ماله من کلا انگلیش بود گوشیم خراب شد بعد مجبور شدم اپدیتش کنم که فارسی شد من سری 60 ورژن 5نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ماله من کلا انگلیش بود گوشیم خراب شد بعد مجبور شدم اپدیتش کنم که فارسی شد من سری 60 ورژن 5نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اهههههههههههههههههههههههه ههنقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم گوشیم n85 هستش ki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه تفاهمیییییییییییییییییی ki:: دو تا سینا ........... دو تا n85 ........ :-shadنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرایط جهت ازدواج مهیاست ! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- pes11 من بازی ی کنم ! تفاوت یووه و میلان خیلیه ! om:: با همین حال بچه ها از جون مایه گذاشتند ! :nishkhand:
- جنگ چیه بابا ! جنگای الان که نمی فهمه آدم یهو چی میشه ! طرف یه دکمه فشار میده کل کشور مقابل در عرض 1 ثاینه می فرسته هوا ! :nishkhand:
مهدی تو که کیس شناسی یکی هم برا من پیدا کن برم خونه بختki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
pes11 که یووه اعجوبسom::پاسور تیم آله هست ولی قربون 12 هم اله و هم پیرلو به علاوه میرکو کولاکند.
در مورد جنگ هم مطمئن باش کل کشور بره هوا جنتی نمیره هوا چونکه دارفانی جنتیو وداع گفته:khandeeeee bahal:
به نکته خوبی اشاره کردی هیچوقت دنیا خالی از انسان نیست و نمیشهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نکته رو کیف کردیا.:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان بنازم کمپو اسپم جلوش لنگ میندازهheee::به نظر من باید اسم بعدی کمپو بذاریم اسپم خونه دربی جلد اول.:hehee:
خب قرار شد کاربران بیان اینجا حرفاشونو بزنن این از حرفای ماki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مشکل جمعیت ایرانی جماعت با جنگ حل نمیشه ! ki:: چون بعد از همین جنگ قبلی یه هویی جمعیت ترکید !
باید فرهنگ سازی کرد !
به نظر من الان تازه کمپ شکل خوبی گرفته ! جمع صمیمی تره ! :yes:
دیشب من و آقا جعفر با هم دیگه به مناسبت سال 91 یه عکس یادگاری گرفتیم ! خیلی هم خوب شده :hehee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]