وای دادا چه جالب بود خیلی خوشم اومد بعدم کمپ الان خیلی هم خوبه وقتی پست نمیتونی بدی میگی وضع کمپ خرابه!
بد میگم؟ *ممنونم
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
وای دادا چه جالب بود خیلی خوشم اومد بعدم کمپ الان خیلی هم خوبه وقتی پست نمیتونی بدی میگی وضع کمپ خرابه!
بد میگم؟ *ممنونم
با تشکر
این بحثا رو وللش ...
میگم چرا تو بیوگرافی بچه ها کارگردان مورد علاقه واسه همه مهران مدیری است ؟ یعنی واقعا هممون دوستش داریم ؟:chakerim:
عجب تفاهمی داریم با هم :love:
داداش ممد خو راس میگه دیگه بنده خا از صبح تا شب میره کار و شب یک لحظه میاد نت و واسه همین نمیتونه زود جواب بده :hehee:
بچه ها من میخوام مراسم افتتاحیه و اختتامیه رو به صورت h d بذارم باید کجا بذارم؟
یه نکته جالب چرا شما مشخصات کامپیوترتون رو نگفتید
برید کامپیوتر رو ریت کنید مثل من مشخصات رو بزارید
ریت باعث میشه کامپیوترتون بهتر کار کنه
رضا خان شما مشخصات سیستم رو گذاشتید ولی ریت نکردید گزینه ریت رو بزنید مشخصات رو تحویل میده
چون همه جز مهران کسه دیگه ایو نمیشناسن:hehee::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مراسم افتتاحیه رو از هرلینک و هرجور کیفیتی بخوای من و بقیه گذاشتیم و تایپک قفل شده اختتامیه و افتتاحیه و اختتامیه پارالمپیک هم هرسه تاشو تو ارشیو دارم ولی حوصله ی تایپک زنی ندارم وگرنه به زودی میزارم تو هم اگه داری افتتاحیه سالم ها رو که نمیتونی بزاری ولی بقیه رو باید بری یه تایپک جدید بزنی (اگه تونستی چندروز صب کن وگرنه مشکلی نیست )نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایشش کردم اینم تک لینکش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درست شد به بقیه هم پیشنهاد میکنم کامپیوترشون رو ریت کنند ریت ارتباط بین CPU و RAM رو منظم میکنه
درضمن من کارگردان مورد علاقه رو مهران مدیری نزدم که کارگردان فیلم 24 و فرار از زندان رو زدم dallliii
وای ببین چه برنامه ریزی کرده بودم و hd میخواستم بذارمش نگو آقایان رفتن گذاشتن خاک بر سرم!
بچه ها الان داریم سر چی بحث میکنیم؟
سلام به برو بچ دربي:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امثال من و احمد و مهدي و... كه ميگي خيلي وقته پست ندادين ميدوني چرا پست نميديم؟
جواب من اينه: يه زماني اسمش بهارستان بود فكر كنم 3 تا بهارستان رو تموم كرديم بودن يه درگيري بدون يه دعوا و دلخوري
ولي الان چي؟ هر 3 صفحه اي كه كمپ ميره جلو يه درگيري و دعوا و دلخوري داخلشه هروقت ميام پست بدم ميبينم دونفر كل كل راه انداختن و دارن به علايق همديگه توهين ميكنن:ogh:
فكرش رو ميكنم ميگم ارزش نداره اين همش يه تايپيك بيشتر نيست بخوام فعاليت كنم ميرم جاي ديگه همه سايتا از اين تايپيكا دارن ولي ارزش نداره بيام اينجا فعاليت كنم دو ديقه بعدش با يكي درگير بشم و ....
ما از فضايي كه الان به كمپ حاكم شده فراري هستيم كاري به شما نداريم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شده مثل تیم پرسپولیس mas:- خب چیکار کنیم که درست شه ؟به نظرم گذشته ها گذشته گرچه منم با این جو حاکم بر کمپ مخالفم ولی چیکار کنیم؟ولی به قول تو یادش بخیر یادم میاد اولین روزای فعالیتم کمپ سوم بودیم اونجا فک کنم جز رسول و عبدل و مرتضی و دو سه نفر دیگه کسی نمیومد و همش بحثای جالب به همراه شوخیو بدون درگیری بود
واقعا حیف که اون روزا گذشت و دیگه برنمیگرده:gerye::gerye::gerye:om::om::om: ::gerye::gerye::gerye:
آره منم مهران مدیری رو نزدم گفتم داریوش مهرجویی زدم اونایی که زدن مهران مدیری برا قهوه تلخ بوده!مگه نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]