صمد مرفاوي پس از پيروزي 2 بر يک مقابل الاهلي اظهار داشت: اين برد را به هواداران استقلال تقديم ميکنم که امروز در ورزشگاه آزادي حاضر شده و 90 دقيقه به تشويق تيم خود پرداختند.
وي ادامه داد: پيروزي استقلال تقديم به جامعه فوتبال نيز خواهد بود زيرا نمايندگان ما در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارند و اميدوارم روزي فوتبال ايران دوباره درخشش سالهاي قبل را داشته باشد. بازي سختي را پشت سر گذاشتيم. الاهلي يک تيم بسيار خوب و با کيفيت بود و در دور رفت و برگشت مقابل ما بازيهاي خوبي انجام داد. خدا را شکر ميکنم که توانستيم فوتبال قابل قبولي ارائه دهيم و داشتههايمان را در زمين پياده کنيم.
اين مربي در خصوص اينکه آيا با توجه به نتايج تيمش ممکن است در روز آخر در امارات بازي را جدي نگيرد عنوان کرد: هدف ما از روز اول اين بود که با قدرت مسابقات را شروع کنيم. بازيکنان من براي اين مسابقات انگيزه خاصي داشتند. در دور اول بازيها را با موفقيت به اتمام رسانديم. اميدوار هستم سپاهان، مس کرمان و ذوبآهن که هر ديگر نمايندگان ايران محسوب ميشوند به مرحله بعد صعود کنند.
مرفاوي در پاسخ به سئوال یک خبرنگار که پرسيده بود آيا قبول داريد استقلال در بازيهاي آسيايي انگيزه بيشتري نسبت به ليگ برتر دارد، گفت: همانطور که اشاره کردم از بازي اول با انگيزه استارت زديم و همانطور که ديديد بازي به بازي بهتر شديم و با شرايط خاص مقابل تيمها بازي کرديم. از بازيکنان تيمم تشکر ميکنم که همه يکدل هستند. ضمن آنکه از دست رفتن جام حذفي باعث شد ليگ قهرمانان آسيا براي ما جديتر گرفته شود.
سرمربي استقلال در خصوص اظهارنظر فاريانس که گفته بود، داوري در اين نتيجه تاثير داشت، گفت: نظر من برعکس نظر سرمربي الاهلي است. داور مسابقه يک پنالتي سختگيرانه براي الاهلي گرفت و حتي در بعضي از صحنهها به ضرر ما سوت زد.
وي در پايان در خصوص عدم استفاده از مجتبي جباري گفت: اين بازيکن روز به روز آمادهتر ميشود و در شرايط تيمي ما قرار ميگيرد. جباري در آينده به تيم کمک زيادي خواهد کرد. ما در اين بازي ترجيح داديم از بازيکني استفاده کنيم که نسبت به جباري بيشتر در شرايط مسابقه قرار داشت.