-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: هر دو گل نفت مشكوك بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: دو گلي كه نفت به ثمر رساند به لحاظ داوري مشكوك بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از شكست 2 بر صفر استقلال مقابل نفت آبادان عنوان كرد: خوشحالم كه نفت آبادان به پيروزي رسيد اما طبيعي است كه از باخت استقلال ناراحت شوم. به تيم نفت آبادان بابت اين پيروزي تبريك ميگويم، آنها بازي خوبي انجام دادند.
وي افزود: نيمه اول برخلاف جريان بازي گل خورديم. از موقعيتهاي خود به خوبي استفاده نكرديم. اين بازي ميتوانست نتيجه ديگري داشته باشد، به هرحال مسابقه پرفشار و حساسي بود.
سرمربي استقلال تاكيد كرد: نيمه دوم تغيير سيستم داديم اما متاسفانه وظايفي كه به بعضي از بازيكنان داده بودم اجرا نشد. 10 دقيقه پاياني نيز فرهاد مجيدي دچار مصدوميت شد اما چون 3 تعويضم را انجام داده بودم نتوانستم او را بيرون بكشم و عملا در آن دقايق استقلال 10 نفره بازي ميكرد.
مظلومي با بيان اينكه نفت بازي قابل قبولي انجام داد و از موقعيتهاي خود به خوبي استفاده كرد، درباره قضاوت محسن قهرماني گفت: من عادت ندارم درباره داوري صحبت كنم اما دو گلي كه نفت به ثمر رساند به لحاظ داوري مشكوك بود. بعد از فشارهاي زيادي كه روي تيم ما به وجود آمد امروز متاسفانه اين فشارها مشخص شد. به غير از اين دو گل قهرماني قضاوت خوبي داشت. در مورد اين دو گل هم كارشناسان داوري بهتر است نظر بدهند.
مظلومي درباره تيم نفت آبادان تصريح كرد: اين تيم نشان داده كادر فني خوبي دارد و روي آن كار شده است. من در آبادان مربيگري كردهام و ميدانم كه فشار تماشاگران و حمايت آنها ميتواند به سود اين تيم باشد. ديديد كه اينجا غريب بوديم و تماشاگر آباداني در ورزشگاه بود.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين سوال كه چرا كنار خط حاضر نشد، گفت: به احترام هواداران تيم نفت كنار خط نيامدم.
مظلومي درباره آسيبديدگي مجتبي جباري عنوان كرد: يكي از ضربههايي كه خورديم آسيبديدگي بيموقع جباري بود. آسيبديدگي او همه برنامههاي تاكتيكي ما را بهم زد و من مجبور شدم ايمان مبعلي را درحالي كه گرم نكرده بود به زمين بفرستم. جباري دچار كشيدگي شد و فرهاد مجيدي هم به همين مشكل دچار شده است و بايد ديد اين دو به بازي آينده ميرسند يا خير.
سرمربي استقلال اضافه كرد: به هرحال فوتبال برد و باخت دارد و نميشود در همه بازيها براي نباختن به ميدان رفت. حريف هم تلاش كرد. به هرحال بازيكنان ايراني حرفهاي هستند و بايد درك كنند كه اگر رد چند مسابقه پيروز شدند نبايد در باد اين پيروزيها بخوابند.
وي درباره بهبودي اميدرضا روانخواه گفت: او هنوز بازيكن 90 دقيقهاي نيست. نبود آرش برهاني در خط حمله همه ما را دچار مشكل كرده و اميدوارم كه روانخواه بازيكن 90 دقيقهاي شود.
مظلومي درباره اينكه آيا استقلال ميتواند سهميه ليگ قهرمانان آسيا را كسب كند، گفت: ما از ابتدا هم هدفمان اين بود كه جزء تيمهايي باشيم كه سهميه ليگ قهرمانان آسيا را كسب كنيم. هنوز چيزي را از دست نداديم. بازيهاي سخت خود را در دور رفت گذرانديم و در دور برگشت بازيهاي بهتري را در خانه داريم. مطمئن باشيد سهميه آسيا را كسب ميكنيم و براي قهرماني هم تلاش خواهيم كرد.
در پايان كنفرانس خبرنگاران آباداني به دليل احترام گذاشتن پرويز مظلومي به هواداران نفت براي وي دست زدند.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتحاللهزاده: لقب برزيل ايران برازنده نفت آبادان است
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال با بيان اينكه لقب برزيل ايران برازنده صنعت نفت آبادان است، گفت: اين تيم شايسته پيروزي بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علي فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره شكست 2 بر صفر مقابل نفت آبادان و اتفاقات پس از پايان مسابقه در جايگاه ويژه و مسائل كلي فوتبال به صحبت پرداخت كه متن اين گفتوگو را در زير ميخوانيد.
*چه طور شد كه تيمتان در آبادان باخت؟
در ابتدا جا دارد به تيم صنعت نفت و تماشاگران پرشورش تبريك بگويم اما قانون فوتبال اين است كه وقتي در يك نيمه 3،4 موقعيت صددرصد را تبديل به گل نكني مطمئنا گل دريافت ميكني و بازي را ميبازي. صنعت نفت شايسته پيروزي مقابل استقلال بود و تيمشان بسيار خوب بازي كرد.
*بازي پرحاشيهاي بود و پس از پايان اين ديدار مشكلاتي در جايگاه ويژه براي شما به وجود آمد.
حتما اطلاع داريد وقتي كميته انضباطي اعلام كرد، تماشاگران آباداني در ديدار مقابل استقلال محروم هستند من و آقاي مظلومي حمايت كرديم كه اين اتفاق نيفتد چون معتقديم هوادار است كه به فوتبال جذابيت ميدهد. تماشاگران آباداني بسيار فهيم هستند و من براي آنها احترام زيادي قائلم اما جايگاه ويژه بايد جايگاهي باشد كه اشخاص خاص تردد كند. اينگونه اشخاص وقتي تيمشان ميبرد و يا ميبازد حرفهاي زرد نميزنند و هر حرفي را به زبان نميآورند.
هنگامي كه در آنجا نشسته بوديم به چند تن از دوستانمان توهين كردند و بدتر از همه آقايي گفت: شما گفتيد كه آبادان هيچي نيست و اين هم جواب حرف شما. آن شخص كه فكر ميكنم يكي از مسئولين ورزشگاه بود مردم را اينگونه تحريك ميكرد و باعث ناراحتي من شد و در جوابش گفتم ما چنين حرفي نزديم و تازه از حضور تماشاگران استقبال هم كردهايم حالا شما اينگونه با ما تهمت ميزنيد. معتقد هستم آبادان مهد فوتبال است و لقب برزيل ايران برازنده صنعت نفت اما آن شخص خيلي توهين كرد و دوستاني كه در جايگاه ويژه افراد را هدايت ميكردند بايد دقت بيشتري انجام ميدادند.
*از مسئولان نفت كسي آنجا نبود كه مسئله را خاتمه دهد؟
فكر ميكنم آنها رفته بودند كه در شادي پيروزي تيمشان شركت كنند. حالا هم همه چيز تمام شده است و با وجود اينكه باختيم اين حرف را ميزنم واقعا حسرت چنين هواداراني را ميخورم كه اينقدر خوب تيمشان را تشويق ميكنند و سرمايه فوتبال ما هستند.
*ناراحتي شما شكايتي از آبادانيها در پي نخواهد داشت؟
چنين تصميمي ندارم. بسياري از افراد كه در كنار زمين با آنها ايستاده بودم همرزمهاي من بودند كه سالها در كنار آنها زندگي كردم و به حرمت آنها ناراحتيام را خيلي زود فراموش كردم.
*از اين بحث بگذريم. آقاي فتحاللهزاده ماجراي ريكارد و اين حاشيههايي كه پيرامون سرمربي تيم ملي به وجود آمد چگونه مطرح شد؟
بنده يكبار گفتم كه ميخواهيم كميتهاي را تشكيل بدهيم (به جمله من خوب دقت كنيد، گفتهام ميخواهيم كميتهاي را تشكيل دهيم) و بعد از جام ملتها براي جام جهاني فكر كنيم يعني جام ملتهاي آسيا تمام ميشود و بعد از آن براي جام جهاني مربي انتخاب ميكنيم. اگر آقاي قطبي تيم را قهرمان كند، قطعا گزينه اول ما خواهد بود اما شما دقت كنيد اگر ايشان تيم را قهرمان كرد و گفت من نميمانم در آن زمان ما چكار كنيم؟ فكر ميكنم حرف من حرفهاي و درست بود اما به شكل بدي انعكاس پيدا كرد. از آقاي قطبي حمايت ميكنم و هيات رئيسه فدراسيون هم روي اين مسئله مصر است و از افشين قطبي حمايت خواهد شد. از رسانهها هم ميخواهم از تيم ملي و سرمربي آن نهايت حمايت لازم را انجام دهد.
*و در پايان ماجراي بمب آسيايي شما چه بود؟
قرار است اين بمب بعد از پايان ليگ منفجر شود و تا آن زمان بايد صبر كرد.
-
مصاحبه طالب لو
طالب لو: به صدر جدول بر مى گرديم
وحيد طالب لو دروازه بان تيم استقلال معتقد است كه شرايط اين تيم مساعد است و اگر حاشيه سازان به اعضاى تيم استقلال اجازه دهند آنها مى توانند با شرايط ايده آل به وضعيت آرمانى كه مورد نظرشان است دست يابند. وى گفت: شرايط تيم استقلال خوب است و ما تلاش مى كنيم كه با وضعيت ايده آل به صدر جدول بازگرديم.او افزود: اگر حاشيه سازان به ما اجازه دهند به شرايط ايده آلى مى رسيم اما خيلى ها دوست ندارند ما نتيجه بگيريم و موفق باشيم.طالب لو تصريح كرد: در خط حمله شرايط خوبى داريم مهاجمان ما از هر فرصتى براى گلزنى استفاده مى كنند و اين وضعيت به ما كمك مى كند كه به آن شرايطى كه مد نظرمان است دست يابيم.وى در خصوص دروازه بانان استقلال گفت: من به تركيب استقلال بازگشتم اما اين شرايط دليل نمى شود كه من هميشه و تا آخر فصل به صورت ثابت درون دروازه بمانم.
-
مصاحبه مظلومی
مصدوميت جبارى سيستم تيم را به هم ريخت
مظلومى: صنعت نفت با اشتباهات داورى پيروز شد !
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: روى گلهايى كه نفت در اين بازى به ثمر رساند، داور اشتباهاتى داشت.
او اظهار داشت: صنعت نفت در اين بازى بسيار خوب ظاهر شد اما برخلاف جريان بازى به گل رسيد، به خصوص روى صحنه گل اول كه بايد ما توسط فرهاد مجيدى به گل مى رسيديم اما اين نفتيها بودند كه روى ضدحمله دروازه ما را گشودند.
وى افزود: از عملكرد بازيكنان استقلال در اين بازى راضى نيستم و برخى از آنها خواسته هاى مرا در زمين بازى پياده نكردند، ضمن اينكه در دقايق آخر به علت مصدوميت فرهاد مجيدى، وى نتوانست به خوبى بازى كند و ما عملا ۱۰ نفره به بازى ادامه داديم.
مظلومى تصريح كرد: روى گلهايى كه نفت در اين بازى به ثمر رساند، داور اشتباهاتى داشت. متاسفانه بعد از بازى مقابل پرسپوليس از ناحيه داورى فشار فراوانى روى تيم ما وارد شده و در بازيهاى قبلى نيز اين وضعيت مشاهده شده است.
سرمربى استقلال تهران تاكيد كرد: صنعت نفت در اين فصل بسيار عالى ظاهر شده و اگر اينچنين ادامه دهد مى تواند در پايان رقابتهاى فصل جارى در نيمه نخست جدول حضور داشته باشد.
مظلومى گفت: در بازى امروز براى اولين بار بود كه حتى يك تماشاگر هم نداشتيم. نمى دانم چه شد كه تماشاگران ما نخواستند يا نتوانستند براى حمايت از استقلال به ورزشگاه بيايند.
وى در خصوص مصدوميت مجتبى جبارى در بازى با صنعت نفت آبادان گفت: مصدوميت جبارى سيستم تيم را به هم ريخت و حتى مبعلى كه به عنوان جانشين وى وارد زمين شد بدون گرم كردن بدنش مشغول بازى شد و تا ۱۵ دقيقه اول سردرگم بود.سرمربى استقلال تهران در خصوص آينده تيمش گفت: اولين هدف ما كسب سهميه ليگ قهرمانان آسياست اما در كل هدف ما اين است كه قهرمان ليگ برتر شويم.
-
مصاحبه شریفات
شريفات: در روز بد استقلال باختيم
اسماعيل شريفات بازيكن تيم استقلال تهران كه از شكست تيمش در آبادان ناراحت است درباره دلايل اين باخت توضيح مى دهد.
وى گفت: هنوز از شوك باخت به صنعت نفت خارج نشده ام و نمى توانم اين باخت را باور كنم. استقلال در يكروز بد بازى را واگذار كرد. در روزى كه هيچ بازيكنى در حد و اندازه خود ظاهر نشد و هرگز نتوانستيم دستوارات تاكتيكى سرمربى را پياده كنيم بازى را باختيم.
شريفات درباره عملكرد خود گفت: اصلا از بازى خودم راضى نيستم البته در روزى كه همه بد باشند بازى هيچ بازيكنى به چشم نمى آيد. فكر مى كنم تيم خوب كار نكرد و در استفاده از موقعيت ها هم بدشانس بوديم و بازى را واگذار كرديم.
هافبك استقلال در پايان افزود: بايد اين شكست را هفته آينده جبران كنيم وگرنه تماشاگران از ما ناراضى مى شوند. بهتر است اين باخت را فراموش كنيم و به فكر بازى با پيكان باشيم.
-
مصاحبه مجيد نامجو مطلق
•مجيد نامجو مطلق: تيم بزرگى مانند استقلال نبايد فقط به جبارى متكى باشد
در بازى نفت آبادان - استقلال، خروج جبارى نظم بازى را بر هم زد، ناگفته نماند استقلال بدون برنامه بازى كرد و در روزى كه نفت بازى خوبى انجام داد، آبى ها حرفى براى گفتن نداشتند. وقتى نظم تيمى نباشد، تيم با مشكلات زيادى مواجه مى شود و نتيجه آن باخت در آن مسابقه خواهد بود. استقلال در چند بازى اخير گل هاى كمى خورده بود اما به علت نبود نظم تاكتيكى در اين بازى شاهد ۲ گل بوديم، مقصران گل اول، دفاع و دروازه بان بود و در گل دوم مدافعان، با آفسايد گيرى غلط باعث موقعيت گل صددرصد براى حريف شدند. تيمى كه خوب بازى نكند قطعاً خواهد باخت و استقلال در بازى مقابل نفت حرفى براى گفتن نداشت.درست است كه جبارى بازيكن خلاقى است و نظم و انضباط خوبى به تيم مى دهد اما اين درست نيست كه تيم متكى به يك نفر باشد.در استقلال هافبك هاى خوبى وجود دارد اما هيچ يك خصوصيات جبارى را ندارند و نمى توانند به تيم نظم دهند. جبارى اگر سالم و سرحال باشد با تاكتيك بالاى خود و حفظ توپ، استقلال را سروسامان مى دهد اما تيم بزرگى مانند استقلال نبايد متكى به يك نفر باشد چرا كه با خروج او و ياحتى مصدوميت وى مانند بازى استقلال مقابل نفت با مشكل مواجه خواهند شد و چه بسا بازى را واگذار كنند كه اين اتفاق براى استقلال افتاد و همين ۳ امتياز استقلال را از جمع مدعيان كمى دور كرد. استقلال نبايد در اين روزها كه فاصله امتيازى تيم ها اندك است به اين راحتى نتايج را واگذار كند.
-
مصاحبه صادق ورمزيار
صادق ورمزيار: هافبك هاى استقلال در نبود جبارى توپ گير و جنگنده نبودند
بازى استقلال - نفت بازى بدى نبود اما استقلال نتوانست از تمام توانش در اين بازى استفاده كند. نفت آبادان ضعف هاى استقلال را به خوبى نمايان كرد و در اين بازى نشان داده شد كه هافبك هاى ميانى استقلال در نبود جبارى توپ گير و جنگنده نبودند و نتوانستند با بازيكنان حريف درگير شوند همچنين فورواردهاى خوب و تكنيكى نفت، نقاط ضعف دفاع استقلال را نشان دادند چرا كه در چند بازى اخير به علت درخشش طالب لو نقاط ضعف دفاع به چشم نمى آمد اما دفاع استقلال در اين بازى بسيار ناهماهنگ و ضعيف عمل كرد به هر حال تيم هاى ديگر بازى هاى استقلال و پرسپوليس را خواهند ديد نقاط قوت استقلال در اين روزها، مجيدى، ميداودى و جبارى است و اگر تيم هاى حريف بازيكنان نفر به نفر براى اين بازيكنان بگذارند، تيم استقلال مانند بازى مقابل نفت حرفى براى گفتن نخواهد داشت، استقلال بايد بازيكنان جايگزين اين ۳ نفر را در اختيار داشته باشد تا از آنها در بازى هاى مختلف استفاده كند و استقلال نبايد به اين ۳ بازيكن متكى باشد.تيم استقلال مى توانست از راه هاى ديگر به گل برسد مانند شوت از راه دور تا بازيكنان حريف را از دفاع ۱۸ قدم خود بيرون بياورد اما استقلال بدون برنامه بازى كرد و نتوانست برنده اين بازى باشد.
-
مصاحبه صادقی
چاقو به دست ها را ديدم!
اميرحسين صادقى: به سمت من سى دى محسن چاوشى و رضا صادقى پرتاب كردند
اميرحسين صادقى مدافع استقلال در بازى با صنعت نفت آبادان، در برخوردى كه با حسن حورى دروازه بان حريف داشت از ناحيه ابرو آسيب ديد كه البته اين مصدوميت چندان جدى نيست. صادقى در مورد اين موضوع، باخت استقلال، حاشيه هاى بازى و مسائل مختلف ديگر به سوالات مطروحه پاسخ داد. با ما همراه باشيد:
•مصدوميت ات جدى است؟
- خير. من برخوردى با هورى داشتم كه آسيب ديدم اما خدا را شكر الان مشكل خاصى ندارم و مى توانم تمرين و بازى كنم.
•حركت خشن هورى عمدى نبود؟
- خير. من با هورى دوست هستم و اين درگيرى ها در طول بازى ممكن است پيش بيايد. او بى احتياطى كرد اما هيچ عمدى در كار نبود.
•چرا باختيد؟
- خب، دليل زيادى براى اين باخت وجود دارد كه مى توان به كم دقتى، دست كم گرفتن تيم حريف خوش شانسى صنعت نفت و بدشانسى تيم ما اشاره كرد. ما در نيمه اول خيلى خوب بازى كرديم و جريان بازى دست استقلال بود ولى از فرصت ها استفاده نكرديم. در طرف مقابل صنعت نفت با حمايت هواداران خود از فرصت هايش استفاده كرد.
•آنها مستحق برد بودند؟
- در هر صورت بازى را بردند و به صنعت نفت تبريك مى گويم. ما بلد نيستيم مثل بعضى از تيم ها بعد از باخت بهانه بياوريم. استقلال مى توانست از اين فرصت ها استفاده كند ولى نكرد و همين موضوع باعث شد ببازيم.
•ظاهرا پرويز مظلومى هم از عملكرد شما به شدت ناراحت بود؟
- به هر حال او حق دارد. ما در اين ديدار بازنده شديم و باخت براى سرمربى و بازيكنان اصلا خوب نيست.
•قبول دارى عملكرد خط دفاعى خوب نبود؟
- من فكر كنم خوب بازى كرديم. همه بازيكنان خوب بازى كردند اما فوتبال بازى اشتباهات است و اين صنعت نفت بود كه از اشتباهات ما استفاده كرد.
•پرسپوليس هم كه برد و جاى شما را در جدول گرفت؟
- جاى ما كه اينجا نيست. از اين جاها زياد بالا و پايين مى شود اما جاى ما صدرجدول است و در هفته آخر اين ما هستيم كه قهرمان خواهيم شد. باخت به صنعت نفت لازم بود و ما حالا بيشتر كار مى كنيم تا نقاط ضعف خود را برطرف كنيم. در بازى با شاهين بوشهر اين شكست را جبران خواهيم كرد.
•مثل اينكه جو ورزشگاه مناسب نبود و چند تماشاگر هم با خودشان چاقو به استاديوم آورده بودند؟
- دعوا بين طرفداران صنعت نفت بود، چون هواداران استقلال در استاديوم حضور نداشتند و هر كجا را كه نگاه مى كردى پرچم صنعت نفت و برزيل مى ديدى. من چاقو به دست ها را ديدم و ۳ نفرى با يكديگر دعوا مى كردند. واقعا نمى دانم آنها چگونه بازرسى شده بودند كه با خودشان چاقو به ورزشگاه آورده بودند. جالب اينجاست كه يكى از تماشاگران سى دى رضا صادقى و محسن چاووشى به سمت من پرتاب كرد كه آن را برداشتم.
-
مصاحبه رحمتی
كيانوش رحمتى: ناكامى مقابل نفت را با پيروزى بر شاهين جبران مى كنيم
كيانوش رحمتى هافبك تيم استقلال در خصوص بازى كه مقابل نفت آبادان از سرى رقابتهاى هفته چهاردهم انجام دادند گفت: به اعتقاد من در اين ديدار ما ۲ نيمه كاملاً متفاوت داشتيم كه در نيمه اول بسيار خوب بازى كرديم وفرصت هاى گلزنى زيادى نيز داشتيم كه متاسفانه هيچ كدام به گل تبديل نشد اما در نيمه دوم آن طور كه بايد و شايد نتوانستيم مقابل حريف خود ظاهر شده و بازى كنيم و به همين دليل آبادانى ها از اشتباهات ما استفاده كرده و توانستند به گل دست پيدا كنند. هر چند كه هر دو گل هم به طور اتفاقى بود.
رحمتى در ارتباط با داورى نيز گفت: يكى از گل هاى نفت آفسايد بود كه داور آن را اعلام نكرد اما به هرحال اينها همه از شرايط فوتبال است و من به عنوان بازيكن هيچ گلايه اى ندارم. فقط مى دانم كه در بردن يا باختن يك تيم همه اعضاى آن تيم دخالت دارند. همچنين هافبك استقلال در آخر در مورد بازى مقابل شاهين بوشهر نيز گفت: اميدوارم كه بتوانم به بهترين شكل مقابل اين تيم ظاهر شويم و ناكامى مقابل نفت را با برد برابر شاهين جبران كنيم.
-
مصاحبه جویباری
نظرى جويبارى: بازيكنان با غرور بازى كردند
على نظرى جويبارى معاون اول باشگاه استقلال پيرامون بازى دو تيم استقلال و نفت آبادان گفت: بازيكنان استقلال در اين مسابقه با غرور بسيارى بازى كردند. حداقل انتظار ما از تيم كسب امتياز بود كه متاسفانه اين مهم تحقق نيافت.وى ادامه داد: متاسفانه حاشيه سازى اخير در مورد داورى كاملا جهت دار و بر عليه استقلال است. آقايانى كه پس از دربى و پيروزى مقتدرانه استقلال سعى در فرافكنى و توجيه نتايج ضعيف خود داشتند حالا مى توانند ببينند روش ناجوانمردانه آنها بر عليه استقلال نتيجه بخش بوده و استقلال با دو گل مشكوك در آبادان شكست مى خورد. ضمن آنكه تيم هاى خودشان هم بااشتباهات سهوى داورى امتيازات زيادى جمع كرده اند. در هر حال استقلال آنقدر قدرتمند است كه نيازى به فرافكنى ندارد و شكست را مردانه مى پذيرد و باخت خود را به مسائل ديگر ربط نمى دهد. نظرى جويبارى در انتها گفت: به هر صورت شكست جزئى از فوتبال است و آن را بايد پذيرفت و از آن پل پيروزى ساخت. ما نه به داورى كارى داريم نه به تيم هاى ديگر چون استقلال هستيم و با قدرت خودمان امتياز مى گيريم نه با فشار آوردن و مشوش كردن افكار عمومى.