داداش صادق این بحث های حاشیه ای رو دنبال نکن لطفا این بحث رو ادامه ندید :nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش صادق این بحث های حاشیه ای رو دنبال نکن لطفا این بحث رو ادامه ندید :nishkhand:
دوستان امضای جدید قشنگه؟ اینم اقای سوتی :love:
ولی اینهمه از والدز بد میگیم انصافا بعضی از واکنش هایی که انجام میده و توپهایی رو که میگیره رو کاسیاس هم نمیتونه بگیره.
در ضمن بعضیا میگن والدز این چند ساله به خاطر خط دفاعی قدرتمند بارسا جایزه زامورا رو برده ولی امسال هم که خط دفاعی کاملا سوتی داشتیم باز هم والدز داره این جایزه رو میبره.
امضای داش شهریار هم نشون میده که والدز یه جورایی حقش تو اسپانیا خورده شده.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها یادتون میاد که اسپورت یک مسابقه ای گذاشته بود که به برندش یک لباس بارسا با امضای پپ رو میدادن؟!
حالا این برندشه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]!!!!!!!!!!!! اسمش Paula Cirera هست! خوش به حالش! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها اینم یک مسابقه دیگست که اسپورت گذاشته!
یک لباس با امضای سسک فابرگاس
اگه خواستید روی عکس کلیک کنید!
اینم تصویری از کارتونی که اینیستا روش صداگذاری کرده
داداش شهریار امضات که عالیه:ohum:
و من همونطور که از اولم میگفتم که والدس دروازه بانیه که بدرد بارسا میخوره و نباید دروازه بان بخریم حالا گویا چندتاتون به این نتیجه رسیدین:ahaaaaaa:
دوستان حقیقتا والدز از دوازه بان های خوب با رفلکس عالی هست ولی سوتی های زشتی میده اونم تو بازی های خیلی حساس و زمان هایی که جبرانش خیلی سخته.این سیو هایی که من از والدز گذاشتم گوشه ای از سیو های عالی این دروازه بانه ولی باید قبول کرد اونقدر نرخ اشتباهش بالاهست که اصلا رفلکس های خوبش به چشم نمیاد.مهمترین پست در هر تیم اول دفاع وسط هست بعد دروازه بان.یک دروازه بان نباید انقدر مثل والدز سوتی بده.اگه بتونه اشتباهاتش رو به حداقل برسونه از بهترین دروازه بان های فعلی هم به مراتب بهتر میشه.
ولی من هم از اون دسته آدمهایی هستم که والدز رو دروازبان خوبی نمیدونم و اسم در کردنش رو بهای زیاد تیم به این بازیکن و دفاع خوب تیم میدونم . قبول دارم بعضی وقت ها واکنش های خوبی رو از خودش نشون میده ولی با سوتی هایی که میده واکنش هاش به چشم نمیاد و کلا دروازبانی نیست که بشه روش حسابی باز کرد و اگه تو تیم دیگه ای هم بود مطمئنن نمیتونست این والدز باشه .roz::
فصل قبلی سوتی هاش خیلی کم بودن , من فقط گلی رو که از فن پرسی خورد یادمه وگرنه چیزه خواصی نداشت ولی این فصل دوباره شده بود مثل قبلناش .
این دو ساله داره تو CL گل زاویه بسته میخوره ! eterza::-
رنگ ریزی لوگوی بارسا بر روی چمن ورزشگاه
شانس ما رو ببینید.حالا که میخواستیم تیاگو سیلوا رو بگیریم نستا گفته میخوام برم.اینطوری گرفتن سیلوا خیلی سخت میشه چون میلان دیگه دفاع وسط خوب بدون اون نخواهد داشت.
به نظرم اگه میخوایم الوز رو بفروشیم میتونیم به جاش ون در ویل رو بگیریم.دفاع راست اژاکس هست و 24 سالشه.من که خیلی قبولش دارم میتونه بهترین جانشین برای الوز 29 ساله باشه.البته اگه نخواییم از مونتویای 21 ساله استفاده کنیم.دقت کردید کلا پست دفاع راست خیلی از دفاع چپ محبوب تره و گزینه های بهتری وجود داره؟ دفاع چپ اصلا گزینه های خوبی رو نداره حتی لامایسا هم نمیتونه برای پست دفاع چپ بازیکن بسازه.