رونالدو: فرگوسن هم آقاي خاص است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كريستيانو رونالدو' ستاره پرتغالي رئال مادريد گفت: فقط خوزه مورينيو ' آقاي خاص' نيست، سر الكس فرگوسن هم خاص است.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش ديلي ميرر، وي از اينكه نتوانسته در جشن بيست و پنجمين سال مربيگري فرگوسن در منچستريونايتد حضور يابد و يا حتي به مربي سابقش تلفني تبريك بگويد ابراز تاسف كرد و گفت: از گري هيل رييس باشگاه خواستم كه پيام تبريك من را به سر الكس ابلاغ كند.
فرگوسن از رونالدو يك ستاره ساخت و او به رقم نجومي 80 ميليون پوند در سال 2009 به رئال مادريد رفت تا گرانترين بازيكن جوان لقب بگيرد.
اين ملي پوش پرتغالي گفت: سر الكس جايگاه ويژه اي در زندگي من دارد. او يك انسان واقعي است. زماني كه من به اولد ترافورد رفتم نه ستاره بودم و نه مشهور ، يكي از چند جوان مستعدي بودم كه به منچستريونايتد آمده بود.
وي افزود: او همه نكات صحيح را به من آموخت. به من فرصت بازي كردن در يكي از بزرگترين باشگاه هاي فوتبال دنيا را داد. بنابر اين در نظر من او يكي از مهمترين انسان هاي دنياست.
رونالدو در حال حاضر با خوزه مورينيو كار مي كند؛ فردي كه بيش از هر فردي پيش بيني مي شود جاي سر الكس را در منچستريونايتد بگيرد. كداميك در نظر رونالدو ارجح هستند؟
او دراين باره گفت: آنها را نمي توان با يكديگر مقايسه كرد. ايده ها و عقايد متفاوتي دارند. از نظر من هر دو آنها بهترين مربيان فوتبال در جهان هستند.
بازيكن سابق منچستريونايتد خاطرنشان كرد: من چند سال با سر الكس كار كردم و مي دانم او استحقاق هرآنچه كه درحرفه اش بدست آورده است را دارد. سخت كار مي كند؛ باهوش با تجربه و يك انسان واقعي است.
رونالدو افزود:مورينيو هم همين طور است ولي جوانتر از او. من مدتي است با مورينيو كار مي كنم پس مي توانم بگويم هر دو آنها بسيار خاص هستند. فقط مورينيو ' آقاي خاص' نيست. هر دو خاص هستند و به همين خاطر است كه من هر دو آنها را بسيار دوست دارم.
ايرنا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]