ویاسبواس پیوستن به اینتر را تکذیب کرد
آندره ویاسبواس، سرمربی پیشین پورتو و کنونی چلسی، شایعه جدایی از چلسی و پیوستن به اینتر در تابستان آینده را تکذیب کرد.
او که در فصل پیش توانست با پورتو سه جام به دست بیاورد، برای جانشینی کارلو آنچلوتی به لندن رفت، اما تا حالا نتوانسته آن گونه که انتظار میرفت موفق باشد. به ویژه که در بازی برابر ناپولی در ورزشگاه سنپائولو در مرحله حذقی لیگ قهرمانان اروپا، سه بر یک نتیجه را واگذار کرد و انتقادها بیش از پیش اوج گرفت.
حالا زمزمه اخراج او نیز به گوش میرسد و با توجه به وضعیت مبهم رانیری در اینتر و اخراج احتمالی او، رسانهها شایعههایی را درباره علاقه اینتر برای استخدام او در آینده نزدیک منتشر کردهاند.
رانیری در این فصل بسیار پر فراز و نشیب نتیجه گرفته است. وی در یک برهه زمانی پیش از کریسمس، توانست با تیمی بحرانزده شش برد پیاپی به دست بیاورد، اما دو باخت اخیر در مهآتزا، آن هم برابر تیمهایی که با خطر افتادن دستوپنجه نرم میکنند، جایگاه او را متزلزل کرده است.
آندره ویاسبواس که به نام AVB نیز شناخته میشود، در برابر این شایعهها، تنها ترجیح داده تا از رسانههایی که موفقیت او را در اینتر محتمل دانستهاند، سپاسگزاری کند؛ اما تأکید کرد که به چلسی تعهد دارد و میخواهد آینده این تیم را بسازد.
او در گفتوگو با مدیاست پرمیوم گفت: «من بیشترین احترام را برای رانیری قائل هستم، اما به همکاری با همین تیم ادامه خواهم داد. من به کارم باور دارم و تلاش میکنیم که نتیجههای خوبی بگیریم. این گونه شایعهها، بخشی از دنیای فوتبال هستند. من دوست دارم همه بدانند من میخواهم آینده چلسی را بسازم.»
او در پایان گفتوگویش درباره نتیجههای چلسی گفت: «با این که نتیجه مثبت و بر اساس میل ما نبود، اما باید رو به جلو حرکت کنیم.»
به نظر میرسد با کنار کشیدن ویاسبواس از گزینههای سرمربیگری نراتزوری، شایعهها پیرامون پیوستن گواردیولا به اینتر در تابستان آینده، بیش از گذشته به حقیقت نزدیک شده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]