پاسخ : ♣♠اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 13-2012♣♠
جلسه اینتر و سانچز ، سه شنبه هفته آینده
inter.ir با توجه به گزارشات روزنامه ی کوریره ، مارکو برانکا و آسولیو سه شنبه هفته ی آینده با فرناندو فلیسِویچ ملاقات خواهند کرد.
مدیر برنامه های سانچز در ایتالیا است و ملاقاتی را با مسئولان یوونتوس داشته است.قرار شده است مسئولان اینتر هم هفته ی آینده با این شخص ملاقات کنند.
تیم یوونتوس به دلیل حضور در لیگ قهرمانان در فصل بعد ، از ارجعیت بالاتری قرار دارد اما اینتر می تواند با دستمزد بیشتر سانچز را جذب کند.
زازا _ اینتر ، گیارتا : او می تواند مثل ال شراوی باشد
INTER.IR اینتر، میلان و یوونتوس برای سیمونه زازا به انتظارنشسته اند. جواهری که در حال حاظر برای آسکولی بازی می کند.مدیر ورزشی نووارا، کریستین گیارتا در گفتگویی با TMW از این بازیکن تعریف و تمجید کرد: "برای زازا، یک باشگاه بزرگ لازم است تا او به یک بازیکن عالی تبدیل شود و هر هفته بتواند گلزنی کند، از همین رو من فکر می کنم او میتواند مثل ال شراوی باشد و می تواند مانند او کار کند."
نبولونی : زانتی می تواند مربی جوانان اینتر شود
inter.ir ماسیمیلیانو نبولونی خبرنگار شبکه ی اسکای ، سوال در مورد تمدید قرارداد زانتی و سیاست باشگاه مبنی بر جوانگرایی را اینگونه جواب داد
" کاپیتان یک مسئله جداگانه است، بازیکنی است که نه تنها به باشگاه امنیت می دهد ، بلکه می تواند در سال های بعد یک مربی برای بازیکنان جوان باشد"
انتظار می رود زانتی فصل بعد هم برای اینتر بازی کند.
کوریره دلا سرا:سزار- میلان, تقریبا انجام شده است
inter.ir-اخباری عجیب توسط روزنامه نگار کوریره دلا سرا , آلبرتو کاستا منتشر شده است. بر طبق این گزارش, جولیو سزار در یک قدمی پیوستن به میلان قرار دارد.
جولیو سزار مدت زیادی را در اینتر گذرانده است و با این تیم عناوین بسیاری را به دست آورده است , در حال حاضر در تیم کوئینز پارک رنجرز انگلیس مشغول به بازی است . تیمی که اوضاع جالبی ندارد و در منطقه سقوط به دسته پایین تر قرار دارد.
به گزارش این روزنامه , سزار برای بازگشت به شهر میلان و پوشیدن پیراهن آ ث میلان آماده است
کنایه اسنایدر به اینتر: من در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان هستم
inter.ir-وسلی اسنایدر در یک کنفرانس مطبوعاتی در پاسخ به سوالی که از او پرسیده شده بود در مورد اینکه پیوستن او به گالاتاسرای یک قدم به عقب بوده است با کنایه پاسخ داد:
"من نمی خواهم چیزی در مورد اینتر بگویم.من می توانم بگو.یم که شما نگاه کنید من کجا هستم. من باید در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان بازی کنم.من در گالاتاسرای راضی هستم و ما یک تیم بزرگ و یکپارچه داریم.آمدن به اینجا یک گام رو به جلو بود نه یک قدم به عقب"
وسلی اسنایدر به همراه گالاتاسرای در دیدار مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان, امشب به مصاف رئال مادرید خواهد رفت
اینتر 2 _ 0 سمپدوریا : صعود به رتبه پنجم جدول
inter.ir تیم های اینتر و سمپدوریا در یک بازی معوقه از هفته 29 ام سری آ در استادیوم لوییجی فراری به مصاف هم رفتند که در این دیدار تیم اینتر موفق شد با نتیجه 2 بر 0 از سد تیم سمپدوریا بگذرد.
هر دو گل این دیدار را رودریگو پالاسیو به ثمر رساند.
در نیمه اول و در دقیقه 42 ، پالاسیو روی سانتر عالی پریرا به گل اول رسید.در نیمه دوم هم اینتر روی ضد حملات خطرناک بود و در دقیقه 92 و روی کار انفرادی پالاسیو ، گل دوم را هم به ثمر رساند.
تیم اینتر با این نتیجه به رده ی پنجم جدول صعود کرد و به یک امتیازی فیورنتینا و 7 امتیازی میلان رسید.
ماتراتزی دستیار مورینیو در چلسی؟
inter.ir- به نقل از طرفداری ,گزارشات رسیده از منابع ایتالیایی حاکی از این است که در صورت حضور ژوزه مورینیو در چلسی در فصل آتی مسابقات، مارکو ماتراتزی دستیار وی خواهد شد.
هیچ شک و تردیدی در رابطه قوی این دو نفر وجود ندارد، که بعنوان مثال می توان به اشک های مورینیو در آغوش ماتراتزی پس از قهرمانی در لیگ قهمرانان اروپا در سال 2010 اشاره کرد. شایعات فراوانی در مورد ترک رئال مادرید توسط مورینیو و احتمال حضورش در استمفورد بریج در فصل اتی مسابقات شنیده می شود.
به گزارش Calciomercato.it، در صورت حضور مورینیو در چلسی، ماتراتزی به عنوان دستیار تجربه مربیگری را در لندن خواهد چشید. این اولین تجربه حضور ماتراتزی در لیگ برتر نخواهد بود، زیرا او در فصل 1998/99 عضو اورتون بود.
کاتانئو : کواچیچ به بازی کیفیت می دهد ، چیزی که اینتر آن را نداشت
inter.ir مارکو کاتانئو روزنامه نگار ایتالیایی ، در مورد عملکرد کواچیچ ، با اسکای گفتگو کرد.
" مطمئنا کواچیچ به خوبی دارد کار می کند. چرا که به طور ناگهانی شاهد رشد کیفیت در تیم هستیم ، چیزی که اینتر نداشت."
متئو کواچیچ برای چندمین بار متوالی در ترکیب اولیه ی تیم قرار داشت . کواچیچ کم کم به بازیکنی تبدیل می شود که اینتر دوست دارد و می تواند برای یک دهه او را داشته باشد.
زانتی : پیروزی خوبی بود
inter.ir خاویر زانتی کاپیتان افسانه ای اینتر ، بعد از برد شیرین مقابل سمپدوریا اینگونه سخن گفت.
" دیرم شده است ، چون میخواهم بازی رئال را ببینم.این مهم است که ما بازی را بردیم.توانستیم ایجاد موقعیت کنیم و کمی رنج کشیدیدم.پالاسیو بسیار خوب بود.ما آماده ی این بازی بودیم و میدانستیم که آنها در کناره ها مشکل دارند.برای پالاسیو در هر لحظه میتوان شرط بندی کرد که او گل می زند.اما متئو کواچیچ هم بسیار خوب بود ، درست مانند پریرا.ما همچنین شاهد حضور دوباره ی سیلوستره و کوژمانوویچ در ترکیب بودیم و آنها هم در این پیروزی سهیم بودند."
کواچیچ : مهم سه امتیاز بود
inter.ir متئو کواچیچ بعد از بازی دیشب مقابل سمپدوریا ، با کانال اینتر مصاحبه ای کرد و تاکید داشت که سه امتیاز بازی بسیار مهم بود.
" مدیریت بازی در خط هافبک بسیار سخت بود اما مهم سه امتیاز بود و من برای همین خوشحال هستم.من از بودن در اینجا لذت می برم.میتوانم عالی تر از این شروع کنم و در هر بازی بهتر شوم.باید چیزهای زیادی یاد بگیرم و در آینده آنها را بکار بگیرم ."