سلام بچه ها با تاخیر تولد بهترین دروازبان جهان ایکر مقدس رو تبریک میگم امیدوارم سال های سال با رئال بمونه و جام های زیادی رو بتونه با تیم کسب کنه .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها با تاخیر تولد بهترین دروازبان جهان ایکر مقدس رو تبریک میگم امیدوارم سال های سال با رئال بمونه و جام های زیادی رو بتونه با تیم کسب کنه .
راموس جواب نویر را داد
مرجع خبري رئال مادريد : سرجیو راموس ، پاسخ مانوئل نوئر ، دروازه بان بایرن را در توئیترش داد . :" نمی دانم که نوئر چطور در فینال ها این قدر باحال می شود . باز هم یک سال دیگر . یک قهرمان همیشه متواضع است . "
نوئر ، پس از پنالتی خراب کردن راموس در برنابئو ، او را مورد تمسخر قرار داده بود و گفته بود :" نمی دانستم که راموس عادت دارد که پنالتی ها را بالای دروازه بزند . "
امروز 3 تا از بازی های رئالو بصورت خلاصه تو این فصل نگاه کردم
بیلبائو،والنسیا،مالاگا رفت خدایش بازی بازی اوزیل محشره و خیلی با غیرت بازی میکنه من تا حالا دقت نکرده بودم این اوزیل چقد مردونه بازی میکنه بازیشو خیلی قبول داشتم اما الان تو غیرتم فهمیدم فوق العادس
تو فصل استرس نمیزاره ادم همه جوانبو ببینه
کلا همین دیگه دمش گرمdallliii
من سیلوا رو خیلی دوس دارم و از اون بازیکنای فانتزی که با تیم خیلی خوب مچ میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما به چند دلیل با خریدش موافق نیستم
1.هزینه بالا برای خرید و در ادامه حقوق بالاش
2.شباهت نوع بازیش با اوزیل
3.ضمن اینکه قدرت تخریبشم پایینه
[QUOTE=mortezarm;118329]امروز 3 تا از بازی های رئالو بصورت خلاصه تو این فصل نگاه کردم
بیلبائو،والنسیا،مالاگا رفت خدایش بازی بازی اوزیل محشره و خیلی با غیرت بازی میکنه من تا حالا دقت نکرده بودم این اوزیل چقد مردونه بازی میکنه بازیشو خیلی قبول داشتم اما الان تو غیرتم فهمیدم فوق العادس بر خلاف اینکه میگم خیلی بی خیال و سرد بازی میکنه
تو فصل استرس نمیزاره ادم همه جوانبو ببینه
کلا همین دیگه دمش گرمdallliiiامیدوارم فصل بعد از اینم بهتر بشه
با دو نظر اولیت موافقم ولی نظر سومیت مخالفم بخاطر اینکه تو اسپانیا مثل انگلیس نیست که باید قدرت بدنی زیادی داشته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش مگه می خوای خوت بخری که می گی گرون میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرم گزینه خوبیه.
کوئنترائو واقعا مدافع عالیه چرا باید بدیم بره؟یادت رفته چقدر در الکلاسیکو ها و سایر بازی ها کمکون کرده؟ همه بازیکن ها یه روز بعد یه روز خوب دارن.با یکی 2 بازی نباید قضاوت کرد.
فعلا که خبری از بیل نیست.
داداش حذف ما از لیگ قهرمانان بخاطر فابیو؟:khandeeeee bahal:از اون حرفا بودا
ما بازی برگشت داشتیم که خودت شاهد بودی چطور شدو
داداش من چقدر از اوزیل تعریف کنم شما گوش نکنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوزیل ژاوی و اینیستا رو لوله می کنه میزاره تو جیبش.این فصل هم اوزیل مثل فصل قبل همین کارو کرد.
بازی مالاگا جام حذفی رو نگاه کردی؟اون بازی اوزیل واقعا درخشید تنهایی دفاع رو بهم ریخت.
اوزیل یه نکته خوبه دیگه که داره اینه که بدون استرس بازی می کنه و از هوشش به نحوه احسن استفاده می کنه.
قیمت اوزیل با توجه خبری که خوندم 2برابر شده.
الان که پادشاه پاس گل در لالیگاست:bia baghalam:
آقا هرچی بازیکن اسپانیایی اضاف بشه ما استقبال میکنیم شدید
ازاونجای که رابطمون با سران عرب روبراهه میشه از چنگالشون در اورد
علی رضا میشه بگی بازی با بایرن که باختیم مقصر اصلی کی بوود؟ کی دقیقه نود باخت رو اورد
بازی با زسکا مسکو یک شد این دوتا بازی هرچند زسکا مهم نبود ولی خوب بازی با بتیرن نباید اون اشتباه رو میکرد دیگه یجور میگی الکلاسیکو انگار چی کار کرده سی میلیون قیمتش هست هآ انگاری درک کن
بچه ها الان تیم عمو ردنپ نتونسته بیاد اروپا ا
دیگه خیلی راحت تر میشه ازشون بازیکن بکنیم که تیم
خیلی خوب و بازیکنای خیلی خوبی دتره
وسهمیه نگرفتنش باعث میشه بازیکناش برن