پرسپوليس درحضورآپياحريف خود را 7 تايي کرد.
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تدارکاتي با 7 گل شهرداري نظرآباد را شکست داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش ايسنا، تيم فوتبال پرسپوليس در تعطيلات ليگ برتر قصد دارد دو بازي تدارکاتي برگزار کند که نخستين ديدار اين تيم عصر امروز ساعت 15 امروز در ورزشگاه درفشيفر برگزار شد که شاگردان ژوه توانستند تيم دسته سومي شهرداي نظرآباد را شکست دهند.در اين بازي سامان آقازماني، مهدي مهدويکيا، جواد کاظميان (2 بار) هادي نوروزي (2 بار) و غلامرضا رضايي براي پرسپوليس گلزني کردند و روحالله سيفاللهي هم يک پنالتي را براي اين تيم از دست داد.استفان آپيا هافبک سابق تيمهاي يوونتوس و فنرباغچه که روز گذشته به تهران آمده، اين بازي را از نزديک تماشا کرد. قرار است ديويد کارني مدافع استراليايي و سابق تيمهاي توئنته هلند و بلکپول انگليس امشب به تهران بيايد و از فردا در تمرين پرسپوليس شرکت کند.حدود 50 هوادار اين بازي را از نزديک تماشا کردند.
علي کريمي 4 هفته نميتواند بازي کند.
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: علي کريمي چهار هفته از ميادين دور خواهد ماند و محمد قاضي روزي دو جلسه فيزيوتراپي ميکند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، وجيه الله چشمه سري گفت: جواب عکس MRI علي کريمي آمده و او با پارگي درجه دو همسترينگ مواجه شده و حدود چهار هفته از ميادين دور خواهد ماند.
وي افزود: عليرضا نورمحمدي از ناحيه چهار سر دچار التهاب شده و تحت درمان است. محمد قاضي هم روزي دو جلسه فيزيوتراپي را در دستور کار دارد. حميدرضا علي عسگري امروز همچون ديگر بازيکنان دور زمين دويد و مشکلي براي تمرينات گروهي نخواهد داشت.
چشمه سري در خصوص مصدوميت مهرزاد معدنچي تصريح کرد: بر اثر تکلي که از پشت روي پاي او زده شد، وي از ناحيه مچ و زانو دچار پارگي ليگامنت داخلي شده و بايد درمان شود.
در حاليکه پزشک پرسپوليس مدت غيبت کريمي را يکماه عنوان کرده اما اين بازيکن هم اکنون در اردوي تيم ملي حضور دارد و البته جدا از ساير بازيکنان تمرين ميکند.
قاضي: در شرايط بدي دچار مصدوميت شدم.
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مصدوميت براي هر بازيکني اتفاق ميافتد اما زمان آن هم مهم است در بد شرايطي دچار مصدوميت شدم دوست داشتم در بازي مقابل ازبکستان در تيم ملي حضور داشته باشم.
محمد قاضي در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران افزود: اميدوارم در بازي مقابل ازبکستان هر چند به نفع ايران باشد براي جانشين من در تيم ملي آرزو موفقيت ميکنم فرقي نميکند عليرضا عباسفر باشد يا هر بازيکن ديگري تيم ملي براي همه ايران است و انحصار به شخص خاصي نيست.
قاضي در خصوص وضعيت مصدوميت خود اظهار داشت، در حال حاضر چند هفته اي بايد در حال درمان باشم نميدانم که به مسابقات ليگ برتر ميرسيم يا نه، اما چند روزي است به طور اختصاصي تمرين ميکنم.
وي در خصوص بازيکن جديد پرسپوليس گفت: او سال هاست در ليگ برتر يوونتوس بازي ميکند بازيکن بين المللي است و پست مهمي هم دارد و فکر کنم در ادامه ليگ کمک زيادي به ما خواهد کرد.