منم تعدادی وال خفن گذاشتم . :sigar:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم تعدادی وال خفن گذاشتم . :sigar:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نظر سنجی سایت گل با جامعه اماری دوازده هزار نفر
سایت گل - نظرسنجی بزرگ سایت گل که از هفته گذشته آغاز شد با برتری طرفداران تراکتورسازی به پایان رسید . به گزارش سایت گل هفته گذشته در یک نظرسنجی ویژه از طرفداران فوتبال ایران خواسته شد که تیم مورد علاقه خود در داخل ایران را در کنار یکی از دو تیم رئال مادرید و بارسلونا به عنوان تیم محبوب خود معرفی کنند و جالب اینکه در طول یک هفته 12 هزار و 500 نفر در این نظرسنجی شرکت کردند .
البته یک نکته بسیار مهم در این نظرسنجی وجود دارد . بسیاری از هواداران استقلال ، پرسپولیس و حتی تراکتورسازی تبریز و دیگر تیمهای ایرانی طرفدار تیمهای باشگاهی در دنیا غیر از بارسا و رئال هستند و طبیعتا انها در این نظرسنجی شرکت نکرده اند
نتیجه نهایی این نظر سنجی به این شرح است :
1 - تراکتورسازی - بارسلونا : 38 درصد با 4774 رای
2 - پرسپولیس - بارسلونا : 18 درصد با 2221 رای
3 - پرسپولیس - رئال مادرید : 12 درصد با 1577 رای
4 - تراکتورسازی - رئال مادرید : 9 درصد با 1134 رای
5 - استقلال - بارسلونا و استقلال - رئال مادرید به طور تقریبا یکسان : 8 درصد با حدود 1050 رای
6 - سپاهان - بارسلونا : 118 رای
7 - سپاهان رئال مادرید : 92 رای
8 - داماش - رئال مادرید : 46 رای
9 - نساجی قائمشهر - رئال مادرید : 39 رای
10 - داماش - بارسلونا : 38 رای
11 - نساجی قائمشهر - بارسلونا : 37 رای
12 - سایر تیمها - رئال مادرید : 30 رای
13 - فولاد خوزستان - بارسلونا : 24 رای
14 - شاهین بوشهر - بارسلونا : 23 رای
15 - شاهین بوشهر - رئال مادرید : 21 رای
جدول آمار این نظرسنجی را در زیر مشاهده می کنید . در این نظرسنجی هر رای به منزله یک کامپیوتر است و کسی امکان شرکت بیش از یکبار را با یک آی پی نداشت
دوستان امروز سایت گل انگلیسی یک تیتر قشنگ زده بود با عکس یورنته و فالکائو.نوشته بود چه کسی فینال بین بارسا رئال را نگاه خواهد کرد؟ منظورش این بود که اتفاقی که قرار بود تو لیگ قهرمانان اروپا بیوفته داره تو لیگ اروپا اتفاق میوفته.یعنی یک تیم از پایتخت با یک تیم از ایالت جدایی طلب باسک یک فینال اروپایی رو برگذار میکنن.درست مثل بارسا و رئال.واقعا جالبه هردو از اسپانیا و هردو دارای شرایط مشابه.واقعا اگه قرار بود بین رئال و بارسا بازی برگذار نشه میشد حدس زد بدل اون بازی میتونه بازی بیلبائو و اتلتیکو مادرید باشه
واییی توی این سه ماهی!!!که نبودم اینجا چقدر عوض شده!!!heee::چقدر بحث 30یاسی توش انجام شده!!!ki::
برد 4-0 و رکورد شکنی مسی رو تبریک میگم البته خیلی دیر و ازتون عذر می خوام به خاطر این تاخیر!!
دوستان شاید دیگه نشه بیام تا بعد امتحانات سر بردهای آینده منم یه یادی بکنین و از طرف من به خودتون تبریک بگین!!!!! :mage mishe:(البته شاید اومدمااااا ، بی خودی خوشحال نشین!)
راستی مطمئنم که پپ به خاطر هیچ دولت یا هیچ جناح یا هیچ شخصی از تیم نرفته فقط می خواد یه استراحت کوتاه داشته باشه و یه ذره فکرش رو آزاد بذاره و شایدم یه خورده تجربه کسب کنه بعدشم برای کمک دوباره به تیم با قوای بیشتری برگرده،همین و بس!
بهترین تیم دنیا بارسلوناست هوادارش توتموم دنیاست بدون شک سرورمادریدی هاست چون فرمان لیگ باشگاه های اروپاست ستاره هاش مسی,ژاوی,پدرو و اینیستاست که گل سرسبد همشون داوید ویاست
ارسا به رنگ کابوس در خونه رئال است
غولی بنام مسی بر شانه ی رئال است
در زیر اتش توپ,از ارتش کاتالان
مهر شکست سنگین,در نامه رئال است
سلام بچه ها من به احتمال زیاد تا حدود چند روز دیگه شارژ مودمم تموم میشه تاریخ دقیقشو نمیدونم حالا کار نداریم هروقت این اتفاق ناگوارtars:: افتاد باحتمال بالا تا حدود یک ماه یا یک ماهو نیم آینده شارژ نمیکنم و به سایت سر نمیزنم چون از 20خرداد امتحانات دانشگاه شروع میشه و من این ترم درسام خیلی سنگینه و اگه خدای ناکرده کم بیارم...:jeddiiiii:
به هرحال اینو گفتم تا بعدا نگید چرا بصورت خودجوش نیومدی احتمالا وسطای یورو دوباره برمیگردم به بقیه دوستان گلم هم توصیه میکنم (البته من تو اون جایگاهی نیستم که کسیو نصیحت کنم) ولی من میگم که این سایت خوب و این خوشی ها همیشه هست و از بین نمیره ولی اگه خدای ناکرده درسی کم بیاریم...واویلاDeath::
تو این مدتی که تو این سایت بودم واقعا لذت بردم دوستای خیلی خوبیم پیدا کردم مثل آقا سعید و داداش صادق و... پیشاپیشم قهرمانی بارسارو تو کوپا به همه بچه ها تبریک میگم هرچند میدونم آقا سعید بدجور به این بیلسا علاقه داره هه ایشاا... امشبم اتلتیکو بیلبائو قهرمان بشه فقطم بخاطر داش سعید عزیزroz::
خب گفتنی هارو گفتم ولی تاکیید میکنم خیلی خوشحال نباشید چون تا چندروز آینده هستم:hapoo:
قهرمان نشدن خیلی سخته تازه دارم حال مادریدی هارو درک میکنم از همه بدتر رفتن پپ عزیزمه اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟:soal:ولی فصل دیگه میترکونیم با تیتوlol:-
راستی کسی میدونه حمزه رو چطوری باید رو کیبورد بنویسم همش میشه ریال ولی باید به جای یه حمزه باشه به من بدبخت اطلاع بدید:shogh:
مجتبی جان ایشاا... موفق باشی که موفقیت شما باعث افتخار ماستroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط LMB [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلمون برات تنگ میشه:bia baghalam: ولی بعد امتحانات باید تلافی کنی dallliii
خاطرت خیلی عزیزه
خیلی خیلی ممنون آقا سعید:chakerim: حتما تلافی میکنم واسه همه بچه هام آرزوی موفقیت میکنم بچه ها موفق باشید:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]