پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا در سال 2014/15
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در طی سفر هفته آینده باواریایی ها به ایتالیا برای برگزاری دیدار سوم دور گروهی لیگ قهرمانان در برابر آ اس رم، رکورد دار قهرمانی در آلمان میهمان پاپ فرانسیس خواهد بود.
صبح چهار شنبه و پیش از پرواز به مونیخ، پپ گواردیولا و شاگردانش به همراه سران بایرن، از واتیکان بازدید و به صورت خصوصی به دیدار کشیش اعظم پاپ فرانسیس خواهند رفت. پدر مقدس به عنوان یکی از هواداران جدی فوتبال شناخته می شد و طرفدار سرسخت تیم اتلتیکو سن لورنزو در کشورش آرژانتین است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، روز سه شنبه ژابی آلونسو با بازدید از موزه افتخارات بایرن، نگاهی نزدیک به تاریخ غول باواریا داشت. در همین زمان، سایت اصلی باشگاه با این بازیکن اسپانیایی در مورد هفته های نخستین حضور او در بایرن مصاحبه کرده که در ادامه شاهد آن خواهید بود.
اطلاعات او در مورد بایرن: "اگر تو عاشق فوتبال باشی، پس حتما در مورد تاریخ بایرن هم چیزهایی می دانی. پنج قهرمانی در لیگ قهرمانان، نسل طلایی در 1970، برنده شدن در فینال بزرگ در سن سیرو، شکست بارسلونا. این ها خاطرات دوران کودکی من است. و البته قهرمانی با شایستگی در ومبلی و یک فصل فوق العاده با سه گانه. بازیکنان بزرگی که در اینجا بازی کرده اند، نام هایی که تنها در تاریخ بایرن بزرگ نبودند، بلکه کارهای مهمی برای فوتبال انجام داده اند. همه ی دنیا بایرن را می شناسند."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سرمربی بایرن مونیخ، پپ گواردیولا، مدعی است که روزی مربی شیاطین سرخ خواهد شد.
به گزارش مجله فورفورتو، کتاب «رازهای پپ» در مورد اولین فصل این مربی اسپانیایی در باواریا توضیحات دقیقی ارائه می دهد. بررسی اختصاصی و دقیق پشت پرده زندگی پپ در باواریا توسط مارتی پرارنائو، آشکار ساخت که گواردیولای 45 ساله وقتی در سال 2011 پیش از دیدار نیمه نهایی لیگ قهرمانان بارسا برابر شالکه، یونایتد را زیر نظر گرفت، به کار در این تیم علاقه مند شد.او در کتاب خود این گونه گفت: "من این جو را دوست دارم. می توانم روزی خود را به عنوان مربی در آن جا ببینم."خیلی ها معتقد بودند که پپ در پایان فصل 13-2012 جای فرگوسن را خواهد گرفت. اما مربی سابق بارسا قول هدایت بایرن را داده بود. او حتی پس از رفتن دیوید مویس نیز مجدداً به شیاطین لینک شد تا آن که لوئیس فن خال هدایت یونایتد را پذیرفت. منچستر سیتی و چلسی نیز به شدت به پپ لینک شده بودند و در کتاب مشخص شده که مسئولین این دو تیم با او مذاکراتی در گذشته داشته اند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بازیکن بایرن مونیخ اعلام کرد که تکل بازیکن تیم ملی فوتبال اسکاتلند بر روی او وحشیانه بوده است.
بایرنمونیخ در انتظار نتیجه اسکن روبرت لواندوفسکی بعد از تکل سنگینی که در تساوی سهشنبه شب لهستان و اسکاتلند روی وی صورت گرفت، است.
این بازیکن مورد تکل خشن گوردون گریر، بازیکن اسکاتلند در تساوی دو بر دو مقابل این تیم قرار گرفت و آن را وحشیانه خواند.در حالی که بایرنمونیخ کار خود در بوندسلیگا را مقابل وردبرمن آغاز میکند، بازیکن سابق بورسیا دورتموند توضیح داد که آزمایشاتی را روی زانویش انجام داده است.بایرن که وضعیت بازیکنان مصدومش با مصدومیت تیاگو آلکانترا وخیمتر شده، منتظر است تا شدت وخامت مصدومیت لواندوفسکی را متوجه شود.لواندوفسکی در این باره اظهار داشت: این یک خطای وحشیانه بود و من تا پایان بازی درد میکشیدم. امیدوارم این مصدومیت جدی نباشد اما باید آزمایشاتی را انجام دهم. با هر قدم دندانهایم را روی هم فشار میدادم و امیدوار بودم که همتیمیهایم برای بیرون رفتن به من کمک کنند که این کار را کردند.وی ادامه داد: این تکل نه تنها جوراب مرا پاره گرد، بلکه ساقبند مرا هم شکست. با یک چکش هم به سختی میتوان یک ساقبند را شکست بنابراین این نشان میدهد که تا چه حد تکل او خشن بوده است.بازیکن بایرنمونیخ خاطرنشان کرد: جرأت نمیکنم به این فکر کنم که اگر ساقبند نداشتم، چه بلایی بر سر پایم میآمد.باستین شوایناشتایگر (مصدومیت زانو)، پهپه رینا (مصدومیت ساق پا) و هولگر باداشتوبر (مصدومیت از ناحیه ران) دیگر مصدومان بایرنمونیخ برای بازی روز شنبه در آلیانسآرهنا هستند.
با وجود آنکه سبک فوتبال تیکی تاکا در زمان حضور گوادریولا در بارسلونا بسیار محسوب شد، ولی حالا سرمربی باواریایی در کتاب زندگی نامه اش از نفرت خود از سبکی می گوید که به اعتقاد خیلی ها او در بارسا ایجاد کرده است.
گواردیولا در کتاب خود گفته است که سبک تیکی تاکا باعث شده است بارسا مترادفی شود با تیمی تحت نظارت او. سرمربی سابق آبی اناری ها با استفاده از این سیستم توانست ۳ بار قهرمان لالیگا و دو بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود. گواردیولا در دوران حضور خود در بارسا توانست سبکی را که یوهان کرایوف قبل از او در باشگاه اسپانیایی ایجاد کرده بود را به بهترین شکل ممکن و حتی به اعتقاد برخی با شیوه های مدرن تری اجرا کند.با این حال گواردیولا در کتاب جدید خود که به ویرایش روزنامه نگار معروف، مارتی پرانائو به چاپ رسیده است، عنوان کرده است که از حفظ توپ بی دلیل و بدون حرکتی رو به جلو متنفر است.در این کتاب آمده است که در بازی فصل گذشته بایرن در مقابل نورنبرگ، گواردیولا به بازیکنان بایرن می گوید:"من از تمام این پاسکاری های بی دلیل متنفرم، از تمام تیکی تاکا. این کار خیلی مسخره است و هدف خاصی را دنبال نمی کند، شما باید به قصد انجام حرکتی مشخص و رو به جلو پاسکاری کنید. هدف ما باید رساندن توپ به محوطه جریمه حریف و ایجاد موقعیت گلزنی باشد. هدف ما پاسکاری های طولانی مدت و بدون دلیل نیست."گواردیولا در روز بعد از بازی نیز به بازیکنان بایرن می گوید:" باید این را در DNA خود هک کنید، من از تیکی تاکا متنفرم، تیکی تاکا یعنی پاسکاری های متعدد بدون هدف مشخص و این کاملا بیهوده است."گواردیولا ادامه می دهد:" بارسلونا به هیچ وجه تیکی تاکا بازی نمی کرد، تمام این حرف ها بی اساس است، به کلمه تیکی تاکا توجه نکنید. در تیم های ورزشی راز و هدف این است که طوری در زمین بازی کنید که حریف به سمت منطقه دفاعی خود متمایل شود. شما بر روی یک منطقه از زمین تمرکز می کنید و آنها را به سمت خود می کشانید، حالا آنها در دیگر مناطق زمین ضعیف عمل خواهند کرد. وقتی ما این کار را می کنیم، برنامه بعدی حمله است، حمله از مناطقی که آنها در آنجا تضعیف شده اند. اینطوری به گل خواهیم رسید. پاس دادن در زمین فقط باید با این هدف ایجاد شود نه بدون دلیل و هدف خاصی. سبک بازی ما باید اینگونه باشد و این هیچ ربطی به تیکی تاکا ندارد."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ گواردیولا در صحبت هایی تایید کرد که اشتباه تیاگو موجب مصدومیت مجدد این بازیکن شد.
به گزارش 2-4-4، بازیکن اسپانیایی بایرن مونیخ که به تازگی از مصدومیت بازگشته بود، دوباره در تمرینات بایرن از ناحیه زانو آسیب دید و باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد. طبق گزارش پزشگان بایرن، تیاگو در تمرینات از ناحیه زانوی راست ابتدا دچار آسیب شده بود پس از آن از پزشکان درخواست کرد با تزریق کورتیزون به تمرینات ادامه دهد و در ادامه با تشدید درد معلوم شد، رباط زانوی وی دچار پارگی جزئی شده است. حال گواردیولا تایید می کند که این ریسک به ضرر او تمام شد. او در کنفرانس مطبوعاتی گفت:"شاید اشتباه بزرگی انجام داد. من برای او ناراحت هستم. او نیز حتما ناراحت و نا امید است. او برای خودش و خانواده اش به کمی زمان نیاز دارد. هیچ سخنی نمی تواند به او کمک کند. باید به آینده نگاه کند. مطمئنم که دوباره خوب خواهد شد. ما، باشگاه با او خواهیم بود."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هافبک اسپانیایی باواریایی ها رئال مادرید و بایرن مونیخ را به سبک های موسیقی تشبیه و مقایسه کرد.
ژابی آلونسو که در فصل نقل و انتقالات تابستانی 2014 با قراردادی دو ساله از رئال مادرید به بایرن مونیخ پیوست در پیروزی 2 بر صفر این تیم مقابل اف سی کلن در هفته ششم بوندس لیگا در 205 ضربه ای که به توپ زد 175 پاس سالم داد و رکورد جدیدی را در این رقابت ها به نام خود ثبت کرد.آلونسو در گفت و گو با روزنامه «Süddeutsche Zeitung» چاپ مونیخ گفت: بایرن مونیخ تنها باشگاهی بود که واقعاً علاقمند به پیوستن به آن بودم. برخلاف رئال که همه چیز خیلی مستقیم و سریعتر بود ساختار بازی در بایرن خیلی متفاوت است. نوع بازی بایرنی ها شبیه به سبک موسیقیایی «جَز» است در حالی که روش بازی رئال شبیه سبک موسیقی «راک اِن رول» است.وی همچنین در خصوص هافبک پیشین سرخپوشان مونیخ که در تابستان سال جاری به رئال پیوست، اظهار داشت: همیشه به خدمت گرفتن تونی کروس را خبر فوق العاده ای برای کهکشانی ها می دانستم. اگر در سانتیاگوبرنابئو می ماندم کنار هم کارهای خوبی انجام می دادیم.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فرانک ریبری بیشتر از یک ماه به علت مصدومیت از ناحیه زانو خارج از میادین حضور داشت. اما او روز شنبه و در جریان دیدار تیم بایرن مونیخ در برابر وردربرمن که به پیروزی 0-6 باواریایی ها انجامید در نیمه دوم به میدان آمد.
ریبری گفت:" احساس خوبی داشتم. حالا نیاز دارم که در بازی های پشت سر هم حضور پیدا کنم تا به ریتم خوبی رسیده و هر چه سریع تر در بالاترین سطح ممکن خود قرار بگیرم. اینکه ما هر سه روز یک بار یک بازی داریم برای من خیلی خوب است. زانوی من خوب شده است و حالا نیاز دارم که پشت سر هم بازی کنم."تیم پپ گواردیولا با 4 امتیاز اختلاف در صدر جدول قرار گرفته و هنوز در این فصل شکست نخورده است.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ماریو گوتزه می گوید از حضور مارکو رویس در بایرن مونیخ استقبال خواهد کرد.
به نقل از اشپورت آینس، در چند وقت اخیر صحبت هایی مبنی بر پیوستن مارکو رویس به بایرن مونیخ مطرح شده است. قرارداد ستاره 25 ساله دورتموند تا ژوئن 2017 معتبر است اما او می تواند در تابستان پیش رو از این تیم جدا شود.گوتزه در مصاحبه با اسکای گفت: "من با ماریو حس فوق العاده ای دارم. این تصمیم شخصی او است و خود از آن مطلع است، اما اگر او به بایرن بیایید من بسیار خوشحال خواهم شد. "گوتزه درباره انتقال خودش به بایرن مونیخ گفت: "این زندگی و تصمیم من است. من همیشه مشورت ها را می گیرم اما در نهایت به تنهایی تصمیم می گیرم. این تصمیمی بسیار بسیار مهم برای من بود. "گوتزه که گل قهرمانی آلمان در جام جهانی را به ثمر رساند درباره آن می گوید: "چنین لحظاتی که همه بازیکن ها به سوی تو می آیند رو نمی توان وصف کرد. شما واقعا درک نمی کنید که چه اتفاقی رخ داده است. شگفت انگیز بود. یک لحظه بسیار خاص. "گوتسه درباره اشتباهاتی که مرتکب شده است نیز گفت: "من 22 سال دارم، پس نمی توانم همه چیز را درست و صحیح انجام دهم. من هم خطا می کنم و این چیزی طبیعی است. "
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر هافبک بایرن مونیخ می خواهد هر چه زودتر به میادین برگردد.
به نقل از اشپورت آینس، هافبک ملی پوش بایرن مونیخ پس از جام جهانی فقط توانست در یکی از دیدارهای پیش فصل برای دقایقی به میدان برود و به دلیل مصدومیت شروع رقابت های امسال را از دست داده است. شواین اشتایگر درباره وضعیت کنونی اش گفت: "وضعیتم بهتر است. شنبه مقداری دوندگی داشتم و پس از آن کمی با توپ کار کردم. فقط باید مراقب بود چون نمی توان پیش بینی کرد چه اتفاقی رخ می دهد. "شواین اشتایگر همچنین دباره وضعیت بروسیا دورتموند در این فصل گفت: "ما فقط به کار خود نگاه می کنیم. "شواین اشتایگر همچنین در مصاحبه کوتاهی با کانال ARD آلمان گفت: "از اینکه توانسته ام فعالیتم را در روزهای اخیر افزایش دهم خوشحال هستم فقط باید مواظب باشم. "