ولی خوب دوستان من حاضرم رئال قهرمان بشه ولی کریس کمتر گل بزنه.هدف اول قهرمانیه.
همین چیزی که کریس گفت.
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی خوب دوستان من حاضرم رئال قهرمان بشه ولی کریس کمتر گل بزنه.هدف اول قهرمانیه.
همین چیزی که کریس گفت.
تو گرفتی؟
خب چرا گرفتی؟
البته میشد افسایدم نباشه و میشد هم باشه چون خیلی نزذیک بود هر طرف حساب میشد نمیشد حرفی زد
ای بابا کی کمک داورشدی ما خبر نداریم؟! حالا دیگه میای آفساید کریس رو میگیری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برد شیرینی بود لیون گربه سفید رئال هم نبود چه برسه به گربه سیاه.ولی نباید تو بازی برگشت این تیمو دست کم بگیریم مخصوصا لیون که تماشاگراش اصلا ادب ندارن.
کاشکی افساید نمیشد تا کریس بازم گلزنیاشو شروع کنه و مسی رو ..............
هر چند ببخشید نباید کریسو با مسی مقایسه میکردم
منم مطمئنم کریس گلزنیش شروع میشه اونم باشدت
اما واقعا اولویت اول فقط برد رئال و قهرمانیشه هر کی بزنه فرقی نداره
فقط تیم قهرمان شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به لطف شما کمک داور بازیه دیشب خودم بودم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من افسایتشو نگرفتم داور گرفت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh.sh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ثاره خانوم مرتضی جان مگه کریس رو نشناختین؟ کریس گل نمیزنه نمیزنه وقتی میزنه 3یا4تا گل تو یه بازی می زنه فقط باید کمی صبر داشته باشین. :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیا پس بازی این هفته بارسا هم پرچم بزن
یه حالی به حریف بده
خیالت راحت بارسا از همین الان بازنده هست.:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه اینقدم تابلو نباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیشتر از 5 یا 6 تا نخوره:hehee: