پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
think::think::think::خیلی ممنون نکات خوبی بود کلا واسه خرید یه بازیکن چقدر توکن بره خوبه؟؟؟از کجا بفهمم که ورزشگاه پر میشه یا نه؟؟؟:
بستگی داره!اگه واقعا احتیاجش داشته باشی بیشتر!
از قسمت اطلاعات بازی یه جا هست spectators اونجا تعداد تماشاچی رو نوشته،و همچنین کسایی که حضور دارن و بازی رو میبینن
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
از مجا بفهمم ورزشگاه چقدر پر میشه هرچی میگردم نیست؟؟؟من با یه تیم قوی تر از خودم بازی دارم و نمیخوام ببازم وضعیتمم تو جدول خوب نیست واسه دفاع اتوبوس بچینم؟؟؟ اگه نه پس با چه ترکیبی بازی کنم ترکیب اون هم 2_1_2_1_4است اگه بگین چی کار کنم ممنون میشم و یه مسئله دیگه چرا بعضی وقتی ها نمیتونم پیام ارسال کنم؟؟؟
سلام
یه سوال داشتم
چجوری میشه بازیکن تیمتو بفروشی ؟
نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم
چجوری میشه بازیکن تیمتو بفروشی ؟
برو تو قسمتsquad بعد روی هر بازیکنی میخوای کلیک کن بعد اون پایینش نوشتهsellاونو بزن بعد قیمت مشخص کن فقط یه قیمت عادلانه بزار تا فروش بره
امروز یه یه خوش شانسی اوردم و یه بد شانسی خوش شانسی این که یه بازیکن تو راند اول خریدم که پنج ستارس و یه بد شانسی این که یکی از بازیکنای مفیدم زمان تمرین مصدوم شد حالا هم جلوی یکی از غولا افتادم:ey babaaa::ey babaaa:اگه میشه سوال منم جواب بدین اون بالا نوشتم خیلی ممنون میشم بعد یه سوال دیگه اینکه اگه به بازیکنام پاداش بردن بدم اونا روحیشون بیشتر میشه؟؟؟
چرا هیچکی جوابمو نمیده انجمن خلوته ممکنه جواب بدین :sad:
سلام کمک کنین
من میخوام بازی رو از اول شروع کنم به اکانت فیس هم وصل بودم از اون خارج میشم به یه اکانت دیگه وصل میشم اما بازم میره داخل همون عصابمو خورد کرده .. کسی راهی بلده؟؟ :((
نقل قول:
سلام کمک کنین
من میخوام بازی رو از اول شروع کنم به اکانت فیس هم وصل بودم از اون خارج میشم به یه اکانت دیگه وصل میشم اما بازم میره داخل همون عصابمو خورد کرده .. کسی راهی بلده؟؟ :((
میشه هفتاد روز هم وایسی تا اکانتت از بین بره بعد
این سوال رو جواب بدین واسه من مهمه من با یه تیمی بازی دارم که قوی تره منه منم اصلا دلم نمیخواد ببازم چی کار کنم که حپاقل یه مساوی بگریم بازی هم تو زمین اونه کلا آخر فصلی بد شانسی بزرگی گرفتار شدم بعد اینم باید با یه تیم قوی بازی کنم ولی دولازی بعدم تقریبا آسونه فقط من گرفتار این بازیم بهم بگین چی کار کنم که یه تساوی حداقل بگیرم
نقل قول:
این سوال رو جواب بدین واسه من مهمه من با یه تیمی بازی دارم که قوی تره منه منم اصلا دلم نمیخواد ببازم چی کار کنم که حپاقل یه مساوی بگریم بازی هم تو زمین اونه کلا آخر فصلی بد شانسی بزرگی گرفتار شدم بعد اینم باید با یه تیم قوی بازی کنم ولی دولازی بعدم تقریبا آسونه فقط من گرفتار این بازیم بهم بگین چی کار کنم که یه تساوی حداقل بگیرم
من از ضدسیستم و اینا خبری ندارم زیاد مقید نیستم ولی سعی کن خیلی دفاعی بازی نکنی!من جلوی یه تیمی که سه نمره از من قویتربود hard defendingگذاشتم 52 باختم!