-
سید صالحی را تراکتوری بدانید
سيدمهدي سيدصالحي مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان فصل آينده ديگر در اين تيم بازي نخواهد كرد و به زودي با باشگاه اصفهاني تسويه حساب ميكند.
سيدصالحي عملكرد بدي در سپاهان نداشت ولي با اين حال به نظر ميرسد كه او به زودي از جمع زردپوشان اصفهاني خارج خواهد شد. سيدصالحي براي فصل بعد در فهرست زلاتكوكرانچار قرار ندارد به همين دليل تا چند روز آينده با باشگاه سپاهان تسويه حساب خواهد كرد.
اين مهاجم بلندقامت در حال حاضر از چند تيم ليگ برتري پيشنهاد دارد ولي آخرين اخبار حاكي از آن است كه او با مسوولان تراكتور به توافق رسيده و فصل آينده پيراهن اين تيم را برتن خواهد كرد. گفته ميشود حضور سيدصالحي در اين تيم قطعي است.
tractorspor.net
-
وضعیت مشمولیت انصاریفرد تا دو روز دیگر مشخص می شود
رئیس تربیت بدنی نیروهای مسلح از مشخص شدن وضعیت نظام وظیفه مهاجم فصل گذشته سایپا در دو روز آینده خبر داد.
مهرعلی باران چشمه طی گفتوگوی و در پاسخ به این سؤال که آیا کریم انصاریفرد بازیکن سرباز به شمار میرود یا خیر اظهار داشت: چند روز است که خیلیها از من این سؤال را میپرسند اما تا زمانی که وضعیت او را بررسی نکنم نمیتوانم اظهار نظر کنم.
وی افزود: درخواست استعلام وضعیت انصاریفرد را دادهام و تا دو روز دیگر تکلیف نظام وظیفه او مشخص میشود.
کریم انصاریفرد که از او به عنوان بمب نقل و انتقالات یاد میشود این روزها مورد توجه تراكتور سازی ، پرسپولیس ، استقلال و سپاهان قرار دارد و باید دید با این شرایط آیا میتواند به یکی از این تیمها منتقل شود یا اینکه باید به دلیل سرباز بودن به تراكتور و یا یکی از تیمهای نظامی برود.
tractorspor.net
-
مهدی ثابتی برای یك فصل دیگر تمدید كرد
مهدی ثابتی دروازبان چند سال اخیر تراكتور عصر امروز با حضور در باشگاه تراكتورسازی قرارداد خود را به مدت یك فصل دیگر تمدید كرد
مهدی ثابتی كه در فصل گذشته بعد از چند بازی جایگاه خود را از تركیب تیم از دست داد و جای خود را به فروزان جوان داد امسال با تمدید قرارداد خود برای بازپس گیری جایگاه خود با دیگر دروازبانان این تیم یعنی فروزان و اعتمادی رقابت خواهد كرد
tractorspor.net
-
انگشت استامپ خورده كیانی در چشم سپاهان فرو رفت
مهدی كیانی شماره 6 متعصب تراكتورسازان قرارداد خود را با این تیم به مدت یك فصل دیگر تمدید كرد .
مهدی كیانی كه در فصل گذشته با نامهربانی های زیادی در این تیم مواجه شده بود و قصد جدایی از این تیم را داشت با جدایی قلعه نویی از تراكتور در این تیم ماندنی شد و ظهر امروز با حضور در باشگاه و با مذاكرات كوتاهی كه با سردار جعفری داشتند قرارداد خود را تمدید كرد
و این در حالی اتفاق افتاد كه مهدی كیانی با پیشنهاد 900 میلیونی پرسپولیس روبرو شده بود و سپاهانی ها كیانی را بازیكن فصل جدید خود می دانستند كه با تمدید كیانی ، انگشت استامپ خورده كیانی در چشم اصفهانی ها فرو رفت .
tractorspor.net
-
نصرتی : امسال یكی از سه جام باید برای تراكتور باشد
محمد نصرتي دوباره به تراکتورسازي تبريز آمد. مدافع فصل گذشته پرسپوليس پس از يک سال دوري از اين تيم پرطرفدار تبريزي، قرارداد يکسالهاي را با باشگاه تراکتور به ثبت رسانيد. نصرتي علاقهاش به مردم تبريز را اصليترين دليل در بازگشت به اين شهر ميداند. او که از سپاهان اصفهان نيز پيشنهاد داشت، درخصوص آمدن به جمع سرخپوشان تبريزي، گفتوگويي را انجام داده است که خواندنش خالي از لطف نيست.
چطور شد تصميم گرفتي به تراکتور بروي؟ شرايط طوري بود که بايد بهترين تصميم را ميگرفتم. تصميمي که مطمئن هستم به نفع من خواهد بود. تراکتورسازي را دوست داشتم و دارم. دو سال پياپي در اين تيم با آرامش کامل بازي کردم. نتايج خوبي را هم با پيراهن اين تيم به دست آوردم. اصلا اشتباه کردم از تراکتور رفتم. البته مجبور بودم به خاطر مسائل شخصي به تهران بيايم.
البته اواخر حضورت در تراکتور هم با هواداران اين تيم به مشکل خوردي؟ با هواداران که مشکل نداشتم. اتفاقا در اين يک سالي که در پرسپوليس بودم، طرفداران تراکتور هميشه با من تماس ميگرفتند و جوياي احوالم بودند. زماني هم که در برههاي از بازيهاي ليگ دچار مشکل شدم به من زنگ ميزدند تا روحيهام را از دست ندهم. همين امروز که فهميدند به تراکتور آمدم به قدري پيامک زدند که حد و حساب ندارد. واقعا از همه آنها ممنون هستم.
چرا از پرسپوليس جدا شدي؟ شرايط مهيا نبود. آقاي دنيزلي به من اعتقاد داشت و فکر ميکنم تا حدود زيادي هم توانستم انتظاراتش را برآورده کنم. آقاي دنيزلي يکي از بهترين مربياني است که با او کار کردم. هيچ مشکلي هم بين ما نبود. اميدوار هستم سال آينده هم در پرسپوليس باشد و با اين تيم نتيجه بگيرد. البته بعضي مسائل هم وجود دارد که نميخواهم بازگو کنم.
يعني اگر در ليست خروجي قرار نميگرفتي هم ميرفتي؟ من از پرسپوليس بيرون آمدم. همين و بس! به نظرم انتخاب خيلي خوبي هم براي فصل آيندهام کردم. تراکتورسازي شرايط بسيار خوبي دارد. انشاءا... با اين تيم ميتوانيم در آسيا هم مقام خوبي را کسب کنيم. ضمن آن که خانوادهام هم گفتند به تراکتور بيايم. پدرم گفت: در تبريز راحت بودي و تيمملي را هم داشتي. مادرم هم تبریزی است و هميشه به من ميگفت بايد دوباره براي تراکتورسازي بازي کنم. هر وقت حرف آنها را گوش کردم، موفق شدم.
پس به تيمملي هم فکر ميکني؟ صددرصد. ميخواهم دوباره در جامجهاني حاضر باشم. سال گذشته خوب نبودم و مشکلات زيادي به وجود آمد که باعث شد به اردوهاي تيمملي دعوت نشوم. حالا ميخواهم با بازيهاي خوب و قابلقبول براي تراکتور، دوباره نظر آقاي کيروش را جلب کنم و به تيمملي دعوت شوم.
در مورد سرمربي جديد تيم چه نظري داري؟ خيلي خوب است که سرمربي خارجي کارنامهدار وارد ايران ميشود. من وقتي فهميدم اوليويرا سرمربي ميشود اطلاعاتي از ايشان گرفتم. به نظرم سرمربي خيلي خوبي است که توانسته در تيمهاي عربي نتايج خوبي بگيرد. ضمن آن که دستيار آقاي کيروش هم بوده. فکر ميکنم بتوانيم با اين شخص، مقام درخور شان نام تراکتور کسب کنيم.
به نظرت ميتوانيد قهرمان شويد؟ تمام تلاش خود را خواهيم کرد تا بتوانيم يکي از سه جامحذفي، ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا را به دست آوريم. و حتما حداقل یكی از این سه جام برای تراكتور است
بازوبند کاپيتاني روي بازوي مرتضي اسدي ميماند يا تو ميبندي؟ مهم نيست. مرتضي يکي از دوستان صميميام است. او بازيکن فوقالعاده خوبي است که کاپيتان تراکتورسازي است. براي بازوبند به تبريز نيامدهام.
tractorspor.net
-
ایران پوریان به تراکتور پیوست
محمد ایران پوریان، دقایقی پیش به تیم تراکتورسازی پیوست.
به گزارش تراکتور اف سی، محمد ایران پوریان، بازیکن فصل گذشته تیم شهرداری تبریز، با عقد قرارداد یکساله، به تیم تراکتورسازی پیوست، تا فصل دوازدهم را در خدمت این تیم باشد.
فصل گذشته، این هافبک 25 ساله، در اکثر بازیهای شهرداری به میدان رفت و بازیهای خوبی از خود به نمایش گذاشت.
tractorfc.com
-
محمد ابراهیمی قرار داد خود را به مدت 2 سال تمدید کرد
بازیکن محبوب هواداران 2 سال دیگر در تراکتور خواهد ماند.
به گزارش کلوب هواداران تراکتور محمد ابراهیمی بعد از بازگشت از ازبکستان با مدیر عامل باشگاه مذاکره و قرار داد خود را به مدت 2 سال دیگر تمدید کرد
tractorfc.com
-
تونی اولیویرا، سرمربی تراکتورسازی شد
پس از کش و قوس های فراوان، بالاخره، تونی اولیویرا، سرمربی تیم تراکتورسازی شد.
به گزارش تراکتور اف سی، این مربی 65 ساله، برای مذاکرات نهایی و عقد قرارداد در ایران به سر میبرد و به زودی قرارداد خود را به ثبت خواهد رساند.
آنتونیو خوزه اولیویرا (António José Oliveira) ملقب به تونی(Toni) در سال 1964 در منطقه آنادیا پرتغال به دنیا آمد.
وی سابقه بازی در تیمهای آکادمیکا وبنفیکای کشورش را داراست و همچنین در 33 بازی برای تیم ملی پرتغال به میدان رفته است.
برخلاف ادعاهای عده ای که در روزهای اخیر، برای سنگ اندازی به حضور الیویرا، کارنامه وی را سیاه عنوان میکردند و وی را مربی جهانگرد میخواندند، کارنامه بسیار موفقی دارد.
تونی دو بار به عنوان سرمربی تیم بنفیکا، جام قهرمانی باشگاه های پرتغال را کسب کرده است و یکبار جام حذفی این کشور را بالای سر برده است. در ادامه فعالیتش، با تیم بردو فرانسه، قهرمانی جام اینتر توتو اروپا را به کارنامه اش افزوده است.
تیم الاهلی مصر، با هدایت این مربی پرتغالی، به مقام قهرمانی مسابقات جام حذفی آفریقا و همچنین جام حذفی مصر دست یافته است. موفقیت های وی در آسیا نیز ادامه داشته و با تیم الاتحاد عربستان، قهرمانی جام پادشاهی این کشور و نایب قهرمانی مسابقات جام خلیج فارس را به کارنامه اش افزوده است.
تونی با تیم الاتحاد عربستان نیز موفق به کسب مقام نایب قهرمانی عربستان شده است و این تیم را در جام باشگاه های آسیا، به مرحله نیمه نهایی رسانده است.
مقصد کنونی وی، تیم تراکتورسازی میباشد که امیدواریم با حمایت همه جانبه هواداران و مسئولین، موفقیت های وی در این تیم نیز ادامه داشته باشد.
تراکتور اف سی برای این مربی در تیم تراکتورسازی، آرزوی موفقیت دارد.
tractorfc.com
-
محمد نصرتی به تراکتور بازگشت
محمد نصرتی، بازیکن فصل گذشته پرسپولیس، به تراکتورسازی پیوست.
به گزارش تراکتور اف سی، محمد نصرتی که در فصول نهم و دهم در تیم تراکتورسازی حضور داشت، بعد از وقفه یکساله، با قراردادی یکساله، دوباره به این تیم بازگشت.
تراکتور اف سی برای این مدافع در تیم تراکتورسازی آرزوی موفقیت میکند.
tractorfc.com
-
بازگشت نصرتی؛ سید صالحی و کریمیان در راه تراکتور...
محمد نصرتی مدافع فصل گذشته تیم پرسپولیس که سابقه حضور در جمع تراکتورسازان را دارد، با عقد قرارداد یک ساله به این تیم پیوست.
پس از عقد قراراداد با محمد نصرتی، به احتمال زیاد ظرف امروز و فردا باشگاه تراکتورسازی به تعداد بازیکنان جدید خود بیفزاید.
گفته می شود تراکتور به دنبال سید مهدی سید صالحی و مهدی کریمیان نیز است.
tractorfc.com