نمیشه یه بحث دخترونه کنین که منم بتونم شرکت کنم:flowerysmile:
این خیلی بی انصافیه که چون تعداد پسرای سایت بیشتره همیشه بحثا پسرونه است:-angom::
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیشه یه بحث دخترونه کنین که منم بتونم شرکت کنم:flowerysmile:
این خیلی بی انصافیه که چون تعداد پسرای سایت بیشتره همیشه بحثا پسرونه است:-angom::
خب من که بحث دخترونه به ذهنم نمیرسهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا در مورد عروسک هامون بحث کنیم خوبه؟:luuugh: مسئله اینه که عروسک هم ندارم:luuugh:
خب انتظار داری پسرا بحث دخترونه راه بندازن ؟!!! :-kalنقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصن خودتون یه بحث دخترونه راه بندازین ببینیم اصن بحث دخترونه چی جوری هست lagh:::sooot:
فقط گیسو گیس کشی راه نندازینا :hehehe:::bow
ولی اتفاقا من یه بحثه دخترونه ی خوب بلدم :hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سوالی که دخترا از هم میپرسن :
" چرا کسی نیاد مارو بگیره ؟ بچه ها بیاید راه چاره به هم یاد بدیم , ترشیدیم به خدا " shikam::-
بحث دخترونه : کدوم مارک لوازم آرایشی خوبه یا کدوم رنگ لاک خوبه یا واسه عید چه لباسی خوبه؟!!ki::ki::ki::ki::
1.منظورمون از کسی پسر خوب و باوقار وباشخصیت و باادب و خوشتیپ و تحصیل کرده و پولدارو جذاب و.......استنقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
که همون طور که خودتون میدونین هم چین پسرایی پیدا نمیشن
وگرنه پسر معمولی و بدردنخور که زیاده البته به استثنا پسرای های انجمن!!!!!:whistle3:
2.چه اشکالی داره الان که پسرا بهتر از دخترا عروسک بازی میکنن!!:ogh:هیچ تعجبی هم نداره که من با توپ فوتبال بازی کنم و شما با عروسک(دوره ی آخر و زمون که میگن همینه دیگه):aaaa:
3.چه بحثی قشنگتر از مد امسال!love::
من پسر خوب و باوقار وباشخصیت و باادب و خوشتیپ و در حال تحصیل و جذاب و......هستم lol:- فقط خر پول نیستم :whistle3:نقل قول:
اغا همه ی پسر ها که کا مل نیستند همه ی دخترا هم کامل نیستند بالاخره چند تا خصلت خوب دارند چند تا بد ....
گل بی عیب خدا ...
مثلا من خودم رو مثال میزنم :luuugh: همه چی دارم غیر پول :nishkhand:
حالا بعضی دخترا هستند قیافه دارن تحصیلکرده نیستند یا قیافه ندارن دکترا دارن ki::
اصن امروزه همه چی برعکس شده دختر خوشگل با یه پسر مزدوج میشه که دو زار قیافه نداره در عوض پول داره پـــــــــــــــول :ahaaaaaa:
حالا بر عکسشم هم وجود داره یه پسر خوشگل و باحال با پرستیژ عالی با یه دختری مزدوج میشه که انچنان قیافه ای نداه crying::-:nishkhand:
اغا بعضی دختر ها هستن همه ی کارهاشون مردونه هست اصن صد تا مرد رو میبره لب چشمه تشنه برمیگردونه
بعضی پسر ها هم هستن کاراشون همه دخترونه از غروسک بازی بگیر تاااااااااااااااااااااا لاک زدن :khandeeeee bahal::ogh:
رنگ مد امسال هم که رنگ سبز زمردی هست ما میخواستیم سبز میگیرم این رفیقمون واسمون فیروزه ای برداشت lol:-
__________________________________________________ ___
امسال سال نهنگ بود سال 92 هم ب سلامتی سال مار هست که پیشاپیش به همتون تبریک میگم roz::
خب حالا یه سوال سال 91 برای شما چطوری گذشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور سالی بود ؟ خوب یا بد ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تنهامون نذارید !roz::
عزیزم تو هیچی نداری فقط اعتماد به نفس که چه عرض کنم اعتماد به سقف کاذب داری:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
خیلی ببخشید ولیshikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
اگه دنبال همچین پسری بگردی هیچوقت پیدا نمیکنی چه برسه به اینکه منتظر بمونی بشینی بیان خواستگاریت :hehehe: خوبه که خودتم اشاره کردی :ohum:
اخلاق مهم ترین چیزه .
پس منم برم 2 تا عروسک بخرم که از قائله ی پسرای آخرالزمان عقب تیفتم :hekolah:
مد چیه , من که هر چی حال کنم میپوشم .
جان خودت فک میکردم فقط الگوی من تو اعتماد به نفس امدی نجاده , نگو تو 2 تا ترم از ما بالاتری mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی اینو قبول دارم کسایی که خوشگلن معمولا همسرشون قیافش معمولیه , اگه قرار باشه همچین موردی واسه منم اتفاق بیفته پس چه جیگری گیر من خواهد آمد :haaa:
این که نهنگ بود شد این , وای به حال مار که به هفت خطی هم معروفه :daghon:
سال مالی نبود , همین
خدایی این چه بحثیه...بیخیال باو[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بالاخره با یکی ازدواج میکنید دیگه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی به من بگه چهارشنبه سوری کیه دقیقا؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]