GRACIASE PEP YE A dios این تنها جمله ایه که میتونم بگم--گواردیولا رفت اما منش او همچنان در قلبها باقیست بعد از گل4رم مسی دیگه نتونستم تحمل بیارم و واقعا دیگه بغضم شکست
mes que un club plus qun club فراتر از یک باشگاه
نمایش نسخه قابل چاپ
GRACIASE PEP YE A dios این تنها جمله ایه که میتونم بگم--گواردیولا رفت اما منش او همچنان در قلبها باقیست بعد از گل4رم مسی دیگه نتونستم تحمل بیارم و واقعا دیگه بغضم شکست
mes que un club plus qun club فراتر از یک باشگاه
گلهای دیشب مسی قابل توجه بعضی از دوستان رئالی که می گفتند مسی بلد نیست ضربه استگاهی:jeddiiiii: و پنالتی بزنه!!!
راستی این مصاحبه لاپورتا دلمو به هم ریخت. یعنی چی که روسای بارسا از جدایی پپ خوشحال هستند و همینطور بارسا تبدیل به یک باشگاه معمولی میشه؟؟؟ مگه دست خودشه
این فرگوسن هم خاص شده ها ! میگه: رونالدو رو مفت از دست دادیم!!!:ajibeee:
نه بابا 80 میلیون هم زیاد فروختین. راستی منچستر چقدر سود کرد:nishkhand:
دانلود کلیپ خداحافظی گواردیولا از بارسا در نیوکمپ از آپلود باز
این هم وبلاگم هست که همه ی کلیپ های بارسایی توش هست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:chakerim: منبع دانلود تمامی کلیپ های بارسا که وب خودم هست:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک میگم برد بارسا رو بهمه مخصوصا گلهای مسی واقعا عالی بودنlove::
خیلی دلم این روزا واسه پپ میسوزه گناه داره واقعا دیشب بغض عجیبی توی نگاهش بود
امیدوارم زود برگرده
چه بردی! واقعا تبریک میگم عالی بود. چه ضربه ای زد مسی من بازی رو ندیدم ولی وقتی دانلود کردم گل اولو واقعا حال کردم...
به امید اینکه رونالدو همینجوری یکی یکی گل بزنه و هر بازی 5 تا نچپونه تو گل :دی
صحبتهای پپ بعد از بازی با اسپانیول :
گواردیولا : زندگی به من این هدیه را داد. 5 سال در کنار شما بودم ، در کنار این بازیکنان . برای من بسیار خاص بود
امیدوارم شما هواداران ، دوباره اوقات خوشی را با این تیم داشته باشید ، شما را در کنار خود حس خواهیم کرد
شما نمیدانید که من چقدر خوش شانس هستم .دلم برایتان تنگ خواهد شد. من بیش از شما احساس بدی دارم
من نیمکت را ترک خواهم کرد اما شما نه . همان جا بنشینید (روی صندلی) و اوقات خوش را تجربه کنید
بزودی شما را خواهم دید ، من همین اطراف خواهم بود .
من بسیار احساساتی و سپاسگزار هستم . نمیتونم بیشتر از این حرفی بزنم .
درحالیکه ما دو جام مهم را نتوانستیم بگیریم ، اما مردم دیدند که ما چگونه سخت تلاش کردیم
البته که ترک کردن این بازیکنان بسیار سخت است ، اما من همیشه به یادشان هستم . آن ها باعث پیشرفت من شدند
اکنون زمان فینال کوپا فرا رسیده ، و بعد از آن من زندگی عادی خود را شروع میکنم و سعی میکنم خود را بازیابی کنم
چه زمانی برمیگردم ؟ من هنوز نرفته ام که شما از برگشتنم سوال میپرسید ...
من سعی کردم به مسی تا جایی که میتوانم کمک کنم . بخاطر اینکه او بازیکنی خاص است. او نیز باعث شد من بهتر شوم (پیشرفت کنم)
ديشب فقط داشتم گريه ميكردم..بيچاره پپ خيلي سعي كرد گريه نكنه....ديشب خيلي باحال بود....خيلي هم ضد حال بود كه ديگه پپ رو تو نيو كمپ نميبينيم.....اي بابا.......:gerye:
اون صحنه خداحافظي مسي با پپ خيلي غمگين بود...يه حس به لئو گفت كه ديگه گل نميزني...پس برو و از پپ خداحافظي كن.....اي واييييييييييي
از امروز یه سوالی ذهن منو مشغول کردهthink::think::think:: چرا مسی بعد از گل اول یا گل دوم یا گل سوم نرفت پیش پپ یعنی این بشر میدونست 4 گل میزنهthink::think::think::
آره واسه منم عجیب بود ! احتمالا هدفش , انجام این کار برای خداحافظی ویژه از پپ بود :hooora:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]