تو 10 صفحه 45 پست اسپم پاک شده و تعدادی هم نیاز به ویرایش دارند !
صحبت های دوستانتون رو تو پروفایلتون یا توی کلوپ هواداران بارسا انجام بدین !
با تشکر roz::
نمایش نسخه قابل چاپ
تو 10 صفحه 45 پست اسپم پاک شده و تعدادی هم نیاز به ویرایش دارند !
صحبت های دوستانتون رو تو پروفایلتون یا توی کلوپ هواداران بارسا انجام بدین !
با تشکر roz::
حالا هی من میام میگم مهدی پاک میکنه گوش نمیدید که :sooot:
دوستان لطفا اسپم هاتون رو در قالب موضوعاتی فوتبالی مخفی کنین :ohum:
درمورد بازی هم بحثی راه بندازید حوصله مون سر رفت
تنها بحثی که فعلا می تونیم راه بندازیم اینه که در مورد دربی کاتالونیا بحث کنیم.
به نظر من چون دو جام مهم رو از دست دادیم باید با بازیکنان اصلیمون بازی کنیم تا شاید با رکوردی جدید اون دو جام از دست رفته رو فراموش کنیم تازه شاید امشب هم گواردیولا آخرین مربی گریش رو نیمکت بارسا در نیوکمپ باشه و دیگه به عنوان مربی نیاد به همین دلیل باید با نتیجه ای پر گل تیم پر مدعای اسپانیول رو له کنیم.
راستی چرا والدس کنار گذاشته شده؟think::
ترکیب من اینه:
والدس (اگه بازی نکرد پینتو دیگه)
آدریانو......پویول.......ماسکر انو........آلوس
بوسکتس
اینیستا.......ژاوی
فابرگاس.....مسی:afarin:........پدرو
دوستان راستی مگه ما یه بازی دیگه تو لالیگا با بتیس و همینطور فینال جام حذفی با بیلبائو رو نداریم. پس چرا همه جا حتی وبسایت ورزش 3 حرف از اینکه امشب آخرین بازی گواردیولا روی نیمکت بارساست؟ جریان چیهthink::
داداش منظورشون اخرین باری هست که پپ به نیمکت مربیگری تو نیوکمپ تکیه میزنه.اخه دیگه هیچ بازی تو نیوکمپ نداره.واقعا دردناکه
والدز هم برای اینکه جایزه زامورا رو بگیره تا اخر فصل بازی نمیکنه.
خوب اونايي كه ميگن رونالدو خوش اخلاق تر و محبوبتر از مسيه...خوب به اين عكس نگاه كنن.ديگه نميخوايد بگيد فوتو شاپه كه....خوب اين حركت زشت چيو ثابت ميكنه...حالا اگه مسي اين كارو بكنه...واويلا...مورينيو دهنشو آسفالت ميكنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط armanevil77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه يه تيم مسي رو بخواد زير 250ميليون بارسا راضي نميشه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا كنه ضد حال نزنن...اگه بزنن زيرش و نشون ندن گريه ميكنم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شايد منظورشون آخرين بازي تو نيو كمپهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب قبل شروع بازی احتمالا یه مراسم یا حرکت نمادین برای تشکر از پپ انجام میشه , واقعا این مربی کار هایی کرد که بزرگترین مربی های دنیا در طی سالها تلاش بهشون دست پیدا کردن و یا اینکه هنوزم نتونستن به همچین موفقیت هایی برسن . به نظر من تشکر این از این همه دست آورد ها کار ساده ای نیست و باید ازش تقدیر ویژه به عمل بیاد .