تاپیک جدید حرف های خودمونی با کمک شما زده شد.ولی همونطور که گفتم فعلا بسته می مونه تا بقیه تاپیک هارو هم بزنیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپیک جدید حرف های خودمونی با کمک شما زده شد.ولی همونطور که گفتم فعلا بسته می مونه تا بقیه تاپیک هارو هم بزنیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه تاپیک بعدی که می خواهم بزنیم موضوع هاش اینه
در اون تاپیک: 1-اخبار مهم 2-تبادل و نظر 3- نمره دهی 4- و شامل نظرسنجی ها باشه نظرسنجی هایی که جای بحث داشته باشه.
چرا می خواهم همه در یک تاپیک باشه؟ چون وقتی جدا بود در اون فعالیت خاصی دیده نمیشد.
در ضمن هر کدوم از فعالیت ها رو میدیم به فعال ترین های بخش رئال مادرید
مثلا نمره دهی رو میدم بر عهده مرتضی...
نام تاپیک رو انتخاب کنید
متفرقه کهکشانی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حاشیه های قوهای سپید
مسائل مهم پیرامون باشگاه
اما بنظرم اینطوری کمی باعث بی نظمی میشه
ممنون ولی یکم اسم تاپیک مثل تاپیک جدیدی که زدیم طولانی باشه:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من اینو پیشنهاد میدم شما هم بدین تا کلمات مناسب رو انتخاب کنیم
اخبار و آنالیز حرفه ای کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا
البته به نظرم خوب نیستki::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها پست هاتون رو ندیدم البته ماله مرتضی رو دیدم ولی موافقت کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم اگه ایده ای دارید که بهتر باشه بگید تا تغییر دهیم:flowerysmile:
اتفاقا من اسم این تاپیکو بیشتراز قبلی میپسندم البته اگه چنین تاپیکی شدنی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انالیز که واژه قشنگ و کاربرد مناسبی داره
اما دوباره تکرار غول های سپید پوش قشنگ نیس
اخبار و آنالیز کهکشانی ها غو های سپید مادرید
نقل قول:
درسته کلمه غول های اسپانیا تکراریه.و به نظرم بهتره از کلمه اخبار هم استفاده نکنیم چون وقتی کلمه اخبار دیده شه هرکسی میاد اخبار چرتو پرت میزاره
نظرت راجب این چیه؟
آنالیز و گفتگوی حرفه ای کهکشانی هواداران سپید پوش اسپانیا
اقا این خیلی خوبهنقل قول:
آنالیز و گفتگوی حرفه ای کهکشانی ها هواداران سپید پوش مادرید(ی)
به نظر من همین خوبه........نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]