پاسخ : ♥♥آنالیز و گفتگوی حرفه ای کهکشانی قوهای سپید مادرید♥♥
با ديگو لوپز تو كوتاه مدت بهتر از اين نميشد گيربيارن بازم خوبه واقعا ميگن شانسلونا خوب راس ميگن ببين چه موقعي ايكر مصدوم شد خاك بر سر آربلوا كور كنن
خیلی بد شد که ایکرو نداریم شوهر شکیرا گفته که ایکر روح تیم بوده و رئالی ها چون کاپیتانشون نیس خیلی عقب می کشن راست هم گفته با این دفاع داغون کهکشانی شانس بیاریم
"تعیین سرعت بازیها با هنر اوزیل "
وقتی هم تیمی ابر ستاره ای نظیر کریستیانو باشی ، آسان نیست که خود را به عنوان ستاره بازی مطرح کنی ، مگر آن که شخصیت و استعداد اوزیل در تو باشد . بازیکن المانی مقابل ختافه عالی بود ، با توان فنی خود ، حریف را در هم شکست و مکث یا سرعتی که تیم لازم داشت را به وجود آورد . او مدام مثل رقاص باله بین خطوط حرکت می کرد و پاسهای نهایی او ویرانگر و فوق العاده بودند .
شاید تنها مشکلش ، بی ثباتی او باشد . گاهی می بینی که چند دقیقه محو شده است اما به خوبی در ماقع لازم شخصیت خود را به رخ می کشد . سیستم بازی رئال به نفع اوزیل نیست و این بازیکن آلمانی نیز هرگز به آن اعتراض نکرده است . حتی وقتی که مربی به او بی اعتمادی می کند هم برایش مهم نیست . اوزیل فقط روز به روز به تلاش ادامه می دهد تا اعتماد رختکن را با توانایی و کیفیتش بدست آورد .
بوسکتز :" برای بردن به برنابئو می آییم "
سرجیو بوسکتز در کنفرانس مطبوعاتی در فاصله دو روز تا الکلاسیکو برابر رئال صحبت کرد :" برای بردن بازی می کنیم . "
مبدع ورزش جدید تئاتر - فوتبال ، در ادامه صحبت هایش گفت :" رئال در خانه اش همیشه شانسش بیشتر است اما کوپا یک تورنمنت متفاوت است . "
بوسکتز گفت :" بازی چهارشنبه ههیچ چیز را تعیین نمی کند . خوب است که بازی برگشت مقابل هوادارتمان است . در قرعه کشی شانس با ما یار بوده است . "
وی که احتمالا چند حرکت ناب تئاتری برای بازی چهارشنبه کنار گذاشته ، در مورد غایبان رئال در این بازی گفت :" من فقط به تیم خودم فکر می کنم . ما فقط به فکر خودمان هستیم ، نه رئال
ژاوی دورو :" می خواهیم کار را در برنابئو یکسره کنیم "
ژاوی در زمان هایی که از رئال مادرید صحبت می کند ، به نفرت انگیز ترین حالتش می رسد . هافبک بارسا گفت :" برای زدن بیشترین گل ممکن به برنابئو می آییم . "
در حالی که بارسا در بازی قبلی سوپرکاپ به رئال باخت و در لالیگا نیز شکستی تحقیر آمیز را تجربه کرد ، این بازیکن دو رو افزود :" می خواهیم در برنابئو کار را یکسره کنیم . "
شاید زمانی بارسا خیلی به رئال سر بود اما در شش بازی اخیر ، بارسا دو بار برده ، رئال دو بار و دو بار هم مساوی شده است . بی تردید این گونه که این بازیکن دورو می گوید ، بین دو تیم تفاوت وجود ندارد .
رکساچ :" رئال مادرید زخم خورده در لالیگا ، خیلی خطرناک است "
کارلس رکساچ ، بازیکن اسبق بارسلونا در مراسم معارفه کتابی در مورد بارسلونا گفت :" این که رئال در لالیگا زخم خورده ، آنها را در چمپیونزلیگ و کوپا خطرناک تر می کند . "
وی در مورد مسئله تمدید قرارداد مسی در آینده گفت :" مسی و بارسا یک زوج فوق العاده هستند .
هافبک بارسا گفت :" برای زدن بیشترین گل ممکن به برنابئو می آییم . "
نه بابا فك كردين ايكر نيس با بيشترين گل ممكن رئال رو ميبرين نگو خنده ام ميگيره تو خودت تايم بازيت به 50 دقيقه رسيده بعد 50 ديگه ناي راه رفتن نداري برو يه فكري واسه خودت كن بازيكناي رئال هم با چرت و پرتهاي تو وارد حاشيه نميشن.
توجه كردين بچه ها تو اين يكي دو سه روزه فقط بارساييا مصاحبه ميكنن و هي كري ميخونن من ميگم چرا چون ترسيدن.ايكر دي ماريا په په نيستن اما بازم ما بازي خودمون رو ميكنيم و خيلي خيلي اميدوارم كه بريم دور بعد
زنده باد مادريد
نقل قول:
نه بابا فك كردين ايكر نيس با بيشترين گل ممكن رئال رو ميبرين نگو خنده ام ميگيره تو خودت تايم بازيت به 50 دقيقه رسيده بعد 50 ديگه ناي راه رفتن نداري برو يه فكري واسه خودت كن بازيكناي رئال هم با چرت و پرتهاي تو وارد حاشيه نميشن.
توجه كردين بچه ها تو اين يكي دو سه روزه فقط بارساييا مصاحبه ميكنن و هي كري ميخونن من ميگم چرا چون ترسيدن.ايكر دي ماريا په په نيستن اما بازم ما بازي خودمون رو ميكنيم و خيلي خيلي اميدوارم كه بريم دور بعد
زنده باد مادريد
داداش کدوم هافبک بارسا چنین شکری خورده ؟:nishkhand:
.................................................
میدونم بازی خیلی سختی با بارسا تو برنابئو داریم ما امار خوبی رو حداقل تو چند بازی اخیر توی برنابئو با بارسا نداشتیم !!!
اما به کمک هواردارن و همت بچه های میتونیم برنده از این بازی بیرون بیایم
اما مهمترین نکته اینه که تو این بازی هدف اولمون گل نخوردن باشه و بعدش گل زدن !!!
کریس هم که تو اوج امادگیه خدا کنم باز هم توی بازی الکلاسیکو بدرخشه و پوز مسی رو به خاک بماله !!!
به امید پیروزی
زنده باد رئال
بازی بازیه حساسیه باید ابروی رفتمونو پس بگیریم این بازی می تونه واسه بازی منچستر هم روحیه بده خیلی خیلی خیلی مهمه که چیکار می کنیم. امیدوارم که کریس کارت نگیره وگرنه محروم میشه.من خیلی امید دارم چون بازیکنای بارسا اعتماد بنفس کاذب دارن پس راحت ضربه می خورن ولی پیش بینیه خودم 0-0 هست.
به امید موفقیت
نقل قول:
نه بابا فك كردين ايكر نيس با بيشترين گل ممكن رئال رو ميبرين نگو خنده ام ميگيره تو خودت تايم بازيت به 50 دقيقه رسيده بعد 50 ديگه ناي راه رفتن نداري برو يه فكري واسه خودت كن بازيكناي رئال هم با چرت و پرتهاي تو وارد حاشيه نميشن.توجه كردين بچه ها تو اين يكي دو سه روزه فقط بارساييا مصاحبه ميكنن و هي كري ميخونن من ميگم چرا چون ترسيدن.ايكر دي ماريا په په نيستن اما بازم ما بازي خودمون رو ميكنيم و خيلي خيلي اميدوارم كه بريم دور بعد زنده باد مادريد
آره تو این چند روز آخر همه شون مخصوصا ژاوی همش چرت و پرت میگن می خوان رئالی ها خودشونو ببازن خیلی حقه بازن دروازه بان خوبی رو گرفتیم دفاع هم فقط یهنقص جدی داره اونم په په س که نیس دیگه بقیه چیزامون مشکلی نیس خدا کنه ببریم من که میگم 1-0 می بریم با گل کریس
3 به 1 مادريد برنده بازيه
نقل قول:
3 به 1 مادريد برنده بازيه
افرین این شد یه چیزی 3 تا شو کیریس جونم میزنه