این جایزه لیاقت میخواد , به نظر من فعلا کسی جز مسی لیاقتش رو نداره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
این جایزه لیاقت میخواد , به نظر من فعلا کسی جز مسی لیاقتش رو نداره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم موافقم با شما!!!اگه بتونه بهترین گلزن بشه و فینال کوپا هم ببریم احتمال اینکه توپ طلا بگیره زیاد میشه...
اگر رئال قهرمان چمپیونز میشد شانس مسی خیلی پایین میومد ولی حالا دیگه اینطور نیست...
امیدوارم تو همه ی بازیهای باقیمونده بدرخشه و توپ طلا رو مال خودش بکنه...:yes::yes::yes:
داداش یادت رفت اون هل دادن گواردیولا توسط رونالدو رو تو ال کلاسیکو 5 به 0 فصل قبل بگی (خیلی ناراحت شدم از اون کارش حالا اگه یه بازیکن رو هل میداد بازم یه چیزی البته اونم زشته ها ولی مربی یه تیم رو هل داد حالا فرق نمیکنه چه تیمی باشه) و ده ها حرکات زشت دیگر توسط این بازیکناننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gerard Pique3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من بخاطر همین کارهای رونالدو ازش بدم میاد دیگهtars::
به نظر من اگه بارسا تو کوپا قهرمان بشه و لئو بتونه آقای گل لالیگا بشه توپ طلا مال مسی هست دیگه:yes:
به نظر من مسی این فصل حتی بیش از فصل پیش لیاقت توپ طلا رو داره.
کلی رکورد جابه جا کرد.مهمترین ها هم شکستن رکورد گرد مولر و شکستن رکورد بهترین گلزن تاریخ بارسلونا هست.
Sport
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اژدر مسی 4-1 مالاگا
شب رکورد ها
لئو رکورد مولر را زد
و مادرید اولین باشگاهی است که با 2 عروسک قهرمان میشود
[عروسک خیمه شب بازی و نی نی کوچولو ی گریه کن]
El Mundo Deportivo
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
"بله، البته... این جشنواره گل زیباست... اما آن ها میتوانستند این کار را چند بازی قبل انجام دهند!"
( از این کاریکاتور موندو خوشم نیومد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
CENTER]]
[/B]درمورد بهترین بازیکن جهان ، به نظرم تا حالا مسی 60 درصد راه رو رفته 10 درصد دیگه قهرمانی و گلزنی بارسا تو فینال کوپا هست و30 درصد بقیه توپ طلاست که اگه اونو بگیر که دیگه 100 درصد میشه love::[/RIGHT]
راستی زوبی زارتا گفته از 25 می به بعد درمورد فصل بعد تصمیم میگیره ، آنها گفتند که حاضرند برای دیوید لوییز 30 میلیون بدهند
به نظر من که خرید خوبیه ashem:-
[/CENTER]
دوستای عزیز در مورد توپ طلا یادتون رفته جام ملتهای اروپا هستش به نظر من اون خیلی مهمتر هست هر تیمی که بتونه قهرمان بشه شانس ستارههای اون تیم زیادتره
آره
حرف آقا سعید هم کاملا منطقیه
امیدوارم که پرتغال زیاد بالا نیاد
و به نظر من اسپانیا شانس قهرمانیش خیلی کمه و میگم آلمان قهرمان میشه
البته اگه بازیکنای اسپانیا بخوان بازیکنن که قهرمانن
فقط اگه مثل جام جهانی 2010 بازی کنن شانس چندانی ندارن
راستی ویا به جام ملت ها میرسه؟
داداش سعید عجب ضدحالی زدی.حواسم به یورو نبود.البته اونم مشکل نداره ولی سه تا مورد پیدا میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1-اگه بایرن و المان قهرمان بشن احتمالا گومز میشه
2-اگه المان با درخشش اوزیل بشه احتمالا اوزیل هم یکی از گزینه های اصلی میشه
3-اگه هلند قهرمان بشه ون پرسی گزینه اصلی خواهد بود.
اما در غیر این سه صورت یا ژاوی یا یکی از بازیکنای بارسا انتخاب میشن چون اسپانیا به واسطه کاتالان هاش احتمالا قهرمان میشه