سلام بچه هاچطورید خوشید سلامتید :chakerim: مثل اینکه من نیستم خوش میگذره :fek konam:
گفتیم کنکور بدیم سرمون خلوت میشه ولی برعکس شده :gerye:
قبلا بهونه میووردیم درس داریم ولی حالا نمیدونم چی بگم binam
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه هاچطورید خوشید سلامتید :chakerim: مثل اینکه من نیستم خوش میگذره :fek konam:
گفتیم کنکور بدیم سرمون خلوت میشه ولی برعکس شده :gerye:
قبلا بهونه میووردیم درس داریم ولی حالا نمیدونم چی بگم binam
بچه ها میدونند سراسری قبول نمیشن دارند برای دانشگاه آزاد میخونند مثل من.
سلام به دوستای خودم...
یک هفته نبودم حسابی ترکوندینا...
شانس ما رو میبینی نتم مشکل داشت البته الآن هم مشکل داره ها:::::kl ولی چاره چیه...
من که گفتم شما نباشید اینجا سرد میشه. حالا دیدی راست گفتم. من اگه نتم هم مشکل داشته باشه میرم کافی نت تا بیام اینجا. به من میگن بچه ی با معرفت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها جاتون خالی چهار شنبه عروسی:love: داریم از دیشب دارم میرم.چه حالی میده.الانم از اونجا برگشتم.وایییییییییییییییی یی....
کلم هنوز داغه.الان دارم گیج میزنم...binam
شب به گلستان تنها منتظرت بودم
با دل ناکامی هجر تو پیمودم
منتظرت بودم منتظرت بودم منتظرت بودم منتظرت بودم
اینم به افتخار ایرج پدر احسان خواجه امیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم با معرفتم زود اومدم...
حالا دیگه نتم درست شده با کمک شما دوستان میترکونیم...
:balesh:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-------------:love:-----------------
بچه ها من برج 5 کنکور دارم...
تازه بدبختی ما شروع شده...
:hehee:
:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی چی ایشالله که درد نداره ؟!!! اون شب حتی تا فکر خودکشی هم پیش رفتم :nishkhand: میزنه به چشم و گوش و مغزو و خلاصه کمپلت فلجت می کنه دندون درد ... تازه من شب تنها بودم خونه کسی نبود ... کسی نبود به دادم برسه ... :shogh:
QUOTE]
:nishkhand:نقل قول:
نه بابا... مسواک که می زنم ولی خوره شده این نوشابه ... بد چیزی لامصب ... نمیشه ازش هم دست کشید ... :narahat: کلا دندونا رو ... :nishkhand:
:fek konam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مطمئنی چیزی نخوردی ؟!!! :nishkhand: