رونمايى از خارجى هاى آبى!
رونمايى از خارجى هاى آبى!
بازى روز دوشنبه استقلال در رشت، براى اين تيم فقط ۳ امتياز نداشت! اگرچه اين پيروزى در ديار باران، آن هم در چمن مصنوعى كه هر رقيبى را مى ترساند، يك نتيجه بسيار شيرين و حياتى بود اما منظور حقير اين است كه شيرين تر و جذاب تر از آن ۳ امتياز ، رونمايى آبى ها از ياران خارجى و جديدشان بود. اين را اعتراف مى كنم كه همين قلم، چند روز قبل و در همين ستون، اشاره اى به خريد هاى نيم فصل استقلال داشت و بنده نوشتم كه به نظر نمى رسد خريدهاى نيم فصل فتح الله زاده- برخلاف خريدهاى انفجارى او در آغاز فصل يازدهم ليگ- خريدهاى خوبى باشد؟ اين حرف را شايد به دليل نمايش ضعيف جوركوويچ در اولين بازى اثرى از يك فوتباليست حرفه اى نديديم اما جوركوويچ در مقابل داماش نشان داد كه يك مهاجم باهوش و فرصت شناس است؛ او شايد مانند فرهاد مجيدى و تعدادى ديگر از ستاره هاى آبى ، بازيكن تكنيكى سطح بالايى نباشد اما گلى كه بازيكن ليتوانى تبار استقلال در رشت زد و يكى، دو بار ديگر كه خود را در موقعيت گل قرار داد، بيانگر اين نكته بود كه جوركوويچ مانند برخى از گلزنان اروپا، درجاگيرى و استفاده از نقاط پنهان درمحوطه جريمه حريف، توانايى خاصى دارد! و اما ساموئل؛ بازيكن سيه چرده استقلال كه سابقه حضور در ليگ پراعتبار انگلستان را دارد و به دليل همبازى بودن با آندرانيك تيموريان در بولتون، با فوتبال ما آشنا و راهى ايران شد، در همين بازى اولش- با وجود آنكه هنوز با هم بازى هايش ناهماهنگ است- نشان داد يك بازيكن حرفه اى تمام عيار است؛ فيزيك بدنى مناسب، استخوانبندى درشت كه باعث موفقيت او در اكثر جدال هاى تن به تن مقابل بازيكنان داماش شد و دوندگى هاى بى امانش نشان داد كه مظلومى در نيم فصل دوم بسيارى از نگرانى هايش را فراموش خواهد كرد، زيرا ساموئل نه تنها مى تواند خلا خط دفاع استقلال را پركند، كه در عين حال قادر به بازى كردن در ميانه زمين نيز مى باشد. همه اين نقاط روشن بيانگر اين است كه خريدهاى خارجى استقلال به نظر مناسب مى رسد؛ لااقل در رونمايى اين تيم از جوركوويچ و ساموئل كه چنين اميدوارى نصيب هواداران استقلال شد!
نشست خبرى مظلومى شنبه آينده برگزار مى شود
نشست خبرى مظلومى شنبه آينده برگزار مى شود
نشست خبرى ۴ مربى ليگ برترى شنبه هفته آينده برگزار مى شود.روابط عمومى سازمان ليگ اعلام كرد در تاريخ شنبه بيست و چهارم ديماه ۲ نشست خبرى در محل اين سازمان برگزار مى شود.نشست خبرى مظلومى و بلاژويچ سرمربيان استقلال و مس كرمان از ساعت ۱۴ و نشست خبرى حسين فركى و مجيد جلالى سرمربيان نفت تهران و فولاد خوزستان از ساعت ۱۵ آغازمى شود.هفته بيستم ليگ برتر يكشنبه آينده برگزار مى شود.
مستند استقلال آخر فصل عرضه مى شود
مستند استقلال آخر فصل عرضه مى شود
قبل از بازى با داماش گروهى از فيلمبرداران در تمرين هاى استقلال حاضر شدند و دقايقى را به تهيه فيلم گذراندند. كاشف به عمل آمده كه مسئولان باشگاه استقلال از يك شركت فيلمسازى خواسته اند فيلم قهرمانى استقلال در فصل جارى را بسازند. اين فيلم به گفته مسئولان باشگاه استقلال اواخر ليگ آماده عرضه در بازار مى شود. اين فيلم شبيه همان فيلمى است كه زمان قهرمانى استقلال در فصل هشتم روى پرده رفت.
تخفيف نداريم بقيه پولتان را هم نمى دهيم!
برخورد بد مديران هتل با استقلالى ها؛
تخفيف نداريم بقيه پولتان را هم نمى دهيم!
برخورد بد مديران هتل كادوس شهر رشت از زمان ورود كاروان استقلال به اين هتل نه چندان استاندارد، مشكلات فراوانى براى بازيكنان، مربيان وهمراهان استقلال به وجود آورد. مسئولان باشگاه استقلال پس از اسكان در اين هتل مبلغ ۵ ميليون تومان را به حساب اين هتل واريز كردند تا حسابدارى هتل از اين مبلغ هزينه اسكان، خورد و خوراك بازيكنان و اعضاى كادر فنى را كم كند. هنگام تسويه حساب اما مسئولان باشگاه استقلال متوجه شدند مديران هتل كادوس هيچ تخفيفى به باشگاه استقلال نداده اند! اين موضوع با اعتراض دسته جمع استقلالى ها روبرو شد. يكى از مسئولان باشگاه استقلال به مدير هتل كادوس گفت: «همه هتل هاى ايران به تيم هاى ورزشى ۲۵ تا ۳۰ درصد تخفيف مى دهند.» اما مسئولان هتل كادوس در جواب استقلالى ها گفتند: «ما هيچ تخفيفى به شما نمى دهيم.» وقتى مديران هتل كادوس اين اظهارات را مطرح كردند استقلالى ها عقب نشستند و گفتند كه اشكالى ندارد. تخفيف نمى دهيد بقيه پول ما را بدهيد اما مسئول حسابدارى هتل كادوس به مسئولان باشگاه استقلال حرف عجيبى زد كه خشم آنها را بيشتر كرد. حسابدار هتل كادوس به استقلالى ها گفت كه الان هيچ پول نقدى ندارد و باقيمانده آن ۵ ميليونى كه حين اسكان كاروان استقلال به حساب هتل ريخته شده را از طريق شماره حساب باشگاه استقلال مى تواند به آنها برگرداند. اين حرف با اعتراض استقلالى ها روبه رو شد.بهتاش فريبا كه جاى منصور پورحيدرى، سرپرست استقلال معرفى شده بود رو به مسئول حسابدارى هتل كرد و گفت: «ما مى خواهيم بعد از بازى براى بازيكنان شام تهيه كنيم و به اين پول نياز داريم.»دست آخر اصرار آبى ها باعث شد حسابدار هتل كادوس براى پرداخت باقيمانده پول استقلالى ها اقدام كند. به هر شكل دعواى دو طرف ختم به خير شد اما پس از اين ماجرا استقلالى ها متفق القول گفتند: «تا حالا چنين رفتار بدى از سوى هتلداران ايران با استقلال نشده بود.»
استقلال ۱۰۰ هزار تماشاگر دارد
تماس ساموئل با دوستانش
استقلال ۱۰۰ هزار تماشاگر دارد
ساموئل بازيكن خارجى تيم استقلال براى اولين بار در تركيب تيمش به ميدان رفت و استقلال را در رشت همراهى كرد. اين بازيكن پس از پايان بازى با دوستانش تماسى برقرار كرد تا شرايط خود را در تيم جديدش همراه با پيروزى استقلال به آشنايان و فاميل خبر بدهد.ساموئل كه با شرايط بسيار خوبى در استقلال روبه روست و مسئولان و مربيان تيم معتقدند كه وى جزء خريدهاى بسيار خوب تيم استقلال است و بازيكنى است كه در فوتبال ايران كم نظير است پس از اولين حضورش در تركيب استقلال با فاميل تماسى گرفت و از شرايط حضور در كشور ايران صحبت كرد.نكته جالب توجه اينكه ساموئل به حضور تماشاگران در ورزشگاه عضدى رشت اشاره كرد و در خصوص بازى در استاديوم آزادى توضيحاتى را ارائه داد.وى گفت : مى گويند استقلال صد هزار تماشاگر دارد و دوست دارم خيلى زود حضور اين همه تماشاگر را در استاديوم ببينم.
اين همه پولى كه بازيكنان مى گيرند براى چه است؟
يادداشت پيشكسوت
اين همه پولى كه بازيكنان مى گيرند براى چه است؟
من اگر بخواهم در خصوص بازى ديروز استقلال صحبت كنم مى توانم به ۲ گونه آن را عنوان كنم يكى به عنوان يك تماشاچى كه حاضر در استاديوم بوده و ديگرى به عنوان شخصى كه يك زمان خودش در فوتبال بازى كرده. من به عنوان يك تماشاچى اين بازى را واقعا كسل كننده ديدم، بسيار بازى بى هدفى بود كه چنين بازى از بهترين تيم حال حاضر ايران با اين همه ستاره واقعا غيرمعقول است. براى من نوعى اين بازى هيچ جذابيتى نداشت و اگر به جاى آن تماشاچيان، حاضر بودم ديگر به استاديوم نمى رفتم. مگر يك هوادار چه مى خواهد جز يك فوتبال زيبا؟ حال به عنوان شخصى كه روزى بازيكن اين تيم بودم و حال حاضر هم مربيگرى مى كنم مى گويم هميشه هم نمى توان يك طرفه به قاضى رفت گاهى اوقات مربى نيز حق دارد زيرا آقاى مظلومى مصدوم و محروم زياد داشتند و به دنبال ۳ امتياز و پس از آن حفظ نتيجه بودند. همانطور كه ديديم پس از گل اول تيم به لاك دفاعى فرو رفت و ديگر هيچ برنامه تاكتيكى از آنها شاهد نبوديم. هيچ بهانه اى از جانب استقلال قابل قبول حداقل براى من نيست زيرا تمام شرايط مساعد بود حتى از نظر جوى نيز آنقدر هوا خوب بود كه حتى بازيكنان با تى شرت روى نيمكت نشسته بودند. بازيكنان داماش نيز بى ميل و بى انگيزه بازى مى كردند و باعث شدند استقلال فقط روى يك حادثه به گل برسد. من واقعا نمى دانم اين همه پولى كه اين ها مى گيرند براى چه است؟ پرواضح بود كه هيچ كس از دلش فوتبال بازى نمى كند به جز مجتبى جبارى ، كيانوش رحمتى و سيدمهدى رحمتى. اگر جبارى بهترين بازيكن ايران است براى اينكه با دلش و باتعصب فوتبال بازى مى كند. با جان و دل براى تيمش مايه مى گذارد و تمام پولى كه مى گيرد نوش جانش اما بازيكنان ديگر حق هيچ گونه اعتراضى ندارند زيرا كارى انجام نمى دهند به اين نمى گويند فوتبال بازى كردن.