پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
سلام دوستان بالاخره تونستم رتبه 4 لیگ2 رو بدست بیارم.البته من سومین لیگی هست که شرکت کردم.لیگ اولم رو دوم شدم.لیگ دوم رو گذاشتم کنار آخه من در تاجیکستان زندگی می کنم و هیچ $$$$$ینگی اینجا وجود نداره و توی لیگ دوم رفتم ایران و نتونستم دنبال کنم و نمی دونم چندم شدم که صعود نکردم.این لیگ هم از اولش نبودم و به زور تونستم 4ام بشم.یک تجربه:خوب شد بین دو لیگ تمرینات فشرده نذاشتم چون امروز اولین بازی جام حذفیم شروع میشه.
دوستان خوشحال شدم.موفق باشید
20 تا توکنم رو دادم سره بازیکن خریدن اما 2 تا خوب خریدم و جالب تر از این اینه که از تیم هایی که خریدم 37 قدرتش بودو 9 سلاره یعنی باهاش مسابقه بدم 100 تا گل می خورم اما تیمم قدرتش 17 شده و خیلی راضی هستم
خــــوب
قهرمان لیگ شدم با اقتدار:danc: با 12 امتیاز اختلاف:ajibeee: و جام هم همین امروز بهمون دادنlay_;;هم به کاپ و هم به چمپیونز لیگ راه پیدا کردم:jeddiiiii:اینو هم بگم که من تنها ایرانی تو کاپ و چمپیونز لیگ هستم:iran:امشب ساعت 9 تو کاپ با یه برزیلی بازی دارم که قدرتش کمتر از منهlol:- من قدرتم 14.7 و اون 14.4 هست و هر دو لول یک هستیم ، اینطور که معلومه لیگ قبلی دوم شده ، میانگین سن تیمش از من بیشتره:danc:کلا میخورمش:/dancبرام دعا کنین ببرم پرچممون بره بالا:khahesh:ایران خاک دلیران * ایران غرش شیران:iran:
دوستان راهنمایــــــــی کنیدthink::
من الان 1.33 میلیون پول دارم که با قرارداد بستن با اسپانسر و قهرمانی بدست اوردم و فکر نکنم دیگه بتونم تو این فصل جدید اینقدر پول دربیارم:daghon:فعلا بزگترین مشکلم دفاع راست و دروازه بان هستش که هم سنشون زیاده هم قدرتشون کمهcrying::-و تو لیست خرید و فروش بازیکنا یه دفاع راست خوب سن 20 و قیمت 804 و یه دروازه بان خوب سن 23 قیمت 892 هست و بدبختی با این پولی که دارم فقط یه دونشو میتونم بخرمeterza::-الان موندم کدوم یکی رو بخرم:ehe:
نقل قول:
آره وقتی اون بالا هیچی نزنه یعنی دیگه کلا بازی هاتون تموم شده.لیگ فکر کنم 3 4 روز دیگه شروع میشه.البته جام حذفی زودتر قرعه کشی میشه و بازیاش شروع میشه.
میدونی خوبی شما چیه؟ شما 3 روزه ثبت نام کردی 10 تا توکن داری! من که اون موقع ها اصلا نمیدونستم توکن چیه! :|الان خوبه دیگه شما ها از تجربه ما و دوستان دیگه استفاده میکنین،تیمتون قوی تر میشه مدیریت تون بهتر میشه حتی نتایج بهتری میگیرید!
شما گفتی چندم شدی؟؟؟
اگه اول تا هفتم شده باشی بهتون جایزه تعلق میگیره که اگه اشتباه نکنم با شروع فصل جدید بهتون میده.مثلا منی که الان هفتم شدم جایزم 60 میلیون هستش! پس اگه اول تا هفتم شدین فکر نکنم مشکل پول پیدا کنین!
دفاع هاتونم پیرن.سعی کن بازیکن جوون و قوی بخری
مرسی ک جواب دادی داداش عل
اره خودمم بهش فکر کردم ک دارم از تجربیات شما و بقیه دوستان استفاده میکنم ، خیلی هم خوشحالم و سپاسگذار از بچه ها مخصوصا شما ک تقریبا تو پستا ترکوندی و کلی تجربه گرفتم ، الان 11 تا توکن دارم دوتا بازیکن هم خریدم :دی
من نایب قهرمان شدم ی مقدار پولم داد الان سر جمع 1.38 میلیون دارم ک میخوام دوتا بازیکن یکی تو حمله و یکی هم هافبک بگیرم تقریبا شاید پولم برسه ب 200-300 ک از صحبت هاتون متوجه شدم مشکل ساز نیست
دوتا بازیکن قبلی هم ک گرفتم تو خط دفاع بوده
امروزم حذفی بازی داشتم بردم رفت رو ایشالا برگشت ی نتیجه خوب بگیرم برم بالا
:ajibeee::ajibeee::ajibeee::ajibeee::ajibeee::ajib eee:
اون دوتا بازیکنا رو ول کردم رفتم سر یه دفاع راست دیگه با قیمت 1.03 میلیون با قدرت عالی:haaa:البته ناگفته نماند با خرج 7 توکن:evaa:
نیم ساعت دیگه مسابقه کاپ دارم برام دعا کنید:khahesh:
خـــــــــــــب
بازی کاپ تموم شد و من با نتیجه 3-0 حریف رو تو بازی رفت و تو زمین خودش شکست دادم:danc:حالا باید ببینم بازی برگشت رو چیکار میکنه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]بازی برگشت فردا ساعت 5 و 44 دقیقه هست و بدبختی یکی از هافبک های خوبم مصدوم شد و داور هیچ کارتی به بازیکن خاطی نداد بدبختی تر ازهمه اینه که جایگزینی براش ندارم:gerye:
سلام دوستان من لول 3 هستم.اسم تیمم Perspolis fc هستش یه 250 تا توکن داشتم که 3تا بازیکن اسکات و 4 تا بازیکن و پول خریدم الان شده توکنم 40 .لباس اول و دوم تیم ملی رو برای خودم انتخاب کردم و آرم تیم ملی(ای کاش پرسپولیس رو داشت)تیمم رو خوب بستم برای فصل آینده.2تا قهرمانی لیگ دارم و یه سومی تو کاپ و نیمه نهایی در چمپیونز لیگ.فقط امروز صبح نیمدوستم که بازیه هر چی ذخیره داشتم داخل بود بازی رفت کاپ رو باختم..یه سوال دارم چرا فصل عوض میشه این همه قدرت و ستاره های بازکنان من کم میشه؟هر کی خواست من رو ادد کنه من با فیسبوک میرم.mohammad ghorbanlo
نقل قول:
سلام دوستان من لول 3 هستم.اسم تیمم Perspolis fc هستش یه 250 تا توکن داشتم که 3تا بازیکن اسکات و 4 تا بازیکن و پول خریدم الان شده توکنم 40 .لباس اول و دوم تیم ملی رو برای خودم انتخاب کردم و آرم تیم ملی(ای کاش پرسپولیس رو داشت)تیمم رو خوب بستم برای فصل آینده.2تا قهرمانی لیگ دارم و یه سومی تو کاپ و نیمه نهایی در چمپیونز لیگ.فقط امروز صبح نیمدوستم که بازیه هر چی ذخیره داشتم داخل بود بازی رفت کاپ رو باختم..یه سوال دارم چرا فصل عوض میشه این همه قدرت و ستاره های بازکنان من کم میشه؟هر کی خواست من رو ادد کنه من با فیسبوک میرم.mohammad ghorbanlo
سلام.خوش اومدی
اولین باره میبینم کسی اینهمه توکن داره!
در مورد سوالی که پرسیدی... در صورت صعود به لیگ بالاتر یه ستاره از همه بازیکناتون کم میکنه اما هیچ تغییری تو قدرت بازیکنا به وجود نمیاد.فقط ستاره هاش کم میشه.این کارم به خاطر بالانس کردن قدرت ها تو لیگه
نقل قول:
سلام داداش خوبی داداش گلم چند تا محمد قربانلو هست من mohammad hosein kheradjoo هستم اددم کن و بیا تو بازی فرند باشیم خوشحال میشم
اددت کردم دادا