظهار داشت: هنوز نتوانستهایم آن استقلالی را که منتظرش بودیم، ببینیم. استقلال امیر قلعهنویی تشنه گذشت زمان است و رفتهرفته به همان تیم ایدهآل تبدیل خواهد شد این ناهماهنگیها خب یک جورایی طبیعی است و هنوز استقلال تحت تاثیر روزهای پرفشار بدنسازی است. کسب امتیاز در ابتدای فصل راحتتر است و اگر استقلال بتواند با همین وضعیت هم امتیازها را کسب کند و وضعیتش را در جدول بهبود بخشد در بازیهای آینده بهتر عمل خواهد کرد.
اکبرپور پیرامون نبرد استقلال و مس کرمان در ادامه تصریح کرد:
متاسفانه نتوانستیم کامل این بازی را ببینم ولی استقلالیها در این بازی عملکرد بدی نداشتند موقعیتهای زیادی خلق شد که با بدشانسی از دست رفت. خط دفاعی در این بازی عملکرد خوبی داشت و توانست یک روز درخشان را پشتسر بگذارد و مانع از عبور توپی از خط دروازهشان شود. باید به استقلال زمان داد و صبر کرد. دو برد، یک تساوی، یک شکست تا بدین لحظه نتیجه قابلقبولیاست.
-
پیشنهاد میداودی به فدراسیون فوتبال در گفتوگو با فارس:
درآمد دیدار پرسپولیس و استقلال را به زلزلهزدگان بدهید
مهاجم استقلال گفت: فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ با همکاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال درآمد دربی 75 را به مردم زلزلهزده آذربایجان شرقی بدهند.
میلاد میداودی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین شرایط استقلال قبل از بازی یکشنبه آینده با ملوان و مسائل مختلف صحبت کرد.
فارس: شرایط خودت چطور است؟
همه چیز خوب پیش میرود و در یکی دو روز گذشته 2 جلسه تمرین کردیم و تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم تا برای دیدار برای ملوان انزلی آماده شویم.
فارس: فردا هم یک دیدار دوستانه با نفت تهران برگزار میکنید.
این بازی برای هماهنگی بیشتر بازیکنان تدارک دیده شده و امیدوارم قبل از بازی با ملوان به هماهنگی لازم برسیم.
فارس: دیدار با ملوان را چطور میبینی؟
این بازی قطعا سخت خواهد بود چون ملوان یکی از تیمهای خوب لیگ در چند هفته گذشته بوده است. آنها همیشه در سالهای اخیر در مسابقات خوب ظاهر شدند اما امیدوارم 3 امتیاز را از آن خود کنیم و روندی صعودی داشته باشیم.
فارس: خودت چقدر برای این بازی انگیزه داری؟
همانطور که گفتم شرایطم خوب است و در صورتی که کادر فنی صلاح بداند و بازی کنم، دوست دارم بازی خوبی به نمایش بگذارم و انگیزه زیادی برای گلزنی دارم.
فارس: حتما خبر داری در شهرهای استان آذربایجان زلزله سنگینی رخ داده است.
وقتی تصاویر را از تلویزیون تماشا میکردم، خیلی ناراحت شدم. باید به مردم حادثه دیده کمک کرد و از همین جا به فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پیشنهاد میکنم با توافق یکدیگر هزینه دیدار پرسپولیس و استقلال که سوم شهریور برگزار می شود را به حادثه دیدگان شهرهای زلزله دیده اختصاص دهند. این مسابقه پرتماشاگر است و شاید هزینه آن بتواند کمک بسیار کوچکی به این مردم داغدیده کند.
-
مصاحبه اميرحسين صادقى
صادقى: نيم فصل معلوم مى شود كدام مدافع لياقت حضور در تيم ملى را دارد
اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال بابت دعوت نشدن به تيم ملى دلخور است اما اعتقاد دارد در طول فصل معلوم مى شود كه كدام بازيكنان شايستگى بيشترى براى دعوت شدن به تيم ملى داشته است.اواظهارداشت: مجبوريم با تعطيلى ليگ كنار بياييم و خودمان را در شرايطى نگه داريم كه براى شروع دوباره ليگ آماده باشيم. اين تعطيلى براى استقلال كه داشت به تدريج آماده مى شد اتفاق خوبى نيست اما بايد با آن كنار بياييم.وى درخصوص نبودن نامش در ليست تيم ملى فوتبال گفت: من هم مثل هر بازيكن ديگرى آرزو دارم در تيم ملى كشورم بازى كنم. فكر مى كنم در بازيهاى اخير عملكرد خوبى داشته ام اما حتما بايد بهتر از اين باشم تا به تيم ملى دعوت شوم.صادقى درباره دعوت شدن جلال حسينى به تيم ملى و دعوت نشدن خودش، ادامه داد: اصلا به سرمربى تيم ملى كارى ندارم اما در طول فصل معلوم مى شود كه كدام بازيكن شايستگى بيشترى براى پوشيدن پيراهن تيم ملى داشته است. فوتبال بازى كردن در تيمهاى بزرگ كار هر بازيكنى نيست و خيلى ها در تيمهاى قبلى خودشان بازيكنان بزرگى بوده اند اما به استقلال و پرسپوليس كه آمده اند افت كرده اند. تا نيم فصل صبر كنيد و بعد معلوم مى شود كدام مدافع لياقت دارد به تيم ملى دعوت شود.
-
مصاحبه حنیف عمرانزاده
داربى مال ماست
عمران زاده: تعطيلى ليگ كار رابراى استقلال سخت كرد
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: تعطيلى ليگ كار را براى استقلال سخت كرده است.او اظهارداشت: در حالى كه استقلال هفته به هفته داشت بهتر مى شد و تازه بدن بازيكنان از فشار سنگين بدنسازى خارج مى شد كه ليگ را تعطيل كردند و ما مجبور هستيم دوباره تمرينات پرفشارى را برگزار كنيم. اين تعطيلى كار را براى استقلال سخت كرد.وى در خصوص عملكرد تيم استقلال در ليگ برتر افزود: استقلالى كه تاكنون ديده ايد همه توان اين تيم نبوده است. بازيكنان جديد استقلال به زمان نياز دارند تا با تيم هماهنگ شوند به همين دليل شايد در هفته هاى ابتدايى ليگ بازيهاى زيبايى را از تيم نبينيم. هر چند كه من اعتقاد دارم در ۴ بازى اخير هفته به هفته بهتر شديم و تا چند ديدار آينده هم به تيم ايده آل هواداران تبديل خواهيم شد.
عمران زاده در خصوص اينكه «آيا استقلال تا داربى به تيمى آماده تبديل
مى شود؟» گفت: شك نكنيد كه اين داربى مال استقلال است. خيال هواداران بابت داربى راحت باشد و مطمئن باشند كه بازى خوبى را در اين ديدار از استقلال خواهند ديد.
-
مصاحبه فریدون زندی
بردهاى ملوان شانسى بوده است
زندى: بايد قبل از داربى ۳ امتياز را بگيريم
فريدون زندى، هافبك تيم استقلال معتقد است برترى هاى ملوان در هفته هاى اخير كه حريف آبى پوشان در هفته پنجم است، شانسى بوده و آنها با چند پنالتى توانسته اند نتيجه بگيرند. زندى درخصوص نتايج استقلال تا پايان هفته چهارم گفت: قبول دارم كه در چند بازى اخير نتوانسته ايم بازى خوبى را ارائه دهيم اما نتايج نسبتاً خوبى گرفتيم. قول مى دهم هر هفته بهتر شويم و در ادامه ليگ نتايجى بگيريم كه هواداران راضى شوند. وى ادامه داد: مقابل مس هم بازى بسيار خوبى را به نمايش گذاشتيم و بدشانسى هاى زيادى آورديم كه مانع از پيروزى ما شد. هافبك استقلال همچنين تصريح كرد: حالا هم در اردوى تداركاتى هستيم اما اين تعطيلى ها براى ما مشكل ايجاد مى كند. تا مى آيد تيم شكل خود را بگيرد، بازيكنان اصلى مان به اردوى تيم ملى مى روند. البته تيم ملى بايد اولويت داشته باشد اما لطمه به تيم هايى مى خورد كه بازيكنان زيادى در تيم ملى دارند. وى با اشاره به ديدار هفته پنجم استقلال مقابل ملوان خاطرنشان كرد: ملوان تيم خوبى شده و نتايج فراتر از انتظارى هم در اين ۴ هفته گرفته اما به عقيده من اين نتايج اكثراً روى پنالتى هاى به دست آمده بوده و آنها شانس آوردند كه ۱۰ امتياز جمع كرده اند. زندى افزود: در اين ديدار براى ۳ امتياز به ميدان مى رويم زيرا قبل از داربى به يك پيروزى روحيه بخش نياز داريم. وى در پايان گفت: با بازيكنانى كه داريم امسال قطعاً به قهرمانى فكر مى كنيم و اگر هواداران كمى صبر داشته باشند، با قهرمانى در پايان فصل هديه خوبى به آنها مى دهيم.
-
مصاحبه على حمودى
حمودى: اين هفته فقط به بازى با ملوان فكر مى كنيم
على حمودى مدافع تيم استقلال كه در هفته هاى ابتدايى توانسته دقايقى را براى تيمش به ميدان برود معتقد است قلعه نويى به او اعتماد كرده و مى تواند خودش به عنوان يك بازيكن ثابت در استقلال جاى بيندازد. حمودى درخصوص وضعيت استقلال گفت: به جز ملى پوشان ساير بازيكنان در تمرينات حضور دارند و خودمان را براى بازى با ملوان آماده مى كنيم. بازى ها در هفته هاى اول فشرده بوده و اين تعطيلات مى تواند كادر فنى را براى رفع نقاط ضعف كمك كند. وى ادامه داد: خدا را شكر از همان هفته اول آماده حضور در تركيب ثابت بودم و در اين هفته ها نيز با نظر كادر فنى توانسته ام دقايقى را براى استقلال بازى كنم. مدافع استقلال همچنين افزود: قلعه نويى به من اعتماد كرده و قبل از شروع فصل هم نظر مثبتى از من داشت. در هفته هاى آينده مى توانم خودم را به عنوان بازيكن ثابت در تركيب جا بدهم. به هر حال امسال بازيكنان خوبى در خط دفاعى داريم و سرمربى مجبور است از سيستم چرخشى در تمام پست ها استفاده كند. وى با اشاره به بازى با ملوان خاطر نشان كرد: ملوان با تغييراتى كه در مديريت داشته، تيمى متفاوت را امسال به ليگ برتر فرستاده و يكى از مدعيان محسوب مى شوند. آنها بازيكنان باتجربه اى دارند اما ما با توجه به از دست دادن امتيازات در هفته هاى ابتدايى بايد قبل از داربى پيروزى شيرينى را به دست آوريم. حمودى در پايان تصريح كرد: اين هفته با دستور كادر فنى فقط به بازى با ملوان فكر مى كنيم و اميدوارم بعد از برترى مقابل ملوانى ها بتوانيم داربى را هم ببريم.
-
مصاحبه میلاد میداودی
درآمد دیدار پرسپولیس و استقلال را به زلزلهزدگان بدهید
خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت: فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ با همکاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال درآمد دربی 75 را به مردم زلزلهزده آذربایجان شرقی بدهند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میلاد میداودی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین شرایط استقلال قبل از بازی یکشنبه آینده با ملوان و مسائل مختلف صحبت کرد.
فارس: شرایط خودت چطور است؟
همه چیز خوب پیش میرود و در یکی دو روز گذشته 2 جلسه تمرین کردیم و تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم تا برای دیدار برای ملوان انزلی آماده شویم.
فارس: فردا هم یک دیدار دوستانه با نفت تهران برگزار میکنید.
این بازی برای هماهنگی بیشتر بازیکنان تدارک دیده شده و امیدوارم قبل از بازی با ملوان به هماهنگی لازم برسیم.
فارس: دیدار با ملوان را چطور میبینی؟
این بازی قطعا سخت خواهد بود چون ملوان یکی از تیمهای خوب لیگ در چند هفته گذشته بوده است. آنها همیشه در سالهای اخیر در مسابقات خوب ظاهر شدند اما امیدوارم 3 امتیاز را از آن خود کنیم و روندی صعودی داشته باشیم.
فارس: خودت چقدر برای این بازی انگیزه داری؟
همانطور که گفتم شرایطم خوب است و در صورتی که کادر فنی صلاح بداند و بازی کنم، دوست دارم بازی خوبی به نمایش بگذارم و انگیزه زیادی برای گلزنی دارم.
فارس: حتما خبر داری در شهرهای استان آذربایجان زلزله سنگینی رخ داده است.
وقتی تصاویر را از تلویزیون تماشا میکردم، خیلی ناراحت شدم. باید به مردم حادثه دیده کمک کرد و از همین جا به فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پیشنهاد میکنم با توافق یکدیگر هزینه دیدار پرسپولیس و استقلال که سوم شهریور برگزار می شود را به حادثه دیدگان شهرهای زلزله دیده اختصاص دهند. این مسابقه پرتماشاگر است و شاید هزینه آن بتواند کمک بسیار کوچکی به این مردم داغدیده کند.