واقعا زشته که به مردم گیر بدن اونم بخاطر نوع لباس پوشیدن یه فرد که سلیقه شخصی ئه !!!! آبرو ریزی از این بد تر ندیده بودیم ! کشورای دیگه ببینن چی فک میکنن در مورد ما ها !؟؟؟
لعنت ...
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا زشته که به مردم گیر بدن اونم بخاطر نوع لباس پوشیدن یه فرد که سلیقه شخصی ئه !!!! آبرو ریزی از این بد تر ندیده بودیم ! کشورای دیگه ببینن چی فک میکنن در مورد ما ها !؟؟؟
لعنت ...
داداش اتفاقا کار خوبی میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کشور با همین کارای دخترایی که بالا میبینی و امسالشون به گند کشیده شده
دیگه تا کی؟eterza::-
داداش این کار عینه همون جمع آوری ماهواره ها بود که همیشه با شکست مواجه میشه !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا خودشونو سبک میکنن .
هر انسانی حقوق طبیعی از جمله آزادی داره که نباید سلب بشه .
ماهواره رو نمیشه جمع کرد ولی اینها رو تعدادیشون رو جمع میکنی بقیه دیگه میترسن هر چند باز هم این کارها رو تکرار میکنن ولی تو جامعه ی اسلامی کسی نمیتونه اینجوری باشه چون شخصیت دیگر خانم ها رو پایین میارن:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر چند بحث مبهمه واسم
اما اگه میگن ازادی پس ازادی باید تو همه شاخه ها فعال بشه از تماشای هر برنامه دلخواه گرفته تا نوع پوشش
به نظرتون وقتی شبکه 3 داره یه فوتبال نشون میده و بعد موقع اینکه یه دختر معمولی نشون داده میشه به سانسور میرسیم اونم از نوع بالاش بی احترامی به شخصیت ما نیس یعنی رسما دارن میگن شما ظرفیت دیدن ندارین
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟
و حالا که بحث به اینجا رسید باید خدمتتون عرض کنم ایران تو فیلمای خیلی خصوصی منتشر شده در دنیا در رتبه اول قرار داره و این نشون میده محدودیت جز حرص و ولع چیز دیگه نمیاره
به جای محرومیت زوری باید فرهنگ سازی کرد البته اگه فرهنگ سازی لازم باشه
آقا مجتبی (آزادی با طعم اسلام) یعنی آزاد باشی ولی باید قوانین یه جامعه ی اسلامی رو هم حفظ کنی. درسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون نمیگه شما جنبه ی دیدن این صحنه رو ندارید. می خواد احترام تو رو یا ایرانی ها رو که مسلمون (شیعه) هستند رو حفظ کنه و چشمت رو آلوده ی این چیزا نکنه. کار بدی کرده؟ تازه باید افتخار هم کنیم به کشور عزیزمون:chakerim:
البته صادق خان من که مرتضی امنقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما
من نگفتم شیعه بودن بده اما بودن در دین باید ارادی باشه من باید خودم دلی به این نتیجه برسم نه مجبور بشم
مگه نیس که لا اکراه فی الدین
اما اینجا اجباره
نیس؟
من نمیگم چیزی خوبه یا بده ها دارم ماهیتو نشون میدم
چرا بیشترین فیلم غیر اخلاقی غیر رسمی تو دنیا مربوط به ایرانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش باید بدونی همین تفکیکای خیلی زیاد باعث شده دو جنس مختلف فقط به عنوان جنس مخالف (البته بیشتری ها)نگاه کنن نه به عنوان دو انسان
پس میبینی افراط هم مثه تفریط خوب نیس
دوستان الان من تو بحثتون هیچ ربطی ندارم نمیخوام هیچ نظری هم بدم ولی تجربه ثابت کرده جوامع مردمی مخصوصا در کشور های جهان سوم با دیکتاتوری و جامعه بسته بهتر پیشرفت میکنن و جواب میگیرن.حتی جوامع سوسیالیستی هم در زمان استالین همین شیوه دیکتاتوری رو داشتن چون به نظر اونا بلانسبت شما عامه مردم حکم گوسفندانی رو دارن که عقلشون به چیزی نمیرسه.حقیقتا هم همینه.ازادی عقیده و بیان و پوشش خودش یک نوع دیکتاتوری به مراتب بدتر نسبت به اقلیتی هست که از این ازادی ها سودی نمیبرن و استفاده نمیکنن.امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید.
دوست عزیز من حرفاتو قبول دارم اما نکته مهم اینه که ما پرچم داره اینیم که ازادی کامل داریم و من نگفتم سیاستای دیگران ازادیس
وقتی میگیم اسلام باید همه چی اون از روی ازادی و انتخاب اگاهانه باشه و وقتی میگیم ازادی یعنی باید هر کی مختار باشه که هر زمان دید دینی دیگه اونو بیشتر به کمال میرسونه به هر دینی که دوس داره گرایش پیدا کنه
این دیم قشنگه نه دینی که برای حفظ مصالح شخصی باشه و من فکر میکنم بعضی اجرای سیاستای نابه جا فقط باعث تزویر و واکنشی برخلاف واقعیت وجودی ادماس و اینجاس که ظاهر و باطن ادما خیلی عوض میشه
بازم میگم من اصلا به چیزی خوب و بد نمیگم بلکه نظرم اینه همه چیو باید نسبی دید و قبول کرد هیچ چیز مطلق نیس
مرتضی جان من منظورت رو میفهمم اما اسلام علاوه بر ازادی، عقل انسان و اختیارش رو مقدم بر ازادی قرار داده و گفته با توجه به زمان خود پیش برید و با توجه به عقل خودتون مسائل رو بسنجید.در جوامع این دوره مخصوصا کشور ما حقیقتا ازادی نباید وجود داشته باشه.ببین ما الان از همه طرف زیر فشار هستیم.زیر فشار اقتصادی سیاسی نظامی و از همه مهتر فرهنگی.تاریخ نشون داده وقتی دولت های قدرتمند و با نفوذ نتونن از راههای خارجی دشمنشون رو زمین بزنن از داخل اونو تجزیه میکنن.پس با توجه به اینکه احتمال ایجاد هر گونه اشوب داخلی کشوری مثل ایران هست که الان با تمام دنیا در جنگه به نظر من تا حدودی گرفتن ازادی های موجود از جمله پوشش و محدودیت های مانند سانسور و $$$$$ینگ لازم هست چون الان مثل زمان پیغمبر نیست که تمام جنگ ها بین دو تا ادم مشخص باشه.طبق نثر مشخص قران باید از عقلمون استفاده کنیم و به مصلحت جامعه فکر کنیم که به نظر من جامعه امروز نیاز به محدودیت و دیکتاتوری داره البته فقط در ایرانی که در حال پذیرش انواع تهاجم های نظامی و فرهنگی و اقتصادی است.کاملا حرفت رو قبول دارم که این که ما الان داریم ازادی نیست ولی خودت نگاه کن ببین ایا ازادی دادن خوبه یا بده.به 33 پیش نگاه کن.33 سال پیش ایران بیشترین ازادی در جهان رو برای مدت یک سال به وجود اورد.همه چیز ازاد بود.نتیجه اش انقلاب شد.ازادی بر خلاف اسمش چیز زیاد خوبی نیست.