خوب نیمه اول که تموم شد ایمدوارم نیمه دوم پرسپولیس بتونه سپاهان رو شکست بده.....
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب نیمه اول که تموم شد ایمدوارم نیمه دوم پرسپولیس بتونه سپاهان رو شکست بده.....
تشکر میکنم از بازیکنا که با این بازی حماسی یک باخت دیگر را به ارمغان آوردند
:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
خب یه باخت دیگه که به ناحقم باز نبود و ادامه رونده سقوط مندانه باشگاه
جالبه هنوز مربی داره بازیکنای مختلفو تست میکنه و هنوز نمیدونه چی به چیه
و جالب تیم وقتی 2 به 0 هم عقبه باز تو کار دفاعی بیشتر ظاهر میشه
و خیلی چیزهای جالب دیگه که ارزش تایپم ندارن اونا
ایول بچه ها عجب نتیجه ای گرفتن خیلی خوب باختیم باز حداقل 4تا گل نخوردیم فقط فقط 2خوردیم فک کنم برا همین بود که اینقدر بازیکن ها بعد خوردن گل ها عین خیالشون نمی یومد چون گل کم خوردیم برا همین زیاد ناراحت نشدیم
یه خبر خوب رقیبامون گهر و. ذوب آهن خدا روشکر بازی هاشون رو باختند. باز خوبه همون رده عالی که تو جدول هستیم رو از دست ندادیم
اين باخت نتيجه بي اعتمادي و بي روحيه اي تيم پرسپوليس بود اميدواريم هرچه زود تر مشكل برطرف بشه
به نظر شما مشکل اصلی پرسپولیس چیه؟
مربی یا بازیکن یا مدیرعامل یا دروازبان یا شاید چیز های دیگه؟!؟
همین طوری که پیش بینی میکردم باختیم!
خداروشکر با این نتیجه باختیم والا سال پیش که چهارتایی شدیم تو آزادی ......
بدنبود بازی حداقل برای پرسپولیس باشگاه داره بد جور سقوط میکنه به خاطر این نتایج!
ولی بازم بازیکنا خوشحالن به خاطر این نتیجه چرا که همچنان قعر جدولیم اینا میدونن پولشون رو میگرین به خاطر همین زحمتی نمیکشن !
اگه وضع همین طوری ادامه پیدا کنه قول میدم میریم دسته دو!roz::
متاسفانه پرسپولیس از همه جا ضربه خورده ...
کجای دنیا دیدین که مدیر عامل تیم بیاد بازیکن بخره بعد مربیشو انتخاب کنه ...
ژوزه که خیلی بیخوده استفا بده راحت شیم ...
بازیکنای بی غیرت هم تو تیم زیاد هست نمونه همین محمد نوری که فقط بلده بزنه زیره توپ ...
حالا کاشکی با اومدن گل محمدی تیم درست شه ... entezar::
ای بابا ما هم که ناامید شدیم
واقعا نمیدونم چطوری شده !!!
رویانیان 2 سال هست اومده گند زده به پرسپولیس با اینکه خودم از طرفداراش هستم ولی فکر میکنم مدیرعامل عوض شه بهتره
البته مربی هم بی تقصیر نیست !!!! ژوزه هم که دیگه خیلی پررو هست همش وعده آینده میده
گفته سال بعد قهرمانتون میکنم
صد در صد منظورش قهرمان لیگ دسته یک هست
تازه سال دیگه هم احتمالا دربی نداریم @@@@@##### چون پرسپولیس دسته یک هست
وضعيت پرسپوليس اين روزها عين وضعيت كل فوتبال ايرانه . تو كما
پرسپوليس يه مدير داره كه از فوتبال هيچي نمي دونه
پرسپوليس يه سري بازيكن داره كه جز ادعا و پولاي يامفت بيت المال هيچي ندارند
پرسپوليس يه سرمربي داره كه واس كار كردن نيومده . اونم خوب فهميده داره كجا ميره اومده آخر عمري جيباش رو پر كنه
عين تيم ملي
اومدن يه سرمربي ايراني كاربلد شايد كوتاه مدت چاره ساز باشه ولي در نهايت اين قصه فوتبال ماست .پرسپوليس و غيره نداره
شاید نظر من برای خیلی ها بی ارزش باشه ولی باور کنید که مهدوی کیا شانسی برای کاپیتانی نداره !!!!!!
به نتایج تیم ملی در زمان کاپیتانی مهدوی کیا توجه کنید همچنین نتایج تیم استیل آذین با کاپیتانی مهدوی کیا !!!!!!!!!!!!
ولی اون یه بردی هم که پرسپولیس در هفته ی اول کسب کرد نیمه ی اول سید جلال و نیمه ی دوم کریمی کاپیتان بود!!!!!
حالا شما هم با من هم عقیده نشدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا تو پرسپولیس داره باند بازی میشه
وقتی پدر جناب سامان آقازمانی میاد 400 ملیون میده تا پسرش تو دربی بازی کنه نباید هم انتظار داشته باشیم وضعیت پرسپولیس از این بهتر بشه
تا زمانی که امثال آقای پروین دور و بر تیم هستن تمام نتایج پرسپولیس همینطوره
جناب پروین با مانوئل مخالف بود.تو این مورد من هم با پروین موافق بودم.پروین کوتاه اومد ولی داره از پشت خنجر میزنه.
همیشه باید از کسی ترسید که کاملا سکوت کرده.الان پروین هیچگونه مصاحبه ای نمیکنه
من مطمئنم بعضی از بازیکنان دارن از پروین خط میگیرن و بازی نمیکنن
اهههههههههههههههههههههههه
دیگه رویانیان باید چیکار میکرد که نکرده
هوادارا گفتن دنیزلی اورد
کفتن انصاریفرد و سید جلال و......... اورد
قرارداده کریمی رو تمدید کرد
اسمه پرسپولیسو برگردوند
بس کنید دیگه
تا 1 ماه پیش که رویانیان جیگر بود حالا شد قلچماق و 30 یا 30 و ..........
خدایی خیلی زود پرسپولیسیا رنگ عوض میکنن
مثه بازی اوله فصله پیش تا دقیقه 60 علی دایی تا گل زد شد حمید استیلی
واقعا از هر عالمی توجهان بپرسید نمیتونه جوابتونو بده!
میگه مشکل از مربیه صد نوع مربی خارجی و ایرانی آوردیم!
میگه مشکل از بازیکنه هاشمیان رو آوردیم جادوگر رو آوردیم موشک رو آوردیم!
میگه مشکل از باشگاه و کادرفنیه اصلا کادر فنی داخالتی توی نتیجه بازی نداره!
مشکل هم رویانیان نیست این مرد هم زحمت هایی کشیده مشکل از هواداره بدبخته ,نه!
هرهفته نتایج بد شکست این پرسپولیس اسطوره هاشو هم بدنام کرده ....
عاشقتم 7تا پست زدی عین هفتاش علیه سرداران نظام هست:luuugh::chakerim:چنقل قول:
نوشته اصلی توسط speed [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فوتبال ما میگیم اینا اومدن خراب کردن قبولthink::
بازیکن تو جریمه نمیتونه استپ ساده رو بکنه ربطی به سرداران داره؟؟؟؟:ajibeee::ajibeee:
بازیکن بغل پا نمیتونه پاس باده سردار کاریش کرده؟>؟؟؟
کریمی بود ما قهرمان شدیم؟؟؟؟
کریمی بود ما 6 امتیاز کم کردن قهرمان شدیم؟؟
انقد جون هرکی دوس داری 30 یا 30 نکن از همون اول داری میگی سردار کثیف سردار تمیز بـــسه
اینا 2 زار بازی حالیشون نیس
خیره سر عمشون 1 میلیارد همین سردار کثیف داده بهشون دارن برا ما را میرن تو زمین با پورشه ماشینش میاد ایران زمین پوز میده میخواد برا ما لیره ****om::om::om::om::
الان همه اینایی که گفتی به مدیر عامل چه ربطی داره:ghosse:؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط speed [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی به منم یک میلیارد بدن وقتی میدونم پولم اوکی هست 100% بازی نمیکنم
اگر هم ندیم بهترینا دوره ما جمع نمیشن:ooogh:
مشکل تاکتیکی هست
رویانیان تو زمین نیس که//ما میگیم این آدم بده بازیکن میره تو زمین باید از همه چی بگذره صحبت سر 40 میلیون پرسپولیسی هس باید از جونش مایه بذاره گور پدره مدیران میگم استپ ساده بلد نیستنننننن مدیر عامل چه ربطی دارهeterza::-eterza::-:-ang:-ang
ما که نبودیم 30 سال پیش فیلماشو میبینیم تو امجدیه یه علی پروین میگفتن برا تیم گل میزد اون موقع نه پولی نه چیزی فقط غیرت که تو یه کدوم از این بی وجدانا نیس
سردار زیر کولر هست اون تو زمین نیس همش تقصیر بازیکنان عوضی هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ت:gijjj::gijjj::gijjj::gijjj:
مدیریت ضعیف افتضاح چه ربطی به بازیکن داره آخه:eee: بازیکن برا سردار بازی نمیکنه بازیکن برا هوادارا بازی میکنه سردار بره با سوئدی عکس بندازه.. عکاس با خودش ببره به بازیکن چه ربطی داره؟؟!!!نقل قول:
الان میگی کتاب بخونم سرچ کنم به 2 خط جمله من توجه نکردی!!:chakoshi:
اینا اومدن تیم مردمی که برا مردم بازی کنن نه برا سردار که بره عکس بندازه
حاج رضایی گفت خیلی هم زیبا گفت: پرسپولیس بازیکنانش اینا باشن تیم ملی هم میاد از لبنان میبازه!!
اینا تیم ملی هستن!!!
الان داری بحث رو شخصی میکنی و ک آدم معترض هستی و فوتبالی نیگا نمیکنیthink:: فقط سردار اینه اونه
گفتم میگم نخوندی گور هر کی که عکس انداخته عکس نندازه با سوئدی بازیکنان ما میبرن؟؟؟؟!!
الان اعتراضات 30یا30 داری
سایت جر*س هست سایت بالاترین هست همین حرفارو بزنی ببین چه قد لایک میخوری ولی اینجا بحث فنی هست و سر مربی و بازیکنان که 0 هستنcrying::-
محمد نوری=:okh:
سلام
دوستان لطفا جواب کاربر speed رو ندین !
ایشون BAN شدن و با یه نام کاربری جدید وارد شدن !
از این به بعد هم پست های ایشون و هم کسانی که جواب اشون رو بدن حذف میشه !
امروز برای خوندن اخبار کریمی درباره پیروزی رفتم وبسایت رسمی پیروزی!
اونجا در باره سرایط بد بازیکنان در بازی با سپاهان و دلیل شکست نوشته بودن!
نوشیدکان وبسایت نوشته بودند حال بد بازیکنان در رخت کن در حاشیه بازی با سپاهان یکی از دلایل شکست خوردن این بازی بوده!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قضیه این مسمویت ها چی بوده ؟؟
عادل دیشب 1 ساعت راجبش صحبت میکرد؟؟؟
معلوم نشد؟
دیشب فردوسی پور خیلی این در اون در زد ولی چیزی معلوم نشد جز یه مشت گمانه زنی و حدس که همه بی دلیل بود و سند و مدرکی برای اثباتشون نبود !
من لحظه اول فک کردم یه بازی برای توجیه باخت هستش ولی وقتی دیدم مهدوی کیا هم موضعیت مناسبی نداره مطمئن شدم یه خبرایی هست !
حلا یه عده میگفتن از ایزو استار بوده ، یه عده از وجود مواد دارویی کافئین بالا تو نوشیدنی ها خبر دادند ! یه عده هم گفتند آب ها آلوده بوده ! آخر سر هم حرف گفتند آلودگی فولاد شهر 4 الی 5 برابر اصفهانه واین حرفا ... کلا همه چیز عجیب و غریب بود !
اینه فوتباله ما ... هیچی سر جاش نیست !
فقط باید افتخار بکنیم به وجود بازیکنایی مث مهدوی کیا که حرفش برای همه اهالی فوتبال سنده love::love:: الا اون بی شرف که تهمت زد بهش ! :ogh:
آره منم فک می کردم کسایی مثه نوری با اون بازی مزخرفشون جلو سپاهان می خوان خودشونو توجیح کنن ولی مهدوی کیا اهل این جور چیزا نیس اون غیرت داره ولی خب دیگه توان بازی نداره ولی نوری با اون موهاش یه فرصت هم که کاظمیان واسش ساختو زد تو صورت تماشاچیا
حالا هر چی بود به کنار اما گل اول اشتباهی بود که مهدی کرد و به هیچی هم ربطی نداشت اون لحظه که سرش گی نرفت اون اشتباه دریافت بود که دیدی خودشم گلو ننداخت تقصیر اون شرایطش
با همه اتفاقات خیلی خوبه کسایی رو پرسولیس داره که هنوزم هوادارا با این شرایطم بشون افتخار میکنن
امیدوارم حداقل با شرایط مناسبتری و جایگاه بهتری از پرسپولیس و فوتبال خداحافظی کنن
اسطوره های پرسپولیس چه در شرایط خوب و چه بد با خداحافظیشون ارزشی ازشون کم نمیشه!
یه بازیکن مثل کریمی یا یه بازیکن مثل مهدوی کیا با اون همه سابقه و افتخارات
در پرسپولیس خداحافظی کنن چیزی ازشون کم میشه؟
مشکل بی تجربه گی بی لیاقتی بی غیرتی پول پرستی بازیکنای پیروزیه
البته مخصوصا بازیکنان ایرانی حالا اجنبی ها یکم بهترن !
آره هیچی ازشون کم نمیشه ولی خب الان اگه برن پرسپولیس از همینی هم که هست بدتر میشه کریمی بازیکن حاشه سازیه با مانوئل و رویانیون هم مشکل داره ولی اگه بره بازیکنای دیگه هم یه جوری میشن در ضمن استعدادای شهاب گردان داره تو پرسپولیس پودر میشه چون بهش بازی نمیدن هم گردان هم انصاریفردنقل قول:
نوشته اصلی توسط alex dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرسپولیس واقعی کجایی که دلمون برات تنگ شده
:daghon::daghon::daghon::daghon:
چقدر هم این گردان استعداد داره که حالا داره پرپر میشه البته راست میگی استعداد خاصی در گل خوردن داره
راستی بچه حالا اگه کریمی رفت ما به چه امید نیگاه بازی های پرسپولیس کنیم خداکنه برگرده
عزیز پس چی معلومه که استعداد داره فقط دوتا بازی بهش فرصت دادن اونوقت شما تو همین دوتا بازی تشخیص دادین که بی استعداده؟اگه موضوعو بذارین رو گل خوردن که معلوم میشه گردان خیلی هم از نیلسون بهتره چون نیلسون دوتا گل مسخره از سپاهان خوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلا که مهدوی کیا گل اولو زد خدا کنه تا آخرش همین جوری بمونیم
برد پرسپولیس رو تبریک میگم گرچه خفیف بود ولی ضروری و حیاتی بود برای بهبود بخشیدن به وضعیتمون تو جدول موقعیت خیلی داشتیم ولی متاسفانه همش شوتای ارام و زمینی زدیم و هدر رفت یکیشم که افساید شد کریم هم خوب کار کرد ولی اگه گل میزد حضورش رو تو لیست 18نفره تو هر بازیو میتونس تثبیت کنه
اگه جای تبریک داره به پرسپولیسی ها تبریک میگم
جالبه هفته 1 و حالا هفته 10 امیدوارم بعدی هفته 100 نباشه چون نداریم و برای این هفته باید لیگو 51 تیمی کنیم که شدنی نیس حالا حالاها
جدای تمسخر اون چیزی که من از دقیقه 60 به بعد دیدم حق پرسپولیس بود و خب شاید این مقدمه رهایی از این بن بست طولانیش باشه
جالبه این برد بدون کریمی هم بدست اومد
با همه تفاسیر و شرایط این پرسپولیس به نظر من از ته جدول کنده میشه و بین 6 تیم اولم قرار میگیره اما در حد قهرمانی تو بعد فنی بسته نشده
بروبكس پرسپوليسي به همه تبريك ميگم....دم مهدوي كيا گرم چه گلي زد...جاي كريمي خالي بود!!
این برد پرسپولیس هنوز به دل نچسبیده ولی ارزشش داره که قهر جدول نباشیم.
ژوزه خیلی اشتباه میکنه که انصاری فرد رو نیمکت نشین کرده هرچه بد باشه بهتر از نوروزی هست که ، باید یه فکری برای انصاری فرد بکنن.
خوب بچه ها منم تبریک می گم بهده nماه تونستیم ببریم خیلی خوشحالم اگه بتونیم بقیه بازی ها هم همینجوری بازی کنیم خیلی خوب میشه خداییش اگر مهدوی کیا عجب بازی کرد احساس کردم یه جوون 20 ساله توزمینه ولی در کل خوب بود
منم تبریک میگم بالاخره یه بازی رو بردیم اینقدر از مهدی خرده گرفتن تا خونش به جوش اومدو گل زد کریم هم خیلی خوب بازی کرد ولی تو اخبار خوندم که گفته بود کاش استقلالی شده بودم.خوب حق داره خب
منم تبریک میگم
فقط امیدوارم این اقایون که اینقد سنگ پرسپولیس رو به سینه میزنن (به خاطر شهرت) وهیچ تخصصی ندارن وجای تو فوتبال ندارن منقرض بشن.
خدارو شکر بعده 8 هفته بردیم
نسبت به بازیهای قبلی پرسپولیس بهتر بود
انشا... که تداوم داشته باشه
ولی خدایی ببین با کیا شدیم 30 میلیون هوادار
نمونش داداشه خودم که از دقیقه 1تا 90 نشسته دعا میکنه پرسپولیس ببازه چون کریمی توش نیست
درود
ما خوب بازی نکردیم...آلمینیوم بد بازی کرد.اگه توپ یه وری نمیشد این بازی هم مساوی می کردیم... اصلا اوضاع خوب نبود ما همون تیم بازی های قبل بودیم اگه آلمینیوم حتی تلاش می کرد راحت میتونسا از ما بگذره به این شکل
ایشالا حالا این برد باد آورده رو خدا داد بتونیم در بازی خای آینده هم باد به سما ما به وزه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:shogh:موشک دیشب به هامبورگ سفر کرد برای جشن تاسیس این باشگاه آلمانی:shogh:
ای بابا دیگه آقا پویان شما هم اینقدر سخت نگیر بعد چقدر برد آوردیم تو هم بیا بگو حقمون نبود اصل نتیجست که خدا رو شکر بردیم
بچه راستی مهدوی کیا امروز به عنوان یکی از11تا بازیکن برتر افتخاری هامبورگ دعوت به این جشنی که دوستمون بالا اشاره کرد شده بود