پاسخ : ♣♠اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 13-2012♣♠
زانتی فصل اینده هم در اینتر بازی میکند
INTER.IR-خاویر زانتی اعلام کرد احتمالا فصل اینده هم برای اینتر برای اینتر بازی میکند
زانتی بعد از شکست تلخ مقابل یووه درباره فصل اینده گفت : " بله فکر میکنم فصل اینده هم بازی کنم "
او همچنین درباره شکست تیمش مقابل یووه گفت : "واقعا نتیجه تلخی بود زیرا ما هم تراز با یووه بازی کردیم و عملکرد ما در این بازی خوب بود اما نتوانستیم بازی را به تساوی بکشیم "
او در پایان به اظهارنظر درباره اهداف اینتر در این فصل و فصل اینده پرداخت : " به اعتقاد من ما هنوز هم شانس حضور در چمپیونزلیگ را داریم و در اینده برای این هدف میجنگیم ، ضمن ایکه باید برای فصل اینده به دنبال اهداف بزرگتری باشیم "
محرومیت یک جلسه ای برای کامبیاسو, جریمه برای اینتر و کوردوبا
inter.ir-دادگاه ورزشی ایتالیا امروز در مورد حواشی دیدار تیم های اینتر و یوونتوس حکم صادر کرد
استبان کامبیاسو به علت تکل خشن بر روی پای سباستین جووینکو یک جلسه از همراهی تیمش محروم شد
باشگاه اینتر نیز به علت شعار های نژاد پرستانه ی هوادارانش در دقیقه 45 نیمه اول , 20 هزار یورو جریمه شد
ایوان رامیرو کوردوبا مدیر تیم اینتر نیز 5 هزار یورو به علت اعتراض به تصمیم داور و ترک منطقه فنی جریمه شد
سرمایه گذاری زامپارینی بر روی اینتر, آیا مورینیو می تواند برگردد؟
inter.ir-رویای بازگشت مورینیو به اینتر می تواند برای هواداران این تیم به حقیقت تبدیل شود. چیزی که می تواند این امر را محقق کند سرمایه گذاری و درآمد بیشتر است که با این اتفاق مورینیو می تواند به اینتر بازگردد.
در حال حاضر روشن شده است که زامپارینی مالک باشگاه پالرمو بخضی از سهام باشگاه اینتر را خریداری کرده است و تخمین زده شده است که او 10 تا 20 درصد از سهام اینتر توسط او خریداری شده است
بنابر گفته ی منابع , زامپارینی امیدوار است تا بتواند در سال های آینده قسمت اعظمی از اینتر را خریداری کند.
برگومی ساموئل را تحسین کرد
inter.ir-بپه برگومی اسطوره ی باشگاه اینتر در صحبت با اسکای به تمجید از والتر ساموئل که برابر یوونتوس پس از مصدومیتش به میادین بازگشت پرداخت
او گفت:"برای استراماچیونی واقعا مهم بود که با بازگشت ساموئل تیمش مجددا مقداری تقویت شود زیرا ساموئل بازیکن مهمی است.در حال حاضر استراماچیونی تا پایان فصل دست بازتری برای انتخاب بازیکنان در هر مسابقه دارد"
ساموئل در بازی برابر یوونتوس پس مصدومیتی که برای او در بازی برابر کیوو بوجود آمد از ابتدا برای اینتر به میدان رفت با این وجود اینتر بازی را با نتیجه 2 بر 1 به یوونتوس واگذار کرد.
کارشناس اسکای:آلوارز به احتمال فراوان در تابستان به فروش می رسد
inter.ir-متئو بارزاگی کارشناس اسکای قبل از بازی با سامپدوریا به وضعیت ریکی آلوارز پرداخت.او گفت:
"ریکی فرصت خوبی را برای درخشش در بازی با یوونتوس از دست داد.اگر او در یک بازی بزرگ می توانست بدرخشد اعتماد هواداران را به دست آورده بود. او می توانست در ژانویه نیز به فروش برسد که پیشنهاد لیورپول برای کوتینیو مانع از رفتن او شد. در حال حاضر او می تواند در پایان فصل اینتر را ترک کند"
از باشگاه های آرژانتین نیز تیم هایی هستند که جذب آلوارز علاقه نشان داده اند
تراپاتونی:اگر استرا فرصت رفتن به یوونتوس را داشته باشد ...
inter.ir-مربی حال حاضر تیم ملی ایرلند که سابقه مربیگری در اینتر و یوونتوس را نیز در کارنامه خود دارد در مصاحبه با رادیو 105 در مورد اظهار نظر کنته که از شانس مربیگری اش در اینتر گفته بود نظر داد و گفت:
"آیا کنته گفته بود که هیچ مشکلی برای سرمربیگری در اینتر ندارد؟ من توصیه ای مانند این را به استراماچیونی می کنم. اگر او شانس مربیگری در یوونتوس را داشته باشد به او خواهم گفت که به آنجا برود"
لازم به ذکر است که در کنفرانس خبری قبل از بازی اینتر و یوونتوس , استراماچیونی گفته بود که هیچ وقت سرمربی یوونتوس نخواهد شد
آیا میلیتو در پایان فصل اینتر را ترک می کند؟
inter.ir-این روز ها شایعات رفتن دیگو میلیتو از اینتر به گوش می رسد.پس از مصدومیت طولانی مدت میلیتو , خبر هایی مبنی بر اینکه او یک فصل دیگر در اینتر می ماند به گوش می رسید.
با این وجود اخیرا اخباری منتشر شده است مبنی بر اینکه میلیتو فصل آینده را در تیم ریسنگ کلاب آرژانتین سپری خواهد کرد.تیمی که بازی اش را از آنجا آغاز کرده است
روبرتو آیالا مدیر فنی ریسنیگ در این مورد گفته است:"من اغلب با میلیتو صحبت می کنم. او قصد دارد که بازی اش را در تیم ریسینگ به پایان برساند. ما مذاکرات را ادامه خواهیم داد.خیلی خوب است که بازیکنانی مانند میلیتو می خواهند به اینجا بازگردند"
باشگاه آرژانتینی می خواهد که میلیتو را در پایان این فصل به خدمت بگیرد.آیالا در مورد مذاکرات با میلیتو نیز گفته است:"من می توانم نشان دهم که میلیتو با رییس باشگاه ریسینگ صحبت کرده است. برای ژوئن یک ملاقات برگزار خواهد شد. ما سعی خواهیم کرد که او را به اینجا بیاوریم"
از استودیو اسپورت ایتالیا نیز آلفردو پدولا به وضعیت میلیتو پرداخته است. او گفت:"این یک موقعیت باز است.قرارداد میلیتو در سال 2014 به پایان می رسد. همچنین میلیتو گفته است که می خواهد فوتبالش را در باشگاه ریسینگ به پایان برسد. اما گفته می شود که این موضوع در فصل بعد اتفاق می افتد"
پدولا : سانچز ترجیح می دهد در لیگ قهرمانان بازی کند
inter.ir آلفردو پدولا کارشناس نقل و انتقالات شبکه اسکای ، گفتگویی در مورد حضور سانچز در ایتالیا انجام داد.
" سانچز می خواهد به یوونتوس برود ، زیرا آنها در لیگ قهرمانان حضور خواهند داشت.دو سال پیش سانچز با اینتر به توافق رسید اما در نهایت به کاتالان رفت "
اسکای : میلیتو تابستان اینتر را ترک نمی کند و ایکاردی می آید
inter.ir با توجه به گزارش اسکای ، دیگو میلیتو تابستان امسال اینتر را ترک نخواهد کرد.در همین حال ، آنها باور دارند که ایکاردی به اینتر خواهد آمد.
با این حال این دو بازیکن برای یک فصل در کنار هم بازی خواهند کرد.خاویر زانتی و کامبیاسو نیز فصل بعد در اینتر خواهند ماند.در مورد والتر ساموئل هم هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.
ویکتور فیشر، آخرین نام متصل به اینتر
inter.ir ویکتور فیشر، متولد سال 1994 و بازیکن خط میانی آژاکس است.اینتر نه تنهابه دنبال سیمونه زازا است بلکه این جوان با استعداد را هم می خواهد.
اسکای اسپورت : " اینتر علاقمند به جذب ویکتور فیشر ، بازیکن میانی تیم آژاکس است.فیشر یک بازیکن مدرن ، با کیفیتِ عالی است که در تیم اول آژاکس بازی می کند."