-
مصاحبه اميرحسين صادقى
صادقى: براى بهتر شدن به زمان نياز داريم
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: بازيكنان استقلال براى بهتر شدن دربازى هاى آينده بازهم نياز به زمان دارند. اميرحسين صادقى اظهار داشت:ازتماشاگرانى كه از بازى من مقابل ذوب آهن تعريف و تمجيد كردند تشكر مى كنم. نتيجه اى كه كسب كرديم حاصل صبورى هواداران بود.وى با بيان اينكه تيم ما در آينده حرف هاى زيادى براى گفتن دارد، ادامه داد: حيف مى شد اگر بازى خوب استقلال مقابل ذوب آهن بدون پيروزى به پايان مى رسيد.صادقى در پاسخ به اين سوال كه حضور كى روش در ورزشگاه تاثيرى در خوب بازى كردنش داشت يا خير، تصريح كرد: مگر كى روش در ورزشگاه بود؟ اصلا به اين نكات توجه نمى كنم و سعى مى كنم بازى هميشگى خودم را انجام دهم. هدفم كمك به استقلال است و خوشبختانه تاكنون به خوبى از پس اين كار برآمده ام.مدافع استقلال گفت: بازيكنان هر روز هماهنگ تر مى شوند، اما بازهم نياز به زمان داريم. خط هافبك استقلال هنوز به انسجام كافى نرسيده و بازيكنان بايد با هم هماهنگ تر شوند.
-
مصاحبه میلاد میداودی
ميداودى:به خاطر مصدوميت نيمكت نشين شدم
مهاجم استقلال گفت: به خاطر مصدوميتى كه هفته گذشته با آن روبه رو شدم در بازى با ذوب آهن روى نيمكت نشستم.ميلاد ميداودى در خصوص نيمكت نشينى اش در ديدار مقابل ذوب آهن اظهار داشت: هفته گذشته در ديدار با سايپا دچار آسيب ديدگى شدم و از همين رو براى اينكه دوباره آسيب نبينم كادر فنى از من استفاده نكرد. البته مشكل خاصى ندارم و آماده هستم. در تمرينات چند روز گذشته هم شركت كردم اما از آنجا كه ممكن بود به پايم فشار وارد و مصدوميتم تشديد شود در اين بازى به ميدان نرفتم.مهاجم استقلال با ابراز خوشحالى از پيروزى تيمش مقابل ذوب آهن گفت: بازى خوبى انجام داديم و موقعيت هاى بسيار زيادى داشتيم. حق استقلال بود برنده باشد و حالا اميدواريم هفته به هفته بهترشويم.ميداودى تاكيد كرد: با اين پيروزى روحيه بهترى پيدا كرديم و از حالا براى بازى هفته آينده با مس كرمان برنامه ريزى مى كنيم تا در آن مسابقه پيروز شويم و خود را به رده هاى بالاتر جدول برسانيم.
-
مصاحبه آرش برهانی
سعى مى كنم خودم هم گلزنى كنم
برهانى: از گلزنى منوچهرى خوشحالم
مهاجم استقلال از گلزنى امين منوچهرى در ديدار برابر ذوب آهن ابرازخوشحالى كرد.آرش برهانى گفت: هر چه به دقايق پايانى نزديك تر مى شديم استرس ما بيشتر مى شد. خوشحالم كه پاى منوچهرى به گلزنى باز شد. ذوب آهن مدافعان خوبى داشت اما ما بايد ۳ امتياز را مى گرفتيم.وى ادامه داد: هواداران روى سكو ما را تنها نگذاشتند. اين خيلى مهم است كه تماشاگران هميشه حامى تيم باشند در اين صورت حتى در لحظات آخر هم مى توان نتيجه را عوض كرد.برهانى گفت: سعى مى كنم در آينده خودم هم گلزنى كنم. ما هفته به هفته كه جلوتر مى رويم بهتر مى شويم و همديگر را مى شناسيم و هماهنگ تر خواهيم شد. در آن صورت راحت تر بازى مى كنيم و بازى تاكتيكى را به نمايش خواهيم گذاشت.
-
مصاحبه سید مهدی رحمتی
بايد بيشتر تلاش كنيم
رحمتى: هر روزبهتر مى شويم
كاپيتان تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال هر روز كه جلوتر مى رود بهتر و هماهنگ تر از گذشته مى شود.سيدمهدى رحمتى پس از پيروزى يك بر صفر برابر ذوب آهن در جمع خبرنگاران گفت: ذوب آهن خوب بازى كرد و خداوند به من عزت داد كه آن توپ ها را مهار كنم. هر روز كه مى گذرد بهتر مى شويم اما بايد كار و تلاش بيشترى كنيم تا به موفقيت بيشترى برسيم.وى ادامه داد: بازيكنان خوبى داريم كه باتجربه هستند انشاءالله هفته هاى بعد تيم بهترى خواهيم شد و بازى روان ترى به نمايش مى گذاريم. اين برد را به هواداران استقلال تبريك مى گويم كه حامى ما بودند.
-
مصاحبه هاشم بیکزاده
بيك زاده: برد شيرينى بود
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: برد مقابل ذوب آهن شيرين بود زيرا در دقايق پايانى به دست آمد.هاشم بيك زاده در مورد اينكه هنگام پا به توپ شدن استرس دارد، گفت: اين مسأله طبيعى است زيرا هواداران از ما پيروزى مى خواهند، البته من تجربه بازى در تيم بزرگى مثل استقلال را دارم. ما به دنبال برد بوديم و مى خواستيم بعد از شكست تلخ هفته گذشته به وضعيت خود سامان بدهيم تا از كورس قهرمانى عقب نمانيم.وى ادامه داد: پيروزى شيرينى مقابل ذوب آهن به دست آورديم زيرا در ۱۰ دقيقه آخر به گل رسيديم. اين برد شيرينى خاصى دارد.بيك زاده در مورد اينكه در صورت از دست دادن چند توپ از تعويض نمى ترسد، گفت: مقابل يكى از بهترين تيم هاى ايران بازى كرديم و همواره به نظر قلعه نويى احترام مى گذارم و هر تصميمى او بگيريد به آن احترام مى گذارم.
-
مصاحبه جواد نکونام
تنها پرسپوليس حريف ما نيست
نكونام: در استقلال مى مانم
هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: براى هماهنگى با بازيكنان و رسيدن به اوج آمادگى نياز به زمان دارم.جواد نكونام گفت: براى هماهنگى بيشتر نياز به زمان دارم. اين موضوع طبيعى است كه با استقلالى ها هماهنگ نيستم. در تمرينات شرايط خاصى دارم و بايد روى بدنسازى بيشتر تمركز كنم تا به اوج آمادگى برسم.وى ادامه داد: در بازى برابر ذوب آهن نسبت به هفته گذشته شرايط بهترى داشتيم و اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد.نكونام وقتى با سوالى درمورد پرداخت ۷۰۰ هزار يورو به باشگاه اوساسونا براى دريافت رضايت نامه اش روبرو شد، خاطرنشان كرد: اگر سوال فوتبالى و فنى داريد بپرسيد تا جوابتان را بدهم.وى در پاسخ به اين سوال كه آيا استقلال قهرمان مى شود گفت: فعلا هفته سوم است و نمى توان درخصوص قهرمانى اظهار نظر كرد. تمام تيم ها خوب هستند و هر پيروزى ۳ امتياز دارد. تنها پرسپوليس حريف ما نيست و بايد برابر تمام تيم ها با قدرت ظاهر شويم.هافبك استقلال درمورد رفتنش به قطر يا امارات تصريح كرد: مطمئن باشيد در استقلال مى مانم و به هيچ كشور ديگرى نمى روم.
-
مصاحبه ميثم بائو
قلعه نويى به من فرصت بدهد، بيشتر كمك مى كنم
بائو: جواب آنهايى كه گفتند با رابطه به استقلال آمده ام را مى دهم
هافبك تيم استقلال گفت: گفتند من با رابطه به استقلال آمده ام اما كم كم جواب آنها مى دهم.ميثم بائو گفت: در مورد حضورم در استقلال حرف هاى زيادى زدند و گفتند با رابطه به استقلال آمدم اما كم كم جواب شان را مى دهم. زمانى در استقلال بازى كردم و مدتى بهترين بازيكن شدم. گل هاى زيادى هم براى اين تيم زدم اما اكنون كه دوباره به اين تيم آمده ام چه حرف هايى كه نزدند. مقابل ذوب آهن ۱۰ دقيقه مؤثر بودم و اين برايم بسيار ارزشمند است. وى ادامه داد: ميثم بائو پاس گل نداده و اين استقلال بود كه گل زد. گرفتن ۳ امتياز از همه چيز برايمان مهم تر است. تازه اول راهيم و من به قلعه نويى اعتقاد دارم و اگر فرصت بيشترى به من بدهد بيشتر مى توانم كمك كنم. فشار زيادى روى تيم ما بود كه با اين ۳ امتياز اين فشار كم شد. اكنون با تمركز بيشتر به آينده فكر مى كنيم.
-
مصاحبه ميرشاد ماجدى
ماجدى:تعامل هواداران و كادرفنى يكى از دلايل برد استقلال بود
سرپرست تيم استقلال تاكيد كرد يكى از دلايلى كه باعث برد استقلال برابرذوب آهن شده تعامل هواداران و كادرفنى بوده است. ميرشاد ماجدى با اشاره به پيروزى اين تيم مقابل ذوب آهن اظهار داشت: بايد يك تشكرويژه ازهواداران استقلال داشته باشم كه يكى از دلايل اين برد تعامل بين هواداران و كادر فنى بود. تماشاگران اجازه دادند بازيكنان استقلال به خود باورى برسند و حمايت هاى آنها تا آخرين لحظه جاى تشكر دارد.سرپرست استقلال ضمن تشكر از ليدرهاى اين تيم گفت: آنها هماهنگى خوبى به وجود آوردند و هواداران نشان دادند با هيچ تماشاگرى در دنيا قابل قياس نيستند. تشويق طرفداران استقلال در بازى شب گذشته نشان داد آنهايى كه هفته گذشته شعارهايى را سر دادند تعداد انگشت شمارى بودند كه خنثى شدند.
-
مصاحبه على حمودى
حمودى: شرايط استقلال بهتر از پرسپوليس است
بازيكن تيم فوتبال استقلال گفت: قلعه نويى به من اعتماد دارد و در بازى هم توانستم عملكرد خوبى داشته باشم و نظر او را جلب كنم.على حمودى اظهار داشت: برخلاف ۲ بازى قبل، در ديدار مقابل ذوب آهن خوب كار كرديم و توانستيم ۳ امتياز را هم به دست بياوريم. در بازيهاى قبل بازيكنان هنوز به هماهنگى لازم نرسيده بودند و از نظر بدنى هم در شرايط خوبى نبودند اما در اين ديدار همه چيز بهتر شد و توانستيم بازى خوبى ارايه دهيم.وى ادامه داد: در تيمى كه نزديك به ۷-۸ بازيكن خود را تغيير داده رسيدن به تركيب اصلى زمان مى برد. قلعه نويى براى رسيدن به تركيب ايده آلش به زمان نياز دارد و بايد اين فرصت در اختيار او داده شود. كادر فنى به خوبى كار خود را انجام مى دهد و تا يكى دو بازى آينده هم تركيب اصلى تيم شناسايى مى شود.حمودى با بيان اينكه استقلال تا دربى تبديل به تيمى ايده آل مى شود، افزود: وضعيت استقلال براى دربى خيلى بهتر از پرسپوليس است. ما در بازى با ذوب آهن پيشرفت زيادى از نظر مالكيت توپ و ايجاد موقعيت داشتيم و در هفته هاى آينده هم بهتر خواهيم شد. استقلال تا دربى تبديل به تيمى ايده آل مى شود.وى با اشاره به حضور خود در تركيب ثابت استقلال، گفت: كادر فنى صلاح ديدند كه در ۲ بازى گذشته روى نيمكت بنشينم. تمرينات خوبى هم در هفته هاى اخير داشتم و دوباره به تركيب برگشتم. قلعه نويى اعتماد خاصى به من دارد و در بازى ديشب هم توانستم عملكرد خوبى داشته باشم و نظر او را جلب كنم.حمودى درباره ديدار استقلال مقابل مس كرمان خاطرنشان كرد: اين بازى براى اولين بار است كه از تهران خارج مى شويم و كار سختى داريم. همه تيمها با انگيزه بالا مقابل استقلال حاضر مى شوند. تيم ما براى قهرمانى بسته شده و بايد از الان به فكر جمع كردن امتياز باشيم به همين دليل براى كسب ۳ امتياز به كرمان مى رويم.
-
مصاحبه هاشم بیکزاده
دوست ندارم قلعهنویی بهخاطر من تحت فشار باشد
هواداران پابهپای ما تا قهرمانی بیایند
خبرگزاری فارس: هافبک استقلال گفت: امیدوارم هواداران پا به پای ما باشند تا در آخر فصل در کنار هم قهرمانی را جشن بگیریم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هاشم بیگزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص بازی دوشنبه شب استقلال مقابل مس کرمان و حمایت امیر قلعه نویی از خودش صحبتهایی را انجام داده که در زیر میخوانید.
فارس: شرایط استقلال چه طور است؟
بعداز پیروزی روحیهبخشی که برابر ذوب آهن به دست آوردیم تمریناتمان را پیگیری میکنیم و همه چیز خوب پیش میرود حالا هم برای دیدار مقابل مس کرمان آماده میشویم.
فارس: قلعه نویی در کنفرانس از تو حمایت و یکی از بهترین بازیکنان فصل گذشته سپاهان معرفیات کرد، نظرت چیست؟
امیدوارم روزی محبتهای قلعهنویی را جبران کنم. متأسفانه در چند روز گذشته انتقادات زیادی به خاطر من از قلعهنویی شد ولی اصلا دوست ندارم ایشان به خاطر من تحت فشار باشد و هر تصمیمی که بگیرد تابع آن خواهم بود. حتی اگر من را در فهرست 18نفره هم نگذارد موفقیت قلعهنویی و استقلال از بازی کردن یا نکردن من مهمتر است. وقتی یک مربی اینگونه از بازیکن تیمش حمایت میکند معلوم است که من هم با قلبم با استقلال بازی میکنم.
فارس: ظاهرا گفته بودی اول به خاطر قلعهنویی به استقلال آمدی و بعد از آن اولویتت استقلال بوده است.
هیچ وقت زیر حرفم نمیزنم اما نباید سوءبرداشت شود. هواداران بدانند من بازیکن استقلال بودم و تجربه قهرمانی با این تیم را داشتم. فقط پاسخ آن سؤال را دادم و منظورم این نبود که شخصی را به استقلال ترجیح میدهم. تمام مربیانی که تا به امروز با آنها کار کردهام برایم زحمت کشیدهاند و باز هم قبول دارم که شاید در آن لحظه نباید آن حرف را میزدم اما منظورم این نبود که استقلال برایم مهم نیست. همان زمان که پیشنهاد استقلال شد مصاحبه کردم و گفتم آرزوی هر بازیکنی حضور در استقلال است چون این تیم آنقدر بزرگ است که این همه تماشاگر حمایتش میکنند. حالا هم میگویم افتخار میکنم پیراهن استقلال را میپوشم و خوشحال هستم سرمربی داریم که به پای بازیکنانش میایستد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فارس: هواداران از تو انتقاد میکردند دلیلش چه بود؟
متأسفانه توپ که زیر پایم میآمد برخی از تماشاگران واکنش نشان می دادند. قلعهنویی در بین دو نیمه با من صحبت کرد و گفت روی بازی تمرکز کنم و فکری به اعتراض تماشاگران نداشته باشم. او گفت من به تو اعتقاد دارم و حتما چیزی در تو دیدهام که به تو بازی میدهم پس تلاشت را کم نکن و مطمئنا در نیمه دوم بهتر میشوی. در این چند هفته فشار زیادی را از لحاظ روحی تحمل کردم. باید قبول کرد که تازه به استقلال اضافه شدهایم و مدتی برای هماهنگی نیاز داریم هرچند با تفکرات قلعهنویی آشنا هستیم. امیدوارم تماشاگران هم قبول کنند که بازیکن هم مثل آنها مشکلات و گرفتاریهای خاص خود را دارد و اینگونه نیست که همه چیز برای بازیکنان فوتبال خوب باشد و برای آنها بد.
فارس: شعارهایی که در بازی اول سرداده شد تمرکزتان را به هم نریخت؟
از قدیم میگفتند استقلال و پرسپولیس با حمایت تماشاگرانشان یک گل از حریفان پیش هستند. من باخت به سایپا را توجیه نمیکنم و آن را کاملا پذیرفتهام اما باید قبول کرد طرفداران وقتی به ورزشگاه میآیند باید به ما روحیه بدهند. اگر قرار باشد علیه ما شعار بدهند تمرکزمان به هم میریزد. این را هم اعتراف میکنم که پیروزی مقابل ذوب آهن را مدیون صبوری هوادارنمان هستیم و از آنها تشکر میکنم که با تشویقهایشان تا دقایق پایانی به ما روحیه دادند. امیدوارم مردم آستانه تحمل خود را بالا ببرند. من دو سال با سپاهان عنوان قهرمانی را بدست آوردم که در 6 بازی از دقیقه 90 به بعد پیروز شدیم آن هم با نتیجه یک بر صفر. آن 6 بازی و 18 امتیاز یکی از عوامل اصلی قهرمانی تیم ما بود. حالا هم از تماشاگران استقلال میخواهم صبوری کنند چون ما برای قهرمانی میجنگیم.
فارس: مشکلات مالی چقدر روی شما تأثیر داشت؟
ظاهرا مشکلات ما تا چند روز آینده حل می شود اما انصافا بازیکنان ما بدون دریافت یک ریال بازی میکنند و از سه بازی 6 امتیاز گرفتیم و آن باخت هم حقمان نبود. هواداران بدانند با وجود اینکه اینگونه به ما اعتراض میکنند اما تا امروز پولی نگرفتهایم و نزدیک 7 هفته است که یکسره تمرین میکنیم و حرفی نزدیم. امیدوارم آنها هم پا به پای ما باشند تا در نهایت آخر فصل در کنار هم قهرمانی را جشن بگیریم.