-
دعوت سلطان از دنیزلی: به خانه ما بیا!
سایت گل- پرسپولیس تمرین روز چهارشنبه خود را در حالی پشت درهای بسته برگزار کرد که علی پروین از نزدیک، نظاره گر تمرین سرخپوشان بود.پروین که حالا با حضور دنیزلی خیالش بابت تیم راحت تر است، نظاره گر تمرین بود. دنیزلی وقتی متوجه حضور علی پروین می شود از میانه زمین برای او دست تکان می دهد و پروین هم می گوید؛ تمرین که تمام شد با هم صحبت می کنیم.
در پایان تمرین دو اسطوره فوتبال ایران و ترکیه با هم گفتگو کردند و علی پروین، سرمربی پرسپولیس را به خانه اش دعوت و دنیزلی هم از آن استقبال کرد.
goal.com
-
روبین کازان پیشنهاد باشگاه پرسپولیس را پذیرفت / حقیقی به روسیه می رود
مرجع خبري پرسپوليس : باشگاه روبین کازان روسیه با رقم پیشنهادی باشگاه پرسپولیس برای صدور رضایت نامه علیرضا حقیقی موافقت کرد و به این ترتیب، انتقال دروازه بان جوان پرسپولیس ظرف روزهای آینده انجام خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، باشگاه روبین کازان روسیه که پیش از این خواهان تمدید مهلت پاسخگویی به پیشنهاد باشگاه پرسپولیس شده بود، چهارشنبه شب در پایان مهلت تعیین شده از سوی مقام های این باشگاه، همانطور که پرسپولیس خواسته بود در نامه ای رسمی موافقت خود را با این پیشنهاد اعلام کردند.
مسئولان دو باشگاه پرسپولیس و روبین کازان در هفته آینده نسبت به عقد قرارداد رسمی علیرضا حقیقی اقدام خواهند کرد و نحوه انجام کار، ظرف روزهای آینده در توافق طرفین مشخص خواهد شد.
-
معمارزاده: اگر استیلی می ماند به دسته یک سقوط می کردیم!
مرجع خبری پرسپولیس : دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس پس از مدت ها سکوت مصاحبه جالبی با یکی از روزنامه ها انجام داد که بخش هایی از آن را با هم می خوانیم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
* تفاوت تمرینات استیلی و دنیزلی در نتیجه گیری مشخص خواهد شد. اگر استیلی در پرسپولیس می ماند احتمالا به دسته یک سقوط می کردیم! اطمینان داشته باشید پرسپولیس با حضور دنیزلی در نیم فصل دوم جان تازه ای خواهد گرفت.
* شرایط تیم بسیار عالی و رضایت بخش است، تمرینات دنیزلی آنقدر با نشاط و تاکتیکی است که همه بازیکنان پرسپولیس لذت می برند. همه بازیکنان به آینده امیدوار هستند و از ابتدای فصل هیچ گاه روحیه بازیکنان تیم را تا این حد بالا ندیده بودم. نحوه تمرینات به گونه ای است که از نظر تاکتیکی و ارائه بازی تهاجمی به ما کمک می کند.
* از زمان حضور دنیزلی تمرینات طوری طراحی شده که گلرها هم در تمرینات تاکتیکی شرکت می کنند و تصور می کنم این خیلی بهتر از این است که به صورت انفرادی تمرین کنیم. البته قرار است طی روزهای آینده یک مربی دروازه بان ها به پرسپولیس اضافه شود.
* هر مربی برای پیاده کردن تفکراتش به زمان نیاز دارد و دنیزلی هم از این قاعده مستثنی نیست اما او مربی است که در کوتاه مدت هم تاثیر حضورش مشخص خواهد شد و در بازی با ملوان این موضوع را خواهید دید.
* شرایط بدنی ام خوب است و انگیزه زیادی دارم که خیلی چیزها را ثابت کنم. متاسفانه در زمان استیلی به من و چند بازیکن دیگر کم لطفی شد و حالا بهترین فرصت است تا یکبار دیگر خودم را نشان بدهم.
-
دری ژورنال: ایمون زاید با 85 هزار پوند پرسپولیسی شد
مرجع خبری پرسپولیس : دری ژورنال ارزش قرارداد 6 ماهه مهاجم ایرلندی پرسپولیس را 85 هزار پوند دانست.
سایت خبری دری ژورنال ایرلند به خبر پیوستن ایمون زاید به پرسپولیس اشاره کرد و نوشت: مهاجم سابق دری سیتی با قراردادی سودآور و 6 ماهه به ارزش 85 هزار پوند به باشگاه پرسپولیس ایران پیوست.
این گزارش در ادامه می افزاید: ایمون زاید که نخستین خرید مصطفی دنیزلی سرمربی جدید پرسپولیس محسوب می شود پیراهن شماره 12 سرخپوشان تهرانی را خواهد پوشید.
زاید: می خواهم از پرسپولیس به جام ملت های آفریقا بروم
همچنین ایمون زاید مهاجم ایرلندی پرسپولیس که برای رسیدگی به امور شخصی در کشورش حضور دارد در خصوص این قرارداد گفت: پرسپولیس بزرگترین و بهترین تیم فوتبال حرفه ای ایران است و من دوست دارم در نیم فصل دوم با این تیم بهترین نتایج را کسب کنم.
وی افزود: قصد دارم با لیبی در جام ملت های آفریقا شرکت کنم و برای این کار به درخشش در پیراهن پرسپولیس نیاز دارم.
زاید سال گذشته نخستین بازی ملی خود را برای لیبی انجام داد و تاکنون 4 بار پیراهن تیم ملی کشورش را پوشیده است. این بازیکن ایرلندی _لیبیایی تا کنون موفق به گلزنی برای تیم ملی لیبی نشده است.
-
حریت: دنیزلی بالاتر از سنول گونش و فاتح تریم بهترین مربی ترکیه است
مرجع خبری پرسپولیس : روزنامه حریت ترکیه طی گزارشی از مصطفی دنیزلی به عنوان موفقترین مربی فوتبال این کشور یاد کرد.
دنیزلی با انعقاد قراردادی یک و نیم ساله هدایت تیم فوتبال پرسپولیس را برعهده گرفته است، تیمی که در نیم فصل نخست رقابتهای لیگ فوتبال ایران نمایش ضعیفی داشت و از مربی آشنای خود، دنیزلی برای بازگشت به شرایط مطلوب کمک خواست.
دنیزلی حدفاصل سالهای 2004 تا 2006 هدایت تیم فوتبال پاس را برعهده داشت و با این تیم به ترتیب به مقامهای ششم و دوم لیگ فوتبال ایران دست پیدا کرد. دنیزلی به عنوان کسی که با سه تیم متفاوت به عنوان قهرمانی لیگ ترکیه دست پیدا کرده، موفقترین مربی این کشور محسوب میشود. وی همچنین جزو معدود مربیان ترکیهای است که در خارج از کشور موفق عمل کرده است.
بر عکس دنیزلی، فاتح تریم در تیمهای خارجی نمایش ناامید کنندهای داشته است. تریم که نزدیکترین مربی به دنیزلی برای رقابت به عنوان موفقترین مربی ترکیه است، دوبار در ایتالیا شانس خود را امتحان کرده است. این مربی پس از اینکه در سال 2000 با گالاتاسرای به عنوان قهرمانی جام یوفا رسید که اولین جام قارهای فوتبال ترکیه محسوب میشود به فیورنتینا پیوست.
بر پایه گزارش حریت، بنفشها آغاز خوبی در سری آ داشتند و توانستند با نتیجه 4 بر صفر مقابل میلان به برتری برسند اما در ادامه نتایج خوبی نگرفتند و به گل نشستند. این تیم حتی فینالیست کوپا ایتالیا شد هرچند که این موضوع هم نتوانست تریم را نجات دهد و او از این تیم اخراج شد. این مربی ترکیهای پس از اختلاف نظر با "سچی گوری"، مالک باشگاه فیورنتینا بر سر هزینه کردن در تیم از کار برکنار شد.
وی سال بعد مربیگری تیم بزرگتری را برعهده گرفت و آن تیم میلان بود. سبک تهاجمی این مربی برای تیم قدرتمند ایتالیایی خطرناک از آب درآمد و پس از گذشت 10 هفته از کار برکنار شد. هدایت این دو تیم ایتالیایی، سطح بالاترین تیمهای اروپایی بودهاند که یک مربی ترکیهای موفق به انجام آن شده اما تریم نتوانست آنچه شروع کرده را کامل کند. تلاشهای این مربی اشتباه از کار درآمد و وی را بر لبه تیز موفقیت و شکست قرار داد.
"شنول گونش"، دیگر مربی ترکیهای است که عملکرد خوبی در تیمهای غیرترکیهای داشت. این مربی پس از اینکه با نتیجه 3 بر 2 مقابل کره جنوبی در دیدار سوم - چهارمی جام جهانی 2002 دست پیدا کرد، برای مدت 5/2 سال هدایت اف سی سئول را برعهده گرفت. گونش با این تیم در سال 2008 به عنوان نایب قهرمانی کی - لیگ دست پیدا کرد و این در حالی است که سال قبل از آن هم در جام حذفی کره جنوبی با این تیم دوم شده بود.
در فوتبال ترکیه مربیان دیگری هم بودهاند که در تیمهای خارجی مربیگری کردهاند. "محسن ارتوگرال" در کایزرچیف و آژاکس کیپ تاون آفریقای جنوبی مربیگری کرده است. "راسیم کارا" که هدایت تیم ملی ترکیه در یورو 96 را برعهده داشت در روجرز کاپ کانادا و اتاوا ویزاردز مربیگری کرده است. این مربی در خزر لنکران و کاراباخ آذربایجان نیز سابقه مربیگری دارد. "بولنت کورکماز" اف سی باکو را مربیگری کرده و با این تیم به عنوان سومی لیگ این کشور هم دست پیدا کرد اما به دلیل درگیری با رئیس این باشگاه از سمت خود کناره گیری کرد. "فوات کاپا" مربی حال حاضر گنجلربیرلیگی نیز در چندین تیم بلژیکی و هلندی مربیگری کرد.
-
پشت درهای بسته درفشی فر چه می گذرد؟/ دنیزلی پسرهایش را تادیب می کند
مرجع خبری پرسپولیس : اين روزها اگر از صدمتري درفشيفر رد شويد، صداي بيوقفه فرياد يك مربي را ميشنويد؛ فريادهاي مردي كه انگار نه انگار ششمين دهه از زندگياش را پشت سر ميگذارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ممنوع كردن تمرين از حضور عكاس و خبرنگار و هوادار، در دايره تعريف شده كاري مصطفي دنيزلي نميگنجيد اما وقتي ميشنويم كه اولين تصميم افندي، قرنطينه كردن بازيكنان بوده، متوجه يك اتفاق خاص ميشويم.
انگار دنيزلي كمي كار خصوصي دارد. كمي ميخواهد با بچههايش تنها باشد. ميخواهد به حسابهايي كه مانده و احساس ميكند بايد به صورت جداگانه تسويه شود رسيدگي كند. پس فعلا ميهمان راه نميدهد. او رفتاري پدرانه را بروز ميدهد و سعي ميكند خودش را متفاوتتر از باورهاي يك هوادار معرفي كند. باورهايي كه با چند لبخند مقابل دوربينها و خندههايي كه لهجه تركي استانبولياش را دلنشين ميكند در ذهن هوادار نقش بسته.
اما اين مصطفي نيست. دنيزلي درهاي اتاقش را بسته و پسرها را در گوشهاي از اتاق جمع كرده. ميهمانها را در پذيرايي منتظر گذاشته و شايد هم براي آنها صداي تلويزيون يا ضبط صوت را بلند كرده تا متوجه نشوند كه ميان او و پسرانش چه ميگذرد. شايد يك فرياد، شايد يك سيلي زير گوش يكي از پسرها، شايد توهين و شايد هم تهديد و تنبيه! مصطفي دارد تاديب ميكند و چگونگي تاديبش به ميهمانها ارتباطي ندارد، پس در ورزشگاه را ميبندد و هوادار را پشت در ميگذارد. خبرنگاري نبايد وارد شود تا چيزي ببيند. عكاسي نيايد تا تصويري از چگونگي تاديب فرزندان ثبت شود. دنيزلي دارد فرياد ميزند.
بعضي از ميهمانان كمي كنجكاو شدهاند. گوشهاي خود را تيز كردهاند كه صداي پدر را بشنوند. مثلا شنيدهاند كه بر سر بازيكني كه داشته در زمان دويدن ميخنديده داد زده: «چرا ميخندي؟ به چي ميخندي؟ اينجا چه چيزي خندهدار است؟ نكند داري به باختهايت ميخندي؟ هان؟!» و بعد بازيكن (يا همان پسري كه در گوشه اتاق در بسته گير افتاده) تا آخرين دقيقه تمرين حرفي نزده. ديروز شنيدهاند كه به بازيكني كه پاس اشتباه داده با فريادهاي تمام نشدني گفته كه اگر ميخواهي جلوي چشم من پاس اشتباه بدهي، همين امروز رضايتنامهات را ميدهم بروي در يكي از تيمهاي حريف بازي كني! به يكي ديگر گفته بود دفعه بعد كه ديرتر از من آمدي ديگر نيا سر تمرين و البته بسياري از فريادهايش را ميهمانها نشنيده و نفهميدهاند.
اين روزها اگر از صدمتري درفشيفر رد شويد، صداي بيوقفه فرياد يك مربي را ميشنويد؛ فريادهاي مردي كه انگار نه انگار ششمين دهه از زندگياش را پشت سر ميگذارد. شايد لازم شود چند روز ديگر به جاي تابلوي بوق زدن ممنوع، كنار درفشي فر از تابلوي «دادزدن» ممنوع استفاده كرد. فريادهاي او براي اين ورزشگاه تازگي دارد. تا چند ماه قبل، حميد استيلي قدرت فرياد زدن سر بازيكنان را نداشت و البته قبلتر از استيلي، دايي هيچ وقت تيم را تمرين نميداد كه بخواهد مثل مصطفي فرياد بزند يا نزند! مثل همين حالا در راه آهن، آيا گوشهاي ميايستاد يا با دروازهبانها تمرين شوتزني ميكرد! اين پرسپوليس سالهاست كه جذبه مردي مثل دنيزلي را كم داشت.
-
تلاش پزشکان پرسپولیس برای رساندن بادامکی به ملوان.
مرجع خبری پرسپولیس : تمرین تیم فوتبال پرسپولیس امروز در حالی پیگیری شد که حسین بادامکی و علیرضا حقیقی به دلیل مصدومیت قادر به همراهی سایر بازیکنان نبودند.
مصطفی دنیزلی امروز اعلام کرد، تمرین پرسپولیس فردا طبق برنامه برگزار خواهد شد و روز شنبه به سرخ پوشان استراحت خواهد داد و برای روز یکشنبه هم برنامه دوستانه تدارک دیده خواهد شد.
بازیکنان پرسپولیس امروز همچنین چهار دست لباس تمرین و دو دست گرمکن ورزشی را که دنیزلی دیروز سفارس داده بود را دریافت کردند.
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس در پایان تمرین امروز درباره آسیب دیدگی حسین بادامکی گفت: بخشی از استخوان ناحیه مفصلی او به دلیل پارگی لیگامنت خارجی مچ پا شکسته شده است که به مرور زمان جوش خواهد خورد. در حال حاضر تلاش ما روی کاهش التهاب و درد متمرکز است. او توانست در تمرین امروز در زمان 20 دقیقه ای بدود که نشانه خوبی بود. کارهای تعادلی، تقویتی و مقاومتی هم انجام می شود.
وی افزود: بادامکی یکسری برنامه های تمرینی را دنبال می کند و برای نوبت بعدازظهر هم فیزیوتراپی خواهد داشت. شرایط او خاص است و با توجه به همکاری خوبی که دارد تلاش خواهیم کرد به بازی با ملوان برسد اما این مسئله هنوز قطعی نیست.
دکتر چشمه سری در باره حقیقی هم گفت: مساله پیش آمده برای او نگران کننده نیست و فقط زمانی چند روزه لازم است تا به شرایط عادی برگردد.
-
روبین کازان پیشنهاد باشگاه پرسپولیس را پذیرفت / حقیقی به روسیه می رود.
مرجع خبري پرسپوليس : با موافقت باشگاه روبین کازان روسیه کار انتقال این بازیکن به روسیه نهایی شد.
به گزارش مرجع خبری از سایت باشگاه پرسپولیس ، باشگاه روبین کازان روسیه با رقم پیشنهادی باشگاه پرسپولیس برای صدور رضایت نامه علیرضا حقیقی موافقت کرد و به این ترتیب، انتقال دروازه بان جوان پرسپولیس ظرف روزهای آینده انجام خواهد شد.
باشگاه روبین کازان روسیه که پیش از این خواهان تمدید مهلت پاسخگویی به پیشنهاد باشگاه پرسپولیس شده بود، چهارشنبه شب در پایان مهلت تعیین شده از سوی مقام های این باشگاه، همانطور که پرسپولیس خواسته بود در نامه ای رسمی موافقت خود را با این پیشنهاد اعلام کردند.
مسئولان دو باشگاه پرسپولیس و روبین کازان در هفته آینده نسبت به عقد قرارداد رسمی علیرضا حقیقی اقدام خواهند کرد و نحوه انجام کار، ظرف روزهای آینده در توافق طرفین مشخص خواهد شد.
-
دنيزلي:ماپرسپوليسيم و بايددر بالايجدول باشيم,
سرمربي پرسپوليس با ابراز نارضايتي از جايگاه کنوني اين تيم در جدول گفت: ما پرسپوليس هستيم و بايد در بالاي جدول باشيم.
مصطفی دنیزلی در گفتوگو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: اگر میگویم میخواهم فعلا زیاد صحبت نکنم به این خاطر است که دوست دارم پرسپولیس در آرامش باشد و کار خود را دنبال کند تا به نتایج خوب برسد. با هدف به پرسپولیس آمدهام. اکنون زمانی است که میخواهم بچهها را بشناسم و بچهها هم با مصطفی دنیزلی آشنا شوند.
وی افزود: بچهها خوب تمرین میکنند و من راضی هستم. با این حال متأسفانه برخی بازیکنان مصدوم هستند و برخی دیگر نیز به دلیل محرومیت نمیتوانند پرسپولیس را در دیدار روز پنجشنبه برابر ملوان همراهی کنند. به همین دلیل به دنبال این هستیم تا جایگزینهای خوبی برای این بازیکنان پیدا کنیم تا برای بازی بعدی دچار مشکل نشویم.
دنیزلی تصریح کرد: خیلی خوشحالم که با حضور من مردم ایران و پرسپولیسیها خوشحال هستند. در این مدت همه چیز را دیدهام و همه طرفداران میدانند چرا دنیزلی در ایران است و مأموریت من چیست.
سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: ما به دنبال این هستیم تا فوتبال زیبا به همراه نتیجه خوب بگیریم. در حال حاضر جایگاهی که در جدول لیگ برتر داریم اصلا مناسب نیست. ما پرسپولیس هستیم و باید در جدول لیگ برتر بالاتر باشیم. باید همه به هم کمک کنیم تا به هدفمان برسیم چون این پتانسیل را داریم. جایگاهی که در پرسپولیس در جدول لیگ برتر را دارد دوست ندارم و باید بهتر شویم.
-
دنيزلي پاسخ دو بازيکن معترض پرسپوليس را داد.
سرمربي پرسپوليس پس از تمرين امروز در جلسهاي جواب 2 بازيکن معترض اين تيم را داد.
مصطفی دنیزلی قصد دارد با ایجاد نظم و آرامش بیشتر تیم خود را برای نیم فصل دوم لیگ برتر آماده کند.
از همین رو تعدادی از بازیکنان جوان پرسپولیس که به درخواست استیلی به تیم بزرگسالان آمده بودند را پس از تستهای انجام شده از حضور در تمرینات بزرگسالان منع کرد.
دو بازیکن به نام علیرضا رضایی و حمزه پور که از پرسپولیس کنار گذاشته شدند پس از تمرین امروز سراغ دنیزلی رفتند تا در این باره با او صحبت کنند.
دنیزلی در پایان تمرین با آرامش و لبخندهای همیشگیاش با این دو بازیکن صحبت کرد و به آنها گفت برنامه من و محورهایم برای موفقیت پرسپولیس مشخص است. دوست ندارم فردی که در چارچوب کاری من جای ندارد او را نگه دارم پس بهتر است شما با ادامه فوتبال خود در تیمهای پایه و جای دیگر بتوانید به تیمهای دیگری راه پیدا کنید. شما بازیکنان خوبی هستید و من امیدوارم موفق شوید.
پس از این جلسه دو بازیکن پرسپولیس ضمن تشکر از دنیزلی محل تمرین را ترک کردند. مصطفیدنیزلی قصد دارد با ایجاد نظم و آرامش بیشتر تیم خود را برای نیم فصل دوم لیگ برتر آماده کند.
از همین رو تعدادی از بازیکنان جوان پرسپولیس که به درخواست استیلی به تیم بزرگسالان آمده بودند را پس از تستهای انجام شده از حضور در تمرینات بزرگسالان منع کرد.
دو بازیکن به نام علیرضا رضایی و حمزه پور که از پرسپولیس کنار گذاشته شدند پس از تمرین امروز سراغ دنیزلی رفتند تا در این باره با او صحبت کنند.
دنیزلی در پایان تمرین با آرامش و لبخندهای همیشگیاش با این دو بازیکن صحبت کرد و به آنها گفت برنامه من و محورهایم برای موفقیت پرسپولیس مشخص است. دوست ندارم فردی که در چارچوب کاری من جای ندارد او را نگه دارم پس بهتر است شما با ادامه فوتبال خود در تیمهای پایه و جای دیگر بتوانید به تیمهای دیگری راه پیدا کنید. شما بازیکنان خوبی هستید و من امیدوارم موفق شوید.
پس از این جلسه دو بازیکن پرسپولیس ضمن تشکر از دنیزلی محل تمرین را ترک کردند.
-
بازگشت كيا به پرسپوليس/ سردارها از دنيزلي ok گرفتند.
سردار زارع قائممقام باشگاه پرسپوليس طي روزهاي گذشته بهشدت در پي جلب رضايت سرمربي اين تيم بوده و بالاخره دنيزلي با درخواست او و رويانيان موافقت كرده است.
سایت گل – پس از کش و قوس های فراوان در رابطه با حضور مهدوی کیا در پرسپولیس و در زمانی که همه پس از صحبت های دنیزلی و زارع بر منتفی بودن قرارداد با این بازیکن با سابقه نا امید بودند، این بازیکن امروز صبح با پرسپولیس به توافق رسید و از نیم فصل دوم پیراهن این تیم را به تن خواهد کرد.
به گزارش سایت گل، مهدی مهدوی کیا کاپیتان سابق تیم ملی که بعد از حضور در بازی خیرخواهانه ستارگان سابق هامبورگ و ستارگان جهان، به گیلان برگشته بود و مورد اهانت تنی چند تن از هواداران تیم داماش قرار گرفته بود، از ادامه حضور در این تیم انصراف داد و اعلام کرد یا از فوتبال خداحافظی می کند و به هامبورگ بازخواهد گشت یا آخرین روزهای فوتبالش را با پیراهن پرسپولیس ادامه خواهد داد که این امر با حضور مصطفی دنیزلی و اعلام این مربی مبنی بر اینکه بازیکن مسن به دردش نمی خورد، همه به فکر خداحافظی این بازیکن از میادین فوتبال بودند که در آخرین روزهای نقل و انتقالات نیم فصل اول، با OK مصطفی دنیزلی مواجه شد و می تواند نیم فصل دوم را با پیراهن تیمی که علاقه بسیاری به آن دارد و با این تیم به فوتبال آلمان راه یافت به بازی مشغول شود.
حال این نکته هم قابل تامل است که با حضور مهدوی کیا در پرسپولیس، بازوبند کاپیتانی این تیم بر بازوی چه بازیکنی بسته خواهد شد. آیا با توجه به سابقه طولانی مهدوی کیا در تیم قرمزپوش پایتخت این بازیکن بازوبند زرد را به بازو خواهد بست یا اینکه این احتمال وجود دارد مهدوی کیا مثل حضور در داماش از این امر امتناع کند و همچنان علی کریمی این بازوبند را به بازو ببندد.
goal.com
-
با تلاش رویانیان انجام شد/ بازگشت مهدوی کیا به پرسپولیس
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس :
مهدی مهدوی کیا با موافقت مصطفی دنیزلی سرمربی پرسپولیس و رضایت امیر عابدینی مدیر عامل تیم داماش به جمع سرخ پوشان پایتخت پیوست.
به همین خاطر محمد رویانیان از همکاری دنیزلی و عابدینی در پیوستن این بازیکن با سابقه پرسپولیس و تیم ملی تشکر و اظهار داشت: جذب مهدوی کیا اجابت خواست هواداران بود، امیدوارم این انتقال باعث شاد شدن دل هواداران و تقویت تیم پرسپولیس شود.
-
مهدوي كيا: پرسپوليس منزل آخر من است.
مهدي مهدوي کيا پس از بازگشت به پرسپوليس گفت: خوشحالم که توانستم پس از 13 سال به پرسپوليس بازگردم.
مهدي مهدوي کيا درباره پيوستنش به پرسپوليس گفت: خوشحالم که پس از 13 سال به پرسپوليس بازگشتم. اين علاقه قلبي من بود. روز گذشته با مصطفي دنيزلي جلسهاي خصوصي داشتم و او من را متقاعد کرد که ميتوانم در اين شرايط به پرسپوليس کمک کنم.
وي درباره بازگشتش به پرسپوليس و پوشيدن پيراهن اين تيم گفت: خاطرات بسيار خوبي از پرسپوليس دارم. جوانيام را در اين تيم گذراندم. دوست دارم حالا که باتجربه شدهام با تجربهام به پرسپوليس کمک کنم. ميخواهم در نيم فصل دوم به اعتمادي که به من شده است جواب دهم. حقيقت اين است که به خاطر هواداران به پرسپوليس برگشتم.
وي در پاسخ به اين سوال که شما با پيراهن 17 از پرسپوليس رفتيد، آيا دوست داريد اين پيراهن خاطرهانگيز را دوباره به تن کنيد؟ گفت: براي من هيچ وقت اين چيزها مهم نبوده است، ضمن اينکه الان وسط فصل است.
مهدوي کيا در پاسخ به اين سوال که آيا امسال با پيراهن پرسپوليس خداحافظي ميکنيد؟ گفت: در بازيگري، پرسپوليس منزل آخر من است، در صحبتي هم که با دنيزلي داشتم، درباره حضورم تا پايان نيم فصل بود. هنوز قراردادي با پرسپوليس نبستهام و تنها قولي که به دنيزلي دادهام اين بوده است که از يکشنبه در تمرينها حاضر شوم.
وي در پاسخ به اين سوال که براي مهدوي کيا تيم زياد بود اما شما با اصرارتان براي حضور در پرسپوليس بار ديگر تعصبتان را به اين تيم نشان داديد، گفت: هميشه گفتهام داستان پرسپوليس براي من از همه تيمها جداست. وقتي شما از بچگي به چيزي علاقهمند هستيد نميتوانيد آن را از دلتان جدا کنيد. من هم هيچ وقت نميتوانستم روزهاي خوشي که در پرسپوليس داشتم را از ياد ببرم. در تيمي بازيکن ثابت بودم که در آن بازيکنان بزرگي مانند عابدزاده، محرمي، شاهرودي، نامجو مطلق، ادموند بزيک و علي دايي حضور داشتند. در اين چند وقت مطالب زيادي را در رسانهها خواندم که مينوشتند مهدوي کيا براي حضور در پرسپوليس به آب و آتش زده است، هرچند اين مطالب مثبت بود اما براي من هواداران پرسپوليس اهميت زيادي داشتند.
وي افزود: در دو سالي که به ايران بازگشتهام، هرجا پرسپوليسياي را ميديدم از من ميپرسيدند چه زماني به پرسپوليس ميآييد و وقتي قرار شد با دنيزلي به صورت خصوصي صحبت کنم، به خودم گفتم که اگر پاسخم منفي باشد، تمام عمر شرمنده هواداران ميشوم. من بايد از همه دوستانم تشکر کنم. دوستان رسانهاي هم با مطالبشان از من حمايت کردند. برايم هميشه اولويت اين بوده که در آرامش بازي کنم.
وي افزود: در ابتداي فصل و با وجود آن اتفاقاتي که برايم افتاد تنها کسي که به صورت عملي و نه در حد حرف از استيلي حمايت کرد من بودم و حالا خوشحالم که به خاطر هواداران دوباره به پرسپوليس بازگشتم.
وي درباره وضعيت کنوني پرسپوليس گفت: هنوز از نزديک تيم را نديدهام اما پرسپوليس با برخي مصدوميتها مواجه است.
يکي از اتفاقات جالب درباره مهدوي کيا رويارويي دوباره او با توماس دال سرمربي سابق هامبورگ است. دال که همبازي مهدوي کيا و هم مربي او بوده، اين روزها سرمربي الهلال عربستان، حريف پرسپوليس است. مهدوي کيا در اين باره گفت: فکر ميکنم که اين از اتفاقات جالب فوتبال است که ما پس از سالها دوباره با هم روبهرو ميشويم و برايم شيرين است.
وي در پاسخ به اين سوال که اما دال يک فصل شما را اذيت کرد، گفت: بعد از آن فصل روزهاي خوبي را در کنار هم داشتيم. دال مربي سال بوندسليگا شد و من بهترين مدافع ليگ آلمان و روبهرو شدن دوباره من با دال اتفاق شيريني است.
مهدوي کيا در ادامه با تشکر از مهندس عابديني و رويانيان گفت: ماههاي خوبي را در داماش پشت سر گذاشتم و با کمک بازيکنان و کادر فني نتايج خوبي کسب کرديم. هواداران واقعي داماش هم به ما لطف داشتند و با تشويقهايشان به ما روحيه دادند.
varzesh3.com
-
دنيزلي قراردادش را با پرسپوليس ثبت کرد.
سرمربي پرسپوليس قراردادش را در هيئت فوتبال تهران به ثبت رساند.
مصطفی دنیزلی که هفته گذشته پس از مذاکره با رویانیان، مدیرعامل پرسپولیس برای هدایت سرخپوشان راهی تهران شد و قراردادی به مدت یک و نیم فصل با این تیم امضا کرد، ساعت 11 امروز در هیئت فوتبال استان تهران حاضر شد و قراردادش را با پرسپولیسیها به ثبت رساند.
پرسپولیس در اولین حضور دنیزلی و از هفته هجدهم رقابتهای لیگ برتر پنجشنبه در انزلی به مصاف ملوان میرود.
-
کوتاه از پرسپولیس/ پروین در کنار خبرنگاران/ گلزنی مهدوی کیا برای پرسپولیس.
زمانی که کیا در پرسپولیس بود، با شماره 17 در این تیم حضور داشت و در طی سال های اخیر هم با شماره 2 در میادین حاضر شده بود که این دو شماره در اختیار علیرضا محمد و کاظمیان است.
سایت گل – امروز تیم فوتبال پرسپولیس موفق شد در دیداری تدارکاتی حریف نه چندان مطرح و نامدار خود را با شش گل شکست دهد. در این دیدار مهدی مهدوی کیا که بعد از سال ها دوباره به پرسپولیس بازگشته بود، زننده یکی از گل های تیمش بود. دیگر گل های پرسپولیس را جواد کاظمیان، مهرداد اولادی، سیف اللهی، هاشمیان و بازیکن تیم آرمین قزوین به اشتباه وارد دروازه خودی کرد، به ثمر رساندند.
اولین حضور مهدوی کیا
مهدوی کیا که روز گذشته پس از توافقات نهایی دوباره به پرسپولیس بازگشت، امروز اولین تمرین خود را با پرسپولیس انجام داد. مهدوی کیا اوایل تمرین دقایقی با دنیزلی به گفت وگو پرداخت و بعد از به سمت علی کریمی رفت و خوش و بش گرمی با جادوگر داشت. کریمی هم به محض اینکه مهدوی کیا را دید رو به وی گفت که مهدی جان به پرسپولیس خوش آمدی و برایت آرزوی موفقیت می کنم.
پروین در کنار خبرنگاران
علی پروین که امروز برای تماشای بازی پرسپولیس و آرمین قزوین به ورزشگاه درفشی فر آماده بود، به جای اینکه به کنار زمین برود و بازی را در کنار دنیزلی تماشا کند، به جایگاهی که برای خبرنگاران تهیه دیدند بودند رفت و بازی را در کنار خبرنگاران به تماشا نشست. حتی لحظه ای علی پروین رو به مسئولان تیم که آنها از وی خواستند به کنار زمین بیاید، وی گفت: من جایم راحت است و چه عیبی دارد ما هم خبرنگاری یاد بگیریم؟
تمرین اختصاصی دروازه بان روبین کازان
علیرضا حقیقی دروازه بان شماره یک پرسپولیس که به توافقات نهایی هم با تیم روبین کازان روسیه دست یافته و به زودی ایران را به مقصد روسیه ترک خواهد کرد، امروز به طور اختصاصی به تمرین پرداخت. هادی نوروزی هم بازیکن دیگری بود که همراه این دروازه بان به دویدن کنار زمین پرداخت.
سیستم هجومی دنیزلی مصطفی دنیزلی باز هم ثابت کرد که یک مربی ای هست که به بازی هجومی علاقه وافری دارد. این مربی در بازی دوستانه مقابل آرمین از سه مهاجم استفاده کرد که همین امر باعث شد که پرسپولیس در این بازی به شش گل دست یابد.
هواداران راضی از مسوولان باشگاه
با حضور مصطفی دنیزلی، علی پروین، مهدی مهدوی کیا و علی کریمی در تمرینات پرسپولیس تعداد هواداران این تیم هر روز بر تعدادشان افزوده می شود. امروز هم تعداد 60 هواداری که به ورزشگاه درفشی فر رفته بودند و پشت درهای بسته حضور داشتند، به گرمی از مهدوی کیا استقبال کردند و رضایتشان را از مسئولان پرسپولیس ابراز داشتند که به وضعیت پرسپولیس سروسامانی دادند.
مهدوی کیا با شماره 3
بعد از حضور مهدوی کیا در پرسپولیس بحث های مختلفی حول محور این بازیکن و باشگاه شنیده می شد. یکی از این بحث ها، بحث کاپیتانی مهدوی کیا بود که رسما اعلام شد که کریمی کاپیتان اول تیم است و خود مهدوی کیا هم گفت من برای کاپیتانی به پرسپولیس نیامده ام. دومین بحثی که در مورد این بازیکن شنیده می شد، بحث شماره پیراهن این بازیکن بود که این بازیکن موقعی که در پرسپولیس بود، با شماره 17 در این تیم حضور داشت و در طی سال های اخیر هم با شماره 2 در میادین حاضر شده بود که این دو شماره در اختیار علیرضا محمد و جواد کاظمیان هست. این در حالی بود که مهدوی کیا امروز با شماره 3 در تمرین حاضر شد که از قرار معلوم در بازی های رسمی شماره پیراهن این بازیکن عوض خواهد شد.
-
کاظمیان: پرسپولیس خانه مهدویکیاست/ نوری: خوشحالیم کیا برگشت .
مرجع خبری پرسپولیس : بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در پایان تمرین امروز در مورد وضعیت این تیم و بازگشت مهدوی کیا به پرسپولیس اظهار نظر کردند.
جواد کاظمیان در مورد وضعیت پرسپولیس در جمع خبرنگاران، گفت: وضعیتم خوب است. قطعا تیمی که مربیاش عوض شده دچار شوک میشود و امیدوارم این شوک برای پرسپولیس مفید باشد.
وی شرایط پرسپولیس را برای نیم فصل دوم مطلوب خواند و گفت: پرسپولیس خانه مهدوی کیاست و امیدوارم حضورش به این تیم کمک کند.
مهاجم تیم پرسپولیس در پاسخ به این موضوع که قبلا گفته این تیم نفرین شده است، اظهار داشت: من این صحبت را بعد از بازی و در حالیکه ناراحت بودم گفتم الان شرایط بهتر است و امیدوارم در آینده خوش شانسی بیشتری بیاوریم.
محمد نوری هم در پایان تمرین امروز پرسپولیس در مورد شرایط این تیم اظهار داشت: خدا را شکر شرایط خیلی خوب است و امیدوارم بتوانیم ملوان را در خانهاش شکست دهیم.
هافبک تیم پرسپولیس با بیان اینکه "همه خوشحالیم که مهدویکیا به پرسپولیس برگشته زیرا اینجا خانه اوست"، گفت: دنیزلی نیاز به تمجید ندارد و همه هواداران او را دوست دارند. امیدوارم با حضور مهدوی کیا و دنیزلی پرسپولیس به روزهای خوبش بازگردد.
محمد نوری هم در پایان تمرین امروز پرسپولیس در مورد شرایط این تیم اظهار داشت: خدا را شکر شرایط خیلی خوب است و امیدوارم بتوانیم ملوان را در خانهاش شکست دهیم.
هافبک تیم پرسپولیس با بیان اینکه "همه خوشحالیم که مهدویکیا به پرسپولیس برگشته زیرا اینجا خانه اوست"، گفت: دنیزلی نیاز به تمجید ندارد و همه هواداران او را دوست دارند. امیدوارم با حضور مهدوی کیا و دنیزلی پرسپولیس به روزهای خوبش بازگردد.
-
گزارش تصویری: بازگشت مهدوی کیا به پرسپولیس.
مرجع خبری پرسپولیس : مهدی مهدوی کیا پس از 13 سال به پرسپولیس بازگشت و در دیدار تدارکاتی این تیم مقابل آرمین قزوین موفق به گلزنی شد. گزارش نخستین حضور مهدی در تمرین پرسپولیس به روایت عکس:
روی ادامه ی مطلب کلیک کنید.........
perspolisnews.com
-
دنیزلی جواب هاروت را داد: مربی فوتبال هستم نه سیاست مدار .
مرجع خبری پرسپولیس : روابط تیره ارامنه و ترک تبارها موجب شد تا هاروت آبراهامیان پس از جدایی از پرسپولیس علیه مصطفی دنیزلی موضع گیری کند.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ هاروت آبراهامیان که با نظر حمید استیلی به عنوان مربی دروازه بان ها در پرسپولیس مشغول به فعالیت شده بود پس از بازگشت مصطفی دنیزلی به این تیم از جمع سرخ ها کنار گذاشته شد.
این مربی که سابقه فعالیت در راه آهن را هم در کارنامه دارد پس از جدایی از پرسپولیس ، موضع گیری شدیدی علیه دنیزلی در رسانه های کشورش داشت. هاروت مدعی شد از آنجایی که روابط میان ارامنه و ترک تبار ها مناسب نیست ، سرمربی پرسپولیس نام او را از میان اعضای کادرفنی پرسپولیس خط زده است.
مصطفی دنیزلی پس از چند روز سکوت دیروز در گفت و گو با "ترک اسپور" پاسخ ادعاهای هاروت را داد: «کار من مربیگری فوتبال است نه سیاست و علاقه ای هم به سیاست ندارم»
دنیزلی ادامه داد: اگر کسی فکر می کند من چنین افکاری دارم بهتر است بداند تعدادی از بهترین دوستان من ارامنه ساکن ترکیه هستند. مسئولیت فنی پرسپولیس به عهده من است و باید در قبال نتایج این تیم پاسخگو باشم، به همین دلیل یک تصمیم فنی گرفتم و اعضای کادرفنی سابق که نتوانسته بودند با پرسپولیس نتیجه بگیرند را کنار گذاشتم. در میان اعضای کادرفنی پرسپولیس یک مربی آلمانی هم بود اما من فقط به دلایل فنی آن ها را از کادرفنی تیمم بیرون گذاشتم.
-
مهرداد پولادي از توافق با پرسپوليس خبر داد
پس از کش و قوسهاي فراوان و مذاکره دو باشگاه استقلال و پرسپوليس با هافبک مليپوش مس کرمان، اين بازيکن از توافق خود با سرخپوشان تهران خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهرداد پولادي با اشاره به حضور قطعي خود در تيم پرسپوليس در نيم فصل دوم اظهار کرد: از زحمات آقايان پروين، رويانيان و زارع تشکر ميکنم که براي گرفتن رضايتنامهام از باشگاه مس تلاش زيادي کردند، با توجه به اين که چندين باشگاه ليگ برتري به دنبال رضايتنامهام بودند، امروز شنيدم که مسئولان باشگاه پرسپوليس موافقت باشگاه مس را براي گرفتن رضايتنامهام جلب کردهاند و بدين خاطر از آنها تشکر ميکنم.
پولادي ادامه داد: از مردم خوب کرمان هم تشکر ميکنم که در مدتي که در مس بودم هميشه به من کمک ميکردند، همچنين بايد تشکر ويژهاي از دکتر داوري، دکتر سعد محمدي و آقايان گنجعليخاني و هاشمي داشته باشم که در طول فصل هميشه از من حمايت کردند و ميخواهم همين جا از بلاژويچ هم اين عذرخواهي را انجام دهم که قسمت نبود در بازي پاياني جام حذفي، به مس کمک کنم. مطمئن باشيد مس با حضور بلاژويچ چه در ايران و چه در آسيا، حرفهاي زيادي براي گفتن خواهد داشت.
هافبک پيشين تيمهاي استقلال و تراکتورسازي در ادامه گفت: مسئولان پرسپوليس طي مذاکراتشان با من، بسيار صادقانه برخورد کردند و مطمئن باشيد که در نيم فصل دوم، يک پرسپوليس رويايي را خواهيم ساخت.
-
آخرین خبرها از باشگاه پرسپولیس در چند خط.
مرجع خبری پرسپولیس : آخرین خبرها از باشگاه پرسپولیس را در چند خط مرور می کنید تا در جریان آخرین وضعیت اتفاقات در این باشگاه قرار بگیرید:
مهدي شماره 19 را انتخاب ميكند
از وقتي بحث حضور مهدويكيا در پرسپوليس مطرح شد گمانهزني درباره شماره پيراهن وي قوت گرفت اما كيا گفت چون از وسط فصل به تيم پيوسته شماره كسي را نميخواهد و از بين شمارههاي خالي يكي را انتخاب ميكند.
ديروز و در حاشيه اولين تمرين كيا، مسوولان باشگاه اعلام كردند ميخواهند شماره 17 را از كاظميان گرفته و به او بدهند اما خود مهدي در مصاحبهاش گفت از بين شمارههاي 3، 19 و 5 كه متعلق به كسي نيست يكي را انتخاب ميكند. مهدي ديروز با لباس شماره 3 تمرين كرد اما به احتمال فراوان شماره 19 را انتخاب ميكند كه در دهه 50 و 60 متعلق به محمد مايليكهن بود.
هواداران: ديگر تيممان كهكشاني شد
ديروز حدود 50 هوادار از پشت درهاي بسته تمرين را تماشا كردند اما خوشحالي آنها بابت حضور كيا آنقدر زياد بود كه هيچكدامشان ناراحت نبودند. اين عده از هواداران مقابل دوربينهاي تلويزيوني خوشحاليشان را از اتفاقات اخير، از جمله جذب دنيزلي و كيا ابراز ميكردند و ميگفتند: «ديگر تيممان كهكشاني شده». آنها بابت مصدوميت آندو تيموريان هم خوشحال بودند و از اقدامات اخير رويانيان تمجيد ميكردند.
خداحافظي هواداران با حقيقي
حول و حوش ساعت 12 بود كه عليرضا حقيقي از ورزشگاه درفشيفر خارج شد. حقيقي مصدوم كه ديروز دقايقي نظارهگر بازي تداركاتي تيمش بود، با اتومبيل خود از ورزشگاه بيرون رفت اما هواداران كه انگار آخرين بار بود او را ميديدند خداحافظي نسبتا سردي با گلر شماره يك تيمشان داشتند البته بعضي از آنها همچنان از حقيقي دلخور بودند و از بابت اين جدايي ناراحت نبودند.
بادامكي بازي كرد، قدمي دوباره مصدوم شد
حسين بادامكي باز هم ريسك كرد و با مچ مصدوم براي پرسپوليس به ميدان رفت. بادامكي بعد از تمرينهاي اختصاصي در 10 دقيقه پاياني به ميدان رفت و خوشبختانه بدون مشكل بازي كرد. در عوض سعيد قدمي بازيكن جديد پرسپوليس كه به نظر ميرسيد تازه بهبود يافته بعد از حضور در اين بازي تداركاتي دوباره مصدوم شد.
پروين نميخواست خيس شود!
حول و حوش ساعت 10:20 علي پروين به ورزشگاه درفشيفر رسيد و مستقيم رفت داخل كانكس خبرنگاران كه اتفاقا ديروز گرم بود. رضا رياضتي مسوول رسانهاي تيم از پروين خواست كنار زمين بيايد اما پروين گفت ميخواهد كنار خبرنگاران باشد و از آنها كار خبرنگاري ياد بگيرد البته اين حرف پروين خبرنگاران را چندان ذوق زده نكرد چرا كه آنها ميدانستند مدير تيم براي اينكه زير باران خيس نشود به جايگاه آنها پناه آورده است.
حضور 45 دقيقهاي اصحاب رسانه در تمرين
ديروز و به خاطر حضور انبوه عكاسان، خبرنگاران، تصويربرداران و گزارشگران جهت پوشش حضور مهدويكيا در تمرين، مسوولان پرسپوليس 45 دقيقه به اصحاب رسانه اجاره ورود به درفشيفر دادند. بازي تداركاتي پرسپوليس ساعت 10:45 شروع شد و دنيزلي يك ربع بعد از شروع بازي خواست كليه خبرنگاران و عكاسان بيرون بروند البته 50 هواداري كه آمده بودند از ابتدا تا انتهاي تمرين بيرون ورزشگاه ماندند.
درخواست 300 ميليوني شهرداري ياسوج براي صدور رضايتنامه!
بعد از درخشش حسين هوشيار مقابل استقلال مسوولان باشگاه پرسپوليس با ارسال نامهاي به باشگاه شهرداري ياسوج خواستار جذب دروازهبان اين تيم شدند. حسين هوشيار، دروازهبان 28 ساله و مشهدي شهرداري ياسوج در اين باره ميگويد: «تكليفم امروز مشخص ميشود. مسوولان شهرداري مخالفتي با جدايي من ندارند اما مترصد اين هستند تا يك دروازهبان جديد جذب كنند تا جانشين من شود.
مسوولان شهرداري ميگويند تو را از دست بدهيم ضربه ميخوريم و به همين خاطر اول ميخواهند يك دروازهبان جذب كنند و بعد رضايتنامهام را بدهند.» گفته ميشود مسوولان شهرداري ياسوج براي صدور رضايتنامه هوشيار مبلغي حدود 300 ميليون درخواست كردهاند كه البته هنوز با موافقت پرسپوليس روبرو نشده است.
قباد نگين تاجي مديرعامل شهرداري ياسوج كه مدعي شده اگر به هوشيار بها بدهند از رحمتي بهتر ميشود در مصاحبهاي گفته: «ما پيشنهادي دريافت كرديم اما هنوز راضي نيستيم اين گلر خوب را از دست دهيم. بايد با هيات مديره و مربيان صحبت كنيم تا ببينيم چه ميشود. اول اينكه ما هم در مضيقه هستيم و بايد پاسخگوي انتظارات مردم باشيم و دوم اينكه بايد ديد آيا پرسپوليس شرايط مالي ما را برآورده ميكند يا نه. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا ممكن است پيشنهاد معاوضه با حقيقي را به پرسپوليس بدهيد؟ گفت: حقيقي كه روي پر قو بزرگ شده و به ياسوج نميآيد. ما بازيكني براي معاوضه پيشنهاد نميكنيم ولي طبيعي است كه بايد شرايط مالي ما برآورده شود.
اخبار چند خطی
* پرسپوليسيها ساعت 9 صبح چهارشنبه با اتوبوس راهي انزلي شده و در هتل سپيدكنار اسكان مييابند. به درخواست دنيزلي قرار است پرسپوليس يك جلسه تمرين در انزلي انجام دهد.
*قرار است رحمان احمدي بعد از بازي استقلال- سپاهان براي دريافت طلبش از پرسپوليس به باشگاه مراجعه كند.
* گفته ميشود از مبلغ طلب سپهر حيدري از پرسپوليس كه 40 درصد قرارداد فصل قبلش بوده، اين بازيكن 10 درصد را بخشيده اما باشگاه قصد دارد تا پايان ماه جاري 30 درصد ديگر را پرداخت كند.
* گمالوويچ تا پايان هفته جاري مبلغ ماليات قرارداد خود كه 15 ميليون تومان است را پرداخت خواهد كرد.
* ساعت 14:30 امروز و در سالن ورزشگاه درفشيفر هداياي برندگان خوششانس پرسپوليس به آنها اعطا ميشود. اين 12 هوادار كه نامشان در قرعهكشي هفته گذشته و در كنفرانس خبري دنيزلي توسط سرمربي جديد پرسپوليس مشخص شده بود هدايايي مثل اتومبيل و هزينه سفر به عتبات عاليات را دريافت ميكنند.
-
زاید حدود 4 ماه در ترکیب پرسپولیس بازی خواهد کرد.
مرجع خبری پرسپولیس : با توجه به حضور ایمن زاید در تركیب تیم لیبی در جام ملت های آفریقا، مشخص نیست از چه زمانی برای سرخپوشان بازی خواهد كرد.
باشگاه پرسپولیس دوم دی ماه خبر از عقد قرارداد با زاید داد. پس از آن این بازیكن از ایران خارج شد تا پس از گرفتن ITC (كارت بازی) و ویزای خود به ایران بازگردد.
امروز اعلام شد كارت بازی بهترین گلزن لیگ ایرلند برای حضور در پرسپولیس و سفر او به ایران در روز چهارشنبه صادر خواهد شد.
اگر این بازیكن چهارشنبه این هفته به ایران بیاید قطعا بازی روز پنجشنبه با ملوان را از دست خواهد داد و با توجه به اینكه او باید در تركیب تیم ملی لیبی در جام ملت های آفریقا نیز به میدان برود، پرسپولیس ممكن است بتواند فقط در بازی هفته نوزدهم با شاهین بوشهر از مهاجم جدید خود استفاده كند.
جام ملت های آفریقا در سال 2012 از اول بهمن ماه در دو كشور گابن و گینه استوایی آغاز می شود و تا بیست و سوم این ماه نیز ادامه خواهد داشت.
بنابراین زاید از بازی روز 26 دی ماه پرسپولیس مقابل شهرداری تبریز در ایران حضور نخواهد داشت و پس از پایان جام ملت های آفریقا به سرخپوشان می پیوندد.
قرارداد پرسپولیس با این مهاجم شش ماهه است و با این شرایط و با توجه به اینكه لیگ برتر اردیبهشت ماه به پایان می رسد این بازیكن حدود سه ماه و نیم بازیكن این تیم خواهد بود.
ایمن زاید دو بار آقای گل لیگ فوتبال ایرلند شده است و سابقه انتخاب به عنوان بهترین بازیكن جوان و بهترین بازیكن فوتبال این كشور را نیز در كارنامه خود دارد.
این بازیكن چهار مرتبه هم پیراهن تیم ملی لیبی را بر تن كرده است. وی برای بازی در پرسپولیس قرارداد 85 هزار پوندی امضا کرده است.
-
ابراهیم شکوری: یک تیم جدید از پرسپولیس خواهید دید/ شانس زیادی برای قهرمانی داریم .
مرجع خبري پرسپوليس : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص تغییر و تحولات و وضعیت این تیم صحبت کرد:
*در مورد شرایط پرسپولیس در حال حاضر صحبت می کنی؟
- فکر می کنم اوضاع ما الان خیلی خوب است. دنیزلی آمده و یک هفته است که خیلی خوب تمرین می کنیم. آقای مهدوی کیا هم از امروز به تیم اضافه شد که با رفتن و تجربه تیم به حد ایده آل رسیده و امیدوارم بتوانیم با این شرایط نتیجه بگیریم.
*از شرایط خودت راضی هستی؟
- وضعیت خودم هم خوب است و بعد از آن مصدومیتی که داشتم از وقتی آقای دنیزلی آمده خوب تمرین می کنم و امیدوارم بتوانم به روزهای خوب برگردم. امیدوارم بتوانم نظر دنیزلی را هم جلب کنم و برای پرسپولیس بازی کنم.
*کار دنیزلی را چطور دیدی؟
- تا اینجای کار که خوب بوده و مهمترین کار او ایجاد نظم در تیم است. دنیزلی طوری رفتار می کند که هم با انگیزه تمرین می کنند و این قضیه می تواند به تیم کمک کند. الان انگیزه همه بچه ها یکسان است که این اتفاق کمک زیادی به تیم می کند.
*حضور بازیکنی مثل مهدوی کیا چقدر روی پرسپولیس تأثیرگذار خواهد بود؟
- فکر می کنم آقای مهدوی کیا را همه از نظر فنی و اخلاقی می شناسند و جزو پرافتخارترین بازیکنان فوتبال ایران است و حضور ایشان به تیم ما خیلی کمک می کند. آقای کریمی و هاشمیان در تیم ما بودند و الان هم آقای مهدوی کیا آمده که همه آنها در بوندسلیگا و در بهترین تیمهای آلمان بازی می کردند. هر کدام از آنها یک وزنه برای تیم ما محسوب می شوند و ما همه می توانیم کنار این بزرگان هم از نظر اخلاقی و هم فنی چیزهای زیادی یاد بگیریم.
*چه تصوری از نیم فصل دوم داری؟
- فکر می کنم با توجه به تغییرات و انگیزه ای که بچه ها دارند نیم فصل اول را فراموش کرده ایم و نیم فصل خیلی خوبی خواهیم داشت. الان همه انتظار یک تیم خوب را از پرسپولیس دارند و فکر می کنم تماشاگران زیادی از بازی اول کنار ما خواهند بود و تلاش می کنیم تا نتایج خوبی کسب کنیم.
*به جمع مدعیان قهرمانی می رسید؟
- صددرصد می توانیم خودمان را به جمع مدعیان برسانیم. ما با 2 برد به بالای جدول می رسیم. پس هنوز شانس داریم. هنوز 17 بازی یعنی 51 امتیاز باقی مانده و به همین دلیل تیم ما برای قهرمانی شانس زیادی دارد. ما از اولین بازی دور برگشت مقابل ملوان استارت یک تیم جدید را می زنیم.
-
کریمی : مهدوی کیا میتواند به پرسپولیس کمک کند/ امیدوارم لیگ را به خوبی تمام کنیم.
مرجع خبری پرسپولیس : بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد که مهدوی کیا میتواند به این تیم کمک کند و گفت: با حضور دنیزلی و بازیکنان جدید پرسپولیس بهتر میشود.
علی کریمی پس از پایان تمرین امروز دوشنبه تیم فوتبال پرسپولیس افزود: امیدوارم نیم فصل دوم را به خوبی شروع کنیم و بتوانیم آن را به خوبی ادامه داده و لیگ یازدهم را با شرایط و نتایج مطلوبی به پایان برسانیم.
وی در ادامه افزود: در نیم فصل آقای دنیزلی و بازیکنان جدیدی به تیم اضافه شدند که امیدوارم حضور آنها بتواند به تیم کمک کند.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس اضافه کرد: مهدوی کیا هم که نیم فصل به جمع بازیکنان پرسپولیس اضافه شده است تجربه بالایی دارد و میتواند به پرسپولیس برای کسب نتایج مطلوب یاری رساند.
کریمی در پایان گفت: قطعا میتوانیم با حمایت مسئولان نیم فصل دوم را به خوبی به پایان برسانیم و در مسابقات پیش رو نتایج قابل قبولی را کسب کنیم.
-
مهدويکيا: بهتر است کريمي کاپيتان باشد
بازيکن جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: و اميدوارم در نيم فصل دوم بتوانيم شرايط کنوني پرسپوليس را بهبود بخشيم و کم کاريهاي گذشته را جبران کنيم.
مهدی مهدویکیا در رابطه با بازگشتش به پرسپولیس گفت: از اینکه بعد از 13 سال دوری از تیم محبوب دوران کودکیام و بعد از نامهربانیهایی که با من شد توانستم به این تیم برگردم بسیار خوشحالم و امیدوارم در نیم فصل دوم بتوانیم شرایط کنونی پرسپولیس را بهبود بخشیم و کم کاریهای گذشته را جبران کنیم.
وی در گفتگویی اظهار داشت: تیم پرسپولیس نام بزرگی دارد و من با پتانسیلی که از تیم سراغ دارم اگر شرایط روحی و روانی بازیکنان مطلوب شود حتما نتایج خوبی را خواهیم گرفت.
این بازیکن باتجربه با تاکید بر اینکه دنیزلی از مربیان خوب و باتجربه در فوتبال است، تصریح کرد: مصطفی دنیزلی مربی شناخته شده و با تجربهای است و کارنامه خوبی هم دارد. امیدوارم با رهبری این مربی باتجربه تیم از این شرایط بیرون بیاید و بتوانیم در این نیم فصل نتایج قابل قبولی را کسب کنیم.
وی با یادآوری اینکه در فوتبال هیچ چیز غیرممکن نیست به حذف تیم پرسپولیس از جام حذفی و فاصله زیاد امتیازی این تیم با صدرنشین لیگ برتر اشاره کرد و افزود: هدف اصلی تیم پرسپولیس موفقیت در لیگ قهرمانان است که در آنجا بازیهای زیادی داریم. امیدوارم با بازیهای خوبی که در آنجا انجام میدهیم شرایط نیم فصل پیش را جبران کنیم باید ببینیم هفته به هفته چه اتفاقی میافتد، باید تا جایی که میتوانیم خود را در جدول بالا بکشیم.
مهدویکیا اظهار داشت:همه فکر میکنند با آمدن من همه مشکلات پرسپولیس حل میشود اما من هم فقط یک بازیکن هستم و فقط امیدوارم وظایفی را که در تیم به من محول میشود با کمک دیگر بازیکنان به نحواحسن انجام دهم.
مدافع - هافبک جدید تیم پرسپولیس در رابطه با بازوبند کاپیتانی هم گفت: من دوست داشتم پیراهنی را بپوشم که تاکنون نپوشیده بودم به همین خاطر پیراهن شماره 19 را میپوشم و بازوبند کاپیتانی را هم قبول نمیکنم چون فکر می کنم خوش یمن نیست و بهتر است علی کریمی کاپیتان باشد و من به عنوان یک بازیکن به تیم کمک کنم.
زننده بهترین گل آسیا در باره ادامه همکاریش با پرسپولیس گفت: من فوتبال را از پایه شروع کردهام و پله پله بالا آمدهام و دوست دارم اگر قرار است مربیگری را تجربه کنم برای ردههای سنی جوانان باشد. من باید مدارج مربیگری را در آلمان طی کنم و به نظرم این یک اتفاق بسیار خوب است.
مهدویکیا در صحبتی با هواداران تیم پرسپولیس گفت: موفقیت پرسپولیس بستگی به حمایت هواداران میلیونی این تیم دارد و امیدوارم که آنان شرایطی را ایجاد کنند که تیم از لحاظ روحی و روانی در شرایط قابل قبولی قرار گیرد. در اینصورت است که هواداران هم میتوانند همان پرسپولیسی که انتظارش را داشتند، ببینند.
-
رکورد بزرگ مس:پولادی 82 ونیم میلیون تومان جریمه شد!
15 درصد مبلغ كل قرارداد پولادی به میزان 525 میلیون ریال و همچنین 25 درصد از حقوق ماهیانه وی به میزان 300 میلیون ریال كه در مجموع 825میلیون ریال می شود، كسر می گردد.
سایت گل - 12ساعت بعد از مصاحبه های تنها ملی پوش مس درباره جدایی از این تیم ، مدیرعامل باشگاه مس كرمان با اشاره به اینكه 'مهرداد پولادی' تا پایان فصل درتیم فوتبال مس كرمان خواهد ماند گفت: این بازیكن به دلیل انجام برخی بی انضباطی ها 825 میلیون ریال جریمه شد.
'به گزارش گل درحالیکه پولادی از توافق با پرسپولیس صحبت کرده است ، سید نصرالله گنجعلیخانی' روز دوشنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: این جریمه به دلیل حضور نیافتن پولادی در تمرینات، مذاكره بدون اجازه با سایر باشگاه ها،انجام مصاحبه در رسانه های مختلف و ترك اردوی تیم، پیش از دیدار مقابل شاهین بوشهر،برای این بازیكن در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد:بر اساس رای كمیته انضباطی باشگاه 15 درصد مبلغ كل قرارداد پولادی به میزان 525 میلیون ریال و همچنین 25 درصد از حقوق ماهیانه وی به میزان 300 میلیون ریال كه در مجموع 825 میلیون ریال می شود، كسر می گردد.
گنجعلیخانی خاطر نشان كرد:همچنین پولادی به دلیل انجام این بی انضباطی ها تا اطلاع ثانوی از حضور در تمرینات تیم محروم است و از معرفی وی به تیم ملی از سوی باشگاه مس كرمان ممانعت خواهد شد. وی همچنین درباره انتقال پولادی به تیم دیگری در فصل نقل و انتقالات رقابت های لیگ برتر فوتبال اظهار داشت:مسوولان باشگاه مس كرمان در رابطه با انتقال پولادی با هیچ باشگاهی مذاكره نكرده اند و با توجه به نیاز فنی باشگاه مس به وجود این بازیكن، پولادی بر اساس قرارداد خود تا پایان فصل در تیم مس كرمان خواهد ماند.
مدیرعامل باشگاه مس كرمان همچنین گفت: به دلیل كسب نتایج ضعیف تیم مس كرمان در نیم فصل نخست رقابت های لیگ برتر فوتبال، 10 درصد از مبلغ قرارداد تمامی بازیكنان و كادر فنی به عنوان جریمه كسر خواهد شد.
goal.com
-
گزارش تصویری: تمرین روز سه شنبه پرسپولیس.
مرجع خبری پرسپولیس : تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس صبح سه شنبه با حضور علی پروین و حسین هوشیار پیگیری شد. گزارش تمرین سرخپوشان در درفشی فر از نگاه عکس:
perspolisnews.com
-
قرارداد هوشیار در هیئت فوتبال تهران ثبت شد.
مرجع خبری پرسپولیس : دروازه بان جدید تیم فوتبال پرسپولیس با حضور در هیئت فوتبال تهران قراردادش را با این تیم ثبت کرد.
حسین هوشیار دروازه بان تیم شهرداری یاسوج امروز (سه شنبه) با حضور در هیات فوتبال استان تهران، قرارداد خود را با پرسپولیس که تا پایان فصل 93 – 92 خواهد بود، به ثبت رساند.
هوشیار که در پایان تمرین امروز سرخپوشان در ورزشگاه درفشی فر حاضر شده بود تا به کادر فنی و بازیکنان تیم معرفی شود، پس از آن راهی هیات فوتبال شد و قراردادش را ثبت کرد.
گفتنی است؛ احتمالا شماره 38 برای این بازیکن در نظر گرفته خواهد شد .
-
دنیزلی: میخواهیم شروع خوبی داشته باشیم/ یک قهرمانی به هواداران بدهکارم.
مرجع خبری پرسپولیس:سرمربی پرسپولیس گفت:من یک قهرمانی به طرفداران پرسپولیس بدهکارم.
مصطفی دنیزلی در نشست خبری امروز خود که در ورزشگاه درفشیفر برگزار شد گفت: 10 روز است کارمان را آغاز کردهایم و قصد ما از این نشست این بود که قبل از بازی با ملوان هم به رسانهها و هم به طرفداران پرسپولیس اطلاعرسانی کرده باشیم.
وی افزود: در این مدت برای آنکه تیم را بیشتر بشناسم سعی کردم از رسانهها کمی دور باشم ولی باز تکرار میکنم از اینکه در ایران و پرسپولیس هستم خوشحالم. سفر سختی را آغاز کردهایم و چیزی که مهم است اینکه از این سفر سخت سربلند بیرون بیاییم. برای رسیدن به موفقیت وظایف سنگینی را محول کردهایم که باید انجام شود.
سرمربی پرسپولیس در خصوص شرایط تیمش قبل از دیدار روز پنجشنبه با ملوان اظهار داشت: میخواهیم شروع خوبی با ملوان داشته باشیم. مشکلاتی داریم که مجبوریم آنها را حل کنیم. ما مصدوم و محروم داریم و اگر بتوانیم روند خوبی در ادامه راه به دست آوریم میتوانیم مشکلات را پشت سر بگذاریم. میخواهم پرسپولیسی بسازم که هم طرفداران و هم دوستداران این تیم از دیدن فوتبالش لذت ببرند اما برای اینکه این کار را انجام دهیم نیاز به کمک همه داریم.
دنیزلی در پاسخ به سؤال خبرنگاری در خصوص اینکه تا چه زمانی تمرینات پرسپولیس پشت درهای بسته برگزار میشود، گفت: روز اول صحبتی با خبرنگاران داشتم و از آنها زمان خواستم چون نیاز بود مدتی تنها باشیم. صد در صد حق مسلم شما است که اتفاقات و رویدادهای تمرینات و برنامههای پرسپولیس را منعکس کنید و به طرفدارانتان انتقال دهید و فکر میکنم به احتمال فراوان در هفتههای آینده به جز دو تمرین آخر و قبل از بازی میتوانید تمرینات را پوشش خبری دهید. البته این مسئله را میتوانم بعد از بازی با ملوان به صورت دقیقتر به شما بگویم.
وی در خصوص تقویت نقاط ضعف پرسپولیس گفت: در چند پست نیاز به تقویت داریم و کارهایی صورت گرفته که اگر بازیکنان جدید به ما اضافه شوند، خوشحال میشویم و اگر آنها نتوانند بیایند از داخل خودمان مشکلات را حل خواهیم کرد.
سرمربی پرسپولیس افزود: با رفتن علیرضا حقیقی از پرسپولیس برای گلر جدید نیاز پیدا و با به خدمت گرفتن حسین هوشیار این مشکل را برطرف کردیم. چون مدت زمان کمی تا پایان نقل و انتقالات باقی مانده امکان دارد یک بازیکن دیگر را به خدمت بگیریم.
در ادامه نشست خبری یکی از خبرنگاران پرسید بحث ثبت قرارداد شما حرف و حدیثهای زیادی را به وجود آورد و حتی محمد مایلی کهن نیز به این موضوع واکنش نشان داد، نظر شما در این خصوص چیست که دنیزلی با خنده گفت: من هم این مسائل را دورادور میشنوم اما برای آمدن به ایران من و همسرم با هم تصمیم گرفتیم و بدانید برای آمدن به ایران مشکلات زیادی داشتیم . میدانم هر چقدر من ایران را دوست دارم مردم ایران هم به من علاقه دارند اما در این تصمیمی که گرفتم عشق بین من و طرفداران پرسپولیس نقش بزرگی ایفا کرد.
دنیزلی تاکید کرد: تا به حالا با پرسپولیس قهرمان نشدهام اما با این وجود طرفداران هنوز من را دوست دارند و این نشان میدهد در سالهای گذشته تیم خوبی داشتیم و آنها از ما رضایت کافی داشتند. حالا هم میگویم من یک قهرمانی به طرفداران پرسپولیس بدهکارم ولی وضعیت ما در جدول به گونهای است که حالا در جایگاه نهم هستیم و هدف اول ما این است که در جدول به رتبهای برسیم که سال آینده در لیگ قهرمانان آسیا حضور داشته باشیم. بیش از این نظری در این مورد ندارم ولی هدف اول ما فوتبال خوب و زیبا برای طرفداران است.
perspolisnews.com
-
دنیزلی: پرسپولیس بد بسته نشده است/ از دایی تشکر میکنم.
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی پرسپولیس تاکید کرد که این تیم بازیکنان خوبی دارد و بد بسته نشده است.
مصطفی دنیزلی در ادامه نشست خبری خود در خصوص حمایت علی دایی گفت: اولین هدف من در فوتبال ایران این است که جواب توقعات را بدهم. من از علی دایی به خاطر تفکرات حرفهایاش تشکر میکنم.
خیلیها مثل دایی فکر میکنند که من میتوانم به پرسپولیس کمک کنم و خیلی دیگر هم هستند که این فکر را نمیکنند که از آنها هم تشکر میکنم. تمام نظرات، درست یا نادرست پس از عملکرد کلی من مشخص میشود.
وی عنوان کرد: میدانم انتظارات از من زیاد است و همه از من توقع دارند. از بازیکنان هم انتظار میرود که به پرسپولیس کمک بیشتری کنند. تمام تلاش من و بازیکنان پاسخ دادن به توقعات است. پیشبینی نمیکنم که چند امتیاز را در نیم فصل دوم میآوریم چون نمیتوانم اما ۸ تیم از ما جلوتر هستند و اگر بخواهیم بالا برویم باید پله به پله رو به بالا حرکت کنیم.
دنیزلی ادامه داد: منتظر هستم تا روزهای خوب را به هواداران هدیه و نشان بدهیم. هر روز که میگذرد با بازیکنان بیشتر آشنا میشوم و برخوردم با آنها بهتر میشود. اولین هدف من این است که بهترین فوتبال و نتیجه را برای هواداران پرسپولیس بگیرم آن وقت خوشحال میشوم که به هدفم رسیدهام. قطعا نظرات موافق و مخالف هم وجود دارد. انتقاد در فوتبال امری طبیعی است.
سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: ۲ سال پیش در ترکیه پس از ۵۲ سال رکورد زدم. هیچ تیمی نبود که در ابتدای فصل و تا نیم فصل در رده ششم باشد اما آخر فصل قهرمان شود اما ما در ترکیه این کار را کردیم. در حال حاضر پرسپولیس در رده نهم جدول است و ما به دنبال این هستیم که سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را بگیریم چون از اهمیت ویژهای برای ما برخوردار است. هدف بعدی من موفقیت در آسیا است و برای رسیدن به این هدف قطعا نیاز به تلاش است.
دنیزلی در پاسخ سؤالی در خصوص انتخاب دستیارانش و شکست پرسپولیس در ۴ دربی گذشته گفت: در روزهای آینده یک مربی دروازهبانها به ما اضافه میشود. اگر زمان بیشتری بود دوست داشتم کادر فنی وسیعی داشته باشم اما زمان کم است و من دوست دارم خودم با تیم همه کار را انجام دهم. در حال حاضر کادر فنی موجود کاری را که ما میخواهیم انجام میدهد و رضایتبخش است اما اگر در هفتههای آینده نیاز باشد کادر فنی را وسعت میدهیم.
وی اضافه کرد: جا دارد از دوستانی که از جمع ما رفتهاند تشکر کنم. شما میدانید وضعیت بد در تیم حاکم بود و مجبور شدیم تغییراتی را انجام دهیم. جدایی ناراحتکننده است ولی مجبور بودم این تصمیم را بگیرم.
دنیزلی اظهار داشت: در چند مدت گذشته در ایران نبودم اما نتایج دربیها را دنبال میکردم. هنوز پس از ۴ باخت در دربیهای گذشته در دربی پنجم به میدان نرفتیم ولی در دربی بعدی نتایج قبلی تکرار نخواهد شد.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ این سؤال که آیا قبول دارید تیم بد بسته شده و تکلیف کاپیتان پرسپولیس چیست، گفت: در مورد اینکه کادر تیمی پرسپولیس بد بسته شده هرکس نظر متفاوتی دارد. ممکن است یک سری نظر بدهند خوب است یا بد این مسئلهای عادی است اما من موافق این نیستم که تیم بد بسته شده است. ما اینجا هستیم تا از تیمی که بسته شده بهرهوری کنیم. ما تیم خوبی داریم. طبیعت فوتبال این است هرجایی که تیم ناموفق باشد درباره آن حرف بزنند.
دنیزلی گفت: در ایران بازیکنان خوب و تیمهای خوبی هستند اما من و بازیکنان نباید فراموش کنیم در تیم بزرگی مثل پرسپولیس کار میکنیم. مجبوریم ثابت کنیم که پرسپولیس تیمی بزرگ و جامعهای بزرگ است و هم من، بازیکنان، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل قدرت این را داریم که همه چیز را ثابت کنیم.
وی افزود: در مورد کاپیتانی هم من تصمیم میگیرم اما تصمیمی از گذشته گرفته شده و الان قصد ندارم این تصمیم را عوض کنم.
-
سه بازیکن تازه نفس در فهرست 18 نفره پرسپولیس.
مرجع خبری پرسپولیس : پرسپولیس برای بازی با ملوان سه بازیکن را در فهرست 18 نفره دارد که پیش از این در بازی ها حاضر نبودند.
حمیدرضا علی عسگری که مدت زیادی به دلیل مصدومیت از بازی ها دور بود، همراه با مهدی مهدوی کیا و حسین هوشیار سه بازیکنی هستند که در فهرست 18 نفره بازی با ملوان قرار گرفته اند.
گفتنی است؛ محمد نصرتی، علیرضا نورمحمدی، علی کریمی، هادی نوروزی و علیرضا حقیقی پنج بازیکنی هستند که در این بازی حضور ندارند.
-
انتقال پولادي به پرسپوليس منتفي است
عضو هيئت مديره باشگاه مس کرمان گفت: انتقال مهرداد پولادي به پرسپوليس منتفي است.
حسن واحدی در مورد اینکه باشگاه مس با جدایی پولادی و حضور وی در پرسپولیس موافقت کرد یا خیر اظهار داشت: انتقال این بازیکن به پرسپولیس منتفی است چون پرسپولیس بازیکنی که بتواند نیاز مس را برآورده کند، ندارد.
وی در مورد اینکه باشگاه پرسپولیس با حضور محمد منصوری در مس در ازای پولادی موافقت کرده، گفت: منصوری بازیکن مورد نیاز ما نیست.
واحدی در پاسخ به این سؤال که آیا پولادی از امروز موظف است در تمرینات مس شرکت کند یا خیر، گفت: تا پایان امروز این مسئله مشخص می شود.
-
غلامرضا رضايي: دلم براي گلزني تنگ شده است/ تجربه مهدويكيا به درد پرسپوليس ميخورد.
غلامرضا كه فقط تا به امروز يك گل براي پرسپوليس به ثمر رسانده ميگويد:«قبول دارم كه عملكرد چندان خوبي نداشتم ولي همه ميدانند كه پرسپوليس در نيم فصل اول چه شرايطي داشت.
سايت گل – با آمدن دنيزلي همه چيز عوض شد. غلامرضا رضايي يك نيم فصل ناموفق را در پرسپوليس پشت سر گذاشت ولي اميدوار است كه در نيم فصل دوم همه چيز را جبران كند. غلامرضا كه فقط تا به امروز يك گل براي پرسپوليس به ثمر رسانده ميگويد:«قبول دارم كه عملكرد چندان خوبي نداشتم ولي همه ميدانند كه پرسپوليس در نيم فصل اول چه شرايطي داشت. واقعا دلم براي گلزني تنگ شده و اميدوارم در نيم فصل دوم همه چيز را جبران كنم.»
از رضايي در مورد حضور مهدي مهدويكيا درپرسپوليس سوال ميكنيم كه او اينگونه جواب ميدهد:«بازيكنان پرسپوليس دوست داشتند كه آقا مهدي به پرسپوليس بيايد. او افتخار باشگاه پرسپوليس است و تجربه مهدي مهدويكيا به طور حتم به درد تيم ما ميخورد. اميدوارم مهدويكيا در پرسپوليس موفق باشد.»
رضايي در پاسخ به اين سوال كه كار كردن با مصطفي دنيزلي چطور است خاطرنشان ميكند:«با آمدن دنيزلي همه چيز در پرسپوليس عوض شد و انگيزهاي كه بازيكنان دارند قابل توصيف نيست. ما مطمئن هستيم كه با اين مربي نتايج خوبي خواهيم گرفت و همه چيز را جبران خواهيم كرد.»
رضايي در پايان در مورد بازي فردا مقابل ملوان ميگويد:«بازي بسيار سختي در پيش داريم چرا كه ملوان جزو تيمهاي خوب ليگ محسوب ميشود و هميشه مقابل پرسپوليس خوب بازي كرده است. با اين حال پرسپوليس دوران جديدي را آغاز كرده و ما ميخواهيم در اولين گام در دور برگشت ملوان را شكست بدهيم.»
-
فردا آخرین مهلت رای به علی کریمی.
مرجع خبری پرسپولیس : رای گیری انتخاب محبوب ترین بازیکن سال 2011 جهان فردا پانزدهم دی ماه به پایان می رسد.
مرحله سوم رای گیری برای انتخاب محبوبترین بازیکن سال 2011 در سایت فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال جهان از 25 آذرماه آغاز شد.
در پایان مرحله دوم انتخاب محبوبترین فوتبالیستهای جهان به تفکیک هر قاره، 20 بازیکن برتر جهان جهت حضور در رای گیری برای انتخاب نهایی محبوبترین بازیکن جهان معرفی شدند که علی کریمی به عنوان نماینده آسیا به مرحله بعدی راه یافت. رای گیری این مرحله پانزدهم دی ماه به پایان می رسد و یک روز دیگر برای ارسال رای فرصت باقی مانده است.
مرحله دوم نظرسنجی در فاصله روزهای 25 آذر تا 15 دی ماه برگزار می شود و در نهایت در مراسمی که دی ماه امسال برگزار خواهد شد محبوب ترین بازیکن جهان معرفی خواهد شد.
برای ارسال رای به بازیکن محبوب خود علی کریمی می توانید از لینک روبرو استفاده نمایید:
مرحله سوم رای گیری برای انتخاب محبوبترین بازیکن سال 2011 در سایت فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال جهان از 25 آذرماه آغاز شد.
در پایان مرحله دوم انتخاب محبوبترین فوتبالیستهای جهان به تفکیک هر قاره، 20 بازیکن برتر جهان جهت حضور در رای گیری برای انتخاب نهایی محبوبترین بازیکن جهان معرفی شدند که علی کریمی به عنوان نماینده آسیا به مرحله بعدی راه یافت. رای گیری این مرحله پانزدهم دی ماه به پایان می رسد و یک روز دیگر برای ارسال رای فرصت باقی مانده است.
مرحله دوم نظرسنجی در فاصله روزهای 25 آذر تا 15 دی ماه برگزار می شود و در نهایت در مراسمی که دی ماه امسال برگزار خواهد شد محبوب ترین بازیکن جهان معرفی خواهد شد.
برای ارسال رای به بازیکن محبوب خود علی کریمی می توانید از لینک روبرو استفاده نمایید: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
مدافع تیم ملی جوانان پرسپولیسی شد.
مرجع خبری پرسپولیس : محمد حسین کنعانی مدافع تیم ملی جوانان در آخرین ساعات نقل و انتقالات به پرسپولیس پیوست.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ پس از اینکه مذاکرات با مسئولان دو باشگاه مس کرمان و شاهین بوشهر برای انتقال مهرداد پولادی و هادی شکوری به پرسپولیس به بن بست رسید، مسئولان این باشگاه تهرانی با مدافع تیم ملی جوانان قرارداد بستند.
محمد حسین کنعانی بازیکن تیم ملی جوانان در آخرین ساعات فصل نقل و انتقالات نیم فصل با امضای قرارداد 2.5 ساله به جمع سرخپوشان پایتخت اضافه شد.
کنعانی سابقه بازی در تیم ملی نوجوانان ایران را هم در کارنامه دارد و در آخرین ساعات شب گذشته قرارداد خود را با پرسپولیس در هیئت فوتبال تهران به ثبت رساند. این در حالی است که باشگاه پرسپولیس تا کنون هیچ خبری در این خصوص منتشر نکرده اما منابع نزدیک به باشگاه جذب کنعانی را تایید می کنند.
-
همسایگی دنیزلی و استیلی در یک مجتمع آپارتمانی.
مرجع خبری پرسپولیس : مصطفی دنیزلی در خانه جدیدش با حمید استیلی همسایه شد!
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس ؛ خانه ای که باشگاه پرسپولیس برای مصطفی دنیزلی اجاره کرده است درست در همان مجتمعی است که حمید استیلی در آن سکونت دارد.
این در حالی است که وقتی دنیزلی از این اتفاق با خبر شد واکنشش نسبت به همسایگی با استیلی علاوه بر لبخندهایش شیرین همیشگی، این بود: «مبارک است»
perspolisnews.com
-
شکست پرسپولیس و ذوب آهن و برتری نفت تهران در نیمه اول
شکست پرسپولیس و ذوب آهن و برتری نفت تهران در نیمه اول
خبرگزاری فارس: نیم فصل دوم لیگ برتر با انجام ۴ بازی در شهرهای مختلف آغاز شد که در یکی از این دیدارها پرسپولیس در نیمه اول برابر ملوان شکست خورد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در یکی از دیدارهای هفته هجدهم از ساعت ۱۵ پرسپولیس در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف تیم ملوان رفت که نیمه اول این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود ملوان به پایان رسید.
محسن مسلمان در دقیقه ۴۵+۱ برای ملوان گلزنی کرد تا سرخپوشان با سرمربیگری دنیزلی در نیمه اول شکست خورده به رختکن برود.
در نیمه اول ملوان هجومیتر بازی کرد و یکی دو فرصت خوب گلزنی را از دست داد. جواد کاظمیان هم یک فرصت گلزنی را از داخل شش قدم از دست داد.
علیرضا فغانی داور مسابقه است.
به گزارش فارس سه دیدار دیگر همزمان با این مسابقه برگزار شد که نتایج نیمه اول این بازیها به شرح زیر است:
شهرداری تبریز صفر - مس کرمان یک
گل: قاسم دهنوی دقیقه 45 از روی نقطه پنالتی
ذوب آهن اصفهان صفر - راه آهن یک
گل: امید عالیشاه دقیقه 41
نفت تهران یک - فجرسپاسی صفر
گل: محمدحسین مهرآزما در دقیقه ۱۰
۵ دیدار دیگر هفته هجدهم فردا برگزار میشود.
-
پایان فصل نقل و انتقالات/ قرارداد ایمن زاید با پرسپولیس در هیئت فوتبال ثبت شد.
مرجع خبری پرسپولیس : قرارداد ایمن زاید كه پیش از این با تیم فوتبال پرسپولیس قرارداد داخلی بسته بود در هیات فوتبال استان تهران ثبت شد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ قرارداد زاید با باشگاه پرسپولیس با حضور وكیل این بازیكن خارجی تا پایان فصل جاری لیگ برتر باشگاه های ایران در هیات فوتبال استان تهران به ثبت رسید.
ایمن زاید فصل پیش آقای گل لیگ فوتبال ایرلند شده است و سابقه انتخاب به عنوان بهترین بازیكن جوان و بهترین بازیكن فوتبال این كشور را نیز در كارنامه خود دارد.
زمان نقل و انتقالات نیم فصل لیگ برتر باشگاه های ایران، چهارشنبه شب به پایان رسید.
-
جلسه هماهنگی بازی برگزار شد/پرسپولیس قرمز و ملوان آبی خواهد پوشید.
مرجع خبری پرسپولیس : جلسه هماهنگی پیش از دیدار برگشت تیم های پرسپولیس و ملوان با حضور سرپرستان، ناظران و مسئولان برگزاری این مسابقه، برگزار شد.
نشست هماهنگی پیش دیدار برگشت تیم های پرسپولیس و ملوان با حضور مسئولان دو تیم پرسپولیس و ملوان و مسئولان برگزاری بازی برگزار شد.
در این نشست محمود خوردبین (سرپرست تیم پرسپولیس)، رضا ریاضتی (مدیر رسانه ای پرسپولیس)، بهمن صالح نیا (نماینده ملوان)، محمود رمضانی (رئیس هیات فوتبال بندر انزلی)، کریم مسافری (نماینده هیئت فوتبال استان گیلان)، ابوالقاسم جوادزاده (نماینده فرماندهی انتظامی بندر انزلی)، نقی پورحسن (نماینده روابط عمومی هیئت فوتبال انزلی) و جلال مرادی (ناظر بازی) حضور داشتند.
در این جلسه مقرر شد، 10 درصد از ظرفیت ورزشگاه به هواداران پرسپولیس تعلق گیرد. ملوان با لباس های آبی و پرسپولیس با لباس های قرمز در این دیدار به میدان می روند. ضمن اینکه بلیت فروشی از ساعت 10 صبح روز پنجشنبه آغاز خواهد شد.
گفتنی است؛ بهمن صالح نیا در بخشی از این نشست، به نقل از خاطرات گذشته و بازی های به یادماندهی محمود خوردبین پرداخت. وی یکی از این خاطرات را چنین بیان کرد: در جام تخت جمشید در حالی که ملوان یک بر صفر از پرسپولیس جلو بود، محمود خوردبین با سه پاس گل زیبا، سه گل را برای پرسپولیس رقم زد. در این مسابقه، صفر ایرانپاک (دو گل) و علی پروین، گل های سرخپوشان را به ثمر رساندند. این دیدار میهمانان ویژه ای همچون سعید راد و مرحوم فردین را نیز در جایگاه داشت.
-
بالاخره استیلی تشویق شد!
فریاد دایی در انزلی
بالاخره استیلی تشویق شد!
خبرگزاری فارس: تماشاگران در ورزشگاه تختی انزلی سرمربیان پیشین پرسپولیس را تشویق کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که دیگر حمید استیلی سرمربی پرسپولیس نیست اما تماشاگران در نیمه دوم مسابقه علی دایی را تشویق کردند.
دقایقی بعد نیز شمار دیگری از تماشاگران حمید استیلی را تشویق کردند آن هم در حالی که مصطفی دنیزلی اکنون سرمربی پرسپولیس است. این تشویقها از سوی تماشاگران ملوان صورت گرفت.
استیلی در ۱۷ هفتهای که در نیم فصل اول لیگ سرمربی پرسپولیس بود به ندرت تشویق شد اما امروز در حالی که در این تیم هیچ سمتی ندارد تشویق میشود.
دیدار دو تیم تا دقیقه ۵۵ با نتیجه یک بر صفر به سود ملوان در جریان است.
-
هافبک پرسپولیس به ذوب آهن پیوست
هافبک پرسپولیس به ذوب آهن پیوست
خبرگزاری فارس: هافبک پرسپولیس تا پایان فصل جاری لیگ برتر به ذوب آهن اصفهان پیوست.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمد منصوری، شب گذشته و در آخرین دقایق نقل و انتقالات نیم فصل، تا پایان فصل جاری به ذوب آهن پیوست.
محمد منصوری پس از ثبت قراردادش با ذوب آهن گفت: خوشحالم به این تیم آمدهام. نیاز به آرامش دارم و به همین دلیل این تیم را انتخاب کردم.
وی در پاسخ به این سوال که ذوب آهن با مشکلات مالی دست و پنجه نرم میکند و چرا در این شرایط این تیم را انتخاب کرد گفت: شرایط مالی ذوب آهن را میدانم. جو خوب و آرامی در این تیم حاکم است و رفاقت و صمیمیت حرف اول را میزند. همین موضوع باعث شد این تیم را انتخاب کنم. مسائل مالی در درجه بعدی اهمیت قرار داشت.