zidaneاعضای کانون هواداری رئال در لیون :" نگران نیستیم ، 1-3 می بریم "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرجع خبري رئال مادريد : استادیوم ژرلاند امشب ، میزبان گروهی از مادریدیستا ها خواهد بود : 25 عضو کانون هواداری رئال مادرید در رون . محله ای در حوالی لیون که گروهش در سال 2005 تشکیل شده است . مدیر این کانون هواداری ، اصالتا مورسیایی است و 10 سال پیش به فرانسه مهاجرات کرده است . هدف او این بود که رئالی ها را زیر یک چتر بنشاند اما چهار سال پیش فوت کرد.
پارسال ، دخترش به همراه گروهی از هواداران رئال مادرید به ژرلاند رفتند تا به خاطر گل بنزما شادمانی کنند :" روز قبلش ، سر مزار پدرم رفتم و شمع روشن کردم و آن گل واقعا فوق العاده بود . "
ماری کارمن ، یکی از اعضای این کانون هواداری می گوید :" نگران نیستم ، 1-3 می بریم . باید با آنها بجنگیم . "
منبع : real-madrid.ir
رودریگو : کاکا رونالدو و هیگواین باعث پیشرفتم شدند
رودریگو : کاکا رونالدو و هیگواین باعث پیشرفتم شدند
مرجع خبري رئال مادريد :رودریگو مورنو ، بازیکن اسپانیایی که سابقه حضور در آکادمی رئال را دارد و اکنون در بنفیکا بازی می کند ، گفت که حضور در کنار بازیکنانی نظیر رونالدو ، هیگوائین و کاکا ، "باعث پیشرفت " او شده است .
در مصاحبه با مجله چمپیونز ، این بازیکن 20 ساله که در تابستان 2010 راهی بنفیکا شد :" از رئال مادرید چیزهای زیادی یاد گرفتم . با بازیکنان فوق العاده ای نظیر رونالدو ، کاکا و هیگوائین ملاقات داشتم که باعث شد از نظر شخصیتی و بازیگری پیشرفت کنم . " وی افزود که این فشار از هر نظر در دوران فوتبالش حائز اهمیت بوده است .
منبع: real-madrid.ir