سلام و تبریک بابت برد بازی قشنگی بود
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و تبریک بابت برد بازی قشنگی بود
از اعماق وجود به همتون تبریک میگم خلاصه ما دیشب شرمنده همه ارسنالی ها شدیم و یه خاور گل ونگرو بدرقه کردیم ki::
این بازی به تظر من بهترین بازی ای بود که میلان در طول این فصل کرده بود هم از نظر تاکتیکا هم انفرادی که زلاتان واقعا یک فوق ستاره بود و روبی هم به تجربه ای که داشت تونست گل زنی کنه که البته یه سه چهارتایی هم نزد .
در مورد گل پرینس هم بگم که به قول پیمان یوسفی به درد تیتراژ برنامه های تلویزیونی میخورد بس که زیبا بود
به هر حال برد شیرینی بود و انتقام این چند سالئ یه جا در اوردیم بازم شرمنده ارسنالی هاheey::
داداش اگه صحبت از گذشته بکنی که اصلا میلان قابل مقایسه نیست با ارسنال :ogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط S H A H D A D [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما دومین تیم پرافتخار اروپاییم شما چی؟؟ ki::
پس از گذشته صحبت نکن که بدجوری وزنه به سمت ماست :khandeeeee bahal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمره بازیکنان دو تیم در این دیدار
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Stadio Giuseppe Meazza — Milano
داور: V. Kassai
تماشاگر: 64462
زنندگان گل های بازی
15′ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
38′ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
49′ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
79′ zlatan ibra
goal.com
تبریک میگم .
واقعا به دلم نشست . از نقش یووه هم تو این برد شیرینتون نباید غافل باشید . امتیاز از دست دادن یووه مقابل پارما یه روحیه مضاعف بود برای میلان و بازی شادابی که انجام داد .
همیشه بردن تیمهای انگلیسی توسط ایتالیایی ها ( به جز بازی میلان - لیورپول entezar:: ) حال و هوای دیگه ای داشته .
دیشب که تقریبا آرسنال اوت شد .
امیدوارم ناپولی هم چلسی رو ناک اوت کنه ! heey::
تبریک میگم به تموم تیفوسیا !
این میلانی که من دیدم آرسنال که صحله اون منچسترم میبره ! حال میکنم هرکی میاد ایتالیا گیر میفته lay_;;
دیشب از خوشحالی خوابم نمیبرد ! سر گل بواتنگ انقد داد زدم که گلوم گرفته ! بعدشم با دیدن قیافه شزنی کلی خندیدم !
دیشب یه شب رویایی بود میدونم که تک تکتون حس و حال من رو داشتید !
هنوزم موندم که بواتنگ دیشب چرا اینقد داش تکنیکی بازی میکرد ! love::
زلاتانم که مثل همیشه یه فوق ستاره بود :love: همینطور سیلوا مکسس آباته روبینیو و................................
ولی میتونستیم 6 تا گل رو راحت بزنیم !! اگه بجای پاتو , الشراوی رو اورده بود 2 تا گل دیگه میزدیم !!!
بازم تبریک / جیغ / هوراااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
ولی شانس اوردیم که سیدورف اوایل بازی مصدوم شد
رفتن سیدورف از زمین همراه بود با شروع گل زدن های میلان
الگری هم اگه یه خورده باهوش تر بود باید 6.0 میبرد
سلام بچه ها من یه ادمیم که طرفدار پروپاقرص میلان نیستم ولی دیشب واقعا عالی بازی کردین .خیلی خوشم اومد که حال ارسنال و گرفتین.امیدوارم باری برگشتم بترکونینشون.
Forza MILAN
اخ ننه
برد دیشب کوفتم شد اینقدر حالم بد بود سر از بیمارستان دراوردم سر کار هم نرفتم
الان هم یه خورده حال امدم سرجاش دهنم داشت سرویس میشد ki::
واسه چی داش پدرام مگه چی شده بود ؟
هر بازی دیشبو ندید خیلی ضرر کرده واقعا شب بزرگیه میلان بود شب اقتدار زلاتان که خودشو بد جوری به حرف تحمیل کرد