سلام به همه برو بچه های دربی
من مرتضی هستم از طهران
یه وبلاگم دارم که برای طرفدارای رونالدو هست اگه دوست داشتید میتونید بیاید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه برو بچه های دربی
من مرتضی هستم از طهران
یه وبلاگم دارم که برای طرفدارای رونالدو هست اگه دوست داشتید میتونید بیاید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من عضو جدید سایتم.
((سدانی :chakerim:ها))
سلا برهمه من عضو جدید سایتم.
البته دارم بازی منچستر بارسا 1-3 رو آپلود میکنم
کفاشیان حیا کن سبزی فروشی وا کن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از وقتی اومده فوتبال ایران فقط دنده عقب میره.eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-:hehee:
من علی محمد هستم و توسط یکی از آشنایان به این سایت معرفی شدم و امیدوارم سایت خوبی باشه و فعالیت خوبی دراین سایت داشته باشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bojan9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به روی ماهت علی جان...
حال میکنم بروبچ اهوازی و جنوبی به این سایت میان...
ما هم امیدوارم که شما در این سایت اوقات خوشی رو بگذرونی...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط moricr7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام مرتضی جان...
به وبلاگت هم یه سری میزنیم...
امیدوارم موفق باشی...
سلام سدانی ها...نقل قول:
نوشته اصلی توسط سدانی ها [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو دیگه داری به پیشکسوتان میپیوندی...
خیلی دیر خودتو معرفی کردی...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali mohammad. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام علی محمد جان...
من به احتمال 99% اون یه نفر رو میشناسم...
سایت خوبی که هست ما هم امیدواریم که شما فعالیت خوبی داشته باشین...
سلام به همه من محمد 20 از کرمانشاه. اینم سایتم: خوشحال میشم سر بزنید...:
footballeabi.blogfa.com