-
پيرواني در نشست خبري امروز شركت نميكند
سرمربي تيم فوتبال نفت آبادان با موافقت سازمان ليگ در نشست خبري قبل از بازي با پرسپوليس شركت نميكند.
مرجع خبری پرسپولیس: با اعلام عليرضا خليلي نيا سخنگوي باشگاه نفت آبادان امروز غلامحسين پيرواني سرمربي اين تيم در نشست خبري قبل از بازي با پرسپوليس شركت نمي كند.
اين نشست طبق اعلام سازمان ليگ ساعت 15 در محل سازمان ليگ برگزار مي شود. با اين حال باشگاه نفت آبادان به دليل شرايط غلامحسين پيرواني كه در ماه مبارك رمضان روزه مي گيرد و نمي تواند تا قبل از ظهر خود را به تهران برساند از سازمان ليگ خواسته بود ساعت برگزاري اين نشست تغيير كند اما سازمان ليگ اين درخواست را قبول نكرده بود. در نهايت در تماس تلفني پيرواني با عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ، وي پذيرفت كه اين مربي امروز در نشست خبري شركت نكند.
تيم نفت آبادان امروز ساعت 20 به سمت تهران پرواز دارد تا فردا برابر پرسپوليس به ميدان رود.
-
نورمحمدی: علیه استیلی باندی وجود ندارد / مشکل بدنی نداریم
مدافع پرسپولیس گفت: علیه استیلی باندی در تیم وجود ندارد.
مرجع خبری پرسپولیس: رضا نورمحمدی با اشاره به وضعیت پرسپولیس اظهار داشت: تمرینات خوبی انجام دادیم و بچه ها پرنشاط کار می کنند تا انشالله از بازی با نفت آبادان استارت پیروزی های خود را بزنیم. با این نفراتی که داریم باید تابه حال نتیجه می گرفتیم ولی ناهماهنگی ها باعث شده نتوانیم موفق باشیم.
وی افزود: بازیکنان ما دیر به تیم اضافه شدند و تنها با 12، 13 نفر به اردو رفتیم. زمانی هم نبوده تا بتوانیم با بازیکنان ملی پوش دیدار تدارکاتی داشته باشیم ضمن این که ترکیب چون زیاد تغییر می کند این هماهنگی دیرتر ایجاد می شود. ما برای هماهنگ شدن زمان می خواهیم و این ها بهانه نیست.
مدافع پرسپولیس تصریح کرد: مطمئن باشید به مسابقات برمی گردیم. تیم های دیگر هم امتیاز از دست می دهند. مشکل ما بدنسازی نیست چون بازیکنانی که در اردوی پیش فصل بودیم تمرینات خیلی پرفشاری داشتیم. شرایط بدنی ما طوری نیست که بگویند نتایج ضعیف تیم مربوط به بدنسازی است. ما برای نتیجه گیری استرس داریم.
نورمحمدی گفت: مشکل اصلی ما ناهماهنگی در خطوط سه گانه است. بازی ها هم فشرده و سخت است. شرایط روحی هم زیاد جالب نیست. وقتی 2 بار در جام حذفی قهرمان شدیم همه توقع دارند امسال لیگ را ببریم. تماشاگران صبرشان خیلی کم شده اما باید فرصت دهند تا تیم به هماهنگی برسد.
وی خاطرنشان کرد: پرسپولیس 2 تیم خیلی خوب دارد. این قدر انگیزه بازیکنان برای قرارگرفتن در ترکیب زیاد است که هیچ بازیکنی نمی تواند بگوید که حتما فیکس است چون استیلی هم نفرات آماده در تمرینات را بازی می دهد. استیلی هنوز ترکیب اصلی تیم را پیدا نکرده و در تلاش است تا بهترین ترکیب را انتخاب کند. باید به مربی زمان داد.
مدافع پرسپولیس افزود: ما در خط دفاع هم تغییر داشتیم. تا به حال شیث در کنار نصرتی بازی نکرده و من نیز همین طور نه کنار نصرتی بازی کردم نه شیث. تا این هماهنگی ها حاصل شود زمان می برد. در پست های دیگر هم این شرایط وجود دارد. فصل شروع نشده نوروزی، هاشمیان و اولادی مصدومند. باید این چیزها را هم در نظر گرفت و با انصاف برخورد کرد.
نورمحمدی گفت: تیم ما امسال از لحاظ مهره ای با سال قبل قابل مقایسه نیست. خدا کند زود هماهنگ شویم. مطمئن باشید با یکی دو پیروزی همه چیز حل می شود و به اوج برمی گردیم. از همین بازی نفت آبادان برای پیروزی تلاش می کنیم. یقینا بازی سختی است ولی باید در خانه 3 امتیاز را بگیریم.
وی در خصوص شایعه تشکیل باند در پرسپولیس تاکید کرد: این از آن حرف های چرت و پرت است که می گویند. وقتی تیم نتیجه نمی گیرد چنین حاشیه هایی ایجاد می کنند. کدام بازیکن خود را می فروشد؟ کسی که کم کاری کند در ترکیب قرار نمی گیرد و همه می فهمند. بازیکن دوست دارد بهترین بازی خود را انجام دهد و قرارداد خوبی ببندد. باندی علیه استیلی نیست. بازیکن دنبال پول است تا قرارداد خوب ببندد.
-
محسن ترکی دیدار پرسپولیس و نفت آبادان را سوت می زند
مرجع خبری پرسپولیس: محسن تركي و احمد صالحي در هفته پنجم ليگ برتر فوتبال براي تيمهاي پرسپوليس و استقلال قضاوت ميكنند.
اسامي داوران هفته پنجم به شرح زير است:
چهارشنبه 2/6/90-ساعت 22-هفته پنجم
پرسپوليس-نفت-آبادان-آزادی-تهران22:30
محسن ترکی-داوودرفعتی-مسعود فرح نیا-سید مسحن زرگر-ناظر:سیامک بخشی
-
کریمی : جهارشنبه شب همانند یک هوادار به استادیوم می آیم
مرجع خبری پرسپولیس: کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس: از هوادارن انتظار دارم در طول نود دقیقه تیم محبوبشان را تشویق کنند.
علی کریمی در گفتگو با وب سایت شخصی اش در این خصوص گفت : من بابت کارت قرمزی که در بازی با مس سرچشمه گرفتم از هواداران واقعی و فهیم پرسپولیس عذرخواهی می کنم. خیلی دوست داشتم که در این بازی حساس در خدمت تیمم بودم .
وی در ادامه اظهار داشت: من در چهار بازی قبلی هم که بودم متاسفانه پیروز نشدیم . پس بر خلاف آنچه که بازی ها مطرح می کنند بودنم در این بازی تضمینی برای پیروز شدن تیم نخواهد بود، الان هم به عنوان یک هوادار واقعی به استادیوم می روم تا تیمم را برای رسیدن به اولین پیروزی نود دقیقه تشویق کنم.
کریمی در مورد بازی با نفت آبادان افزود: تیم نفت آبادان طی سالیان اخیر ارائه گر فوتبال زیبا بوده و مطمئنم ما بازی سختی را در پیش داریم، اما با احترام به این تیم باید بگویم که محکوم به پیروزی هستیم و امیدوارم قبل از تعطیلات موقت لیگ همه تلاش خود را برای شادی دل هواداران انجام می دهند، اما وقتی از حریف خود عقب بیفتیم بیشتر به حمایت آنها احتیاج داریم، به همین دلیل انتظار دارم در طول نود دقیقه تیم محبوبشان را تشویق کنند.
-
اولادی و نوروزی به دیدار با استقلال میرسند
مرجع خبری پرسپولیس: پزشک تیم فوتبال پرسپولیس از برطرف شدن مصدومیت مهرداد اولادی و هادی نوروزی پیش از دربی 71 خبر داد.
وجیه الله چشمه سری در خصوص آخرین وضعیت مصدومان پرسپولیس پیش از بازی با صنعت نفت آبادان گفت: درحال حاضر هاشمیان، نوروزی و اولادی سه بازیکن مصدوم پرسپولیس هستند. هاشمیان که از ناحیه دست دچار شکستگی شده در حال طی کردن مراحل جوش خوردن دستش است و مشکل خاصی ندارد.
وی افزود: مهرداد اولادی و هادی نوروزی که هر دو از ناحیه مچ پاآسیب دیده اند در حال طی کردن مراحل فیزیوتراپی هستند و اگر مشکل خاصی پیش نیاید، از نظر پزشکی می توانند در دربی 71 برای پرسپولیس بازی کنند.
دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس و استقلال جمعه 25 شهریور ساعت 18:30 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
-
خبرهای چند خطی از پرسپولیس: مصدومیت رضايي جدی نیست
مرجع خبری پرسپولیس: مصدومیت مدافع تیم فوتبال پرسپولیس جدی نیست و بازیکن شماره سیزده سرخپوشان می تواند برابر صنعت نفت آبادان به میدان برود.
*حمید استیلی قصد دارد برای بازی با صنعت نفت آبادان تغییراتی در ترکیب تیمش ایجاد کند تا بتواند نخستین برد خود را همراه با سرخپوشان بدست آورد. از اردوی این تیم خبر می رسد که میثاق معمارزاده و مجتبی شیری احتمال دارد از ابتدا برای پرسپولیس به میدان بروند.
*سرخپوشان امروز عصر و از ساعت 18:30 آخرین تمرین خود را در زمین درفشی فر برگزار خواهند کرد و بعد از آن راهی هتل اسپیناس می شوند.
*بر طبق نظر کادر پزشکی پرسپولیس مصدومیت شیث رضایی و حمیدرضا علی عسگری زیاد جدی نیست و آنها می توانند با نظر مربیان به میدان بروند.
*یک متخصص تغذیه هم به کادر فنی پرسپولیس اضافه خواهد شد.
*بازیکنان خارجی پرسپولیس نیز که از برزیل و مالی بودند، مورد تایید کادر فنی قرار نگرفتند.
-
پنجعلی: دليل استعفايمايلي كهنرا نمي دانم/ مالديو هميقه ما را مي گيرد
مرجع خبری پرسپولیس: عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: از دليل استعفاي مايلي كهن و همچنين حضور گمالوويچ به عنوان مربي بدنساز پرسپوليس كاملا بي اطلاعم.
محمدپنجعلي افزود:فشار رواني روحي پرسپوليس بسيار سنگين است و اين را نميشود انكار كرد ولي يقين دارم با يك برد ميتوانيم هم بر مشكلات غلبه كنيم و هم مسير خود را براي قهرماني آغاز كنيم.
وي تصريح كرد: از هواداران انتظار دارم بدون توجه به نامها و حاشيهها فقط تيم پرسپوليس را به خاطر خود پرسپوليس تشويق كنند.
مدافع اسبق تيم ملي و پرسپوليس اضافه كرد: اگر پرسپوليس را به معناي واقعي دوست داشته باشيم، قطعا شاهد شرايط بهتري خواهيم بود و اين تيم قطعا نتايج بهتري خواهد گرفت.
كاپيتان سال هاي دور تيم ملي و پرسپوليس در پاسخ به سوالي در خصوص جدايي محمد مايلي كهن از باشگاه گفت: دليل استعفاي مايلي كهن را نمي دانم.
وي در پاسخ به پرسشي درباره حضور گمالوويچ در اروي سرخ پوشان تهراني به جاي كماسي نيز افزود: از انتخاب گمالوويچ هم به عنوان مربي بدنساز پرسپوليس كاملا بي اطلاع هستم.
عضو كميته فني پرسپوليس يادآور شد: مساله اصلي فوتبال ما چيزي فراتر از پرسپوليس است و مشكلات را بايد جايي جستجو كنيم كه تيمهاي نوجوانان، جوانان و بزرگسالان ما در آن گرفتار شده اند.
پنجعلي تاكيد كرد: چندي پيش به زور مالديوي را برديم كه روزي 17 گل از ما دريافت كرده بود و يقين بدانيد همين مالديو به زودي يقه ما را خواهد گرفت و براي شكست ما برنامه ريزي خواهد كرد.
وي ادامه داد: الان نيز با آوردن كي روش مدتي با اين اسم بازي ميكنيم ولي نهايتا ترديد نداشته باشيد كه به هيچ جايي نخواهيم رسيد.
محمد پنجعلي در پايان گفت وگوي خود خاطرنشان كرد: اين تلخ و دردناك است و يكي از فجايع فوتبال به شمار ميرود كه تيمهاي ديگر را با تزريق پولهاي هنگفت به پرسپوليس و استقلال رسانيدم ولي اين دو تيم را به قدري تضعيف كرده ايم كه به سختي ميتوان نسبت به آينده روشن آنها اميدوار بود.
-
نوری : مشكل تيم ما فنی نيست
مرجع خبری پرسپولیس: هافبك تيم فوتبال پيروزی گفت: مشكل تيم ما فنی نيست و استيلی نقشی در ناكامی های ما نداشته است.
محمد نوري در گفتگو با خبرنگاران گفت: تيم ما در 4 هفته گذشته خوب نتيجه نگرفته كه به دليل مسائل روحي و حواشي اطراف آن است. ما مشكل فني نداريم و استيلي در اين ناكامي ها نقشي نداشته است.
وي ادامه داد: از هواداران مي خواهم كه به ما فرصت بيشتري بدهند و تيم را تنها نگذارند.
نوري تصريح كرد: ما نياز به يك پيروزي داريم تا از اين شرايط خارج شويم و هنوز ابتداي ليگ است و چيزي را از دست نداديم.
وي خاطرنشان كرد: شرايط فعلي ما خوب است و روحيه بازيكنان خوب شده و بازي هاي گذشته را فراموش كرده ايم تا مقابل نفت آبادان با موفقيت بحران را پشت سر بگذاريم
-
حمید استيلی: دنبال جذب مهاجم سرزن هستيم
مرجع خبری پرسپولیس: سرمربی پرسپوليس گفت:در شرايط فعلی دوبازيکن برزيلی به همراه ساير نفرات تمرينات را دنبال مي کنند که البته در وضعيت ايده آلی قرار دارند ولی اولويت ما جذب مهاجم سرزن است.
حميد استيلی،سرمربی تيم فوتبال پرسپوليس،اضافه کرد:در اردوي ترکيه بازيکنان تمرينات سختي را تحمل کردند و در بازگشت با توجه به اينکه زمان کافي در اختيار نداشتيم طبيعي بود که نفرات آنطور که بايد شايستگي ها و قابليت هاي خود را به نمايش نگذاشتند و متاسفانه در اين مدت امتيازات زيادي را از دست داديم ولي با در اختيار داشتن مربي بدنساز وضعيت فيزيکي بازيکنان به مراتب نسبت به گذشته بهتر شده است .
وی افزود : با اين روند حتما در هفته هاي بعدي هواداران شاهد بازيهاي بهتري را از پرسپوليس خواهند بود البته بازيکنان نيز با تمام قدرت تمرينات را دنبال مي کنند و تمايل دارند تا تحت هر شرايطي به اين ناکامي ها پايان دهند و همين روحيه در هفته هاي بعدي باعث موفقيت پرسپوليس خواهد شد.
وي در پايان اظهارداشت:در هفته پنجم ليگ برتر بايد مقابل صنعت نفت آبادان وارد ميدان شويم که از بازيکنان و کادر مربيان بسيار خوبي برخوردار است و با توجه به اينکه آنها در هفته گذشته با پيروزي ميدان را ترک کرده اند طبيعي است که از روحيه و انگيزه بالايي هم برخوردار باشند وبراي همين معتقد هستم که بازي دشواري را پيش رو خواهيم داشت ولي با اين حال فقط براي سه امتياز مقابل اين حريف قرار ميگيريم.
-
قبل از ديدار نفت آبادان با پرسپوليس در آزادي؛
روح اله عرب: كار سختي مقابل پرسپوليس داريم
مهاجم تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: پرسپوليس شرايط آن چنان خوبي ندارد اما به نظر ميرسد مقابل آنها بازي سختي را پيش رو داريم.
روح اله عرب مهاجم تيم فوتبال صنعت نفت آبادان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در بازي هفته پنجم مقابل پرسپوليس كار سختي را پيش رو داريم چون اين تيم امتيازات زيادي را در بازي هاي خانگي خود از دست داد و با روحيه بالايي به مصاف نفت آبادان خواهد آمد و در ضمن حمايت هوادارانش را نيز خواهد داشت.
وي ادامه داد: شناخت خيلي خوبي از نقاط ضعف و قوت پرسپوليس داريم و با آمادگي زيادي به مصاف آنها مي رويم و در ضمن غايبي براي اين ديدار نداريم.
عرب خاطرنشان كرد: هميشه براي گلزني اميدوارم و سعي دارم در اين بازي نيز گل بزنم چون كار من گل زدن است و در بازي پرسپوليس گل خواهم زد