فينال جام حذفى فوتبال به دهه سوم اسفند موكول شد
فينال جام حذفى فوتبال به دهه سوم اسفند موكول شد
فينال جام حذفى فوتبال به دهه سوم اسفند موكول شد.عزيز محمدى درباره تغيير تاريخ برگزارى فينال رقابت هاى جام حذفى از نهم بهمن به دهه سوم اسفند، اظهار داشت: با توجه به اينكه مى خواستيم بازى هاى ليگ را منظم برگزار كنيم، تصميم گرفتيم كه تاريخ فينال جام حذفى را به دهه سوم اسفند موكول كنيم. البته هنوز روز برگزارى را مشخص نكرده ايم.وى ادامه داد: ساير بازى هاى ليگ طبق همان برنامه پيش رو برگزار مى شود و برنامه مسابقات را تا هفته بيست و ششم اعلام كرده ايم.رئيس سازمان ليگ در مورد اينكه بازى تداركاتى تيم ملى با اردن برنامه هاى سازمان ليگ را تغيير داده در حالى كه كوئيروش پيش از اين گفته بود براى بازى با قطر ديدار تداركاتى لازم ندارد، گفت: با توجه به اينكه بعد از پايان ليگ، مسابقات ليگ قهرمانان آسيا را در مرحله يك شانزدهم نهايى در پيش داريم كوئيروش نمى تواند براى تيم ملى بازى تداركاتى در نظر بگيرد و براى هماهنگى بيشتر بازيكنان با هم قبل از بازى با قطر اين ديدار تداركاتى را در نظر گرفت و به همين دل امتیاز برای استقلال با گل شماره 500/ نفت تهران همچنان در تعقیب آبیها
خبرگزاری فارس: در ۴ دیدار همزمان از هفته نوزدهم لیگ برتر، استقلال، نفت تهران، ملوان و تراکتورسازی به پیروزی رسیدند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، چهار دیدار هفته نوزدهم از ساعت ۱۵ در شهرهای مختلف برگزار شد. در یکی از مهمترین دیدارها استقلال در ورزشگاه عضدی رشت به مصاف داماش گیلان رفت که به برتری یک بر صفر رسید.
در دقیقه ۳۴ جورکوویچ برای استقلال گلزنی کرد. این تک گل سه امتیازی، پانصدمین گل آبیپوشان در لیگ برتر بود.
استقلال در این بازی با پیراهنهای دوم خود که به رنگ طوسی بود به میدان رفت و داماش آبیپوش بود.
علیرضا فغانی داور مسابقه به اسماعیل شریفات، جورکوریچ و ساموئل از استقلال کارت زرد نشان داد.
ترکیب داماش گیلان:
میلاد فراهانی، ابوذر رحیمی، محمدرضا مهدوی( از دقیقه ۶۲افشین چاووشی)حسین ابراهیمی( از دقیقه ۷۹ مصطفی حاجتی)، میلاد زنیدپور( از دقیقه ۴۶ جهانگیر عسگری، محمد آبشک، باتیستا، محمد مختاری و علیرضا نظیف کار، حسین کوشکی، محمد غلامی
سرمربی: مهدی تارتار
ترکیب استقلال:
مهدی رحمتی، حنیف عمرانزاده، پژمان منتظری، میثم حسینی، علی حمودی، کیانوش رحمتی، ساموئل، مجتبی جباری، محسن یوسفی( از دقیقه ۸۷ فریدون زندی)، اسماعیل شریفات( از دقیقه ۹۰ مهدی امیرآبادی) و جورکوویچ
سرمربی: پرویز مظلومی
يل هم برنامه هاى ما در ليگ كمى تغيير كرد و فشرده تر شد.
استقلال، تیمی برای همه شرایط
استقلال، تیمی برای همه شرایط
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، سخنان پرویز مظلومی در جمع فوتبالنویسان حاضر در ورزشگاه سردار جنگل شهر رشت، گویای اهمیت کار بازیکنان و دشواری مسابقهای بود که با پیروزی صدرنشین تمام شد.
مظلومی، از عبارت «گلادیاتور» استفاده میکند تا مراتب سختی بازی در زمین سفت و سنگی مفروش با چمن مصنوعی را بیان کند.استقلال، در مهار حریف و وادار کردن صاحبخانه به انجام نوعی از بازی که دلخواه آبیپوشان تهران بود، بسیار ماهرانه استفاده کرد.باز کردن فضای بازی و استفاده از تمام عرض زمین در زمان حمله و محدود کردن محل حرکت توپ حریف، در زمان دفاع، اصلیترین خواست استقلال بود که به نحو بارز به اجرا درآمد.
استقلال در رشت، هم دانست که بضاعت دفاعیاش به بهترین شکل افزایش داده و هم دانست که در خط حمله ترکیبش جورتر و مکملتر میشود.داماش، با استقلالی مواجه شد که به خوبی بازی را تند و کند میکرد و «باز و بسته» بازی کردن، به اراده مردانش بستگی داشت.
استقلال، در روز نوزدهم با وجود غیبت چند مرد درجه اول و ستارههای بزرگ تیمش، نشان داد که یک تیم بزرگ است و لایقترین تیم برای قهرمانی. در رشت بسیاری از بزرگان خواهند باخت. بدون شک، استقلال قویتر و کاملتر را، از این پس باید دید. در روزهایی که خسرو، امیرآبادی، آندو، آرش و میداودی به تیمی که دیروز داماش را بدون «زورورزی» برد، اضافه خواهند شد.
18امتياز؛بيشترينفاصله اريخ استقلالوپرسپوليس
18امتياز؛بيشترينفاصله اريخ استقلالوپرسپوليس
پرسپوليس از 18 بازي گذشته فقط 22 امتياز گرفته است.
هفته نوزدهم لیگ فردا با انجام 4 بازی به پایان می رسد و در نیمه بالای جدول برنده بازی سپاهان و صبا می تواند جایگاه بهتری در جدول پیدا کند. اگرچه هنوز جدول لیگ تا پایان هفته نوزدهم کامل نیست، ولی چیزی که به شدت جلب توجه می کند، اختلاف عجیب امتیازهای استقلال و پرسپولیس در این مقطع از لیگ است.
آبی ها با 3 امتیازی که از ورزشگاه عضدی دشت کردند، مجموع امتیازهای خود را به 40 رساندند در حالی که پرسپولیس از 18 بازی گذشته فقط 22 امتیاز گرفته و این یعنی کمی بیشتر از نصف امتیاز استقلال!
پرسپولیس در حال حاضر در نزدیکی منطقه سقوط قرار دارد و فاصله این تیم با مس رده هفدهمی فقط 3 امتیاز است. بازی عصر چهارشنبه این تیم مقابل شاهین بوشهر، برای سرخ ها بسیار تعیین کننده است و باید در هفته های آینده منتظر ماند و دید نسخه های مصطفی دنیزلی چقدر شفابخش خواهد بود.
تحليلي بر بازيکنان خارجي تازهوارد تيم استقلال
تحليلي بر بازيکنان خارجي تازهوارد تيم استقلال
ساموئل که يک مدافع مياني است، در اين بازي با وجود اينکه در پستي غيرتخصصي بازي مي کرد اما در نيمه اول يکي از بهترين هاي زمين بود.
گل - پرویز مظلومی که در نیم فصل اول از خارجی های آسیایی اش، ولید علی و جاسم کرار، خیری ندید، در بازی با داماش برای اولین گوران جورکویچ و جی لوید ساموئل را در ترکیب اصلی قرار داد و اتفاقاً این دو بازیکن نقش موثری در پیروزی استقلال داشتند.
ساموئل که یک مدافع میانی است، در این بازی با وجود اینکه در پستی غیرتخصصی بازی می کرد اما در نیمه اول یکی از بهترین های زمین بود و نشان داد که برخلاف اکثر خارجی هایی که در سه چهار سال گذشته به استقلال آمده بودند، بازیکن با کیفیتی است.
جورکویچ هم که هنوز جامعه رسانه ای بر سر اسم او به تفاهم نرسیده و او یرکویچ، ژرکویچ و.... هم خوانده می شود، بعد از اینکه در دو بازی با شهرداری یاسوج و سپاهان به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمد، در رشت جایگزین آرش برهانی سه اخطاره شد و باعث کسب 3 امتیاز برای آبی ها شد.
در مجموع خارجی های تازه وارد استقلال در این بازی نمره قبولی گرفتند و مظلومی را امیدوار کردند که در بازی های فشرده ای که پیش روی استقلال است، نقش موثرتری در این تیم داشته باشند.
نشست خبری مظلومی، بلاژویچ، فرکی و جلالی شنبه آینده برگزار میشود
نشست خبری مظلومی، بلاژویچ، فرکی و جلالی شنبه آینده برگزار میشود
خبرگزاری فارس: نشست خبری 4 مربی لیگ برتری شنبه هفته آینده برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، روابط عمومی سازمان لیگ اعلام کرد
در تاریخ شنبه بیست و چهارم دی دو نشست خبری در محل این سازمان برگزار می شود.
نشست خبری مظلومی و بلاژویچ سرمربیان استقلال و مس کرمان از ساعت ۱۴ و نشست خبری حسین فرکی و مجید جلالی سرمربیان نفت تهران و فولاد خوزستان از ساعت ۱۵ آغاز می شود.
هفته بیستم لیگ برتر یکشنبه آینده برگزار می شود.
مظلومى صورت جوركويچ را بوسيد
در حاشيه ديدار داماش - استقلال
مظلومى صورت جوركويچ را بوسيد
پرويز مظلومى، سرمربى استقلال پس از برد يك بر صفر تيمش در خانه حريف از بازيكنانش تشكر كرد كه با وجود اينكه روى چمن مصنوعى تمرين نكرده بودند، با اين حال توانستند بازى معقولى را از خود به نمايش بگذارند.
وى همچنين از سيدمهدى رحمتى، سنگربان و مدافعان تيمش تشكر ويژه كرد و صورت جوركويچ را به خاطر گلى كه به ثمر رساند، بوسيد. او به بازيكنانش خاطرنشان كرد هميشه خودتان را باور داشته باشيد و بدانيد با اين شرايط قهرمانى در ۲ جام دور ازدسترس نيست.
پاداش يك ميليونى براى استقلالى ها
فتح الله زاده، مديرعامل باشگاه استقلال پس از بازى با داماش گيلان به رختكن بازيكنان تيمش رفت و به آنها گفت: در روزهايى كه پورحيدرى حضور ندارد، من به عنوان سرپرست هم بالاى سر تيم هستم و امروز به عنوان سرپرست از زحمات شما تشكر مى كنم.فتح الله زاده همچنين قول پرداخت پاداشى يك ميليونى را قبل از بازى با مس كرمان به شاگردانش داد.
بازيکن داماش گفت حاليت ميکنم چطور گزارش کني!
بازيکن داماش گفت حاليت ميکنم چطور گزارش کني!
گزارشگر ديدار استقلال و داماش گفت: بازيکن تيم داماش گيلان تلفن زد و گفت حاليت ميکنم که چطور بايد گزارش کني.
مجتبي پوربخش در گفت و گو با فارس اظهار داشت: بعد از پايان بازي استقلال و داماش جهانگير عسگري به من تلفن زد و گفت حاليت ميکنم که چطور بايد گزارش کني، دفعه قبل انگار نفهيمدي بايد چطور کار کني.
وي در مورد اينکه با جهانگير عسگري مشکل شخصي دارد يا نه گفت: خير ايشان در زمان مهدي دينورزاده خوب در تيم جا نيفتاده بود و توپ زياد لو ميداد. او از نحوه گزارشم گله کرد و بعد به من گفت در پست غيرتخصصي خود بازي ميکرده و به گيلان آمده که فوتبال بازي کند. من هم به او توضيح دادم که بايد آنچه در زمين رخ ميدهد را گزارش کنم و نميتوانم وقتي سانتر تو به اوت ميرود از تو تعريف کنم. بعد از آن عسگري در ترکيب تيم جا افتاد و حتي براي داماش گل زد.
پوربخش افزود: روز گذشته او از اينکه من گفته بودم چرا سرمربي داماش زنيدپور را تعويض کرده ناراحت شده است. عسگري به جاي اين بازيکن به ميدان آمده بود ظاهرا فردي از خانه در مورد گزارش بازي با او حرف زده است. اگر او با زنيدپور مشکل دارد مشکلش را حل کند. من حرف بدي نزدم و گفتم تيمي که ميخواهد گل بزند بايد از تمامي نيروهاي تهاجمياش استفاده کند.
وي تاکيد کرد: از خبرنگار و گزارشگر در اين فوتبال ضعيف تر نداريم. البته باشگاه داماش به من گفته که با اين بازيکن برخورد انضباطي ميکند. مسئولان باشگاه داماش از گزارش من رضايت داشتند و حتي ميخواهند نامهاي تشکر آميز به صدا و سيما ارسال کنند چرا که من به مشکلات مالي که باشگاه با آن دست به گريبان است هم اشاره کردم.
مجیدی طلا است ، جاسم کرار مس!
مجیدی طلا است ، جاسم کرار مس!
عضو هيات مديره استقلال گفت: امثال کريمي و مجيدي طلا هستند ولي جاسم کرار در سطح مس است.
حسين فرزامي در گفت و گو با پانا در خصوص جنجال بر سر بازي کردن کرار جاسم در فينال جام حذفي اظهار داشت: خواهش مي کنم نبش قبر نکنيد. فرقي براي ما نمي کند که کرار بازي کند يا نه. ما اصلا در اين خصوص سروصدا نکرديم. حتما قراري بين فتح الله زاده و افراشته بوده که اين حرف پيش آمده.
وي افزود: عملکرد دو ساله کرار در ايران از دعواها و اخطارها و اخراج ها مشخص است. بازيکن بايد با بازيکنان کناري خود رفيق باشد و کنار بيايد. من 3 ساعت با کرار صحبت کردم که نبايد گوشه گير باشد . او بايد با بازيکنان رفاقت مي کرد و طرح دوستي مي ريخت.
عضو هيات مديره استقلال تصريح کرد: به او گفتم اگر گوشه گير باشي به تو پاس نمي دهند و آن وقت کلافه مي شوي. بايد آدم با بازيکن بغل دستي خود رفيق باشد تا به او پاس بدهند وگرنه اين کار را نمي کنند. با دعوا نمي شود که از بازيکن پاس گرفت.
فرزامي گفت: خود کرار بازيکن خوبي است ولي بايد با تيم بازي کند نه تک نفره. مسي هم 2 بازيکن خوب مثل ژاوي و اينيستا پشت سر خود دارد که باعث شدند او بهترين شود چون با آنها دوست است.
وي در پاسخ به اين سوال که قرار بود کرار بهتر از کريمي شود پس چرا او را از دست داديد؟ تاکيد کرد: همه دوست دارند طلا باشند ولي کسي که مس است بايد خود را به طلا بسابد تا رنگ آن را بگيرد. امثال کريمي و مجيدي طلا هستند ولي کرار مس است و بايد سعي کند خود را به طلا تبديل کند. او اصلا اخلاق ندارد. ما اگر اول فصل بوديم با آمدنش مخالفت مي کرديم. البته فتح الله زاده فکر کرده چون استقلال نام بزرگي دارد او زير نام تيم قرار مي گيرد ولي ديديد که به جباري گفته بود من کرارم و مي خواهم ضربه آزاد بزنم.
عضو هيات مديره استقلال در خصوص برخي شايعه ها در مورد علوي بازيکن جديد استقلال افزود: اين مسائل به هيات مديره مربوط نيست. قبلا اين بازيکن چون با مظلومي کار کرده او از آن شناخت داشت و به تيم اضافه کرده. دشمنان اين مسائل را مطرح مي کنند چون مي خواهند خواري و ذليل بودن استقلال را ببينند وگرنه هيچ بازيکني با فشار وارد تيم نشده است.
فرزامي در خصوص حل مشکلات مالي گفت: مشکلات مالي هميشه است ولي کمي حل شده. هيات مديره مشکلات مالي را حل کرده. کمک هايي گرفتيم که اگر نبود تيم را بايد تعطيل مي کرديم. فعلا که از ابطال مصوبه مجلس در خصوص کمک نکردن دستگاه هاي دولتي به فوتبال خبري نيست. به قول معروف در خانه عروس بزن و بکوب است اما در خانه داماد خبري نيست.
رابطه مظلومي با بازيکنانش شبيه گوارديولا و بارسلونا است!
رابطه مظلومي با بازيکنانش شبيه گوارديولا و بارسلونا است!
کارشناس و مدرس بين المللي فوتبال معتقد است تيم استقلال با استفاده از تجربيات فصل گذشته، در ليگ يازدهم مسير موفقيت را طي ميکند.
مرتضي محصص در بررسي وضعيت تيم استقلال تهران در نيم فصل دوم ليگ برتر به قانون گفت: «پرويزمظلومي امسال نتيجه برنامه ريزي فصل گذشته خود را ديد و نقاط ضعف و قوت تيمش را به طور کامل درک کرد. تغييراتي که در کادر فني صورت گرفت از جمله آمدن هنکه توانسته به خوبي در رشد استقلال موثر باشد و حتي با وجود رفتن فرهاد مجيدي باز هم اين تجربيات فصل قبل و شناختي که مظلومي از بازيکنانش دارد، زمينه ساز موفقيت استقلال شده است.»
وي ادامه داد:«امسال استقلال در دو مورد برتري دارد، اول در دفاع که علاوه بر مدافعان، بازيکنان خط حمله هم به خوبي اضافه ميشوند و در کارهاي دفاعي شرکت ميکنند و ديگري در زمان حمله که فاصله بين خطوط تيم به هم نزديک مي شود و همين موضوع سبب شده که اگر نگوييم خط حمله استقلال بهترين خط حمله ليگ برتر است بايد بپذيريم از بهترين خطوط حمله اين فصل است.»
محصص همچنين با اشاره به قدرت استقلال در استفاده از ضربات ايستگاهي تصريح کرد:« با وجود رفتن مجيدي، استقلال هنوز از بازيکناني مانند زندي، ميداوودي و جباري برخوردار است که مي توانند در اين ضربات بسيار خطرناک باشند.»
اين کارشناس فوتبال ايران در ادامه رابطه خوب مظلومي با بازيکنان استقلال را ديگر فاکتور موفقيت اين مربي دانست و خاطرنشان کرد:«رابطه مظلومي با بازيکنان تيمش شبيه رابطه اي است که گوارديولا با بازيکنان بارسلونا دارد و اين موضوع در موفقيت استقلال بسيار تاثير گذار بوده است.»
محصص درباره بازيکنان خارجي که در نيم فصل دوم به استقلال ملحق شدهاند گفت:«درباره الونگ و ساموئل اکنون براي صحبت کردن زود است چراکه حداقل بايد پنج بازي انجام شود تا بتوانم راجع به آنها اظهار نظر کرد اما در مورد بازيکن صربستاني بايد بگويم که او جايگزين فرهاد مجيدي شده است، مجيدي در زمان حمله تيم با انعطافي که داشت قابليتهاي متفاوتي را از خود به نمايش ميگذاشت که بايد ديد اين بازيکم آن قابليت ها را دارد يا نه؛ چراکه اگر فاقد آن قابليتها باشد کمي استقلال را دچار مشکل خواهد کرد.»