فدراسیون فوتبال با تمرین استقلال در کمپ تیم ملی مخالفت کرد
فدراسیون فوتبال با تمرین استقلال در کمپ تیم ملی مخالفت کرد
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال از مخالفت فدراسیون برای برگزاری تمرین استقلال در کمپ تیمهای ملی خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره ساعت تمرین استقلال در ماه رمضان عنوان کرد: در تلاش هستیم زمینی که امکانات نور دارد برای تمرین بعد از افطار پیدا کنیم اما متاسفانه موفق نشدیم. اکثر تیم ها زمین های نوردار را برای یک سال اجاره کرده اند و از سوی برخی زمین ها هم چمن خوبی ندارند. به همین دلیل همچنان ساعت تمرین استقلال 19 است.
وی افزود: امروز به فدراسیون فوتبال رفتم تا کمپ تیم های ملی را برای تمرین استقلال بگیرم اما با پیشنهاد ما مخالفت شد و گفتند چمن کمپ برای تیم ملی خراب می شود.
ماجدی تصریح کرد: نزدیک ترین ساعت تمرین به افطار را در نظر گرفتیم که مشکلی پیش نیاید. با این حال با توجه به اینکه بازی ها زیر نور برگزار می شود استقلال نیاز دارد که زیر نور تمرین کند.
ماجدی در مورد ITC نکونام و دروازه بان استرالیایی گفت: درخواست کارت بازی این دو بازیکن را داده ایم اما هنوز نرسیده است.
حضور آشنا و دروازهبان استرالیایی
توصیههای ۳۵ دقیقهای قلعهنویی به جباری
حضور آشنا و دروازهبان استرالیایی
خبرگزاری فارس: تمرین تیم فوتبال استقلال با حضور دروازهبان استرالیایی این تیم برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم استقلال که خود را برای دیدار مقابل سایپا آماده میکند از ساعت 19 امروز در کمپ اختصاصی این باشگاه تمرینات خود را پیگیری کرد. نکته جالب تمرین امروز صحبت 20 دقیقه امیرقلعهنویی با بازیکنان بود که وی آنها را به گوشهای به زمین برد و در خصوص بازی با سایپا و مسائل مختلف با آنها به صحبت پرداخت.
* سرمربی تیم استقلال پس از صحبت با بازیکنان حدود 35 دقیقه با مجتبی جباری صحبت کرد و توصیههای لازم را به این بازیکن ارائه داد. این بازیکن پس از صحبتهای قلعهنویی حدود یک ساعت به دویدن دور زمین و تمرینات اختصاصی پرداخت.
* لیام ردی دروازهبان 30 ساله استرالیایی که به تازگی با آبیپوشان قرارداد بسته در تمرین امروز شرکت کرد و با لباس شخصی نظارهگر برنامههای تاکتیکی آبیپوشان بود.
* حسین آشنا دروازهبان فصل گذشته تیم فوتبال سایپا در تمرین امروز استقلال حضور داشت و تمرینات آبیپوشان را نظاره کرد.
* رضا رجبی، شاهرخ بیانی و میرشاد ماجدی مثل روزهای گذشته تمرین امروز را نظارهگر شدند.
* دویدن دور زمین، گرم کردن بدنها، حرکات ترکیبی، شوت به سمت دروازه و ارسال از جناحین از برنامههای اصلی استقلال بود ضمن آنکه قلعهنویی از مهاجمان تیمش میخواست تا در زدن ضربات آخر دقت کنند.
استقلال قرار است روز چهارشنبه در ورزشگاه آزادی به مصاف سایپا برود.
نامجو مطلق : نبايد فرهاد را به اين راحتى از دست مى دادند
نامجو مطلق : نبايد فرهاد را به اين راحتى از دست مى دادند
جواد نكونام بعد از حضور در استقلال زودتر از حد تصور بازوبند كاپيتانى را بر بازو خواهد بست و همين موضوع حرف و حديث هاى زيادى را به وجود آورده است.خيلى ها معتقدند استقلال كه قصد بازگرداندن فرهاد مجيدى را داشت، بايد بازوبند را به او مى داد اما مسئولان و كادرفنى اين تيم تصميم ديگرى گرفتند. مجيد نامجومطلق بازيكن و مربى اسبق استقلال در اين خصوص گفت: من جواد نكونام را از لحاظ فنى و اخلاقى قبول دارم و معتقدم او خصوصيات يك بازيكن بزرگ را دارد اما بايد اين را در نظر گرفت كه استقلال يك تيم معمولى نيست و بحث كاپيتانى در اين تيم فرق دارد.نامجومطلق ادامه داد: معمولا در استقلال و پرسپوليس بازيكنانى كاپيتان مى شوند كه در اين تيم سابقه زيادى دارند و در بين بازيكنان و تماشاگران محبوب هستند. به نظر من ندادن بازوبند به مجيدى يك نوع بدسليقگى بود و نبايد استقلال به اين راحتى چنين بازيكنى را از دست مى داد. همه مى دانند كه فرهاد در استقلال چه جايگاهى دارد و اين موضوع نبايد باعث نيامدن او مى شد.نامجومطلق در قسمتى از حرف هايش تاكيد كرد: من مطمئن هستم نكونام هم از كاپيتانى مجيدى استقبال مى كرد اما استدلال من اين است كه دادن بازوبند به نكونام، به اين خاطر بود كه سنگ بزرگى جلوى پاى فرهاد بياندازند تا او به استقلال نيايد. البته من نمى دانم در اين خصوص چه كسى تصميم گرفته اما اگر امير قلعه نويى تصميم گيرنده بود، شايد براى خودش دليل موجهى داشته است. من معتقدم كه بهتر بود بحث بازوبند كاپيتانى را به خود بازيكنان و باتجربه هاى استقلال واگذار مى كردند.
سرمربى تصميم مى گيرد چه كسى بازوبند را ببندد
سرمربى تصميم مى گيرد چه كسى بازوبند را ببندد
زرينچه: نكونام مى تواند كاپيتان خوبى براى استقلال باشد
كاپيتانى جواد نكونام در استقلال حاشيه هاى زيادى را به وجود آورده اما جواد زرينچه كاپيتان اسبق آبى ها معتقد است كه در انتخاب كاپيتان سرمربى تصميم گيرنده است. زرينچه در مورد اينكه باشگاه استقلال بازوبند را به نكونام داده است گفت: بحث بازوبند كاپيتانى موضوعى است كه سرمربى در مورد تصميم مى گيرد. اين درست است كه در فوتبال ما سابقه يك بازيكن و قديمى بودن او در يك تيم مهم است اما حالا كه فوتبال حرفه اى شده بايد در اين خصوص حرفه اى برخورد كرد.زرينچه كه سال ها بازوبند كاپيتانى استقلال را بر بازو بسته ادامه داد: براى انتخاب كاپيتان معمولا سابقه يك بازيكن، شخصيت او و تاثيرگذارى او مهم است. وظايف كاپيتان يك تيم مهم و سنگين است و در واقع كسى كه بازوبند را در اختيار مى گيرد، به نوعى بازو سرمربى در زمين مسابقه محسوب مى شود.مدافع سابق استقلال در پاسخ به اين سوال كه آيا نكونام گزينه مناسبى براى كاپيتانى است خاطرنشان كرد: جواد وقتى جوان بود خيلى آرام مى آمد و خيلى آرام هم مى رفت. او بازيكن سر به زيرى بود اما الان نمى دانم كه آيا نسبت به سال هاى گذشته عوض شده است يا خير. البته كسى كه بازوبند كاپيتانى تيم ملى را در اختيار دارد مى تواند براى استقلال هم كاپيتان خوبى باشد. در ضمن باز هم تاكيد مى كنم كه در انتخاب كاپيتان سرمربى تصميم گيرنده است.
کيانوش رحمتى: مى دانستم از ليست خارج نمى شوم
کيانوش رحمتى: مى دانستم از ليست خارج نمى شوم
كيانوش رحمتى هافبك تيم استقلال گفت: مى دانستم از ليست خارج نمى شوم. او درباره بحث ناراحتيش از باشگاه استقلال اظهار داشت: با هيچ خبرگزارى يا روزنامه صحبت نكردم و تلفن همراهم چند روزى خاموش بود. جاى تعجب دارد كه برخى نوشتند من از استقلال ناراحت هستم. از همان اول هم مى دانستم كه اسم من از ليست تيم خارج نخواهد شد. وى افزود شماره ۶ را هم با رضايت كامل به نكونام دادم، زيرا علاوه بر اين كه دوست قديمى من است، در فوتبال ايران هم حرمت و جايگاه خاصى دارد. نه اهل حاشيه سازى هستم و نه اعتراض كردن را دوست دارم.
ماجدى:فدراسيون فوتبال با تمرين استقلال در كمپ تيم ملى مخالفت كرد
ماجدى:فدراسيون فوتبال با تمرين استقلال در كمپ تيم ملى مخالفت كرد
ميرشاد ماجدى سرپرست تيم فوتبال استقلال از مخالفت فدراسيون براى برگزارى تمرين استقلال در كمپ تيم هاى ملى خبر داد.او درباره ساعت تمرين استقلال در ماه رمضان عنوان كرد: در تلاش هستيم زمينى كه امكانات نور دارد براى تمرين بعد از افطار پيدا كنيم اما متاسفانه موفق نشديم. اكثر تيم ها زمين هاى نوردار را براى يك سال اجاره كرده اند و از سويى برخى زمين ها هم چمن خوبى ندارند. به همين دليل همچنان ساعت تمرين استقلال ۱۹ است.وى افزود: ديروز به فدراسيون فوتبال رفتم تا كمپ تيم هاى ملى را براى تمرين استقلال بگيرم اما با پيشنهاد ما مخالفت شد و گفتند چمن كمپ براى تيم ملى خراب مى شود.ماجدى تصريح كرد: نزديك ترين ساعت تمرين به افطار را در نظر گرفتيم كه مشكلى پيش نيايد. با اين حال با توجه به اينكه بازى ها زير نور برگزار مى شود استقلال نياز دارد كه زير نور تمرين كند.ماجدى در مورد itc نكونام و دروازه بان استراليايى گفت: درخواست كارت بازى اين دو بازيكن را داده ايم اما هنوز نرسيده است.
نكونام در ليست ۱۸ نفره ديدار با سايپا
نكونام در ليست ۱۸ نفره ديدار با سايپا
هافبك جديد تيم استقلال در فهرست ۱۸ بازيكن اصلى اين تيم در ديدار مقابل سايپا قرار خواهد گرفت. جواد نكونام نخستين بار در قصل جارى در بازى روز چهارشنبه مقابل سايپا در فهرست ۱۸ بازيكن اصلى آبى پوشان حضور خواهد داشت.اين در حالى است كه وى به احتمال زياد در اين بازى به ميدان نمى رود.
نشست خبرى قلعه نويى و تقوى امروز برگزار مى شود
نشست خبرى قلعه نويى و تقوى امروز برگزار مى شود
نشست خبرى سرمربيان ۲ تيم استقلال و سايپا امروز در سازمان ليگ برگزار مى شود. نشست خبرى امير قلعه نويى سرمربى استقلال و مجتبى تقوى سرمربى سايپا ساعت ۱۵ روز سه شنبه در سالن روابط عمومى سازمان ليگ برگزار مى شود.اين ديدار ساعت ۲۲و۳۰ دقيقه چهارشنبه در ورزشگاه آزادى برگزار خواهد شد. پيش از اين باشگاه سايپا اعلام كرده بود نشست خبرى اين ۲ سرمربى در اين باشگاه برگزار مى شود.
ناراحتى رحمتى و جبارى از كاپيتانى نكونام
ناراحتى رحمتى و جبارى از كاپيتانى نكونام
جواد نكونام در شرايطى به استقلال تهران پيوسته كه در فصل جديد ليگ برتر بازوبند كاپيتانى اين تيم را بربازو خواهد بست و اين در حالى است كه او تا به امروز سابقه بازى در اين تيم پرطرفدار را نداشته است. قلعه نويى چند هفته پيش بازوبند كاپيتانى را به سيدمهدى رحمتى داد ولى وقتى بحث حضور نكونام در استقلال مطرح شد، امير قلعه نويى اعلام كرد كه جواد كاپيتان اول آبى ها خواهد بود. خيلى ها دنبال اين بودند كه واكنش رحمتى را بببيند اما نقل قول هاى او در روزنامه ها و سايت هاى خبرى بر اين نكته تاكيد داشت كه رحمتى مشكلى با كاپيتانى نكونام ندارد.دروازه بان استقلال سعى دارد در رسانه ها اين موضوع چندان حاشيه درست نكند ولى واقعيت اين است كه رحمتى از كاپيتانى نكونام ناراحت است. او در اين خصوص با على فتح الله زاده حرف زده و به مديرعامل استقلال گفته كه اصلا انتظار نداشته بازوبند را از او بگيرند. رحمتى حتى به فتح الله زاده گفته كه او در استقلال و تيم ملى بازيكن كم سابقه اى نيست و نبايد چنين اتفاقاتى در چند روز اخير رخ مى داد.شايد رحمتى مشكل شخصى با نكونام نداشته باشد اما او به شدت از دادن بازوبند به اين بازيكن ناراحت است. مجتبى جبارى ديگر بازيكن قديمى استقلال هم كه سال گذشته كاپيتان اين تيم بود، از اينكه بازوبند را به نكونام داده اند ناراحت است. البته نكته مثبت اين است كه اين ناراحتى ها به روزنامه ها كشيده نمى شود اما شايد مشكلاتى را درون تيم به وجود بياورد.