به نظر من ما فصل بعد به بازيكنايي مثله كيتا ديگه احتياج نداريم...واقعا نيمكت ضعيف تري رو نسبت به مادريدي ها داريم...بايد حداقل سه تا بازيكن خوب بگيريم.......
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من ما فصل بعد به بازيكنايي مثله كيتا ديگه احتياج نداريم...واقعا نيمكت ضعيف تري رو نسبت به مادريدي ها داريم...بايد حداقل سه تا بازيكن خوب بگيريم.......
الان اخبار بیست وسی در یه خبر گزارش داد که گواردیولا رو یه لابی صهیونیستی به خاطر بعضی اعتقادات داشته برکنار کرده و گواه این مطلب رو به رونالدینیو ربط داد که به خاطر حمایت از اسراییل پپ اونو مازاد اعلام کرده وبه میلان فروخته
به نقل از این خبر میگم پپ طرفداره فلسطینیا بوده و این به مزاج لابی اسراییلی خوش نیومده
دوستان بحث درمورد اینکه پپ رو کی برکنار کرد حرف درستی نیست.نمیخوام ناراحتتون کنم ولی این یک حقیقته که بارسا رو صهیونیست ها درست کردن و پایه گذاری کردن و قدرت بخشیدن.الان این حرفا دیگه جنبه های فرعی هست.راجع به بارسا من چیزایی میدونم که حقیقتا خیلی ناراحتم ولی بازم طرفدار بارسا هستم.شما هم به این طور خبر ها کاری نداشته باشید.از نظر من اهمیتی نداره
اره به نظر من بحث نكنيم بهتره.................نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا كنه سال ديگه كيتا از بارسا بره...به دردمون نميخوره...
کیتا زمانی خیلی خوب بود.یادم نمیره یک بار با یک استارتش سه نفر رو رد کرد و پاس گل داد به زلاتان.البته اون موقع جوو باشگاه یک جور بهتری بود.کیتا حقیقتا دیگه به دردمون نمیخوره چون اصلا انگیزه نداره.به نظرم بهتره اوریل رومئو رو برگردونیم اگه هم نه که باید حتما مارتینز رو بگیریم.
با این رییس باشگاه که به نظر خیلی خسیس میرسه نباید این چندتا بازیکنم که داریم از دست بدیم از اون روز میترسم خوده تیتو بره بازیکنه از کمبود بازیکننقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر چند موافق فروش کیتا هستم
بچه ها احتمالا شنیدین که بالدانوگفته: تعریف کردن از بارسا در رئال یک خیانت محسوب می شود.
به نظر من آقایون فعلی رئالی هم خیلی دلشون می خواد تعریف کنن ولی الان موقعش نیست و نمیتونن دیگه:ohum:
چند فصله ارزو دارم گرت بیل به بارسا بیاد.اصلا حضور همزمان گرت بیل و دنی الوز در بارسا یه تیم رویایی به وجود میاره.
امیدوارم فصل بعد این اتفاق بیفته.
دادا با این رییس باشگاهی که ما داریم بریم دعا کنیم این الوز رو نفروشه خرید بیل پیشکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط footballking12 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چقدر مشکل داریم ما!!!!!!!!!!!eterza::-
کسی میدونه انتخابات برایه مدیریت باشگاه کی برگزار میشه یا این که این راسل:ogh: تا کی قرار گند بزنه به تیم؟!!om::eterza::-entezar::