داداش فوتسال فقط نفس می خواد من خودم یک سال دروازه بان فولاد گستر تبریز بودم واقعا من که تحرکم از بقیه بچه ها کم بود تو فوتسال کم اوردم و باز رفتم فوتبال
البته در سطح حرفه ای میگم ها.
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش فوتسال فقط نفس می خواد من خودم یک سال دروازه بان فولاد گستر تبریز بودم واقعا من که تحرکم از بقیه بچه ها کم بود تو فوتسال کم اوردم و باز رفتم فوتبال
البته در سطح حرفه ای میگم ها.
اقایون به نظر شما میتونم با 600 /700 تومن یدونه از این موتور پهن ها بگیرم ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمت گرم داداش ینی مام خلافیم دیگه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینایی که میگی اکثرا رفیقامونن ولی چند وقتیه ازشون کشیدم بیرون میام اینجا:hehee:!
جایزه چی میدی ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با نکشیدنش مشکلی ندارم چند وقتیه نمیکشم:shogh:
فقط فوتبالو ادامه بدهنقل قول:
فوتبال حالش بیشتره
ولی خداییش قیافت میخوره یکم خلاف باشیا :nishkhand:نقل قول:
دمت گرم داداش ینی مام خلافیم دیگه ؟؟؟
حالا 1 سوال میکنم راستشو بگو !
لنز میذاری ؟ :fek konam:
هر چی بخوای بهت میدم ! :sooot: فقط تو نکش ! :nishkhand:نقل قول:
جایزه چی میدی ؟؟؟؟
اصرارم برای اینکه میگم نکش اینه که داداش من متولد 68 هست ! اونم الان سیگاریه ! :eyyyyy: بابامم سیگاریه :narahat: برای همین من اصلا دوس ندارم سیگاری شم و هر کس رو هم که سیگار میکشه بهش میگم نکش برادر من نکش :eyyyyy:
نظره خودمم همینه !نقل قول:
فقط فوتبالو ادامه بده
فوتبال حالش بیشتره
ولی دوس دارم فوتسال رو هم امتحان کنم ! :ohum:
متوجه این سولت نشدم!چیو میذارم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط king beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لنز دیگه لنز !
از اینا که میذارن تو چشم ! تا چشماشون رنگی شه !
خیلی ممنون از پاسخ هاتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط turk ughly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:gerye:نقل قول:
این سوالیه که از موقعی که منو چنتا از بچه های فامیلو چنتا از خاله هام به دنیا اومدیم ازمون میپرسیدن!
نه دوست عزیز:ehe:
تو خیابون باورت میشه یهو دختره وایمیسته این سوالو ازم میکنه؟؟:shogh:
اگه دست خودم بود دوس داشتم چشمم مشکی بود چون خودم اونایی که چشماشون مشکی دوس دارم(مخصوصا دختر:shogh:)
یه عکس بزرگتر نداشتی ببینیم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط turk ughly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این طور که به نظر میاد این موتورا بالای 250 هست اره ؟
اگه اره که اصلا تو ایران مجاز نیست !!!!!
پولشم فکر کنم بالای 2-3 میلیون باید باشه !
---------
با 600 - 700 میتونی 1 دونه از این هوندا ایرانیا بگیری !
یا یه Wave دسته دوم !
چون با گرون شدن بنزین wave هم قیمتش چندین برابر شد !
--------
یکی از دوستای من 1 هفته قبل از محرم Wave خرید 900 تومن !
دیروز یکی از دوستام رفته قیمت کرده 4 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ohum:
نه بابا از اینایی که عکسش رو گذاشتم نه.
مدلش اینطوری باشه