یه روز بعد از ظهر:luuugh::luuugh::luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه روز بعد از ظهر:luuugh::luuugh::luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من کلی تلقه میارم با خودم,سایت و بترکونم!!!!ki:::bia inja:
هر کی هم از این به بعد رو حرفم حرف بزنه با تلقه هام میفرستمش فضااااا
گرفتی چی شد؟؟؟؟!!!!:masdom:chomaghchomaghchomagh
هیچی بابا این مجتبی دنبال شوهر میگرده:khandeeeee bahal:نقل قول:
این احمدرضا هم که خیلی وقته تو فکر اینه که مجتبی رو ببره انگلیس و...:khandeeeee bahal:
چهار شنبه سوری هم که مشکلی نیست ما هر دو روزش رو میریم اگه همین چهارشنبه بود که هیچ نبود ما 28 میریم کوه و مجبوریم تو تو کوه پیکنیک بترکونیمki::
نگفتم که فقط تشکر بزنید !:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی نمیخواد جواب بده تایپیک رو ؟!!!
منم باهاتم:danc:نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به چه کاراki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اورین اورین...خلاقیتتون تو حلقم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سخته سوالاش...الان دارم جواب میدم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعضیاش رو هم جواب نمیدمki::
سر جلسه امتحان نیستی که مجبور باشین همه رو جواب بدین !نقل قول:
هر کدوم رو دوست دارین می تونین جواب بدین !
آقا ما هم از قافله عغب:nishkhand: نیفتیم ...:luuugh:
دو سه روز پست ندادم چقد موضوع اینجا بود :evaa: همه ی اساتید نظر دادن جز ما :death:
موضوع رپ :
من به شدت از رپ متنفرم اما نمیدونم چرا از یاس خوشم میاد !:eee: چون تو رپ همش به نظر من شر و ور میگن :luuugh: ( البته احترام زیادی هم برای هواداران رپ قائلم ، به هر حال این نظر من بود :kissss: )
موضوع دخترونه :
تو عید بریم خونه ی مادر شوهر ببینیم به ما پسته میده ؟ :luuugh: ( البته کو شوهر ؟ :luuugh: )
خب مهدی که خودشو جر داد برین رای بدین دیگه ! :evaa:شناسنامه هم یادتون نره ! ki::ما که رای دادیم به کوری چشم دشمنان و مشت محکمی هم زدیم تو دهن بعضیا ! بللللللللللللللللله :luuugh:
رسول جون عمت اون آواتارتو عوض کن همش فک میکنم دختری :khandeeeee bahal:
چهارشنبه سوری هم حوصله ی ترقه ندارم ولی از رو آتیش میپرم :yes:. آتیش رو روش نفت میریزم و 2 متر میاد بالا یعد از روش میپرم ..
فاز میده بد جور ! heee:: البته شما که اگه این کارا رو نکردی نکن چون یک جایت میسوزه اونوقت :whistle3::hehehe:shikam::-
شوما آقای نجفی جایزه پارسال منو بده تا بچه ها رقبت کنن بیان شرکت کننki::نقل قول:
پارسال من تنها کاربر توجه کنین کاربر ki:: برتر شدم نه تبریکی نه چیزیki:: امسالم دوستان بشند همین آشه و همین کاسهki:: پس خواهشا رای ندینki::
دقیقا چهار شنبه سوری میشه 29 روز سه شنبه مصادف با روز ملی شدن صنعت نفت :luuugh: از ساعت 4 بعد ظهر تا پاسی از شب :nishkhand::khandeeeee bahal: به صرف ترقه و شیرینی و شام واقع در بیمارستان سوختگی :luuugh:نقل قول:
منتظر همتون هم هستم :nishkhand:
اغا من سوال پرسیدمـــــــــــــــــــ ـــا سال 91 برای شما چطوری گذشت ؟ خوی یا بد ؟ :ohum:
جیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــغ ( به یاد یکی از دوستان ) :khandeeeee bahal:
خاک اره بریز تو اتیش اونوقت اگه ....داشتی از روش بپر........ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این کارا خیلی اشتباهه....البته منظورم کاربیتو اینجور حرفاست........:evaa:
ما که اوج خرجمون 3پایست.......هرکدوم شده 4تومن........دونگی یه دونه خریدیم:luuugh: