-كسي ميدونه،آخرين آلبوم شهرام شكوهي ماله چه تاريخيه و اسمش چيه؟
-آخرين ورژن idm چيه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
-كسي ميدونه،آخرين آلبوم شهرام شكوهي ماله چه تاريخيه و اسمش چيه؟
-آخرين ورژن idm چيه؟
اون سوال اولت رو نمیدونم :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی اخرین نسخه Internet Download Manager که تازه هم آمده 6.11
هستش ki::
دیروز با شهرام جون تو کنسرت بودیم اخرین اهنگش ماله دیشبه:khandeeeee bahal:lagh::
آخرین آلبومش به اسم مدارا آبان 90 منتشر شد دیروز هم یک تک آهنگ به نام به رنگ شکیبایی برای بزرگداشت خسرو شکیبایی تو سایتا گذاشتند:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آدم با شماها بره دزدی!heee:: مگه من چیکارتون کردم. دلتون میاد!؟:gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چند روزه که هیچی تو پروفم نمیاد ki::
بگذریم..
19 واحد پاس کردم مثه هلوووووووووو :ahaaaaaa:
حالا جالبه واسه این 19 واحد حتی یک ساعت هم وقت نذاشتم ! lagh::
خب معلومه ديگه وقتي با استاد......ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه اين يكي رو انكار كني ميرم تو آرشيو ياهو مسنجرمم برات ميارمش heee::
پس مثل آدم بگو آره شما درست ميگي:nishkhand:
مهرداد جون این تشکری که کردی و جوابی ندادی یعنی حرف رسول درسته !؟!ki::dallliiiنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه مهدی جون. ما خودمون تو طول روز ... استغفروالله!:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو که خودت میدونی این رسول یه تختش کمه. و چرند زیاد میگه!منم سعی کردم بی تفاوت ازش رد شم!
عزيز من حرف حساب كه جواب نداره:sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين احمد راست ميگه مهرداد خداي انكار كردنهheee:: آفرين احمد پسرت رو خوب ميشناسيki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كي بود گفت يه استاده با من جوره نمره كيلويي بهم ميده منم هم.....ki::
کلا رسول عشق تشکر کردنه بیکار میاد دربی میشینه تو کپم بهش هرچی بگن هی تشکر یکنه نافشو با اون دکمه بریدنeterza::-