پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
امروز یه یه خوش شانسی اوردم و یه بد شانسی خوش شانسی این که یه بازیکن تو راند اول خریدم که پنج ستارس و یه بد شانسی این که یکی از بازیکنای مفیدم زمان تمرین مصدوم شد حالا هم جلوی یکی از غولا افتادم:ey babaaa::ey babaaa:اگه میشه سوال منم جواب بدین اون بالا نوشتم خیلی ممنون میشم بعد یه سوال دیگه اینکه اگه به بازیکنام پاداش بردن بدم اونا روحیشون بیشتر میشه؟؟؟
من که این اخر فصلیه چهارتا از بازیکنای اصلیم مصدوم شدن تا اخر فصلم با تیمای اول دوم سوم بازی دارم(خودم چهارمم!)
اره پاداش تو روحیه تاثیر داره
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
از مجا بفهمم ورزشگاه چقدر پر میشه هرچی میگردم نیست؟؟؟من با یه تیم قوی تر از خودم بازی دارم و نمیخوام ببازم وضعیتمم تو جدول خوب نیست واسه دفاع اتوبوس بچینم؟؟؟ اگه نه پس با چه ترکیبی بازی کنم ترکیب اون هم 2_1_2_1_4است اگه بگین چی کار کنم ممنون میشم و یه مسئله دیگه چرا بعضی وقتی ها نمیتونم پیام ارسال کنم؟؟؟
گفتم دیگه!
تو fixtures رو اطلاعات بازیت کلیک کن بعد رو تب spectators کلیک کن بعد crowd رو ببین دیگه!
سلام به دوستان
چند تا بازیکن میخواستم بفروشم از لیگ هم فقط 3 تا بازی مونده خواستم بپرسم الان بفروشم خوبه یا صبر کنم برم دسته بالاتر؟
سلام این بازی نسبت به بازی های دیگه بیشتر از حجم اینترنت میبره؟؟؟برا گوشی
نقل قول:
سلام به دوستان
چند تا بازیکن میخواستم بفروشم از لیگ هم فقط 3 تا بازی مونده خواستم بپرسم الان بفروشم خوبه یا صبر کنم برم دسته بالاتر؟
الان بفروشی بیشتر پول گیرت میاد
با افزایش سن بازیکنهایی که زیاد پیشرفت نمیکنند افت قیمت دارند
2 فایل پیوست
سلام دوستان، سال نو مبارک
الان فصل 15 هستم اما لول 13، چون دوتا فصل نتونستم صعود کنم
ترکیب این فصل
4-1-2-1-2
جایگاه اول لیگ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لطفا جواب منو بدین این بازی نسبت به بازی های دیگه از حجم اینترنت بیشتر مصرف میکنه ؟؟؟؟ برا گوشی
چه حالی میده از مسافرت برگردی ببینی تیمت ترکونده:danc:lay_;;
تیم اول و سوم سابق رو شکست دادم درحالی که دور رفت بهشون باخته بودم
فعلا اولم تو لیگ!فردا یه بازی سخت با تیم دوم سابق و چهارم فعلی دارم!ببزم بعد مدتها اول میشم تو لیگ!!!
نقل قول:
لطفا جواب منو بدین این بازی نسبت به بازی های دیگه از حجم اینترنت بیشتر مصرف میکنه ؟؟؟؟ برا گوشی
سلام دادا
نصبت به بازیای دیگه بیشتر مصرف داره اما چیزی نمیشه که حساس بشی :ohum:
تا اینجای فصل که 1 هفته مونده به انتهای فصل واسه من 60 مگ اینترنت مصرف کرده :daghighan:
پس برا من چرا تو یه روز دویست مگم رفت اونم با رایتل؟؟؟