هواداران پرسپوليس: پروين را نميخواهيم!
هواداران پرسپوليس از رويانيان خواستند از بازگشت علي پروين به تيمشان جلوگيري کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال پرسپوليس عصر امروز در ديدار تدارکاتي به مصاف سنگ آهن بافق رفت که در نهايت با نتيجه يک بر صفر به برتري دست يافت.
هواداران پرسپوليس در جريان اين ديدار با نصب پلاکاردي در ورزشگاه درفشيفر، از مديرعامل باشگاه درخواست کردند از حضور علي پروين در کادر فني پرسپوليس جلوگيري کند.
روي اين پلاکارد نوشته شده بود: اگر قرار است پروين بيايد همان بهتر که مانوئل ژوزه بماند!
هواداران سرخپوش در اين ديدار بارها درخواست خود را تکرار کردند.
مهدویکیا: خیلی دوست دارم استقلال را شکست دهیم/ امیدوارم رکوردم به جا بماند.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با وجود احترامی که برای استقلالیها قائل هستم اما خیلی دوست دارم این تیم را شکست دهیم تا به ۳ امتیاز برسیم.
مهدی مهدویکیا در نشست خبری قبل از بازی با استقلال در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: خیلی دوست دارم در دربی 76 برنده بازی باشیم، با توجه به اینکه هر دو تیم پرطرفدار هستند، قطعا این بازی بسیار حساس برای طرفین است. وی افزود: ما میخواهیم به بالای جدول برسیم و باید به 3 امتیاز این بازی برسیم، علیرغم احترامی که برای استقلالیها قائل هستم اما 3 امتیاز را میخواهیم. وی ادامه داد: امیدوارم بازی در یک فضای خوب و جوانمردانه برگزار شود و قطعا هر دو تیم کار سختی دارند، خدا را شکر میکنم مصدومیتم نیز برطرف شده و با رفع این مشکل میتوانم در خدمت تیم باشم.
مهدویکیا در خصوص رکوردش نیز گفت: این رکوردها برای قبلا است و من به دنبال این نیستم که بخواهم به خاطر این رکوردها بازیام را تحت تاثیر قرار دهم اما امیدوارم رکورد نباختنم از استقلال تکرار شود. من از هواداران میخواهم از هرگونه حاشیه بپردازند و فقط تیم خود را حمایت کنند تا بازیکنان نیز تمرکز لازم را داشته باشند. دربی سالم و بیحاشیه قطعا زیباتر میشود. وی در پایان درباره نتیجه بازی نیز گفت: هدف همه ما برد است اما فوتبال قابل پیشبینی نیست، امیدوارم ما برنده این بازی باشیم.
پیوس: تیمی که پیروز دربی باشد قطعا قهرمان جام حذفی می شود
کارشناس فوتبال، شانس تیم پرسپولیس را برای کسب سه امتیاز دربی به نسبت استقلال بیشتر دانست و گفت: کادر فنی جدید پرسپولیس مورد حمایت بازیکنان تیم استفرشاد پیوس کارشناس و پیشکسوت فوتبال گفت: تیم پرسپولیس تهران پس از تغییراتی که در کادر فنی خود ایجاد کرده است شرایط بسیار متفاوتی را به نسبت نیم فصل اول تجربه می کند.
بازیکنان تیم رابطه دوستانه و صمیمی با اعضای کادر فنی و یحیی گل محمدی دارند، رابطه حسنه بازیکنان با کادر فنی فاکتور مهم و غیرقابل انکاری برای موفقیت یک تیم است. در زمان مانوئل ژوزه چنین رابطه ای را شاهد نبودیم و متأسفانه عملکرد و نتایج بازیکنان به هیچ عنوان درخشان و مطلوب نبوده است.
وی ادامه داد: بازیکنان پرسپولیس در رقابت های نیم فصل دوم تلاش فراوانی برای موفقیت تیم و شاد کردن دل هواداران انجام داده اند و موفق نیز بوده اند. با توجه به انگیزه بازیکنان سرخ پوش، حدس می زنم پرسپولیس تیم برتر و پیروز میدان باشد.
پیوس تصریح کرد: استقلال تهران در صدر جدول رده بندی قرار دارد و به احتمال فراوان در دربی 76 برای حفظ صدرنشینی خود بازی تدافعی انجام می دهد و خواهان گل زدن در ضد حمله است، از طرفی تیم پرسپولیس با انگیزه مضاعف مقابل آبی پوشان پایتخت ظاهر می شوند.
کارشناس فوتبال ادامه داد: تیم پرسپولیس در دربی 76 علی کریمی را متأسفانه در اختیار ندارد اما معتقد هستم باید با این بازیکن باتجربه که در دربی های بسیاری شرکت کرده است مشورت کنند تا بهترین اتفاقات فوتبالی برای سرخ پوشان پایتخت رخ دهد.
وی ادامه داد: به عنوان فردی فوتبالی و هوادار تیم پرسپولیس به یحیی گل محمدی پیشنهاد استفاده از مهدی مهدوی کیا را از ابتدای بازی می دهم، مهدوی کیا بازیکن باتجربه و حرفه ای است حضور وی در زمین مسابقه از ابتدا برای سایر بازیکنان تیم پرسپولیس مفید است و نتایج مثبتی را دربر دارد.
وی افزود: تیم استقلال تهران نیز احتمال اینکه فرهاد مجیدی را در اختیار نداشته باشد بسیار زیاد است. عدم حضور فرهاد مجیدی در دربی 76 برای سرخ پوشان پایتخت نقطه عطف است، بازیکنان پرسپولیس می توانند از این امتیاز بهترین استفاده را کنند.
پیوس تصریح کرد: هر 2 تیم پرسپولیس و استقلال بازیکنان خوب، باتجربه و حرفه ای را در اختیار دارند، هر تیمی که مرکز زمین را در اختیار گیرد امکان پیروزی دارد.
وی افزود: پیروزی در دربی از رقابت های جام حذفی مهمتر است، تیم پرسپولیس در صورت پیروزی مقابل استقلال تهران می تواند امیدوار به قهرمانی در جام حذفی نیز باشد در غیر این صورت قهرمانی در رقابت های جام حذفی دور از دسترس خواهد بود.
پیوس افزود: برد و باخت در دربی نقش مهمی در انگیزه و اعتماد به نفس بازیکنان ایفا می کند، تیم برنده با پیروزی در دربی، بازی های آینده خود را نیز تضمین می کند و از طرفی باخت، روحیه و انگیزه بازیکنان را کاهش و همین مسئله دیدارهای بعدی را تحت الشعاع قرار می دهد، بنابراین علی رغم اینکه این دیدار به مانند سایر بازی ها 3 امتیاز دارد اما در مسائل روحی روانی بازیکنان تاثیر به سزایی ایفا می کند.
این کارشناس تصریح کرد: صحبت و اظهار نظرات پیشکسوتان سرخابی امری طبیعی است و همیشه پیش از دربی های مهم دنیا شاهد اینگونه مسائل هستیم اما باید کری خوانی های بازیکنان اسبق سرخابی ها انتقادی و سازنده باشد در غیر این صورت فقط حساسیت دربی را افزایش می دهد.
وی افزود: استرس و اضطراب بازیکنان سطح فنی دیدار را کاهش می دهد و تماشاگران بازی مطلوبی را شاهد نخواهند بود از این رو امیدواریم بازیکنان دو تیم با آرامش کامل وارد زمین شوند.
پاسخ : ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞
اعتراض قرمزپوشان به نحوه داوري
مسئولان باشگاه پرسپوليس با سه دوربيني که امروز به ورزشگاه آزادي آورده بودند از صحنههاي مشکوک اين بازي فيلمبرداري و آن را آماده ارائه به مسئولان فدراسيون فوتبال کردند.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
تيم فوتبال پرسپوليس در چارچوب هفته بيست و سوم ليگ برتر با نتيجه بدون گل مقابل استقلال متوقف شد.
پس از اين بازي قرمزپوشان معتقد بودند در چند صحنه حق آنها خورده شد به همين دليل آنها با توجه به اينکه به وسيله سه دوربين صحنههاي مشکوک روي دروازه استقلال را ضبط کردهاند، قرار است به زودي طي اعتراضي اين فيلمها را در اختيار مسئولان فدراسيون فوتبال بگذارند.
پرسپوليسيها معتقدند خطا بر روي نوري و حتي حقيقي پنالتي بود. |
پاسخ : پیوس: تیمی که پیروز دربی باشد قطعا قهرمان جام حذفی می شود
رويانيان: باز هم داور ما را متوقف کرد
مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: چگونه ميشود که در دربي رفت و برگشت سه پنالتي پرسپوليس را نگيرند!
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
محمد رويانيان در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس افزود: من نميخواستم مصاحبه کنم. در اين يکي، دو هفته نيز صحبتي نکردم اما اتفاقات به وجود آمده در دربي امروز و ناديده گرفته شدن 2 پنالتي پرسپوليس باعث شد بگويم واقعا متاسفم که حق 30 ميليون هوادار به راحتي ناديده گرفته ميشود.
وي تصريح کرد: من ديگر به خيلي از مسائل اعتماد ندارم و سازمان ليگ و کميته داوران بايد پاسخگو باشند. در بازي رفت و به گفته کارشناسان داوري، پنالتي مسلم روي بنگر را نگرفتند، پيراهن او پاره شد اما داور اعلام پنالتي نکرد. در اين بازي هم کارشناسان داوري روي ناديده گرفته شدن دو پنالتي پرسپوليس در گفت و گو با رسانهها مصاحبه کردند.
رويانيان ادامه داد: چگونه ميشود که در دربي رفت و برگشت سه پنالتي پرسپوليس را نگيرند. در دو، سه سال اخير و به گفته کارشناسان داوري، پنالتي روي غلامرضا رضايي ناديده گرفته شده است. گل سالم محمد نوري آفسايد اعلام شده و در دربي رفت امسال نيز پنالتي روي بنگر را نگرفتند و در بازي امروز هم کارشناسان اعلام کردند روي حقيقي و نوري خطاي پنالتي صورت گرفته است.
مدير عامل پرسپوليس در ادامه افزود: اين چه بلايي است که بر سر پرسپوليس ميآورند، بنده به عنوان مدير عامل باشگاه چه پاسخي بايد به 30 ميليون هوادار بدهم. براي آقايان متاسفم، من ديگر به خيلي از مسائل اعتماد ندارم. شما ببينيد امسال اشتباهات داوري عليه پرسپوليس کار را به کجا رسانده است. در همين هفت ديداري که يحيي گل محمدي سرمربي تيم بوده، اين پنجمين پنالتي است که به نفع پرسپوليس نميگيرند.
رويانيان خاطرنشان کرد: زمان ژوزه هم از اين اتفاقات رخ ميداد. بخاطر دارم کارشناسان داوري گفته بودند؛ سه پنالتي پرسپوليس در بازي با سايپا ناديده گرفته شده است. شما ببينيد که در فصل جاري اشتباهات داوري به نفع يک تيم خاص تا چه حد بوده و اشتباهات داوري به ضرر پرسپوليس تا چه اندازه. آن وقت خيلي چيزها دستگيرتان ميشود. در اين دو، سه سال و به ويژه در دو بازي رفت و برگشت پرسپوليس و استقلال در فصل جاري، مثل آب خوردن پرسپوليس را از پيروزي در دربي محروم کردند.
محمد رويانيان در ادامه گفت: آقايان با پرسپوليس و هوادارانش چه ميکنيد؟! چرا بايد در دو دربي امسال پرسپوليس را از رسيدن به حقش محروم کنند؟! باز هم تاکيد ميکنم که سازمان ليگ و کميته داوران بايد پاسخگوي 30 ميليون هوادار پرسپوليس باشند و اعتراف به اينکه پنالتي پرسپوليس گرفته نشده نيز دردي را دوا نميکند. اينها واقعيتهايي است که در دل تاريخ ميماند و مردم قضاوت ميکنند که در دو، سه سال متوالي و بويژه در بازيهاي امسال اشتباهات داوري در دربي چگونه به ضرر پرسپوليس و به نفع تيم رقيب بوده است.
رويانيان در پايان افزود: از اينکه بازي بدون حاشيه و مشکل به پايان رسيد از هواداران پرسپوليس و مسئولان تامين امنيت و همچنين برگزاري بازي تشکر ميکنم اما نسبت به کميته داوران اعتراض شديدي داريم که باز هم اشتباهات داوري نگذاشت بازيکنان پرسپوليس و همچنين هواداران به آنچه که شايستگي آن را دارند برسند. من به کادر فني و بازيکنان تيم خسته نباشيد ميگويم و معتقدم پرسپوليس برنده بازي بود اما داوري مثل بازي رفت، پرسپوليس را متوقف کرد. طي دو، سه روز اخير و با توجه به اينکه گفته ميشد داور دربي همين داور است، خيليها به من گفتند، اعتراض کن اما بنده براي اينکه داور تحت فشار قرار نگيرد حرفي نزدم. |
انصاريفرد: برتر از استقلال بوديم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: قهرماني يک پنالتي مسلم را از ما گرفت تا دو امتياز را به راحتي از دست بدهيم.
|
|
کريم انصاريفرد پس از تساوي مقابل استقلال در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: در بازي که به مراتب سرتر و برتر از استقلال بوديم متاسفانه سه امتياز را با يک امتياز تغيير داديم.
وي تاکيد کرد: ما در طول 90 دقيقه به مراتب بهتر از استقلال بازي کرديم و آنها تنها يک موقعيت داشتند که آن هم روي سرخوردن نيلسون به دست آمد اما ما موقعيت هاي بسياري داشتيم که متاسفانه با بدشانسي آنها را از دست داديم.
انصاريفرد قضاوت قهرماني را با يک اشتباه يادآوري کرد و گفت: به اعتقاد من آقاي قهرماني با نگرفتن يک پنالتي صد در صد براي ما دو امتياز را از پرسپوليس گرفت و ما به يک تساوي بسنده کرديم.
کريم انصاريفرد در پايان از هواداران پرسپوليس عذرخواهي کرد و افزود: ما تمام تلاش خود را کرديم و آنچه را که مربيان از ما خواسته بودند انجام داديم اما متاسفانه با بدشانسي و يک اشتباه داوري سه امتياز را با يک امتياز عوض کرديم.
هفتاد و ششمين ديدار تيمهاي فوتبال استقلال و پرسپوليس در هفته بيست و سوم دوازدهمين دوره رقابت هاي ليگ برتر در شرايطي عصر جمعه با تساوي به پايان رسيد که بازيکنان ميلياردي دو تيم نتوانستند يکصد هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه و ميليونها بيننده را راضي کنند. |
ماهيني: 6 موقعيت صددرصد گل از دست داديم
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: موقعيتهاي خوبي داشتيم و 6 فرصت صددرصد گل را از دست داديم.
|
|
به گزارش فارس، حسين ماهيني پس از تساوي بدون گل پرسپوليس برابر استقلال عنوان کرد: بازي خوبي انجام داديم اما بدشانس بوديم. حقمان برتري برابر استقلاليها بود.
وي ادامه داد: استقلاليها هم ميدانند تيم برتر زمين بوديم موقعيتهاي زيادي خلق کرديم اما با بدشانسي روبرو بوديم 6 فرصت صددرصد گل را از دست داديم و نتوانستيم به گل برسيم.
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس درباره قضاوت داور خاطرنشان کرد: بهتر است در اين مورد کارشناسان نظر بدهند. من صحنهها را دقيق نديدم و در اين زمينه صحبت نميکنم. |
نوري: ميتوانستيم در دربي پيروز شويم
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ميتوانستيم در ديدار برابر استقلال به برتري دست يابيم.
|
|
به گزارش فارس، محمد نوري پس از تساوي بدون گل پرسپوليس برابر استقلال عنوان کرد: دو تيم بازي خوبي انجام دادند اما فکر ميکنم در نيمه دوم بازي در اختيار ما بود. توپهايمان به گل تبديل نشد و موقعيتهاي خوبي را خلق کرديم.
وي در مورد صحنهاي که بازيکنان پرسپوليس معتقد بودند خطاي پنالتي رخ داده است خاطرنشان کرد: در صحنهاي من از پشت شارژ شدم و تعادل خود را از دست دادم. فکر ميکنم آن صحنه پنالتي بود اما داور گفت نزديک به صحنه بوده و آن صحنه را خطا تشخيص نداد. به غير از دو صحنه مشکوک به پنالتي قضاوت داور خوب بود.
بازيکن پرسپوليس تصريح کرد: موقعيتهاي ما بيشتر از استقلال بود اما در پايان امتيازات را تقسيم کرديم. فکر ميکنم اين امتياز به نفع استقلال شد.
وي در پاسخ به اين سئوال که آيا نتيجه عادلانه بود يادآور شد: ميتوانستيم برنده بازي باشيم. نتيجه تساوي عادلانه نبود. |
|
مارکو پروويچ پس از تساوي در دربي 76 در جمع خبرنگاران گفت: دربي پرهيجاني بود اما حيف پرسپوليس برنده نشد. چند فرصت خوب داشتيم که به گل تبديل نشد.
به گزارش فارس،وي افزود: مقابل صدرنشين ليگ برتر به ميدان رفتيم، برتر از حريف بوديم اما اي کاش به 3 امتياز اين مسابقه دست پيدا ميکرديم. |
|
به گزارش فارس ،رضا حقيقي پس از تساوي بدون گل مقابل استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خطايي که روي من انجام شد قطعا پنالتي بود. من توپ را جدا کردم و نکونام سد راه شد تا نتوانم ادامه دهم.
هافبک پرسپوليس در مورد بازي گفت: موقعيتهاي خوب و زيادي در اين بازي داشتيم. من سعي کردم هافبکهاي استقلال را به خوبي کنترل و از بازي خارج کنم.
وي تاکيد کرد: بازي نيمه اول پاياپاي بود اما در نيمه دوم ما بهتر از استقلال کار کرديم. |