مايليكهن: چرا من را مربي پرسپوليس نميكنند.
من همان مربياي هستم كه فوتبال ايران 15 سال اثراتش را از حضورم در تيم ملي ديد و مجيدي و مهدوي كيا هنوز از آن تيم باقي ماندهاند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عجيبترين اظهار نظر امروز در مصاحبه محمد مايليكهن با ايسنا مستتر شده است جايي كه سرمربي سابق تيم ملي با انتقاد از كليه چهرههاي فوتبالي و غيرفوتبال خودش را شايستهترين گزينه براي هدايت اين تيم معرفي ميكند!
مايليكهن كه در تيمهاي مختلفي در ايران مربيگري كرده هدايت تيم اميد را در دست داشته و سرمربي تيم ملي نيز بوده است حالا با شغلي چشم دارد كه چندينبار نزديك به حضور در آن بوده اما در نهايت شرايط اتفاق ديگري را برايش رقم زده است.
مايلي در پستهاي فني، مربي و بازيكن در پرسپوليس حضور داشته و يكبار هم به عنوان عضو هيئت مديره انتخاب شده است. با اين حال بعد از دو سال و نيم كار در سايپا و كسب نتايج درخشان! ظاهرا او فراموش كرده كه كارنامه مربيگرياش آنقدر نقطه سياه دارد كه حضورش در پرسپوليس قطعا منطقي به نظر نرسد. با اين حال او اعتماد به نفس سرمربيگري پرسپوليس را دارد و البته ارتباطاتش را چيزي كه هميشه سعي كرده خود را از آن مبرا كند.
جملات مايليكهن را درباره شايستگيهاي حضور در پرسپوليس بخوانيد و نتيجه نهايي را خودتان بگيريد:
ـ به اعتقاد من پرسپوليس نياز به خانه تكاني شديد دارد. امسال كه بر خلاف سال گذشته جام حذفي اهميت پيدا كرده است، پرسپوليس كنار رفته است. به اعتقاد من هنوز در كنار پرسپوليس افرادي هستند كه بيشترين لطمه را به اين تيم ميزنند اما به هر حال آنها مهره مار داشتهاند و هميشه با پرسپوليس بودهاند اما براي خود شما جاي تعجب ندارد كه چرا تا به حال مربيگري در پرسپوليس را به مايلي كهن پيشنهاد نكردهاند؟ من همان مربياي هستم كه فوتبال ايران 15 سال اثراتش را از حضورم در تيم ملي ديد و مجيدي و مهدوي كيا هنوز از آن تيم باقي ماندهاند و بعد از آقاي پروين با 14 سال به عنوان بازيکن و شش سال به عنوان مربي حضور متداوم، بيشترين حضور را در پرسپوليس داشتهام.
goal.com
جواب منفی دنیزلی به پرسپولیس / جمال حاجی به نیمکت پرسپولیس نزدیک شد
مرجع خبری پرسپولیس : در حالی که یک ساعت پیش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از مذاکره با یک مربی بوسنیایی و یک مربی ترک برای هدایت تیم فوتبال این باشگاه داد ، برخی منابع خبر از پاسخ منفی مصطفی دنیزلی به پرسپولیس داده اند.
پس از اینکه رویانیان در گفتگو با اخبار 18:45 تلویزیون از مذاکره با دنیزلی و جمال حاجی ظرف 72 ساعت آینده خبر داد ، خبرگزاری فارس چند دقیقه پیش مدعی شد مصطفی دنیزلی به مسئولان باشگاه پرسپولیس جواب منفی داد.
این خبرگزاری ادامه می دهد: مسئولان باشگاه پرسپولیس برای هدایت سکان سرمربیگری تیم خود چند روزی است که با گزینههای خارجی وارد مذاکره شدهاند. پس از منتفی شدن حضور لوکا بوناچیچ در پرسپولیس مصطفی دنیزلی نیز ساعاتی قبل به مسئولان قرمزپوشان جواب منفی داد و از حضور در ایران عذر خواهی کرد.
بر همین اساس مسئولان باشگاه پرسپولیس به این نتیجه رسیدند که با جمال حاجی صحبتهای نهایی را انجام دهند و او را به ایران دعوت کنند. قرار است این مربی به عنوان سکاندار هدایت نیمکت پرسپولیس به زودی معرفی شود.
در همین حال محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تا ساعاتی دیگر معرفی میشود.
اما برخی منابع دیگر خبر از مذاکره تلفنی رویانیان و دنیزلی و توافق برای حضور این مربی پنجشنبه در تهران می دهند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دروغ است دنیزلی همچنان گزینه مربیگری پرسپولیس است
:flowerysmile:بر خلاف اخبار برخی رسانه ها مبنی بر اینكه 'مصطفی دنیزلی' از قبول سرمربیگ[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ری تیم پرسپولیس تهران انصراف داده است، اما این مربی تركیه ای همچنان یكی از گزینه های هدایت تیم پرسپولیس محسوب می شود.
'حمیدرضا غریب' همچنین اضافه كرد: 'لوكا بوناچیچ' از فهرست گزینه های سرمربیگری تیم پرسپولیس خارج شده است و بر این اساس سرمربی تیم پرسپولیس از بین 'مصطفی دنیزلی' یا یك مربی اهل بوسنی و هرزگوین انتخاب می شود.
گفته می شود گزینه بوسنیایی باشگاه پرسپولیس برای سرمربیگری این تیم 'جمال حاجی' است كه سابقه مربیگری در كشورهای عربی حوزه خلیج فارس را در كارنامه خود دارد.
غلامرضا رضایی : اميدوارم حضور مربي جديد به سود پرسپوليس باشد.
مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازي برابر راهآهن سخت است، اما براي ما فرقي با ساير بازيها ندارد.
غلامرضا رضايي پس از تمرين امروز صبح پرسپوليس گفت: امروز ما با تيم اميد پاراگ بازي كرديم كه يك تمرين خوب براي ما بود و توانستيم بخشي از برنامههاي تاكتيكي را در آن اجرا كنيم.
وي درباره بازي اين هفته تيمش برابر راه آهن نيز گفت: همه بازيها براي ما سخت هستند و اين بازي نيز مانند ساير بازيهاست، اما راهآهنيها انگيزه زيادي دارند كه از ما امتياز بگيرند و ما بايد با فراموش كردن اتفاقات دو هفته اخير با تمام توان خود به مصاف راهآهن برويم و اين تيم را شكست دهيم.
وي همچنين درباره اينكه مصدومان و محرومان پرسپوليس در چند هفته اخير زياد بودهاند و اين مسئله بر عملكرد اين تيم تاثيرگذار بوده است گفت: محروميت و مصدوميت هر دو جزئي از فوتبال هستند و در اين رشته ورزشي اين مسائل طبيعي است. ولي ما بايد روي نقاط قوت خود بيشتر كار كنيم و با تقويت كردن تواناييهايمان جاي خالي بازيكنان غايب را پر كنيم. اگر ما بتوانيم دو بازي پايان نيم فصل را ببريم شرايطمان بسيار بهتر ميشود و نيم فصل دوم را با قدرت آغاز ميكنيم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس درباره مربي آينده اين تيم نيز خاطرنشان كرد: من يك بازيكن هستم و به هر كس كه مربي من باشد احترام ميگذارم فقط اميدوارم كسي به پرسپوليس بيايد كه حضورش به نفع تيم باشد. حالا من كاري ندارم كه اين مربي با من بازيكن خوب هست يا نه. مهم فقط اين است كه او بتواند نقاط ضعف تيم را پوشش دهد و نقاط قوت را برجسته كند.
perspolisnews.com
علي كريمي هفته آينده در كميته انضباطي
مرجع خبری پرسپولیس : رئیس کمیته انضباطی اعلام کرد، در جلسه بعدازظهر دوشنبه به این جمع بندی رسیدهاند که علی کریمی را برای ادای پارهای از توضیحات احضار کنند و براین اساس کاپیتان تیم پرسپولیس هفته آینده به کمیته انضباطی میرود تا پاسخگوی اظهارات خود پس از دربی 73 باشد.
اسماعیل حسنزاده در خصوص زمان صدور رای کمیته انضباطی در خصوص حواشی و اتفاقات دربی 73 و همچنین اظهارات علی کریمی علیه عزیزالله محمدی گفت: جلسه روز دوشنبه بعدازظهر کمیته انضباطی پس از بررسی گزارشات و مستندات حواشی دیدار تیمهای استقلال و پرسپولیس، منجر به تعیین هفت مورد تنبیه و دو مورد تشویق شد.
وی در ادامه افزود: بنابراین پس از جمع بندی نهایی تا امروز سه شنبه و یا شنبه هفته آینده در خصوص حواشی دربی 73 و همچنین تشویقهایی که باید توسط کمیته انضباطی صورت گیرد، اعلام رای خواهیم کرد.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال همچنین در خصوص اظهارات علی کریمی علیه رئیس سازمان لیگ برتر که پس از دیدار تیمهای استقلال و پرسپولیس در جام حذفی توسط وی بیان شد، خاطر نشان کرد: قرار شده بود که در جلسه کمیته انضباطی با توجه به گزارشات، فیلمها و مستندات موجود در خصوص اظهارنظرهای علی کریمی بحث و تصمیم گیری شود تا در خصوص احضار و یا عدم احضار وی به جمع بندی برسیم.
حسنزاده در ادامه افزود: این موضوع در جلسه بعدازظهر دوشنبه کمیته انضباطی بررسی شد و در نهایت به این جمع بندی رسیدیم که علی کریمی را برای ادای پارهای از توضیحات در خصوص اظهارنظر وی در مورد عزیزالله محمدی به کمیته انضباطی احضار کنیم.
وی در خاتمه تصریح کرد: با توجه به اینکه روز گذشته در خصوص احضار علی کریمی به جمع بندی رسیدیم قطعا احضار وی در هفته جاری نخواهد بود و به هفته آینده موکول میشود.
دنیزلی:حضورم در ایران ناممکن است /بیماری پدرهمسرم مشکل بزرگ من است.
در دو دیدار ماه گذشته خود با مسوولان باشگاه پرسپولیس، صحبت های كلی مطرح شد و به جزییات نپرداختیم ولی محور گفت وگوها در دیدارهای آتی هنوز مشخص نیست.
مصطفی دنیزلی' مربی سرشناس اهل تركیه و یكی از گزینه های سرمربیگری تیم پرسپولیس گفت : صبحت هایی كه از طرف من علیه علی پروین گفته و نوشته شده است، صحت ندارد.
'دنیزلی' روز سه شنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در آنكارا در پاسخ به سووالی مبنی بر اینكه در دیدار با مسوولان باشگاه پرسپولیس با حضور ' علی پروین' در این باشگاه مخالفت كرده است؛ گفت: چنین ادعاهایی صحت ندارد چرا كه من پروین را دوست دارم و زمانی كه در ایران بودم ارتباط بسیار خوبی با او داشتم و نمی دانم چه كسانی این سخنان را از طرف من مطرح كرده اند.
دنیزلی با اشاره به دیدارهایش با مسوولانپرسپولیس برای تصدی مربیگری تیم فوتبال این باشگاه اظهارداشت : پیش از این دو بار با مسوولان باشگاه پرسپولیس دیدار و گفت وگو كرده ام و این امكان وجود دارد در چند روز آینده نیز بار دیگر با آنان ملاقات داشته باشم .
وی تصریح كرد:در دو دیدار ماه گذشته خود با مسوولان باشگاه پرسپولیس، صحبت های كلی مطرح شد و به جزییات نپرداختیم ولی محور گفت وگوها در دیدارهای آتی هنوز مشخص نیست.
مربی اسبق تیم های پرسپولیس و پاس تهران با اشاره به بیماری پدر همسرش اظهارداشت: این مساله موجب شده است كه در حال حاضر نتوانم در فكر فعالیت در خارج از تركیه باشم.
دنیزلی در ادامه اظهارداشت:در دیدارهای ماه گذشته خود این موضوع را با مسوولان باشگاه پرسپولیس در میان گذاشتم . این مربی تركیه ای در پاسخ به سووالی مبنی بر اینكه اگر با مسوولان باشگاه پرسپولیس به توافق برسد قراردادش با یكی از شبكه های تلویزیونی كه در حال حاضر برای آن شبكه فعالیت می كند، چه خواهد شد ؟ گفت: این مساله موضوع مهمی نیست و امكان فسخ قرارداد وجود دارد ولی برای من در حال حاضر خانواده ام و سلامتی پدر همسرم مهم است.
دنیزلی در پاسخ به این سووال كه آیا مسایل مالی در دیدارش با مسولان باشگاه پرسپولیس مطرح شده است یا نه؟ گفت: مسایل مالی در دیدارهای گذشته ام با مسوولان این باشگاه مطرح نشده است و عمده مطالبی كه در این دیدار ها مطرح شد مسایل خانوادگی من بود كه در حال حاضر عزیمتم به ایران را ناممكن كرده است.
مربی سرشناس تركیه ای در ادامه با تاكید بر اینكه ایران و ایرانیان را بسیار دوست دارد و خاطراتی بسیار خوب از دوران مربیگری خود در این كشور دارد، گفت: فعالیت در ایران برای من بسیار نشاط آور است و دوستان بسیاری در این كشور دارم ولی همانگونه كه عنوان كردم در حال حاضر با مشكلات خانوادگی مواجه هستم و اینكه سرنوشت برای من چه چیز را رقم خواهد زد در آینده مشخص خواهد شد.
goal.com
آقا مصطفی پنجشنبه در تهران؟/ دنیزلی از پرسپولیس فرصت خواست.
مرجع خبری پرسپولیس : در حالی که برخی خبرگزاری ها با انتشار اخبار کذب حضور مصطفی دنیزلی در پرسپولیس را منتفی می دانند، از این باشگاه خبر می رسد مربی ترک تبار جدی ترین گزینه هدایت سرخپوشان است.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ پس از چراغ سبزی که مصطفی دنیزلی یک شنبه شب به مسئولان باشگاه پرسپولیس نشان داد، مذاکرات طرفین شکل جدی تری به خود گرفت تا جایی که شنیده می شود این مربی برای انجام مذاکرات نهایی روز پنجشنبه به تهران سفر می کند.
ظاهرا دنیزلی از مسئولان باشگاه پرسپولیس خواست چند روزی به او فرصت دهند تا همسرش را برای زندگی در ایران متقاعد کند. او که به واسطه دوستی با مدیر شبکه تلویزیونی ترکیه مشکل قراردادش را با این شبکه تا حدودی زیادی حل کرده است تمایل زیادی دارد تا کار ناتمام خود را با پرسپولیس به اتمام برساند اما عدم توافق بر سر برخی جزئیات قرارداد از جمله حدود اختیارات سرمربی، مذاکرات را طولانی کرده است.
مدیربرنامه های دنیزلی با تایید مذاکره مجدد با باشگاه پرسپولیس می گوید: در دور قبلی مذاکرات دنیزلی به دلیل آنکه پرسپولیس در کورس لیگ و جام حذفی قرار داشت و استیلی مشغول کار بود پاسخ منفی داد اما شرایط امروز این تیم متفاوت است و سرخپوشان سرمربی ندارند به همین خاطر دنیزلی اعلام کرد شرایط حالا فرق می کند و مذاکرات طرفین از سر گرفته شد.
مدیربرنامه های دنیزلی ادامه داد: من از مذاکره باشگاه با گزینه های دیگر مطلع هستم و این موضوع را به دنیزلی انتقال دادم. ما به باشگاه پرسپولیس حق می دهیم که موازی با مذاکرات خود با دنیزلی گزینه های دیگری را هم زیر نظر بگیرد. البته از باشگاه بشیکتاش هم تماس هایی برای همکاری مجدد برقرار شده اما پیشنهاد پرسپولیس جدی تر است.
perspolisnews.com
عقیلی: از پرسپولیس کسی با من تماس نگرفت/ دوست دارم پیراهن پرسپولیس را بپوشم
مرجع خبری پرسپولیس : مدافع ملی پوش ایرانی باشگاه العربی قطر می گوید از باشگاه پرسپولیس کسی برای مذاکره با او تماس نگرفته است.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ هادی عقیلی در خصوص مذاکره با سرخپوشان تهرانی برای پیوستن به این تیم، گفت: از این مسئله بی خبر هستم. من با باشگاه العربی قرارداد دارم و نمی توانم خودم در این خصوص تصمیمی بگیرم.
وی افزود: من از تیمی به العربی آمدم که هر سال قهرمان می شد یا در کورس قهرمانی قرار می گرفت اما شرایط العربی متفاوت است. این تیم بازیکنان خوبش را از دست داده و شانسی برای قهرمانی ندارد و من اصلا از این شرایط راضی نیستم.
مدافع گل زن تیم ملی ایران در ادامه گفت: دوست دارم برای پرسپولیس بازی کنم اما اگر باشگاه پرسپولیس واقعا مرا می خواهد باید با العربی قطر به توافق برسد. دوست دارم دوباره به ایران برگردم و برای اولین بار شانسم را با پرسپولیس امتحان کنم و برای پیوستن به این تیم مشکلی ندارم.
perspolisnews.com
دنيزلي : دروغ مي گويند .پروين را دوست دارم و رابطه بسيار خوبي با او دارم
دنیزلی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینكه در دیدار با مسوولان باشگاه پرسپولیس با حضور ' علی پروین' در این باشگاه مخالفت كرده است؛ گفت: این موضوع صحت ندارد چرا كه من پروین را دوست دارم و زمانی كه در ایران بودم ارتباط بسیار خوبی با او داشتم و نمی دانم چه كسانی این سخنان را از طرف من مطرح كرده اند.
دنیزلی با اشاره به دیدارهایش با مسوولان باشگاه فرهنگی ، ورزشی پرسپولیس تهران برای تصدی مربیگری تیم فوتبال این باشگاه اظهارداشت: پیش از این دو بار با مسوولان باشگاه پرسپولیس دیدار و گفت وگو كرده ام و این امكان وجود دارد در چند روز آینده نیز بار دیگر با آنان ملاقات داشته باشم .
وی تصریح كرد: در دو دیدار ماه گذشته خود با مسوولان باشگاه پرسپولیس، صحبت های كلی مطرح شد و به جزییات نپرداختیم ولی محور گفت وگوها در دیدارهای آتی هنوز مشخص نیست.
مربی اسبق تیم های پرسپولیس و پاس تهران با اشاره به بیماری پدر همسرش اظهارداشت: این مساله موجب شده است كه در حال حاضر نتوانم در فكر فعالیت در خارج از تركیه باشم.
دنیزلی در ادامه اظهارداشت:در دیدارهای ماه گذشته خود این موضوع را با مسوولان باشگاه پرسپولیس در میان گذاشتم.
این مربی تركیه ای در پاسخ به سووالی مبنی بر اینكه اگر با مسوولان باشگاه پرسپولیس به توافق برسد قراردادش با یكی از شبكه های تلویزیونی كه در حال حاضر برای آن شبكه فعالیت می كند، چه خواهد شد ؟ گفت: این مساله موضوع مهمی نیست و امكان فسخ قرارداد وجود دارد ولی برای من در حال حاضر خانواده ام و سلامتی پدر همسرم مهم است.
دنیزلی در پاسخ به این سووال كه آیا مسایل مالی در دیدارش با مسولان باشگاه پرسپولیس مطرح شده است یا نه؟ گفت: مسایل مالی در دیدارهای گذشته ام با مسوولان این باشگاه مطرح نشده است و عمده مطالبی كه در این دیدار ها مطرح شد مسایل خانوادگی من بود كه در حال حاضر عزیمتم به ایران را ناممكن كرده است.
مربی سرشناس تركیه ای در ادامه با تاكید بر اینكه ایران و ایرانیان را بسیار دوست دارد و خاطراتی بسیار خوب از دوران مربیگری خود در این كشور دارد، گفت: فعالیت در ایران برای من بسیار نشاط آور است و دوستان بسیاری در این كشور دارم ولی همانگونه كه عنوان كردم در حال حاضر با مشكلات خانوادگی مواجه هستم و اینكه سرنوشت برای من چه چیز را رقم خواهد زد در آینده مشخص خواهد شد.
اعلام آمادگي مجدد مديربرنامههاي اريكسون براي مذاكره با پرسپوليس
اعلام آمادگي مجدد مديربرنامههاي اريكسون براي مذاكره با پرسپوليس :
با وجود خوشبيني محمد رويانيان عدهاي در اين باشگاه هستند كه مطمئنا دنيزلي به دليل شرايط خاص خانوادگي به ايران نخواهد آمد .
سايت گل ـ اسون گوران اريكسون سرمربي سوئدي از طريق مديربرنامههايش براي مذاكره با پرسپوليس اعلام آمادگي كرد.
به گزارش سايت گل اريكسون كه در كيش با محمد رويانيان مذاكره مفصلي داشته و پس از آن به كشورش بازگشته است روز گذشته از طريق مديربرنامههايش به پرسپوليس پيغام فرستاده كه مايل است دوباره گفتوگوها را از سر بگيرد .
در حال حاضر ظاهرا مصطفي دنيزلي نزديكترين گزينه براي هدايت پرسپوليس است. البته با وجود خوشبيني محمد رويانيان عدهاي در اين باشگاه هستند كه مطمئنا دنيزلي به دليل شرايط خاص خانوادگي به ايران نخواهد آمد.
Goal.com
موافقت داماش با حضور مهدويکيا در پرسپوليس.
مدير عامل باشگاه داماش گيلان پس از نشستي که دوشنبه شب با مهدي مهدوي کيا داشت از جدايي قطعي اين بازيکن خبر داد و گفت: باشگاه داماش براي پيوستن مهدوي کيا به پرسپوليس موافقت خود را اعلام مي کند و براي محمدي هم شرايط خاصي داريم.
پس از آنکه برخی هواداران تیم فوتبال داماش گیلان در دیدار این تیم با نفت به مهدی مهدوی کیا توهین کردند، این بازیکن تصمیم گرفت دیگر به رشت برنگردد و به همین خاطر پس از حضورش در دیدار خیریه منتخب هامبورگ و یاران زیدان و رنالدو در تمرینات این تیم شرکت نکرد.
در همین راستا دوشنبه شب نشستی بین مهدوی کیا و امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش گیلان برگزار شد که در پایان جدایی بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان از داماش قطعی شد و تلاش های عابدینی برای بازگردان مهدوی کیا به داماش بی فایده ماند.
امیر عابدینی با تایید این خبر گفت: در جلسه ای که دوشنبه شب با مهدوی کیا داشتم سعی کردم او را به بازگشت به داماش راضی کنم اما این اتفاق رخ نداد و ایشان تصمیمش برای جدایی از تیم ما را گرفته است. ما هم با جدایی او و حضورش در پرسپولیس موافقت کردیم و مشکلی دراین زمینه نداریم.
مدیرعامل باشگاه داماش در پاسخ به این پرسش که آیا مهدوی کیا با پرسپولیسی ها صحبت کرده است گفت: تا آنجایی که بنده خبر دارم مهدی با آقای رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که از دوستان نزدیک بنده است صحبت کرده و ما هم مخالفتی با حضور وی نداریم به شرط آنکه پرسپولیسی ها هم بازیکنی که ما می خواهیم را در اختیار داماش قرار بدهند.
عابدینی در مورد بازیکنی که از پرسپولیس می خواهند گفت: پرسپولیسی ها هادی نوروزی را که خودم به این تیم داده ام را به ما بدهند و مهدوی کیا را بگیرند. ضمن اینکه خبر دارم که آنها با محمد محمدی هم صحبت کرده اند و ما مخالفتی با این انتقال نداریم به شرط آنکه محمدی هر چقدر از داماش پول گرفته است را برگرداند و برود.
مهدی مهدوی کیا نیز با تایید خبر جدایی اش از داماش گیلان گفت: به هر حال هر بازیکنی شخصیت خاص خودش را دارد. بعد از اتفاقی که در رشت افتاد دیگر تمایلی به ماندن در داماش ندارم و تصمیم گرفتم به همکاری ام با این تیم پایان دهم. برای همه مسئولان، بازیکنان و هواداران این تیم در نیم فصل دوم رقابتهای لیگ برتر آروزی موفقیت می کنم.
مهدوی کیا در مورد احتمال حضورش در پرسپولیس گفت: هنوز تصمیم قطعی در این مورد نگرفته ام اما با آقای رویانیان صحبت کردم و قرار است در دو سه روز آینده تصمیم قطعی برای ادامه فوتبال و یا کنار گذاشتن آن برای همیشه را اتخاذ کنم.
varzesh3.com
دنیزلی فاش کرد:چرا به پرسپولیس رفتم.
دنیزلی ضمن تشكر از پیشنهاد دو باشگاه مهم تركیه ای برای قبول سرمربیگیری تیم فوتبال آنها گفت، فضای فعلی فوتبال در تركیه را برای فعالیت مساعد نمی بیند.
مصطفی دنیزلی' مربی فوتبال تركیه ای پیش از عزیمت به تهران با اشاره به اینكه پیشنهاد دو باشگاه این كشور را رد كرده است، گفت كه تخلفات و تبانی در فوتبال تركیه وی را به ستوه آورده بود و به همین علت پیشنهاد باشگاه پرسپولیس را پذیرفته و به ایران می رود.
به گزارش امروزایرنا، روزنامه 'خبرترك' در شماره روز شنبه خود نوشت، دنیزلی این مطلب را در فرودگاه استانبول در گفت و گو با خبرنگاران عنوان كرد. دنیزلی كه به همراه همسرش عازم تهران شد، گفت كه رویدادهای اخیر در فوتبال تركیه وی را بسیار آزرده خاطر كرده است.
دنیزلی ضمن تشكر از پیشنهاد دو باشگاه مهم تركیه ای برای قبول سرمربیگیری تیم فوتبال آنها گفت، فضای فعلی فوتبال در تركیه را برای فعالیت مساعد نمی بیند. وی افزود ، برای تصدی پست سرمربیگری تیم پرسپولیس تهران حدود یك و نیم ماه است، كه با مسوولان باشگاه فرهنگی ، ورزشی پرسپولیس كه از نزدیك با آنها آشناست، گفت وگو می كند.
دنیزلی با تاكید بر اینكه فوتبال ایران، زندگی در تهران و مردمان این كشور برای وی نا آشنا نیستند، گفت كه هواداران تیم پرسپولیس نیز خواهان قبول سرمربیگری از سوی وی بودند.
goal.com
کنفرانس خبری دنیزلی : رقم قرارداد من از پولهایی که در ترکیه می گیرم خیلی پایین تر است / آمده ام تا خیلی چیزها را تغییر بدهم / دفعه قبل تصادفی
اگر خيلي درباره مبلغ قراردادم كنجكاو هستيد، ميتوانم بگويم كه پولي كه من از تلويزيون تركيه گرفتم و پولي كه از پرسپوليس ميگيرم، هيچ تفاوتي با هم ندارند.
مصطفي دنيزلي گفت: ميخواهم روند پرسپوليس را عوض كنم و مطمئنم با اين تيم ميتوانم خيلي چيزها را تغيير دهم.
سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس امروز پس از امضاي قراردادش با باشگاه پرسپوليس در نشست خبري اظهار كرد: رويانيان قسمتي از دلايل حضورم در ايران را گفت. وقتي اين سالن را با اين جمعيت از خبرنگاران و عكاسان ميبينيم، همه متوجه ميشويم كه پرسپوليس چه تيم بزرگي است. بزرگي و محبوبيت يك تيم به رتبهاش در جدول نيست، تيمهاي بزرگ هميشه بزرگند.
وي افزود: ديروز سفر سختي را داشتيم تا به تهران رسيديم، پيش از اين با همسرم درباره تهران و ايران خيلي صحبت كرده بودم و از اين جا تعريف كردم. او هم مشتاق بود كه به تهران بيايد. يك و نيم ماه است كه با باشگاه پرسپوليس در حال مذاكره هستيم. من ليگ ايران و بهويژه شرايط تيم پرسپوليس را از نزديك در اين مدت دنبال ميكردم اما آن موقع امكان حضورم در تهران نبود، چرا كه پدر همسرم كسالت داشت اما الان بهتر شده است. همچنين در يك برنامه تلويزيوني حضور داشتم كه به آن خاطر نميتوانستم در آن مقطع به تهران بيايم. اما به هر حال به مرور شرايط مساعد شد.
به گزارش سایت گل و به نقل از ایسنا ، دنيزلي گفت: اگر پدر و مادر همسرم شرايط جسمي بهتري پيدا كنند دوست دارم آنها را هم به تهران بياورم. آنها نيز علاقهمندند به اينجا بيايند. ميدانم ايرانيها بويژه طرفداران پرسپوليس من را دوست دارند.
دنيزلي درباره بازيكنان تيم پرسپوليس گفت: بعضي از بازيكنان اين تيم در گذشته و زماني كه من هدايت پرسپوليس را بر عهده داشتم در اين تيم بودند. بعضي از بازيكنان ديگر را هم ميشناسم آنها در آن زمان در تيمهايي غير از پرسپوليس بازي ميكردند. به هر حال روند پرسپوليس از ابتداي فصل تاكنون براي هيچ كس راضي كننده نبود. ما در مرحله اول ميخواهيم اين روند را عوض كنيم و بعد از آن مطمئن هستم با اين تيم ميتوانم خيلي چيزها را عوض كنم. از اينكه در كنار شما هستم، خوشحالم.
مصطفي دنيزلي ميگويد نميتواند بر روي قرارداد خود با پرسپوليس ارزش مادي بگذارد.
در ادامه نشست خبري باشگاه پرسپوليس سرمربي جديد اين تيم در پاسخ به سوال خبرنگاري كه درباره مبلغ قرارداد او با باشگاه پرسپوليس از او پرسيد، گفت: من همان دفعه اولي هم كه به ايران آمده بودم همه چيز خيلي تصادفي اتفاق افتاد. با اين حال آن تصادف يك دوست داشتن متقابل بزرگ را ايجاد كرد.
دنيزلي ادامه داد: ميتوانم بگويم كه قراردادي كه بسته شده و بعدا هم به فدراسيون فوتبال خواهد رفت در آينده تحت پوشش رسانهها قرار خواهد گرفت. من ميخواهم نه تنها به هواداران پرسپوليس بلكه به همه مردم ايران بگويم كه مبلغ قرارداد من در مقايسه با قراردادهايي كه در تركيه ميبندم خيلي پايينتر است. اين كه طرفداران پرسپوليس من را خواستهاند، يك موضوع معنوي است و من نميتوانم روي آن ارزش مادي بگذارم. اگر خيلي درباره مبلغ قراردادم كنجكاو هستيد، ميتوانم بگويم كه پولي كه من از تلويزيون تركيه گرفتم و پولي كه از پرسپوليس ميگيرم، هيچ تفاوتي با هم ندارند.
دنيزلي ادامه داد: درست است بعضيها معنوي هستند و زماني بوده كه در تركيه بين تيم ملي و يك تيم دسته دومي ليگ تركيه، تيم دسته دومي را انتخاب كردهاند. چيزي كه براي من مهم است، اين است كه كجا خوشحال و راحت باشم. ممكن است در لندن باشد، ممكن است در تهران و يا ممكن است در يك روستاي كوچك در دورافتادهترين نقطه جهان. مهم خواسته شدن و دوست داشته شدن است.
وي افزود: زحمات رويانيان و همكارانشان چيزهايي بود كه هيچ جواب مالي نداشت. شرايط مالي خوب ممكن است هر جايي باشد اما همان طور كه گفتم بايد جايي را انتخاب كنم كه آنجا من را دوست داشته باشند و بخواهند. من بايد به اين دوست داشته شدن پاسخ ميدادم. سفير ايران در تركيه آقاي حسينپور پنج، شش مرتبه با من تماس داشت. بنابراين امكان نداشت كه بخواهم اين خواسته شدنها را بيپاسخ بگذارم.
goal.com
دنیزلی :فكر نمي كنم كه به بازيكنان جديدي نيازي داشته باشيم.
هر بازيكني كه در پرسپوليس بازي ميكند هم خوشحال است و هم خوشبخت، اما اين كافي نيست و بايد اين مساله را اثبات كند.
سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس پس از حضور در اولين تمرين اين تيم در برابر خبرنگاران قرار گرفت و پاسخگوي سوالات آنها بود.
به گزارش گل به نقل از ایسنا مصطفي دنيزلي پس از اولين حضورش در تمرين پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: از همه شما تشكر ميكنم، من خيلي خوشحال هستم كه بار ديگر در پرسپوليس حضور دارم، ما در حال ورود به يك راه سخت هستيم، ولي هميشه كار سخت را انجام دادن لذت بخشتر است. فعلا امروز روز اول تمرين بود و ما در روزهاي بعد متوجه خواهيم شد كه چه مشكلاتي داريم و آنها را برطرف ميكنيم. نكته مهم در پرسپوليس اين است كه هم بازيكنان از بازي خود راضي باشند و هم هواداران از عملكرد تيم. آنچه مشخص است اين كه شرايط در پرسپوليس خوب نبوده و برخي كارها درست انجام نشده است كه بايد درست شود.
وي در ادامه با بيان اين كه از تمام كساني كه پس از رفتن او از پرسپوليس در سالهاي قبل در اين تيم كار كردهاند تشكر ميكند، گفت: هر بازيكني كه در پرسپوليس بازي ميكند هم خوشحال است و هم خوشبخت، اما اين كافي نيست و بايد اين مساله را اثبات كند. پرسپوليس تيم بزرگي است و بايد اين بزرگي را نشان دهد.
وي همچنين درباره بازيكنان تيمش اظهار كرد: ما كار را تازه شروع كردهايم، ولي فكر نمي كنم كه به بازيكنان جديدي نيازي داشته باشيم. بازيكنان فعلي پرسپوليس از پتانسيل بالايي برخوردار هستند. در نهايت اگر احساس كنم كه تيم به بازيكني نياز حياتي دارد، اقدام به جذبش ميكنيم. اين مساله نيز ظرف يك هفته آينده مشخص ميشود.
وي درباره دستيارانش نيز گفت: راجع به اين مساله در حال بررسي هستيم و احتمال دارد كه يكي از دستياران من تركيه اي باشد، اما نميخواهم درباره اين مساله عجولانه تصميم بگيرم.
در ادامه خبرنگاري از دنيزلي پرسيد ، مسئولان باشگاه پرسپوليس گفته اند كه اگر دنيزلي بخواهد ميتواند رقم قراردادش را اعلام كند، آيا او اين كار را خواهد كرد كه دنيزلي پاسخ داد: به نظر من نيازي نيست كه اين رقم را اعلام كنم، چرا كه من با خانوادهام به ايران آمده ام و پيش از اين نيز گفتهام كه دلايلي مهمتر از ماديات براي آمدن به ايران وجود داشته است.
وي درباره حضور هواداران و تشويق آنها نيز گفت: زماني كه از پرسپوليس ميرفتم مرا تشويق ميكردند و امروز نيز به من لطف دارند، من از اين بابت خوشحال هستم اما نكته مهم اين نيست كه من خوشحال باشم ، مهم اين است كه آنها خوشحال باشند. اگر روزي من و آنها خوشحال باشيم معلوم است كه كارمان را درست انجام دادهايم .
goal.com
دنیزلی نیامده خوردبین را اخراج کرد
دنیزلی نیامده خوردبین را اخراج کرد
مصطفی دنیزلی در اولین اقدام خود در پرسپولیس محمود خوردبین سرپرست این تیم و گمالوویچ مربی سرخپوشان را کنار گذاشت.
فارس: با درخواست سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس، محمود خوردبین کنار گذاشته شد. مصطفی دنیزلی در اولین اقدام خود در پرسپولیس محمود خوردبین سرپرست این تیم و گمالوویچ مربی سرخپوشان را کنار گذاشت.
این تصمیم در حالی گرفته شد که محسن عاشوری مربی دیگر سرخپوشان در تیم خواهد ماند.
تمرين امروز پرسپوليس - دوشنبه 5 دي 90
مرجع خبری پرسپولیس : تمرین امروز پرسپولیس پشت درهای بسته به روی هواداران برگزار شد.
تمرین پرسپولیس از ساعت ۱۰:۳۰ صبح امروز پشت درهای بسته پیگیری شد. تمرینات به دستور دنیزلی تا بازی 15 دی مقابل ملوان پشت درهای بسته برگزار خواهد شد.
* پرسپولیسیها با لباس مشکی تمرین کردند.
* با وجود اینکه تمرین امروز پرسپولیس پشت درهای بسته بود اما ۱۰۰ هوادار به ورزشگاه درفشیفر آمده بودند که در بین آنها بانوان هم دیده میشد. این هواداران از حضور دنیزلی در پرسپولیس خوشحال بودند.
*علی عسگر زیر نظر پزشک تیم اختصاصی تمرین میکرد.
* کریمی در تمرینات گروهی حضور یافت.
* تمرین امروز بیشتر زیر نظر عاشوری برگزار شد. دنیزلی نیز لباس گرمکن پوشیده بود و عملکرد قرمزپوشان را زیر نظر داشت.
* بیشتر دقایق تمرین امروز به دویدن و بدنسازی اختصاص داشت.
* با وجود تاکید رویانیان و اتفاقات روز گذشته که منجر به درگیری لیدرها با برخی از مسئولان باشگاه پرسپولیس شد، در شرایطی که خبرنگاران و هواداران امروز پشت درهای بسته بودند ۳ نفر از لیدرها اجازه ورود به ورزشگاه را پیدا کردند.
* جواد حسنزاده یکی از پیشکسوتان پرسپولیس در تمرین حضور داشت.
* با تشخیص دنیزلی ۳ بازیکن امید پرسپولیس به دلیل حضور در بازیهای امیدهای زودتر ورزشگاه را ترک کردند.
* با نظر دنیزلی تمرین امروز بعدازظهر پرسپولیسیها لغو شد.
.دنیزلی با جدایی اولادی مخالفت کرد
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با جدایی مهرداد اولادی مخالفت کرد.
مسئولان دو تیم لیگ برتری از جمله فولاد خوزستان در هفته جاری با ارارئه پیشنهاد رسمی به باشگاه پرسپولیس خواهان جذب اولادی و معاوضه این بازیکن شدند.
پس از اینکه مسئولان باشگاه پرسپولیس این موضوع را با دنیزلی در میان گذاشتند سرمربی پرسپولیس با این درخواست تیمهای لیگ برتری مخالفت و اعلام کرد به اولادی نیاز دارد.
perspolisnews.com