داداش به خدا من خيلي ناراحت ميشم چون ميبينم بدون آگاهي داري صحبت ميكني!:narahat:
داداش مسي از 5 ساله پيش چندتا ضربه ايستگاهي گل كرده؟كريس چي؟كريس واقعا از لحاظ ضربه ايستگاهي يكي از بهترين ها تو جهانه و يه سبك جديد واسه زدن ضربه استگاهي ابداع كرده نميشه از اين نظر با مسي كه خيلي كم ضربه ايستگاهي گل ميزنه مقايسه بشه!كريس از وقتي اومده رئال يعني سال 2010 12 تا ضربه ايستگاهي گل زده ولي مسي نصفشو هم نزده!در مورد شوت بايد بگم مسي دقت شوتش از كريس بالا تر نيست ولي شوت خودش بيشتر دقت داره تا قدرت! اصلا كريس خيلي بهتر شوت ميكنه و گل هاي زيادي با شوت زده كه ديگه حوصلم نگرفت مثل ضربه ايستگاهي برم كليضهارو چك كنم و بهت دقيقا بگم چندتا گل از شوت راه دور زده اونم تو همين رئال!
كريس شوت هاش هم قدرت داره و هم دقت و با پاي چپ هم ميتونه شوت هاي خوبي بزنه كه بهترين شوتي كه تا بحال كريس زده گلي كه سال 2009 به پورتو زد بود كه اصلا تو هر 10 سال اونجور گليو هيچ بازيكوني نميزنه!در ضمن كريس تو منچستر و تيم ملي هم يه علمه ضربه ايستگاهي گل كرده! اما در مورد استارت سريع مسي بهتره و وقتي هم كه ميبيني چندتا بازيكونو دريبل ميزنه به خاطر همينه1مسي وقتي ميخواد دريبل كنه جهت حركتش رو ناگهاني عوض ميكنه و يه استارت سريع ميزنه و بازيكونا جا ميمونن مثلا گلي كه به رئال زد كه چند بازيكونو پشت سر گزاست(ديدار رفت جام قهرمانان پارسال)اما كريس استارت هاش بلنده و تو كورس ها بهتر عمل ميكنه.اميدوارم برداشت بدي از حرفهاي من نداشته باشي داداش چون من كاملا دوستانه و بي طرف دارم صحبت ميكنم.دمت گرمbaghal:-